Αστρολογική Εφημερία από 26 έως 29 Οκτωβρίου

Τίποτα τίποτα δεν μας σταματά!

Αστρολογική Εφημερία από 26 έως 29 Οκτωβρίου

Πήραν φόρα η Αφροδίτη και ο Άρης δημιουργώντας... πανικό όπου περνάει η μπογιά τους. Και που δεν περνάει δηλαδή... Κανονικά η θέση τους είναι στο κρεβάτι, στα μπαράκια τα sex-shop και γενικότερα όπου συγχρωτίζονται αρσενικά και θηλυκά. Ο έρωτας σε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς είναι το φόρτε τους πλην όμως -φευ- δεν είμαστε πάντα όλοι έτοιμοι ή πρόθυμοι να γευθούμε το γλυκό μυστήριο της ζωής. Έτσι οι δύο αιώνιοι εραστές μην βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος στα κορμιά και τις καρδιές, φουντώνουν το θυμικό μας κι αρχίζουμε να συμπεριφερόμαστε ως ζηλιάρηδες εραστές όπου σταθούμε κι όπου βρεθούμε. Τα πάθη οξύνονται τα μάτια γουρλώνουν, οι φλέβες πετάγονται κι όλα κρέμονται από μια κλωστή. «Θα του την σβουρήξω ή όχι»;

Κάτω από την υψηλή επιστασία του Άρη, οπουδήποτε αλλού πλην φυσικού χώρου της Αφροδίτης (κρεβατοκάμαρες, κομμωτήρια κλπ) οι συνθήκες τείνουν να διαμορφωθούν σε γηπεδικές με τα γνωστά συνθήματα να δονούν το σύμπαν.

Τελικά το «κάνε έρωτα και όχι πόλεμο» είναι σοφότατο. Το κακό είναι ότι το μήνυμα δεν το πιάνουν οι πολεμιστές παρά μόνον οι ερωτευμένοι, που έτσι κι αλλιώς το ήξεραν.

Πάντως το τετράγωνο των δύο πλανητών αναμένεται να δημιουργήσει έντονες συγκινήσεις στις ζωές των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) με διεκδικήσεις, εγωισμούς, φλογερά πάθη και μαλλιοτραβήγματα να συνθέτουν την μελωδία της ευτυχίας.

Και το σημαντικό είναι πως με δεδομένο τον απόλυτο συγχρονισμό της όψης με την Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, οι ενεργειακοί κραδασμοί της θα μας ακολουθούν για έναν μήνα σχεδόν, ανεξάρτητα με το ότι οι δύο αυτουργοί θα βρίσκονται πλέον σε άλλο μετερίζι.

Ανάλογη φόρτιση ενδέχεται να υπάρξει και στις ζωές των παρορμητικών (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), ειδικά όσων έχουν γενέθλια την τελευταία εβδομάδα του ζωδίου τους.

Εκτός όμως από την Αφροδίτη, ο Άρης θα έχει ένα βιαστικό συναπάντημα και με τον Ερμή, κάνοντας τελικά τις διχογνωμίες και τους καβγάδες ...μόδα. Το τετράγωνο των δύο πλανητών σχηματίζεται με ακρίβεια στις 28/10 και από αυτήν την άποψη οι πολιτικοί μας θα πρέπει να σκεφθούν πολύ καλά αν και πως θα πάνε στις παρελάσεις. Όταν πρόκειται για «γιούχα» η επινοητικότητα του Άρη είναι αξεπέραστη, το ίδιο και η φούρια του. Κι αν δεν το ξέρετε, η πιο πιστή ερωμένη του είναι η Βαρβαρότητα!

Όσον αφορά τους υπόλοιπους θνητούς πλην τίμιους πολίτες το μήνυμα είναι ένα: Η κατανάλωση ενέργειας σε «ελεγχόμενες» δραστηριότητες (αθλητισμός, τεχνικές εργασίες), υπό την αίρεση πάντα της αποφυγής των υπερβολών. Κανείς δεν μπορεί να γίνει Γιουσέιν Μπολτ μέσα σε μια μέρα, ούτε να κτίσει τις Πυραμίδες της Άνω Ράχης σε χρόνο dt. Όχι να γλιτώσουμε τον καβγά και να πάμε από σπάσιμο, πιάσιμο κλπ!

Από εκεί κι ύστερα γεγονός είναι πως μια μεγαλύτερη προσοχή στα αιχμηρά εργαλεία και το μάτι της κουζίνας δεν θα έβλαπτε, αντιθέτως θα μας έκανε οικονομία στα τσιρότα και τις αλοιφές...

Το Σάββατο έρχεται ο Δίας. Χαιρετάει τον Ήλιο από απέναντι, πρόθυμος να υπερβάλλει σε όλα του. Στις παροχές, τις διασκεδάσεις, τις σπατάλες, τα ρεζιλέματα και πάει λέγοντας.

Ο Δίας δεν υποχρεώνει αλλά... φουσκώνει! Μας φουσκώνει με θετικές προοπτικές, οι οποίες συνήθως προκύπτουν εύκολα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και προσπάθεια.

Το θέμα είναι πάντα το πως θα τα χειριστούμε όλα αυτά τηρώντας τις ισορροπίες ανάμεσα στο νόμιμο και το ηθικό. Οι μεν «τυχεράκηδες» του ζωδιακού -ανεξαρτήτως ζωδίων- είναι βέβαιο πως θα τον καταλάβουν από τα μπόνους που θα τους προσφέρει γενναιόδωρα. Οι υπόλοιποι όμως διακινδυνεύουν να εκτεθούν ενδίδοντας σε «Σειρήνες» ή ξεπερνώντας τα όρια τους.

Το «μενού του Δία θα σερβιριστεί πρωτίστως στα σταθερά ζώδια, ενώ προβλέπεται επίσης και ένα γωνιακό τραπέζι για όσους εκπροσώπους των παρορμητικών έχουν γεννηθεί περίπου στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Καλοφάγωτα!

28_oct
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved