Αυτό είναι το λάθος που κάνει στο σεξ και δεδομένα θα σε ξενερώσει

Τέλειος εραστής δεν είναι κανείς...

Αυτό είναι το λάθος που κάνει στο σεξ και δεδομένα θα σε ξενερώσει

Το θέμα είναι να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες χάρες και λιγότερα... κουσούρια. Ο κάθε άντρας του ζωδιακού πάντως κάνει και από ένα διαφορετικό λάθος στο σεξ και αυτό το λάθος θα σε ξενερώσει κι εσένα δεδομένα. Αν θες να δεις ποιο είναι το... μείον του στο κρεβάτι, τότε διάβασε το ζώδιό του και θα σου λυθεί κάθε απορία.

Κριός

Όπως σε όλους τους τομείς της ζωής του, έτσι και στο σεξ ο Κριός βιάζεται και βιάζεται πολύ. Ακόμα και στο κρεβάτι (ή όπου αλλού) μπορεί να τρέχει να σκοράρει πρώτος. Οπότε, είναι πολύ πιθανό μέχρι να... πάρεις εσύ την μπάλα, αυτός να έχει ήδη δυο τέρματα... Χρειάζεται αμέσως διακοπή του αγώνα για αντικανονικό παίξιμο και κίτρινη κάρτα.

Ταύρος

Η αντοχή του είναι παροιμιώδης και έχεις προετοιμαστεί για μαραθώνιο σεξ αλλά γνωρίζεις ότι ο αυθορμητισμός είναι απών από τον Ταύρο σου και επί 5 (λέμε τώρα...) ώρες θα είστε στη γνωστή παραδοσιακή στάση, με αποτέλεσμα να πιαστεί η πλάτη σου και να ψάχνεις εναγωνίως το... τηλεκοντρόλ του να πατήσεις το off. Κάνε την ανατροπή και πάρε πρωτοβουλίες.

Δίδυμοι

Ο «μέσα σε όλα» Δίδυμός σου όπως πετάγεται από δω και από κει έτσι αλλάζει διαθέσεις και στο σεξ. Εκεί που είστε ξαναμμένοι κι έτοιμοι, ένα τηλεφώνημα μπορεί να τον αποσυντονίσει και μετά αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια! Άσε που μπορεί να κάνει γρήγορα και να ανοίξει μετά την τηλεόραση. Γι' αυτό καλού κακού έχε κι ένα plan B...

Καρκίνος

Ερωτικός, στοργικός και προστατευτικός ο Καρκίνος, όμως αν κάτι δεν του πάει καλά, πχ νιώσει ξαφνικά ότι δεν σε ξέρει τόσο καλά ή ότι δεν υπάρχει αυτό το «δέσιμο» και σκαλώσει μπορεί και να γυρίσει τούμπα η διάθεσή του, μέχρι που γίνεται τραχύς και απότομος στο σεξ. Ε, δεν το λες κι ευχάριστη εμπειρία για πρώτη φορά! Ίσως δεν πρέπει να ενδώσεις, πριν τους 6 μήνες γνωριμίας...

Λέων

Παθιασμένος και τολμηρός ναι αλλά έχε κατά νου ότι ο Λέων σου υπάρχει περίπτωση πρώτα να φροντίσει να ικανοποιήσει τον εαυτό του και μετά εσένα, αν προλάβει... και δεν τον πιάσει η βαρεμάρα. Υπενθύμισέ του με τρόπο ότι είσαι κι εσύ εκεί και δεν πέρασες απλά για να θαυμάσεις το χώρο του....

Παρθένος

Ο Παρθένος στοχεύει να σε ευχαριστήσει και θα σταθεί σε αρκετές λεπτομέρειες προκειμένου να το καταφέρει. Ωστόσο, αυτό που δε θέλεις με τίποτα να ακούσεις την κρίσιμη στιγμή είναι μήπως έχεις κρεατάκια στη μύτη γι' αυτό βγάζεις αυτό το θόρυβο ή την ανάλυση του γιατί μια συγκεκριμένη στάση εγγυάται τη μέγιστη απόλαυση. Κλείσε του το στόμα με ένα φιλί ή και περισσότερα αν χρειαστεί...

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Ζυγός

Το σεξ μαζί του μπορεί να είναι πραγματικά μια όμορφη εμπειρία, αρκεί να μην σταματήσεις να τον κολακεύεις κατά τη διάρκειά του και να του λες πόσο ωραία σε κάνει να νιώθεις. Στην περίπτωση που είσαι από τις «μουγκές» στο κρεβάτι και το μόνο που βγάζεις είναι ήχοι, υπάρχει περίπτωση να σε παραμελήσει τελείως και να ικανοποιήσει μόνο τις δικές του ανάγκες. Άρα ένας καλός λόγος είναι must!

Σκορπιός

Για τον Σκορπιό και τη σεξουαλικότητά του έχεις ακούσει διθυράμβους. Ωστόσο, πέρα από τα kinky, κάνει κι άλλα παιχνίδια, αυτά του μυαλού. Μπορεί να σου φέρει ένα κτύπημα κάτω από τη ζώνη παριστάνοντας μετά το θύμα ή αν νιώσει ότι χάνει τον έλεγχο να βγάλει όλα τα «ένοχα μυστικά» σου στη φόρα την επόμενη μέρα. Γι' αυτό δώσε και σώσε (τον εαυτό σου) αλλιώς εξαφανίσου.

Τοξότης

Το σεξ μαζί του είναι περιπετειώδες και παιχνιδιάρικο. Όμως υπάρχει περίπτωση να θέλει μόνο αυτό από σένα, οπότε θα πάρεις μια γερή, ολονύχτια ενδεχομένως, γεύση και μετά μην τον είδατε, μην τον απαντήσατε, τον Τοξότη, τον λεβέντη... Στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να αισθανθείς σαν ένα σκεύος ηδονής που επιτέλεσε τέλεια τον σκοπό του. Δώσε του τον καλύτερό σου εαυτό και μετά φύγε για να μπει στη διαδικασία να σε κυνηγήσει.

Αιγόκερως

Μην ξεγελιέσαι από το σοβαρό του πρόσωπο γιατί στα ερωτικά λειτουργεί σαν να παίζει πόκερ και μπορεί να σε αιφνιδιάσει αν τον έχεις υποτιμήσει. Ωστόσο, για να πιάσει το... τέμπο και να συγχρονιστεί μαζί σου θα του πάρει χρόνο συν το ότι δε θα «πιάσει» με τη μία τι σου αρέσει πολύ, οπότε μάλλον πρέπει να επιδείξεις υπομονή. Στον Αιγόκερω μόνο η καθημερινή... τριβή θα βοηθήσει.

Υδροχόος

Είναι ανοιχτόμυαλος, πρόθυμος να πειραματιστεί, να εξερευνήσει και να προσφέρει απόλαυση. Ωστόσο, πέραν του ότι είναι απόμακρος, προσεγγίζει το σεξ από διανοητική άποψη, όχι από τη σωματική ή συναισθηματική. Κατά συνέπεια, μπορεί να αισθανθείς ότι λαμβάνεις μέρος σε ένα πείραμα κι όχι ότι μοιράζεσαι μια εμπειρία. Για να μην αποτύχει, πρώτα πρέπει... να συνουσιαστείς με το μυαλό του, οπότε προκάλεσέ τον.

Ιχθύες

Αν υπάρχει κάποιος που κατανοεί απόλυτα τη γλώσσα του σώματος είναι ο Ιχθύς κι αυτό τον κάνει έναν από τους καλύτερους εραστές καθώς έχει και το ρομαντισμό και τον αισθησιασμό. Όμως επειδή απορροφά όλα τα vibes σαν σφουγγάρι είναι και πολύ ευεπηρέαστος, οπότε για να μην μελαγχολήσει ή υποδυθεί κάποιον δυσάρεστο ρόλο (για σένα) προκειμένου να... ανταποκριθεί, καλό θα ήταν να τον απομονώσεις παντελώς. Εσείς κι ο Θεός, τίποτα άλλο!

Διάβασε επίσης:

Το ζώδιό σου αποκαλύπτει κάθε πότε κάνεις σεξ

Έχει χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον για σένα; Μήπως κάνεις κάτι λάθος στο κρεβάτι;

Τα 3 ζώδια με τα οποία θα κάνεις το πιο άγριο σεξ της ζωής σου

Tα 6 πιο διαστροφικά ζώδια. Μήπως έχεις «πάει» κι εσύ με ένα από αυτά;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved