Πρωτομαγιά: Το ιδανικό μέρος για να πιάσεις... τον Μάη με το ταίρι σου!

Γιόρτασε την 1η του Μάη με τον πιο ερωτικό τρόπο!

Πρωτομαγιά: Το ιδανικό μέρος για να πιάσεις... τον Μάη με το ταίρι σου!

Μιας και είναι αργία-απεργία, την Πρωτομαγιά μας δίνεται η ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τη μαμά-φύση. Μια εκδρομή στην εξοχή μας ανανεώνει ή έστω το να βγούμε από το σπίτι μας εκείνη τη μέρα και να πάμε μια βόλτα, να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα και να ακούσουμε το κελάηδημα των πουλιών ή τα κύματα να σκάνε στην παραλία. ΟΚ μέχρι εδώ, αλλά γιατί να μείνεις μόνο στην αναζωογόνηση του πνεύματος, αφού μπορείς να δώσεις φρέσκια πνοή και στη σεξουαλική σου ζωή; Ας μην ξεχνάμε ότι ο Μάιος είναι και ένας μήνας ζευγαρώματος και από την αρχαιότητα η γιορτή της Πρωτομαγιάς και τα έθιμά της είχαν ερωτική διάσταση!

Εμείς σου προτείνουμε διάφορα μέρη, ανάλογα με το ζώδιό του, οπότε, πάρε τον... μελισσούλο σου από το χέρι και πηγαίνε να πιάσεις... το μαγιόξυλο (αν κατάλαβες τι εννοούμε)!

ΚΡΙΟΣ

Πήγατε τη βόλτα σας, γεμίσατε τα πνευμόνια σας με φρέσκο αέρα και τα ρουθούνια σας με όλες τις ευωδιές των λουλουδιών, ήρθε η ώρα να τα μαζέψετε και να γυρίσετε σπιτάκι σας. Το πιο πιθανό είναι να μην παίχτηκε κάτι σεξουαλικό μεταξύ σας ως εκείνη τη στιγμή. Καλύτερα! Μόλις πάτε να μπείτε στο αυτοκίνητο κάνε την επίθεσή σου. Να είσαι σίγουρη ότι το σεξ στο αυτοκίνητο (εννοείται κάπου απόμερα) έχει το στοιχείο της περιπέτειας και της τόλμης που διεγείρει ακόμα περισσότερο τον Κριό σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίπτυχο που κάνε ευτυχισμένο τον Ταύρο σου είναι: φαγητό, εξοχή και έρωτας. Βάλε τώρα το μυαλουδάκι σου να δουλέψει, πώς θα τα συνδυάσεις και τα τρία την Πρωτομαγιά. Εμείς σου προτείνουμε να διοργανώσεις ένα πικνίκ. Ξέρεις πόσα άλση, πάρκα στην πόλη ή δασάκια έχουν τραπέζια για να καθίσεις και να απολαύσεις τα σαντουιτσάκια ή τα κεφτεδάκια σου στην εξοχή; Πάρα πολλά. Οπότε, γέμισε το καλάθι σου, διάλεξε ένα που είστε μόνο εσείς και ο... Θεός και καλή όρεξη! Μην ξεχνάς να τον ταΐσεις στο στόμα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλοι οι άντρες, λέμε εμείς οι γυναίκες, παραμένουν παιδιά, έτσι δεν είναι; Πόσο μάλλον αν ο δικός σου είναι Δίδυμος, που είναι γνωστός σαν ο αιώνιος έφηβος του ζωδιακού. Πού να τον πας να ξυπνήσεις τη σεξουαλικότητά του και να βγάλεις το αρσενικό από μέσα του; Πού αλλού; Σε μια απομονωμένη παιδική χαρά! Εννοείται νύχτα και όχι φάτσα φόρα τα κάλλη σας, μη σας πάνε και μέσα! Πιο διασκεδαστικό από το σεξ στην κούνια ή την τσουλήθρα (εκείνες που στην κορυφή έχουν σπιτάκι παρέχουν τέλεια κάλυψη) δεν έχει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το λέει και το τραγούδι! Στου γιαλού τα βοτσαλάκια, κάθονται δυο καβουράκια... Μην ψάχνεσαι! Μια βόλτα στην παραλία είναι ό,τι πρέπει για τον Καρκίνο σου! Θα μυρίσει το ιώδιο, θα ακούσει τα κυματάκια και θα αφεθεί στην αγκαλιά και τα χάδια σου, χωρίς πολλά-πολλά. Τόσες έχει η χώρα μας, δε μπορεί να μη βρεις μια απόμακρη! Να είναι σούρουπο όμως και να έχει κανά βράχο ή μεγάλο θάμνο, μη σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και σας κάνουν τσακωτούς!

ΛΕΩΝ

Με αυτόν τον άντρα πρέπει να είσαι λίγο πιο επιλεκτική, καθώς μια βόλτα στην ύπαιθρο δεν του λέει κάτι! Αν όμως η συγκεκριμένη περιοχή που θα τον παρασύρεις έχει ένα αξιοθέατο ή ένα μέρος που είναι γνωστό για κάτι, πχ το μέρος που πολέμησε ή σκοτώθηκε ο τάδε ήρωας, τότε μάλιστα! Θα ξυπνήσει και το δικό του... ηρωικό στοιχείο! Αν έχει και λιακάδα, δεν το συζητάμε καν! Το σεξ αυτό θα μείνει... στην ιστορία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άντρας αυτός είναι παιδί της γης, οπότε η φύση λειτουργεί θεραυπευτικά πάνω του. Τον χαλαρώνει, τον ξεαγχώνει γιατί να μην το διεγείρει κιόλας; Η πεζοπορία σε ένα δάσος σίγουρα θα έχει ευεγερτικά αποτελέσματα και για τη σεξουαλικόττητά του! Πάρ' τον από το χέρι, οδήγησέ τον σε ένα ξέφωτο, γύρε σε ένα δέντρο τράβηξέ τον στην αγκαλιά σου και ξεκίνα να τον χαϊδεύεις και να τον φιλάς! Τα υπόλοιπα τα ξέρεις, δεν περιμένεις από μας να σου πούμε τι θα κάνεις μετά!

Απόκτησε τώρα Αστρολογικά Βιβλία & Προσωπικές Αναλύσεις στις καλύτερες τιμές! Μπες στο AstroShop του Astrology.gr!

ΖΥΓΟΣ

Ο άντρας Ζυγός είναι bon viveur ή αλλιώς λάτρης της καλοπέρασης και της άνεσης. Δεν είναι για να τον τραβολογάς στους κάμπους και τα βουνά! Επίσης, να σου πούμε ότι η όρεξή του για σεξ μεγαλώνει, όταν βρίσκεται σε ένα πολυτελές εστιατόριο (άκου τώρα) ή σε ένα καλό ξενοδοχείο! Αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα πηγαίνετε για φαγητό. Κάποια στιγμή πήγαινε στην τουαλέτα, βγάλε το εσώρουχό σου και μετά δώσ' του το με τρόπο... Θα το πιάσει αμέσως το υπονοούμενο. Ή αν έτυχε να κλείσετε δωμάτιο για να περάσετε οι δυο σας την Πρωτομαγιά, σου προτείνουμε η αρχή της σεξουαλικής σας βραδιάς να γίνει στην πισίνα. Πάρε ένα μπουκάλι κρασί, δυο ποτήρια και μια μεγάλη πετσέτα και καλή διασκέδαση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο άντας ο Σκορπιός, ο σέξι και μυστηριώδης, ενδεχομένως να μην έχει ανάγκη από "κούρδισμα", ωστόσο, αν έχετε πολύ καιρό μαζί, μια τόνωση δε βλάπτει. Μετά την βόλτα σας, που πιθανόν να έχει νυχτώσει, παράσυρέ τον σε ένα σκοτεινό (σαν και τον ίδιο) σοκάκι, ξεκίνα να τον φιλάς, γλίστρισε το χέρι σου μέσα στο παντελόνι του, παίξε μαζί του και μετά γύρνα του την πλάτη... Έτσι, να αφεθείς στο έλεός του! Πίστεψέ μας, η αντιδρασή του θα είναι άμεση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σεξ στη φύση είναι έτσι κι αλλιώς ένα αγαπημένο... σπορ για τον Τοξότη σου! Οπότε μπείτε στο αυτοκίνητο, απομακρυνθείτε όσο περισσότερο γίνεται από το θόρυβο και το καυσαέριο και μην νοιάζεσαι! Τα άλλα θα τα αναλάβει αυτός! Μην ξεχάσεις να πάρεις μια κουβερτούλα για να στρώσεις γιατί θα δεινοπαθήσει η πλάτη σου! Αυτός δε θα το σκεφτεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτός ο άντρας είναι του βουνού, οπότε βάλε τα αρβιλάκια σου, πιάσε τον από το χέρι και πηγαίνετε για σκαρφάλωμα. Εκεί ψηλά στην κορυφή, στο πλάτωμα, δώσε του ένα γλωσσόφιλο... Για ανταμειβή βρε παιδί μου! Θα του... αναπτερώσεις το ηθικό και θα δεις πώς θα φουσκώσει από περηφάνια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οτιδήποτε επιχειρήσεις μαζί του, θα σου βγει, από τη στιμή που θα είναι αυθόρμητο και όχι επιτηδευμένο, μιας και ο Υδροχόος σου είναι άντρας που δε λειτουργεί βάσει πλάνου. Μα στη βεράντα ή την αυλή, μα στην ύπαιθρο, το παν είναι να τον αιφνιδιάσεις. Εκεί που μιλάει και αναλύει τις θεωρίες του, άρπαξέ τον από το χέρι, πήγαινέ τον κάπου απόμερα και δώσε άλλο νόημα στο πιάσιμο του Μάη!

ΙΧΘΥΕΣ

Και αυτός ο άντρας είναι του νερού, οπότε το σεξ κοντά στο υγρό στοιχείο είναι το καλύτερό του! Στην παραλία, την όχθη μιας λίμνης ή ενός ποταμιού, ακόμα και κοντά σε μια πηγή στο δάσος. Διάλεξε ό,τι είναι πιο κοντά σας, καθότι δεν είναι και της ταλαιπωρίας. Έτσι, θα ξαναβρεί τη... χαμένη του σεξουαλική ευεξία και εσύ θα ξαναθυμηθείς γιατί τον ερωτεύτηκες.

Διάβασε επίσης:

Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Έτσι θα καταλάβεις ότι σε θέλουν

Μήπως ανήκεις σε ένα από αυτά τα 3 ζώδια που συνήθως... τα κερατώνουν;

Έτσι θα καταλάβεις ότι δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του με βάση το ζώδιό του

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved