Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10 έως 13/10

Σελήνη στον Κριό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10 έως 13/10

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα ψυχολογικό διάλειμμα, στο οποίο αφουγκραστήκαμε πολλά κομμάτια του εαυτού μας, βρίσκεται ορμητική και σε φάση πανσελήνου, έξω από την πόρτα του ζωδίου του Κριού, σήμερα 10/10 στις 15:59 το μεσημέρι.

Η σύνοδος με τον Ουρανό στις 19:58 το βράδυ που επηρεάζει ως το τέλος της ημέρας, δημιουργεί μια ξαφνική εναλλαγή στη διάθεση, σαν καταιγίδα σε ηλιόλουστη μέρα.

Από αργά το βράδυ η επιρροή του τετραγώνου με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 11/10 στις 2:05 το πρωί, εξάπτει τη συναισθηματική μας κατάσταση με βίαιο τρόπο και καλό θα ήταν να μην επιδιώξουμε αυτό το βράδυ κανένα ξεκαθάρισμα και να μην προβάλλουμε καμία απαίτηση, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, για την παρόρμηση της σεληνιακής αυτής θέσης.

Ως το απόγευμα της 11/10 το μυαλό μας θα στριφογυρνά γύρω από τις συναισθηματικές μας ανάγκες συνειδητοποιώντας πως δεν μπορούμε να τις καλύψουμε.

Στις 19:04 όμως, κορυφώνεται το τρίγωνο με τον Άρη το οποίο έχει αρχίσει από το μεσημέρι να τροποποιεί τη δράση, εκφράζοντας όσα έχουμε μέσα μας με επιχειρηματικές μεθόδους ακριβείας. Προτείνοντας στους άλλους ενδιαφέρουσες συναλλαγές χωρίς να πιέζουμε και να υπερβάλλουμε, εκτός από το ότι τεστάρουμε την υπομονή μας, δίνουμε και υπόσταση στην πρωτοβουλία μας. Η ευθύτητα της συμπεριφοράς μας θα φέρει σίγουρα αποτέλεσμα, όποιο και αν είναι αυτό.

Στις 12/10 στις 5:05 το πρωί η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί μια πανσέληνο στην οποία τα γεγονότα μπορεί να ξεπεράσουν κάθε πρόβλεψη από την πιο αισιόδοξη έως την πιο απαισιόδοξη.

Η αντίθεση με τον Κρόνο που ακολουθεί στις 8:17 το πρωί θα μας κάνει να αισθανόμαστε σαν στριμωγμένοι επιβάτες σε γεμάτο λεωφορείο, που σε κάθε φρενάρισμα παραπατάμε και σπρωχνόμαστε. Η δυσαρέσκεια, η πίεση, η μελαγχολία και η συναισθηματική φόρτιση, θα μας συνοδεύουν όλη την ημέρα σαν τελική διάγνωση, των πρόσφατων ημερολογιακών ενοχλημάτων. Είναι πολύ σημαντικό να διαφυλάξουμε την ενέργειά μας και να μην την σπαταλήσουμε σε συγκρούσεις που αν προκληθούν, θα είναι μοιραία αδυσώπητες.

Αν μπορούμε να αναβάλλουμε κάθε τι σημαντικό για μια άλλη μέρα, θα ήταν προτιμότερο να απομονωθούμε σε ένα ήσυχο περιβάλλον.

Στις 13/10 πλέον στις 1:13 το πρωί, το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, έρχεται σαν θεϊκή συντροφιά για να γαληνέψει λίγο τις ώρες μας, κλείνοντας δημιουργικά το προηγούμενο βράδυ, σε όσους βέβαια απέμεινε κουράγιο να χωρέσουν τις επιρροές του.

Στις 3:09 το πρωί, η αντίθεση με τον Ερμή ευτυχώς μας βρίσκει σε ώρα ξεκούρασης, ενώ για όσους δεν κοιμούνται, καλύτερα θα ήταν να μην πάρουν καμία απόφαση αυτό το διάστημα και να μην εμπλακούν σε συζητήσεις και διακανονισμούς.

Στις 4:35 το πρωί η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο, ενώ εμείς δεν έχουμε συνέλθει από το παν-σεληνιακό μεθύσι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved