Στο κρεβάτι με έναν Σκορπιό

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το σεξ με έναν Σκορπιό

Στο κρεβάτι με έναν Σκορπιό

Ο Σκορπιός είναι από τα πιο σεξουαλικά ζώδια του ζωδιακού, αλλά εδώ υπάρχει και μια παρεξήγηση: επειδή είναι απόλυτος, είτε θα αφεθεί στα πάθη του και θα απολαμβάνει το σεξ όποτε και όταν, είτε θα επιδείξει τεράστιο αυτοέλεγχο, αν δε βρει κάποιο πρόσωπο που να του προκαλεί έντονα συναισθήματα ή δεν τον ικανοποιεί.

Όσον αφορά στη σεξουαλική του ζωή, έχε υπόψη σου ότι είτε είναι άντρας είτε γυναίκα δεν είναι της μιας νύχτας, αλλά μιας ζωής. Οπότε, μην περιμένεις να βγάλει τον πραγματικό εαυτό του και τις ικανότητές του στο κρεβάτι, αν δεν βρίσκεται σε σχέση.

Ανεξάρτητα πάντως από το οτιδήποτε και τα δύο φύλα έχουν μια αυξημένη λίμπιντο και θέλουν να δίνουν και να παίρνουν ευχαρίστηση. Η ποικιλία σε στάσεις είναι ο χρυσός του κανόνας κι αν τον εκπλήξεις παρουσιάζοντάς του κάτι διαφορετικό στο σεξ, αυτό σίγουρα θα μετρήσει υπέρ σου. Τα προκαταρκτικά και το παιχνίδι είναι σημαντικά κυρίως αυτό της... γάτας με το ποντίκι, γιατί επιδιώκει να έχει τον έλεγχο της κατάστασης, ακόμα και στο κρεβάτι. Πάντως, είναι απαιτητικός και δύσκολος στην ικανοποίησή του εραστής, αφού στοχεύει στο απόλυτο.

Από διάρκεια όμως… σπάει τα κοντέρ, καθώς μπορεί να κάνει σεξ όλη νύχτα και μάλιστα κάθε φορά θα είναι πιο έντονη από την προηγούμενη. Βέβαια, τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες του ζωδίου περισσότερο το σκέφτονται από ό, τι το κάνουν. Φαντάζονται στάσεις, κάνουν «βρώμικες» συζητήσεις και λατρεύουν τα πονηρά αστεία και υπονοούμενα. Οπότε, πριν βρεθείς στην κρεβατοκάμαρα, πες του τι θα επιθυμούσες πολύ να του κάνεις. Το στοματικό, όπως και το πρωκτικό σεξ τον διεγείρουν αρκετά. Το κίνητρό του δεν είναι να προκαλέσει πόνο, αλλά η εναλλαγή πάθους, δύναμης και εξουσίας κατά την ερωτική πράξη.

Πώς να ερεθίσεις έναν Σκορπιό

Δε χρειάζεσαι πολλά για να τον ερεθίσεις. Μια λάγνα ματιά, μια σέξι φωνή μπορεί εύκολα να τον ανάψει. Εννοείται ότι οι ψίθυροι κατά τη διάρκεια του σεξ ή «καυτές» συζητήσεις και σχόλια μπορούν να τον απογειώσουν. Επειδή θέλει να έχει τον έλεγχο, μπορεί να ξεφύγει λίγο με δεσίματα, παιχνίδια εξουσίας ή SM. Στο πιο χαλαρό, δαγκωνιές και γρατζουνιές στην πλάτη τον διεγείρουν αρκετά.

Ερωτογενείς Ζώνες του Σκορπιού

Η περιοχή γύρω από τα γεννητικά του όργανα είναι αρκετά ευαίσθητη. Ένα ελαφρύ άγγιγμα μπορεί να τον μετατρέψει σε ηφαίστειο. Εννοείται ότι ο στοματικός έρωτας είναι... must για να ερεθιστεί.

Ταιριαστοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Ιχθύες, Παρθένος, Αιγόκερως και Καρκίνος

Αγαπημένη στάση στο σεξ: Δεν έχει ιδιαίτερη προτίμηση

Διάβασε επίσης:

Άντρας Σκορπιός! Hot or Not;

Αλήθειες και μύθοι για τον Σκορπιό!

Αν σου πει Σκορπιός ότι σ' αγαπάει, να μην τον πιστέψεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved