Είσαι εργατική, νοικοκυρά και οικονόμα; Τότε είσαι τέλεια γι' αυτόν τον άντρα

Έτσι θέλει τη γυναίκα ο άντρας με την Αφροδίτη στην Παρθένο

Είσαι εργατική, νοικοκυρά και οικονόμα; Τότε είσαι τέλεια γι' αυτόν τον άντρα

Ο άντρας με την Αφροδίτη στην Παρθένο βλέπει τον έρωτα συνυφασμένο με τη... μισθωτή σκλαβιά και την παροχή κάθε είδους υπηρεσιών. Κι από αυτήν την άποψη μπορούμε να συμπεράνουμε με ασφάλεια ότι... η ανεργία σκοτώνει τον έρωτα.

Χιλιάδες είναι οι καμαριέρες, οι υπηρέτριες, και οι κοπτορραπτούδες που περιμένουν ευλαβικά να τις... ευλογήσει ο σωστός ο άντρας. Κοψομεσιάζονται στις υπερωρίες μήπως και εμφανιστεί ο νυμφίος εν τω μέσω της νυκτός. Οι του Δημοσίου είναι πιο τυχερές, αφού, εκτός από τους συναδέλφους, υπάρχουν και οι πολίτες με τα τυχερά τους. Τόσοι και τόσοι έρχονται και περιμένουν στις ουρές. Δεν συζητώ καν για τις σερβιτόρες που έχουν το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα. Κάτσει - δεν κάτσει η φάση, το μπουρμπουάρ τους θα το πάρουν...

Τι πρέπει να κάνεις όμως εσύ που είσαι μια απλή, ιδιωτική υπάλληλος;

Για να πετύχεις, λοιπόν, το κελεπούρι στο "δόξα πατρί" οφείλεις πρώτον και κύριον να εργάζεσαι στον ίδιο χώρο και από αυτήν την άποψη, ίσως το πιο σημαντικό βήμα προς την καρδιά του είναι μια αίτηση πρόσληψης. Τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου. Λίγο το πατσαβούρι, με το οποίο σκουπίζεις τους χυμένους καφέδες, λίγο το ηδονικό κλικ, όταν κτυπάς την κάρτα, δεν θέλει και πολύ για να ενσκήψει ο μεγάλος έρωτας.

Αν μάλιστα είσαι η γραμματέας κι εκείνος ο προϊστάμενος, ακόμη καλύτερα, αφού θα συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Να ‘σου οι άδειες, να ‘σου και οι χρυσές υπερωρίες. Στην περίπτωση που είσαι το αφεντικό έχεις χτυπήσει φλέβα, αφού εκτός από εραστή, εξασφαλίζεις ηλεκτρολόγο, υδραυλικό, σοβατζή, και όποια άλλη ειδικότητα χρειαστείς.

Υπάρχουν φυσικά και τα -ενίοτε φρικτά- μειονεκτήματα. Και δεν εννοώ μόνο την αδυσώπητη κριτική επί παντός επιστητού, ούτε τη λόξα με την καθαριότητα. Ύστερα από το πρώτο διάστημα των απανωτών οργασμών, με φόντο τους κουβάδες και τα βετέξ, αίφνης μπορεί να ανακαλύψεις ότι ο καλός σου ενδιαφέρεται κυρίως για τη δουλειά του -ίσως και για τα πετεινά του ουρανού- κι εσύ δεν είσαι παρά μια επί ματαίω ελπίζουσα οικονόμος, που πρέπει να έχει στρωμένο το τραπέζι στις 15:21, ακριβώς. Με αφορμή διάφορες χαζές λεπτομέρειες, όπως την παρέκκλιση του βάζου πέντε μοίρες αριστερά, ο ερωτισμός του εξανεμίζεται, μαζί και οι ελπίδες σου περί αναβίωσης του πάθους.

Διάβασε επίσης:

10 πράγματα που σπάνε τα νεύρα της Παρθένου

Η ερωτική μαντινάδα του... πρακτικού Παρθένου

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Παρθένου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved