Ζώδια και σεξ: Τι μπορούν να κάνουν για να αυξήσουν την ερωτική απόλαυση;

Μάθε και ανάλαβε δράση σε περίπτωση που πάνε... στραβά τα πράγματα!

Ζώδια και σεξ: Τι μπορούν να κάνουν για να αυξήσουν την ερωτική απόλαυση;

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που συναντήσει κάθε ζώδιο στο σεξ και πώς μπορεί να το αντιμετωπίσει καλύτερα; Εμείς είμαστε εδώ να σου το αποκαλύψουμε, ώστε να μάθεις και να προετοιμαστείς κατάλληλα.

ΚΡΙΟΣ

Η ορμή του είναι χαρακτηριστική και βγαίνει ακόμα και στο σεξ. Του αρέσει να τρέχει τα πράγματα, οπότε είναι φυσικό να προσπερνάει τα προκαταρκτικά. Ως αποτέλεσμα, το σεξ τελειώνει, πριν ακόμα ξεκινήσει. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να μειώσει την ταχύτητα, να απολαύσει κάθε στιγμή και να θυμάται πάντα ότι δεν είναι ένας αγώνας στον οποίο παίρνει μέρος, ούτε έχει σημασία να... βγει πρώτος.

ΤΑΥΡΟΣ

Μισεί την αλλαγή και περισσότερο, όταν συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρά του. Πρέπει να ανοίξει τον εαυτό του και να ξεφύγει από τη ζώνη της άνεσής του. Αν απλά αφήσει τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους και πει «ναι» σε μια πρόκληση, θα ευχαριστηθεί το σεξ περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι δεν σταματούν ποτέ να παλεύουν με τη «διπλή» τους προσωπικότητα και όταν πρόκειται για σεξ βρίσκονται ανάμεσα στο μυαλό και το σώμα τους. Είναι ειδικοί στα ερωτικά παιχνίδια, πετάνε τη σκούφια τους για οτιδήποτε καινούργιο στο σεξ, αλλά όταν πρόκειται να πουν τι νιώθουν, αποτυγχάνουν παταγωδώς. Καλό θα ήταν να παραδοθούν στα συναισθήματά τους, γιατί στο σεξ, οι αισθήσεις είναι πιο σημαντικές από το να κρατάς νοερά... σημειώσεις τι αρέσει και τι όχι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ανήκει στο παρελθόν. Του παίρνει πολύ καιρό για να προχωρήσει μετά από ένα χωρισμό. Έτσι, όταν έρχεται σε σεξουαλική επαφή με τον/ην τωρινό/η εραστή ή ερωμένη, μπορεί να νιώσει ότι του λείπει ο/η πρώην. Με αποτέλεσμα να χαλάει όλη... η διασκέδαση και γι’ αυτόν και για τον/ην παρτενέρ του. Γι’ αυτό, αν δεν είναι σίγουρος ότι έχει κλείσει το παλιό κεφάλαιο δεν πρέπει να ανοίγει καινούργιο.

ΛΕΩΝ

Μπορεί αλλού να είναι σίγουρος και με αυτοπεποίθηση, αλλά κατά τη διάρκεια του σεξ ο Λέων είναι ανασφαλής με το σώμα του. Δεν αποκλείεται να σκεφτεί ότι ο/η σύντροφός τους θα το επικρίνει και την κριτική την απεχθάνεται. Γι’ αυτό χρειάζεται κάποιον/α που να κολακεύει το σώμα του. Όμως το ίδιο πρέπει να κάνει κι αυτός και όσο πιο πολύ δείχνει τον θαυμασμό του στον/η άλλον/η, τόσο περισσότερο θα τον εισπράττει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι οργανωμένη και σχολαστική, ακόμα και στο σεξ. Ήδη έχει φτιάξει όλο το σκηνικό στο μυαλό της, με την παραμικρή λεπτομέρεια και δεν της αρέσει, εάν ο/η σύντροφος δεν θέλει να παίξει ένα συγκεκριμένο ρόλο. Επίσης, συχνά το βλέπει σαν διαδικασία. Πρέπει να μάθει όμως να πηγαίνει με τη ροή και να σταματήσει να αντιμετωπίζει την ερωτική πράξη σαν εγχειρίδιο που χρειάζεται να ακολουθήσει κατά γράμμα.

ΖΥΓΟΣ

Είναι τόσο συμβιβαστικός που θα βάλει τη δική του ευχαρίστηση πιο κάτω από του/ης συντρόφου του. Όσο αρέσει πχ ο στοματικός έρωτας στο ταίρι του, άλλο τόσο τον απολαμβάνει κι αυτός, δεν το λέει όμως γιατί σκέφτεται ότι πιθανόν να θεωρηθεί εγωκεντρικός. Έτσι μένει παραπονούμενος και μη ικανοποιημένος. Το μυστικό είναι να νιώσει, ότι αναφέροντας το τι του αρέσει, διπλασιάζει τη δική του απόλαυση, αλλά και του/ην παρτενέρ του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ο αισθησιασμός προσωποποιημένος, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άνετα «θεός του σεξ», μόνο που έχει δύο θέματα, είτε δεν έχει σταθερή απόδοση, πράγμα που σημαίνει ότι από την συνεχόμενη σεξουαλική επαφή περνάει στην ανύπαρκτη είτε συνδέεται συναισθηματικά λίγο πιο εύκολα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, κολλάει άσχημα, για να διαπιστώσει μετά ότι το συγκεκριμένο άτομο ήταν ακατάλληλο και να μετανιώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επειδή ο ενδόμυχος φόβος του είναι να εγκλωβιστεί σε μια σχέση, κυνηγά τους έρωτες μιας νύχτας και τις προσωρινές απολαύσεις. Αν του αρέσει το σεξ περισσότερο και αντιληφθεί ότι δένεται παραπάνω, τότε θα το βάλει στα πόδια, σκορπώντας την απογοήτευση. Επίσης, αν μια φορά το σεξ δεν είναι καλό με το ταίρι του, του φεύγει όλος ο ενθουσιασμός. Πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να είναι πάντα όπως ήταν την πρώτη φορά, αλλά το πάθος μπορεί να αναζωπυρωθεί, αν βάλει κι αυτός το χεράκι του.

ΑΙΓΟKΕΡΩΣ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αιγόκερως στο σεξ είναι το ότι του είναι δύσκολο να αφεθεί. Έχει κρατήματα, ανασφάλειες και έτσι δεν το απολαμβάνει 100%. Λύση υπάρχει. Να ξεκινήσει πρώτα από τον εαυτό του. Να καλλωπιστεί, να πάρει όμορφα εσώρουχα, να ξοδέψει περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά για να χαλαρώσει και κυρίως να μάθει να αποδέχεται τα όποια ελαττώματά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να είναι τόσο απορροφημένος από το «έργο» του, τις ιδέες του, το οτιδήποτε και εύκολα να παραμελήσει τις σεξουαλικές του ανάγκες. Εάν μάλιστα υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες που κάνει σεξ με το ταίρι του, σταδιακά θα το κόψει τελείως γιατί θα αισθανθεί ότι είναι μέρος της ρουτίνας του. Όπως κι αυτός θέλει να εκπλήσσεται, έτσι πρέπει και να αιφνιδιάζει. Γι’ αυτό χρειάζεται να έχει σε μια άκρη του μυαλού του συνεχώς ότι στο σπίτι υπάρχουν αναμμένα κάρβουνα έτοιμα για... ψήσιμο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να είναι αρκετά ερωτικός, όμως τείνει να βαριέται το σεξ, αμέσως μόλις αρχίσει και γίνεται πολύ συχνό. Ενδεχομένως να ξυπνά από το όνειρο και να αντιλαμβάνεται ότι η πραγματικότητα δεν είναι έτσι όπως τη φανταζόταν ή να καταπίνεται από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και να μην έχει όρεξη. Χρειάζεται «σενάριο», ποικιλία και νέα ερεθίσματα, κυρίως οπτικά. Μια αισθησιακή ταινία ίσως του δημιουργούσε την ανάλογη διάθεση.

Διάβασε επίσης:

Παιχνίδια και «προκαταρκτικά» που θα τον βάλουν σε άλλη διάσταση με βάση το ζώδιό του

Τα 5 πιο παθιασμένα και sexy ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved