Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 15/9

Σελήνη στον Κριό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 15/9

Η μυστήρια γυναίκα κάτω από τη λάμψη της χθεσινής Πανσελήνου που μας ευαισθητοποίησε έντονα, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Κριού σήμερα 13/9 στις 9:50 το πρωί.

Αλλάζοντας διάθεση, σαν αλλεργικό σοκ από ξαφνικό τσίμπημα μέλισσας, η αδρεναλίνη μας διογκώνεται σαν οίδημα.

Στις 16:00 το απόγευμα η σύνοδος με τον Ουρανό που επηρεάζει από το μεσημέρι, μας ξεσηκώνει ολοκληρωτικά με ασυμβίβαστο πνεύμα και ανατρεπτική διάθεση.

Αντιλαμβανόμαστε πως το ανικανοποίητο στοιχείο μέσα μας δεν μπορεί πλέον να υποκύπτει σε συναισθηματικές ανασφάλειες και η ελευθερία μας είναι πολυτιμότερη από τα συναισθηματικά δεσμά που έχουμε δεθεί.

Το ίδιο ισχύει και σε άλλους τομείς στους οποίους βιώνουμε μια πεζή καθημερινότητα.

Η ένταση όμως αυτή χρειάζεται ιδιαίτερους χειρισμούς αφού εκτός από την Πανσέληνο το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που ακολουθεί στις 19:39, δημιουργεί μεγάλη ψυχολογική φόρτιση.

Το βράδυ θα χαρακτηρίζεται από τη φράση του μεγάλου ποιητή με τη γεύση της τρικυμίας στα χείλη. Η ορμητικότητά μας γίνεται επιθετικότητα, διεκδικώντας ναι μεν στα ίσια, αλλά με ιδιαίτερο ρίσκο, που προκαλεί το πάθος και η αδιαλλαξία.

Την επόμενη μέρα 14/9 η διάθεσή μας θα μοιάζει με αλατόνερο σε έναν πρησμένο λαιμό.

Η ατμόσφαιρα θα είναι βαριά αν δεν μετριάσουμε την οξυθυμία και την ένταση.

Στις 19:26 το απόγευμα η αντίθεση με τον Κρόνο που επηρεάζει από το μεσημέρι έως και το βράδυ, δεν βοηθά τη συναισθηματική μας έξαψη και καλό θα ήταν να μην ανακινήσουμε κανένα θέμα και να μην επιδιώξουμε καμία συζήτηση που θα μας οδηγήσει στο άλλο άκρο εκείνο της απομόνωσης και της μελαγχολίας.

Στις 15/9 ολοκληρώνεται ένα διήμερο με το τετράγωνο με τον Άρη στις 18:05 το απόγευμα,

στο οποίο δοκιμάστηκαν τα νεύρα και οι αντοχές μας Η όψη αυτή επηρεάζει από το μεσημέρι και κλείνει μια μάχη στην οποία είναι όσοι συμμετείχαν είναι χαμένοι. Τα σκληρά λόγια επισφραγίζουν το αδιέξοδο ενώ η ανακωχή διαφαίνεται από τις 20:09 το βράδυ και μετά, με το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα.

Η επιρροή αυτή δεν θα αναστρέψει το βάρος που αισθανόμαστε, αλλά τουλάχιστον θα γλυκάνει την αμετανόητη στάση μας, δίνοντάς μας την ηρεμία που χρειαζόμαστε, μέσα από μια ρομαντική και ευφάνταστη οπτική.

Στις 22:26 το βράδυ, η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο, αλλάζοντας το σκηνικό σαν σε παράσταση που η κουρτίνα ξανανοίγει δημιουργώντας μια άλλη αίσθηση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved