Αστρολογική Εφημερία από 10 έως 13/9

Ημέρες έρωτα

Αστρολογική Εφημερία από 10 έως 13/9


«Γιώργαινα, ρίξε τ’ άρματα, δεν είναι εδώ το Σούλι


Εδώ είσαι σκλάβα του πασά, σκλάβα των Αρβανίτων»


Ιδρωμένα και αναψοκοκκινισμένα κορμιά παλεύουν πασχίζοντας να γευθούν την ένταση και την έκσταση της στιγμής. Βογκητά και αναστεναγμοί ακούγονται παντού.

Που και που πέφτει και καμιά «ψιλή», μέσα στα πλαίσια του ανείπωτου πάθους... Όμως που γίνονται όλα αυτά; Σε ένα κρεβάτι ή σε κάποιο από τα πεδία των μαχών στα οποία μας προ(σ)καλεί ο Άρης;

Το στοίχημα είναι υπαρκτό και πιεστικό, στην κατεύθυνση μιας καθημερινότητας που λίγο απέχει από το να είναι ...ροκ!.

Είτε θα εκφράσουμε την καταπιεσμένη και ...παραστρατημένη libido μας επί δικαίων και αδίκων, είτε θα έχουμε την λαμπρή ευκαιρία να διαπιστώσουμε τις ευχάριστες πλευρές του γνωστού «κάνε έρωτα και όχι πόλεμο»!

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη ανακηρύσσει πρωταγωνιστές τους δύο πλανήτες με την μυθολογική αλλά και την ενεργειακή τους υπόσταση να εκπληρώνεται σε ποικίλους τομείς. Πάθος και ερωτισμός παντού, με τα ...γνωστά συν και πλην να συνθέτουν το ανάλογο σκηνικό.

Η διεκδίκηση εναλλάσσεται με την ζήλεια, οι έλξεις με τις απώσεις και το ερωτικό παιχνίδι καλά κρατεί, φέρνοντας μια διεγερτική νότα ευτυχίας στην ζωή μας, αρκεί βέβαια να παραμείνει παιχνίδι. Είναι γνωστό το τι μπορεί να προκύψει στα καλά καθούμενα σε μια σχέση, όταν επικρατήσουν τα συμπλέγματα, η ανασφάλεια και οι φοβίες, η ζήλεια γίνει παθολογική και ο εγωισμός πάρει κεφάλι. Κι αυτό όχι μόνον στις ερωτικές αλλά και τις φιλικές σχέσεις, που ο ...διαβολάκος θα θελήσει να βάλει σε δοκιμασία.

Το πάθος μπορεί να περισσέψει και σε άλλου τύπου εκδηλώσεις, όπως για παράδειγμα τις πολιτικές ή τις αθλητικές, με τα ...γνωστά γηπεδικά συνθήματα να υποκαθιστούν την ερωτική ορμή, διατυμπανίζοντας όσα γίνονται εύκολα στα λόγια αλλά σπανίως στην πράξη.

Αντίθετα, η Αφροδίτη και ο Άρης υπόσχονται ένα νέο ...έπος για εκείνες και εκείνους που θέλουν να ζήσουν την πιο πικάντικη πλευρά της ζωής, ρίχνοντας το βάρος στις απολαύσεις και όχι στις διαμάχες.

Κρίνοντας από τις θέσεις -τροπικές και αστρικές- των δύο πλανητών φαίνεται πως τα παρορμητικά και τα μεταβλητά ζώδια είναι περισσότερο ανοικτά στη επιρροή τους, με τους Καρκίνους, τους Αιγόκερους, τους Ιχθύες και τους Παρθένους να κρατούν τα σκήπτρα της πρωτοβουλίας.

Οι Κριοί και οι Ζυγοί είναι επίσης εύκολο είτε να γευθούν τον γλυκό πειρασμό, είτε να βρεθούν μεσοπέλαγα σε μια συναισθηματική φουρτούνα, αφού η Αφροδίτη και ο Άρης είναι παραδοσιακοί κυβερνήτες τους και κάθε φορά που συναντιούνται στους ουρανούς, στέλνουν πρώτα το «μήνυμα» στους «κολλητούς» τους. Τα ίδια πάνω-κάτω ισχύουν και για τους Ταύρους, οι οποίοι μάλιστα έχοντας τον Δία στην μηχανή τους μπορεί να του ...δώσουν να καταλάβει, ξεπερνώντας κατά πολύ τα όρια μιας μετρημένης στάσης.

Επίσης άμεσα σεξουαλικό χαρακτήρα μπορεί να πάρει αυτό το τριήμερο για τους Λέοντες, τους Υδροχόους, τους Διδύμους και τους Τοξότες που έχουν την ...τιμή να φιλοξενούν τους δύο πλανήτες στον άξονα 2ου-8ου οίκου. Ωστόσο, οι δύο τελευταίοι είναι ευκολότερο να μπλέξουν σε διαμάχες, ενώ για τους πάντα σε ...φόρμα Σκορπιούς, η όλη υπόθεση φαίνεται να αφορά περισσότερο τις φιλικές σχέσεις.

Τελικά βέβαια και ανεξάρτητα από ζώδια, το θέμα αφορά όλες και όλους που το λέει η ...καρδιά τους και συνοψίζεται στην αποτυπωμένη σοφία της λαϊκής παράδοσης:

1) Αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να ‘χει ο πεθερός.

2) Αν δεν σε θέλει το χωριό, μην ρωτάς για του παπά το σπίτι.

Σε όλα αυτά όμως υπάρχει και η εναλλακτική λύση μιας κατά πολύ πιο ήρεμης καθημερινότητας, διανθισμένης με κοινωνικές εκδηλώσεις και με κύριο χαρακτηριστικό την βελτίωση και επέκταση των δημοσίων σχέσεων-γνωριμιών. Η αντίθεση της Αφροδίτης με την Δήμητρα, αν μη τι άλλο προωθεί τις πιο light επιλογές, χωρίς να εμπλέκονται ...μίση και πάθη.

Οι Παρθένοι και οι Ιχθύες έχουν τα πρωτοτόκια σε μια σειρά από δρώμενα που άνετα θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στις life style στήλες των περιοδικών.

Την Δευτέρα σχηματίζεται και ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα (σας έλειψε καθόλου αυτός ο τύπος;) το οποίο αναμένεται να συμβάλλει σε αποκαλύψεις μυστικών, διερευνήσεις κρυφών παραμέτρων και να προσφέρει στον καθένα μας την ευκαιρία να δοκιμάσει το ταλέντο του ως ...Ηρακλής Πουαρό!

Κατά τα άλλα δεν θα λείψουν κάποιες μάλλον στενόχωρες ειδήσεις, κοινωνικού ή οικονομικού περιεχομένου, ενώ για όσες και όσους έχουν ...ευπάθεια στους μηδενισμούς του πλανήτη, τίθεται και ένα ουσιαστικό θέμα απώλειας-καταστροφής εγγράφων ή στοιχείων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved