Στο κρεβάτι με έναν Κριό

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το σεξ με έναν Κριό

Στο κρεβάτι με έναν Κριό

Στο σεξ ο Κριός θα μπορούσαμε να πούμε ότι μεταμορφώνεται σε... τίγρη ή άλλο αρπακτικό ζώο που αγαπά το κυνήγι. Ο αυθορμητισμός είναι ζωτικής σημασίας για τη σεξουαλική του ζωή και διεγείρεται εύκολα. Είναι άμεσος και ειλικρινής, προτιμά να σου σκίσει τα ρούχα από το να σε οδηγήσει σιγά-σιγά και με υπονοούμενα στην κρεβατοκάμαρα.

Και ο άντρας και η γυναίκα Κριός είναι καλοί εραστές και μάλιστα... ευλογημένοι με μεγάλη αντοχή. Η αίσθηση της περιπέτειας, η πρόκληση και η διεκδίκηση κάνουν το συγκεκριμένο ζώδιο να παίρνει φωτιά. Αν θέλεις να το τσιγκλήσεις, δεν έχεις παρά να τον προκαλέσεις σε έναν ιδιότυπο αγώνα, πχ όποιος από τους δυο φτάσει πρώτος σε ένα σημείο, θα ανταμειφθεί σεξουαλικά και μάλιστα πλουσιοπάροχα. Μην έχεις καμία αμφιβολία ότι όχι μόνο θα δεχτεί το στοίχημα, αλλά θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να νικήσει.

Τα λόγια ενθάρρυνσης και τα βογκητά ευχαρίστησης ηχούν σαν μελωδία στα αφτιά του Κριού και βάζει ακόμα πιο πολύ τα δυνατά του για να ευχαριστήσει τον/ην παρτενέρ του. Να ξέρεις όμως ότι δεν είναι και το πιο... ήσυχο ζώδιο, οπότε έχε το υπόψη σου σε περίπτωση που το βάλεις... κρυφά μέσα στο σπίτι των γονιών σου.

Πώς να ερεθίσεις έναν Κριό

Πρέπει να είσαι ανοιχτόμυαλος/η, να μη διστάζεις, να θέλεις να ικανοποιήσεις τον/την σύντροφό σου και να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες, αν και να είσαι σίγουρος/η ότι στο τέλος ο Κριός θα πάρει τα ηνία. Επίσης, είναι πολύ παθιασμένος και απαιτητικός στο σεξ, ενώ αν τον αμφισβητήσεις, διαφωνήσεις έντονα ή και τσακωθείς μαζί του θα τον ερεθίσεις ακόμα περισσότερο.

Θυμήσου ότι το σεξ γι’ αυτόν είναι ένα σπορ, ωστόσο επειδή εύκολα μπορεί να βαρεθεί ή να πλήξει χρειάζεται να τον εκπλήσσεις συχνά και να μη σε θεωρήσει ποτέ δεδομένο/η. Η αλλαγή στάσεων, ακόμα και ώρας (πχ σεξ το πρωί) ή τόπου είναι τρικ που χρειάζεται να εφαρμόσεις για να τον κρατάς σε εγρήγορση.

Ερωτογενείς Ζώνες του Κριού

Το κεφάλι και το πρόσωπο είναι τα ευαίσθητα σημεία του Κριού. Το τρίψιμο του κεφαλιού, το ελαφρύ τράβηγμα των μαλλιών, τα ψιθυριστά λόγια στο αφτί και το δάγκωμα του λοβού θα τον κάνουν να λιώσει από τον πόθο.

Ταιριαστοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Τοξότης, Λέων, Υδροχόος, Δίδυμοι, Αιγόκερως

Αγαπημένη στάση στο σεξ: «Ψαλίδι», ανάποδο cowgirl



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved