Στο κρεβάτι με έναν Ιχθύ

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το σεξ με έναν Ιχθύ

Στο κρεβάτι με έναν Ιχθύ

Το σεξ για τον Ιχθύ, είτε είναι γυναίκα είτε άντρας, είναι κατά πολύ «συναισθηματική υπόθεση». Είναι εξαιρετικά αισθησιακός και δημιουργικός, λατρεύει το παιχνίδι και τα προκαταρκτικά κι έχει πολλές φαντασιώσεις. Όντας ένα Μεταβλητό ζώδιο, έχει μεγάλη διάθεση για αλλαγή. Διεγείρεται από ένα δυναμικό ταίρι που ξέρει τι θέλει και μπορεί να αναλάβει τα ηνία στη σεξουαλική του ζωή και συχνά απολαμβάνει τον παθητικό ρόλο, αφήνοντας τον/ην σύντροφό του να κυριαρχήσει.

Κάτι που, επίσης, πρέπει να λάβεις υπόψη σου είναι ότι για να μπει σε ερωτικό mood χρειάζεται να «παίξεις» με τις αισθήσεις του: μουσική, κεριά, απαλά υφάσματα, αφροδισιακά κοκτέιλ, αλλά και μασάζ με αιθέρια έλαια, ζεστό αφρόλουτρο, όλα αυτά θα τον στείλουν σε ένα ονειρικό κόσμο απόλαυσης. Αφιέρωσέ του χρόνο και μη βιάζεσαι.

Ο ονειροπόλος και ρομαντικός Ιχθύς δε θέλει τον/ην σεξουαλικό του σύντροφο με αναστολές. Εφ’ όσον δεν είναι και από τα πιο δυναμικά ζώδια, περιμένει να του πεις τι θα ήθελες να κάνει ενώ δύσκολα θα επιχειρήσει το πρώτο βήμα κι όλα εξαρτώνται από το πόσο ενθαρρύνεται. Μόλις όμως ανάψει το πράσινο φως, δε σταματούν.

Πώς να ερεθίσεις έναν Ιχθύ

Έχε κατά νου ότι, δεδομένου ότι επηρεάζεται από μια ατμόσφαιρα έντονου ερωτισμού και αισθησιασμού, «λίγο κρασί, λίγο θάλασσα» ή ένα παχύ, μαλακό χαλί μπροστά σε ένα αναμμένο τζάκι θα διεγείρει τη φαντασία του και να γίνει πολύ σεξουαλικός. Εύκολα μπορεί να υποδυθεί διάφορους ρόλους, να μεταμορφωθεί σε ό,τι ονειρεύεσαι και όσο πιο θερμή είναι η ανταπόκρισή σου και δείχνεις ότι το απολαμβάνεις, τόσο πιο πολύ ενθαρρύνεται.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι είναι δύσκολο να προβάλλει σθεναρές αντιστάσεις σε απανωτές σεξουαλικές πιέσεις και να πει «Όχι» γι’ αυτό είναι εύκολο «θύμα» (αλλά και επιρρεπής στην απιστία). Επειδή έχει και μια φήμη kinky, δοκίμασε να του αλείψεις το στήθος με μέλι και να τον γλείψεις. Είναι κάτι που θα τονώσει τις αισθήσεις του.

Ερωτογενείς Ζώνες του Ιχθύ

Όσον αφορά στις ερωτογενείς ζώνες του Ιχθύ είναι γνωστό ότι έχουν μια... εμμονή με τα πόδια. Μπορείς να του κάνεις μασάζ με κάποιο λάδι, σαν προκαταρκτικό, ενώ, αν είσαι πιο «προχωρημένος/η», χρησιμοποίησε τη γλώσσα και τα χείλη σου για να φιλήσεις ή και να πιπιλίσεις τα δάκτυλά του και θα τον διεγείρεις απόλυτα.

Ταιριαστοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Σκορπιός, Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος και Καρκίνος

Αγαπημένη στάση στο σεξ: «Κουτάλι»



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved