Παράλληλες σχέσεις και ζωδιακά... μπερδέματα, μέρος Α΄

Ποια ζώδια θα έκαναν παράλληλες σχέσεις και ποια παραμένουν μονογαμικά

Παράλληλες σχέσεις και ζωδιακά... μπερδέματα, μέρος Α΄

Ο Έρωτας είναι ένας μυστήριος τυπάκος με βέλη που πολλές φορές μας κάνει να χαιρόμαστε με αυτά που μας στέλνει. Όμως ο νεαρός αυτός θεός τα έχει τα χρονάκια του και έχει και πρεσβυωπία και πολλές φορές εκεί που είμαστε ήρεμοι και χαλαροί έχοντας αποδεχθεί ένα καθεστώς αποκλειστικότητας στα συναισθηματικά, έρχεται, πετά το βέλος και μας ...ξαναχτυπά.

Και σε χαλεπούς καιρούς, όπως αυτοί που διανύουμε, με το ζώδιο του Ζυγού -το καθ’ ύλην αρμόδιο για θέματα σχέσεων- να βάλλεται πανταχόθεν από Ουρανό, Κρόνο και Πλούτωνα, οι παράλληλες σχέσεις και τα λοιπά ...μπερδέματα τείνουν να γίνουν main stream.

Και βέβαια σε αυτήν την πρόκληση, το κάθε ζώδιο έχει την δική του απάντηση

ΚΡΙΟΣ: Όταν κάπου έχει «κόψει» το γλυκό μέσα στην σχέση, εσείς το επισημαίνετε με άμεσο τρόπο και από αυτήν την άποψη το να μπλεχτείτε σε παράλληλες περιπέτειες και μάλιστα για πολύ καιρό δείχνει δύσκολο. Το πολύ-πολύ στο «πολυμετοχικό σύμπαν» να αντιπροτείνετε το «διαδοχικό». Αυτό φυσικά δεν αποκλείει καθόλου τις μπαγαποντιές της άλλης πλευράς... Αλλά τελικά όσον αφορά και την δική σας στάση, τίποτε δεν κρατά αιώνια. Στην παρούσα φάση ο Ουρανός στο ζώδιο σας φέρνει συναισθηματικές προκλήσεις και σας βάζει να δοκιμάζετε «προχώ» σχήματα, κρατώντας πάντα το «φτου ξελευθερία» για το τέλος. Ψεύτες δεν είσαστε, μιας και τα λόγια που λέτε εκείνη την στιγμή τα πιστεύετε. Μετά όμως… το ξανασκέφτεστε. Ελκύεστε ιδιαίτερα από την εικόνα, οπότε στις παρούσες συνθήκες, με τον Κρόνο να έχει κεντράρει τον τομέα των σχέσεων σας, το μπλέξιμο είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση, ανεξάρτητα με το ποιοί θα είναι τελικά οι «θύτες» και τα «θύματα».

ΤΑΥΡΟΣ : Εσείς ως Aphrodite’s Child είσαστε του πάθους αλλά όχι του λάθους (ειδικά του στιγμιαίου). Θέλετε στις σχέσεις σεβασμό, μοναδικότητα και αξιοπρέπεια πράγμα που κατά γενική ομολογία το προσφέρετε, πέφτοντας ωστόσο συχνά θύματα της καλοπιστίας σας. Η παρουσία τόσων ετών του Ποσειδώνα στον Υδροχόο σας «τσάκισε» μιας και οι ...πονηροί είχαν κάνει στάση έξω από την πόρτα σας. Φροντίζετε πλέον πιο καλά τα νώτα σας και ο Θεός βοηθός. Από την άλλη, αυτήν την περίοδο κάτι δείχνει να αλλάζει στην γνωστή μονογαμική σας θέση. Ο Δίας, ως μέγας ...πολλαπλασιαστής, σας δίνει φτερά και μια άγνοια κινδύνου, τέτοια που τελικά μπορεί να εκθέσει τις προσωπικές σας αδυναμίες. Ο Έρωτας λοιπόν, σας χτυπά την πόρτα αλλά προσέξτε μην ξεφύγετε και ακούσετε κάποια στιγμή την βροντερή φωνή της αθάνατης Νοταρά: «Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα»!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Λίγο ο ...μπελαδοκυνηγός Κρόνος από τον Ζυγό και λίγο ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, είστε έτοιμοι για τα εντατικά μαθήματα υποκριτικής, κάλυψης-απόκρυψης και παραπλάνησης. Το προσωπικό και απαράμιλλο στυλ σας οδηγεί σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή σας δεινότητα σε μονοπάτια που όλα ξεκινούν από πλάκα και καταλήγουν σε ένα πολυγαμικό κρεσέντο. Ο τίτλος του γνωστού βιβλίου «όχι πια σεξ μόνο φίλοι» στον δικό σας καθρέφτη διαβάζεται και ανάποδα κατά το δοκούν: Όχι πια φίλοι, μόνον σεξ... Κι από γνωριμίες να ‘ναι καλά το facebook... Όμως, προσοχή! Αν και κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, μέσα σε μια παράλληλη σχέση δεν σας βρίσκει ούτε ο Ντετέκτιβ Μονκ, στην παρούσα φάση με τον Δία να ξεσκονίζει τον 12ο οίκο σας, τα μυστικά βγαίνουν στη φόρα κι όποιον ...πάρει ο χάρος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σπίτι-σπίτι και οικογένεια –οικογένεια. Τα πάντα όλα για την οικογένεια αλλά με Ουρανό –Κρόνο-Πλούτωνα να σας χτυπούν το σίγουρο είναι πως η σχέση δέχεται τριγμούς και κανονικά θα έπρεπε να έχετε στην ...καβάτζα 3-4 γάμους για να είστε πραγματικά ασφαλείς! Ως δράστες, δεν ξέρω αν είναι με κρύα ή ζεστή καρδιά όμως όπως λένε και η γνωστή διαφήμιση «μετά το ποπ δεν έχεις στοπ»! Προσέξτε γιατί κάτι που ξεκινάει «για πλάκα» ίσως πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ίσως έχουμε ακόμα και αποκαλύψεις. Ως παθόντες πάλι, θα διαπιστώσετε πως τα πολλά-πολλά με το συγγενολόι και τους οικογενειακούς φίλους έχουν και την πονηρή πλευρά τους. Το σίγουρο είναι πως αν οι πλανήτες εξαντλήσουν την δυναμική τους ή ο σύντροφος σας θα ακούει για Καρκίνους κι θα αλλάζει στενό ή εσείς θα κάνετε τα χαρτιά σας για το Άγιον Όρος...

ΛΕΩΝ: Όλα ξεκινούν για πλάκα αλλά τελικά το κρεβάτι σας έχει μεγαλύτερη κίνηση από ότι τα διόδια στις Αφίδνες τον Δεκαπενταύγουστο. Μπορεί να το παίζετε «τάξις και ηθική» αλλά το «κοκαλάκι» θέλετε να το ...στραμπουλίξετε. Με τον Ουρανό στον Κριό και τον Δία στον Ταύρο θα έχετε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν χρειάζεται να τις δέσετε κόμπο γιατί όπως λένε κι οι γνωστικοί, «ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα». Όσον αφορά τον Ποσειδώνα, αυτός κάνει μια τελευταία ρελάνς στον τομέα των σχέσεων σας, βγάζοντας από το σακούλι του τρίγαμους πρίγκιπες και βασιλοπούλες ...πεταλουδίτσες. Στην περίπτωση δε που αποφασίσετε να πρωταγωνιστήσετε εσείς στην λέσχη της απάτης, προσπαθήστε να μην «καρφωθείτε» γιατί ίσως η παράλληλη αγάπη να σας στοιχίσει τελικά έναν θρόνο ...μοναξιάς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσον αφορά τις διπλοτριπλές αγάπες εσείς είσαστε από αυτό που λένε τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Η ιστορία ξεκινά με το ...άπαπα αποκλείεται και καταλήγει στο… «ρε δεν του φαινότανε». Γενικά δεν παρεκτρέπεστε εύκολα αλλά τώρα με τον Πλούτωνα να τσαλακώνει ό, τι ξέρατε μέχρι σήμερα περί σχέσεων και τον Ποσειδώνα να ετοιμάζεται να πάρει θέση απέναντι σας, ποτέ μην λες ποτέ. Σίγουρα πάντως ό, τι κάνετε είναι τέλειο οπότε για να σας βρουν, μόνο μέσω καλοθελητή –κουκουλοφόρο απομεινάρι του Αρτέμη Μάτσα θα το πετύχουν (όχι πως αποκλείεται δηλαδή...) Κι αν η άτιμη κοινωνία σας ρίξει στον ιστό μιας πολυγαμικής αράχνης, απομεινάρι του χίπικου έπους των sixties, φροντίστε τουλάχιστον να μην αποδειχθείτε μόνον ένα εξαίσιο έδεσμα. Ως γνωστόν συμφωνίες γίνονται ακόμη και με τον ...οξαποδώ!

Διάβασε εδώ το Β' Μέρος των Παράλληλων Σχέσεων των ζωδίων

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved