Απογείωσε τη σεξουαλική ζωή της σχέσης σου με αυτούς τους τρόπους

Ζώδια και σεξ: Το ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος ή ο Άρης σου δείχνει το πώς θα βάλεις φωτιά στις νύχτες σου

Απογείωσε τη σεξουαλική ζωή της σχέσης σου με αυτούς τους τρόπους

Κρίση και στο σεξ! Εντάξει, λογικό είναι μετά από τις πιέσεις και άγχη της καθημερινότητας να έχει ατονήσει η σεξουαλική ζωή της σχέσης σου. Όμως υπάρχει τρόπος να την επαναφέρεις στα αρχικά της στάδια, τότε που με ένα άγγιγμα, με ένα κοίταγμα, παίρνετε κι οι δυο φωτιά!

Πώς; Με βάση το ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος ή ο Άρης σου! Διάβασε παρακάτω τον τρόπο για να βάλεις φωτιά στις νύχτες σας!

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Αν είσαι ζώδιο της Φωτιάς, είσαι γεμάτος ενεργεία και αστάθεια και αναζητάς συχνές σωματικές εκρήξεις και αθλητική άσκηση για να κρατήσεις το σώμα σου σε φόρμα και την λίμπιντό σου στο κόκκινο. Έχεις αποθέματα αντοχής, θέλεις να δείχνεις καλά και να είσαι καλός στο κρεβάτι, γι' αυτό πρέπει να ισορροπήσεις τον χρόνο σου για να χαλαρώσεις και να αναζωογονήσεις το μυϊκό σου σύστημα.

Αν είσαι Κριός, να προσέχεις γιατί είσαι επιρρεπής σε πονοκεφάλους ή ημικρανίες και πρέπει να εκφράζεις τα πιο βαθιά συναισθήματά σου, αντί να προσποιείσαι ότι δεν υπάρχουν. Φρόντισε μαζί με το ταίρι σου να απομακρύνεις την πλήξη, ζωντανεύοντας το πάθος σου μέσα από νέες τεχνικές ή τοποθεσίες. Επίσης, επειδή δεν τα έχεις τόσο καλά με την οικειότητα, δοκίμασε μια αργή και αισθησιακή συνεύρεση που θα σε αφήσει να συνδεθείς συναισθηματικά με το σύντροφό σου. Ένα μείγμα οικειότητας και σκανταλιάς θα ικανοποιήσει την πείνα σου! Ακριβώς αυτό!

Αν είσαι Λέων, είσαι επιρρεπής σε πεπτικά προβλήματα και θα πρέπει να δώσεις προσοχή στη διατροφή και όχι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση! Ποτέ μην παραμελήσεις την δημιουργικότητά σου και τη διάθεσή σου για παιχνίδι, γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία σου. Δοκίμασε λοιπόν, ένα κυνήγι θησαυρού που περιλαμβάνει μια σειρά από ενδείξεις που οδηγούν σε ένα σέξι, καυτό βραβείο. Επειδή σου αρέσει να καθοδηγείς, στρώσε τον δρόμο για δράση στο κρεβάτι. Εκεί περιποιηθείτε ο ένας τον άλλον με αισθησιακό εξοπλισμό (ξέρεις.. σοκολάτα, πολυτελές μπάνιο, άγγιγμα της γάτας ), που θα φέρει την φλόγα στο προσκήνιο.

Αν είσαι Τοξότης, είσαι επιρρεπής στο ισχίο, οπότε λίγο γιόγκα ή Pilates θα βελτιώσει την ελαστικότητα των αρθρώσεων σου. Επιπρόσθετα, ποτέ μην πεις "όχι" σε μια περιπέτεια είτε αυτό λέγεται διοργάνωση ενός ταξιδίου για δύο είτε να μια υπαίθρια δραστηριότητα. Να κοιτάξεις την παιχνιδιάρικη πλευρά σου που αγαπά να γελά και να ψάξεις ό, τι μπορεί να γίνει πηγή έμπνευσης. Ένας συνδυασμός διασκέδασης, ενθουσιασμού και βάθους (μην το ξεχνάς) θα κρατήσει το πάθος σου ζωντανό.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ
Γεμάτος χαλαρότητα και ξενοιασιά, αν ανήκεις σε ζώδιο του Αέρα, έχεις πλήθος ιδεών για να εκφράσεις. Το ότι χρησιμοποιείς όλη αυτήν την ενέργεια που βγαίνει στην επικοινωνία και δικτύωσή σου, σημαίνει ότι ο μεταβολισμός σου είναι γρήγορος, σπάνια έχεις υπερβολικό βάρος και κρατάς το σώμα σου όμορφο για τον σύντροφό σου.

Αν είσαι Δίδυμος, είσαι επιρρεπής στον βήχα, το κρυολόγημα και στις νευρικές διαταραχές και χρειάζεσαι άφθονο φρέσκο αέρα για να κρατήσεις τους πνεύμονές σου καθαρούς και το μυαλό σου ενεργό. Ο πνευματώδης Ερμής, ως κυβερνήτης σου, μπορεί να σου δώσει την λύση, γιατί αν το μυαλό σου έχει εμπλακεί, η σφριγηλή σωματική πλευρά σου είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει. Ως εκ τούτου, γράψε μια ερωτική ιστορία ή ένα ποίημα και διάβασέ το στο έτερο ήμισυ, καθώς μπορεί να αποδειχτεί τέλειο ερωτικό παιχνίδι!

Αν το ζώδιο σου είναι Ζυγός, είσαι επιρρεπής στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και την κυστίτιδα, οπότε πίνε άφθονο νερό! Τα λόγια είναι το φόρτε σου, έτσι εάν εκφράσεις το πάθος σου με λέξεις, θα ενισχύσεις τον παράγοντα «ρομαντισμό». Άφησε ένα τρυφερό, αλλά προκλητικό μήνυμα στο κινητό του συντρόφου σου ή γλίστρησε ένα σημείωμα κάτω από το μαξιλάρι του, για να το ανακαλύψει λίγο πριν τον ύπνο. Και μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις το καλόγουστο μεράκι σου, για να δημιουργήσεις μια ατμόσφαιρα που είναι βέβαιο ότι θα εμπνεύσει μια παθιασμένη αντίδραση κι απ' τους δυο σας.

Αν είσαι Υδροχόος, πρόσεξε τυχόν προβλήματα με το ανοσοποιητικό σύστημα και προτίμησε «βιολογικά» τρόφιμα, βελονισμό και εναλλακτικά φάρμακα. Είσαι εφευρετικός και δυνήθως εφαρμόζεις ένα είδος πειραματισμού. Άφησε το μυαλό σου απ' έξω και μίλα με το σώμα σου, έτσι ώστε οι συνομιλίες στο κρεβάτι να περιλαμβάνουν πολλά αγγίγματα. Εάν μπορείς να συνδυάσεις ευφυΐα με τρυφερότητα, θα απολαύσεις μια ηλεκτρισμένη σεξουαλική ανάταση! Πίστεψε το!

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
Εδώ μιλάμε για κάποιον που είναι άκρως αισθησιακός και συνειδητοποιημένος όσον αφορά στο σώμα του και λαμβάνει τα σήματα για την ενίσχυση της λίμπιντο και της σεξουαλικότητάς του. Φυσικά έχεις έναν αργό μεταβολισμό, αλλά έχεις και απίστευτη αντοχή!

Εάν το ζώδιο σου είναι Ταύρος, είσαι επιρρεπής στις λοιμώξεις του λαιμού και χρειάζεσαι έναν εξωτερικό, αμόλυντο τρόπο ζωής για να σε κρατήσει απόλυτα fit για το σεξ. Είναι σίγουρο ότι το καλό φαγητό και ποτό, η μουσική και τα δελεαστικά ερωτικά παιχνίδια με ελαφρά αρωματισμένο λάδι μασάζ είναι για σένα must για καλό σεξ. Ωστόσο, αν φτάσεις σε μια σεξουαλική τελμάτωση, θα πρέπει να αναμίξεις τα παραπάνω με λίγη περιπέτεια. Για δοκίμασε ένα αυθόρμητο σεξ το απόγευμα ή μια διαφορετική τοποθεσία. Με μία φρέσκια οπτική θα κάνεις restart στην λίμπιντό σου!

Εάν είσαι Παρθένος, θα πρέπει να ψάξεις το θέμα με την εμμονή στις δίαιτες και την υγιεινή διατροφή. Φάε απλά και ανακάλυψε τι σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, για τον εαυτό σου κι όχι για τους άλλους. Είναι σημαντικό να χαλαρώσεις για να μπεις σε σεξουαλική διαδικασία, έτσι φρόντισε πρώτα για ένα ήρεμο βράδυ σε ένα κομψό εστιατόριο ή απόλαυσε ένα εκλεκτό γεύμα στο σπίτι σε ένα λιτό, γαλήνιο περιβάλλον. Η Παρθένος μπορεί να είναι το σύμβολό σου, αλλά έχεις μια πνευματώδη, άτακτη πλευρά και υπερέχεις σε ερωτικά υπονοούμενα. Χρησιμοποίησέ το!

Αν πάλι είσαι Αιγόκερως, αφήσου σε ένα σέξι μασάζ σώματος ή προτίμησε την αρωματοθεραπεία και δώσε έμφαση στη σπονδυλική στήλη σου, τα γόνατα και το μυοσκελετικό σύστημα. Σαν ένα αισθησιακό ζώδιο της Γης που του αρέσει να χαλαρώνει σε ένα φυσικό περιβάλλον, γίνε ένα άτακτο κορίτσι κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας στο βουνό ή απόδρασε από τους ρυθμούς της πόλης για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο, για να ανεβάσεις κατακόρυφα την θερμοκρασία! Απενεργοποίησε το κινητό και ξέχνα τα της εργασίας σου για να μπορέσεις να «παίξεις» απερίσπαστα.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
Σαν συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο του νερού, μπορείς να ενισχύσεις την σεξουαλική ενεργειακή ροή σου, εκφράζοντας τις πραγματικές ανάγκες σου, αγάπες και μισή. Είναι γεγονός ότι αλλάζει ο μεταβολισμός σου συχνά, είσαι κυκλοθυμικός και η αισθησιακή σου απόλαυση συμβαδίζει με τα συναισθήματά σου.

Αν το ζώδιο σου είναι Καρκίνος, χρειάζεται προσοχή στις διαταραχές του πεπτικού σου συστήματος, που συχνά οφείλεται στο ότι δεν εκφράζεις τα αληθινά συναισθήματά σου. Πρέπει να τρως λίγο και συχνά και να πηγαίνεις μεγάλες βόλτες στην χώρα του... διαλογισμού. Επίσης, επειδή είσαι πολύ συναισθηματικός, δείπνησε έξω, εκεί που συναντήθηκες για πρώτη φορά με το ταίρι σου ή φτιάξε ένα γεύμα που σου θυμίζει το πρώτο σου ραντεβού. Ως ζώδιο του νερού, μια βουτιά στην μπανιέρα του υδρομασάζ μπορεί να προκαλέσει ένα κύμα σεξουαλικής διέγερσης!

Αν πάλι είσαι Σκορπιός, το πρόβλημά σου ίσως εντοπίζεται σε σεξουαλικά ή εντερικά προβλήματα. Προσπάθησε να ενημερώνεσαι για τυχόν θέματα ενέργειας στις προσωπικές σου σχέσεις και να απελευθερώσεις την έντονη σεξουαλική σου όρεξη. Θεωρώ ότι ακόμη κι εσύ που έχεις το όνομα, μπορείς να χάσεις το ενδιαφέρον σου για το σεξ, εφ' όσον έχεις συναισθηματική εμπλοκή ή χρειάζεσαι λίγο χρόνο μόνος σου. Αλλά όταν είσαι έτοιμος να «παίξεις μπάλα», ένα κομμάτι μυστηρίου μπορεί να ανάψει το πάθος σου. Τι θα έλεγες αν δοκίμαζες να προσελκύσεις τον σύντροφό σου με υπονοούμενα και σημάδια όλη μέρα, προετοιμάζοντάς τον για καλό σεξ που ακολουθεί; Από την άλλη, σαν ζώδιο του Νερού, μια βουτιά τα μεσάνυχτα για μπάνιο κάτω από φως των αστεριών (το καλοκαίρι) θα αποδειχτεί πολύ hot!

Εάν το ζώδιο σου είναι Ιχθύες, μπορεί να ζεις σε ένα όνειρο και πρέπει να έρθεις σε επαφή με τη γη. Κάθε θεραπεία που αναζωογονεί την ζωτικότητά σου θα είναι εξαιρετικά επωφελής, όπως π.χ. η τεχνική Ρέικι. Ιχθύς και φαντασία πάνε χέρι -χέρι, έτσι μπορείς πολύ απλά να γλιστρήσεις σε ένα σέξι κοστούμι, να βάλεις κάποια μαγευτική μουσική και να αφήσεις το alter ego σου να πάρει τα ηνία. Ή πάλι να προσποιηθείς ότι είσαι σε πρώτο ραντεβού και κάνεις έρωτα για πρώτη φορά. Και επειδή ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο που κυβερνά τα πόδια, η ρεφλεξολογία μπορεί να είναι το απόλυτο, ερωτικό παιχνίδι για σένα. Κολύμπα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved