Σεξ ανάλογα με τα... φεγγάρια; Γιατί όχι;

Το φεγγάρι κάνει βόλτα στης αγάπης μου την πόρτα, το φεγγάρι κάνει κύκλο στης αγάπης μου τον κήπο!

Σεξ ανάλογα με τα... φεγγάρια; Γιατί όχι;

Εντάξει, θα σου φανεί περίεργο και λογικό είναι. Είσαι με το ταίρι σου, η σεξουαλική σας διάθεση έχει χτυπήσει κόκκινο κι εσύ θα κοιτάς αν η Σελήνη είναι στο Πρώτο τέταρτο ή το Τελευταιο τέταρτο;
Κι όμως! Μια μελέτη έδειξε ότι αν θες απλά να κάνεις σεξ ή να το... πας σε άλλη διάσταση, κοίτα σε τι φάση είναι το Φεγγάρι.

Εμείς ενδεικτικά σου παρουσιάζουμε τι έδειξε η έρευνα κι εσύ δράσε κατά βούληση. Στην τελική, κοίτα μετά που ήταν η Σελήνη και δες αν πέφτει μέσα. Έτσι, από περιέργεια.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Νέα Σελήνη: Συνηθισμένα πράγματα

Αν κάνεις σεξ με Νέα Σελήνη (πριν, την ίδια μέρα ή την επόμενη), μην περιμένεις κάτι το σούπερ, που θα σε πάει στη στρατόσφαιρα. Το μενού περιλαμβάνει κλασικές στάσεις, ΑΛΛΑ είναι ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σου, να μοιραστείτε συναισθήματα, φαντασιώσεις και επιθυμίες σας. Στην επόμενη φάση θα περάσετε στην υλοποίησή τους.

Πρώτο τέταρτο: Άνδρα, ανάλαβε δράση

Όταν η Σελήνη είναι στο 1ο τέταρτο, ο άντρας παίρνει πάνω του το ερωτικό παιχνίδι. Είναι πιο παθιάρης, πιο ασυγκράτητος, πιο πρόθυμος να δοκιμάσει κάτι καινούργιο, στάση ή τεχνική και εφ’ όσον βλέπει ότι κι η ανταπόκριση της γυναίκας είναι θερμή, τότε δεν τον σταματάει κανείς.

Πανσέληνος: Φουλ του πάθους

Εκτός από τους λυκανθρώπους, κατά την Πανσέληνο ξυπνά και το έντονο πάθος τόσο στον άντρα όσο και τη γυναίκα. Σεξ και συναισθήματα γίνονται ένα, υπάρχει μια ακόρεστη ανάγκη για ικανοποίηση των βαθύτερων επιθυμιών και για να μην τα πολυλογούμε, παίρνουν φωτιά τα στρώματα.

Τελευταίο τέταρτο: Γυναίκα, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου
Κατά το Τελευταίο Τέταρτο, η γυναίκα είναι αυτή που θα οδηγήσει την σεξουαλική κούρσα. Θα προκαλέσει με τα θέλγητρά της, αλλά θα βγάλει και μια πιο ρομαντική πλευρά. Θα προσφέρει ευχαρίστηση στον άντρα, θα τον περιποιηθεί, θα τον διεγείρει και θα απολαύσουν μαζί μια πολύ ερωτική εμπειρία.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved