Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Κατά τη διάρκεια του διημέρου αυτού μπορείς να γοητεύσεις τα πλήθη αλλά κυρίως να περάσεις τα μηνύματα που θέλεις στα πρόσωπα τα οποία επιθυμείς. Η παρουσία του Ηλίου στον 12ο ηλιακό σου οίκο ίσως σου ξυπνήσει παρελθοντικές αναμνήσεις και φέρει στην επιφάνεια μυστικές επικοινωνίες με έναν έρωτα ο οποίος παραμένει κρυφός.

Βαθμολογία: +4 και θα τραγουδάς «οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε»

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως το διήμερο αυτό νιώσεις την ανάγκη να ανοίξεις την καρδιά σου σε κάποιον/α και να εκμυστηρευτείς κάποια πράγματα. Όμως το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να βγεις και να διασκεδάσεις χωρίς να έχεις περαιτέρω απαιτήσεις, αφού οι πολλοί πλανήτες στα σταθερά ζώδια θα σου δημιουργήσουν ένα είδος εκνευρισμού. Just fun!

Βαθμολογία: +3.5 γιατί στην καρδιά σου θα επικρατήσει ταραχή

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είναι δύσκολο στο οποιοδήποτε άτομο να αντισταθεί στην επικοινωνιακή σου δεινότητα και το φλερτ σου. Η Αφροδίτη μέσα από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να βρεις τα πατήματά σου και να μεταλαμπαδεύσεις τη φλόγα του έρωτα η οποία όμως για να συντηρηθεί θέλει και το αεράκι της. Έτσι, οι σχέσεις σου θα δεις ότι θα πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Βαθμολογία: +4.5 αφού θα τραγουδάς «εκεί που καίγομαι πολύ, θέλω να νιώσω το φιλί»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλεις να ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα αλλά αυτό για να συμβεί θα πρέπει να είσαι και εσύ έτοιμος/η. Κι ως εκ θαύματος συμβαίνει και μάλιστα με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον 8ο οίκο μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά και κυρίως να δημιουργήσεις σχέσεις οι οποίες θα μείνουν χαραγμένες στην καρδιά σου. Εάν βρίσκεσαι ήδη σε δέσμευση άφησε πίσω τα «πρέπει» και τα «μη» και δείξε τα συναισθήματά σου.

Βαθμολογία: +4 και η νύχτα θέλει έρωτα και πράγματα αφανέρωτα

ΛΕΩΝ

Η παρουσία της Σελήνης καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου στο δικό σου ζώδιο σε κάνει να λάμπεις και μέσα από σένα θα λάμπουν όσοι είναι τριγύρω σου. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου σε ωθεί να δημιουργήσεις σχέση ή να κάνεις ακόμα καλύτερη την υπάρχουσα, αδιαφορώντας για το τι μπορεί να λένε οι άλλοι. Ως εκ τούτου είναι από τις λίγες φορές που δεν σε νοιάζει η εικόνα σου.

Βαθμολογία: +4.5 γιατί με τη Σελήνη στο Λιοντάρι ο έρωτας θα σε συνεπάρει

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου θα νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις αλλά κυρίως να σου μιλήσουν κάποιοι. Η Σελήνη στον 12ο ίσως βγάλει κάποιες ευαίσθητες και άγνωστες πτυχές τις οποίες έχεις. Ο Άρης μέσα στον 3ο σε κάνει να ξέρεις τι λες ή ενδεχομένως να μπλοφάρεις και να δείχνεις κάτι τέτοιο. Ο έρωτας είναι δίπλα σου, χαμογέλασε και αυτός θα ανταποκριθεί.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί αγάπη υπάρχει, δεν είναι κρυμμένη, είναι δεδομένη

ΖΥΓΟΣ

Στο προσκλητήριο του έρωτα δηλώνεις παρουσία, αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη μέσα από τον Υδροχόο σου κάνουν σινιάλο πως η μεγάλη ώρα έφτασε. Με τη Σελήνη στο Λιοντάρι μπορείς να ρισκάρεις και να φλερτάρεις αφού θα καταφέρεις να είσαι το πρόσωπο της βραδιάς του Σαββάτου και της Κυριακής. Πρόσεχε μόνο ο λόγος σου να είναι ερωτικός και όχι shocking.

Βαθμολογία: +4.5 γιατί πρέπει να προσέχεις τι λες... άλλο το «θα φιλήσω» και άλλο το «θα σκίσω»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το διήμερο αυτό καλύτερα να... μασάς παρά να μιλάς, αφού η παρουσία τόσο της Σελήνης στο Λιοντάρι όσο και του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα σου δημιουργούν έναν εκνευρισμό και θα νομίζεις ότι οι άλλοι δεν μπορούν να σε καταλάβουν. Μη περιμένεις συναίσθημα αυτό το σαββατοκύριακο, ρίξε το στο σεξ και σπάσε τα κοντέρ.

Βαθμολογία: +3.5 αν και μόνο το σεξ δεν σε χαλάει

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία της Σελήνη στο Λιοντάρι θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου αλλά και να μεταδώσεις θετική ενέργεια στον περίγυρό σου. Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο εξυπηρετούν τις ανάγκες σου για άμεση και ανανεωτική επικοινωνία η οποία μπορεί να λειτουργήσει σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και μια φιλία τελικώς να εξελιχθεί αλλιώς.

Βαθμολογία: +4 γιατί τελικά όλα θα ξεκινήσουν από τα «φιλικά»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον 8ο οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σε κάνει να παίζεις δυνατά και ο ερωτισμός να ξεχύνεται μέσα από το βλέμμα και το λόγο. Η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό σε κάνει επικοινωνιακά πιο άμεσο/η και αυτά που θέλεις θα τα διεκδικήσεις χωρίς περιστροφές. Έτσι, αυτό το διήμερο μπορείς να έχει πολύ σεξ, όχι όμως πολύ συναίσθημα.

Βαθμολογία: +4 γιατί το σεξ χωρίς συναίσθημα σου θυμίζει κάτι από τον επαγγελματικό σου χώρο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον οίκο των σχέσεων θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που τόσο καιρό αναζητάς. Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο θα σε οδηγήσουν να πάρεις το παιχνίδι απάνω σου μιας και τα μηνύματά σου ίσως να μην γίνονται αντιληπτά. Μπορείς να περιμένεις πάρα πολλά αλλά θα πρέπει κι εσύ να θυμάσαι το ρητό «συν Αθηνά και κίνει».

Βαθμολογία: +4 και πρόσεχε το παιχνίδι που θα πάρεις επάνω σου πώς θα το χειριστείς

ΙΧΘΥΕΣ

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα σε βοηθήσει να προετοιμάσεις το έδαφος για τις κινήσεις που θέλεις να κάνεις. Ο Άρης λειτουργεί πιο επιτελικά και θα σε ωθήσει να φτάσεις με ευκολία στον ερωτικό σου σκοπό. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον 12ο οίκο ίσως πρέπει να προσέξεις τις μυστικές σχέσεις και επικοινωνίες διότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Βαθμολογία: +3.5 και τα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια...

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved