Ερωτικές προβλέψεις για το πιο… in love Σαββατοκύριακο της χρονιάς

Πως θα γιορτάσεις την ημέρα του έρωτα, της φιλίας, των ραντεβού και του φλερτ; Μάθε ανάλογα με το ζώδιό σου…

Ερωτικές προβλέψεις για το πιο… in love Σαββατοκύριακο της χρονιάς

ΚΡΙΟΣ

Το διήμερο αυτό θα έχουμε τη Σελήνη στον Ταύρο, μια Σελήνη ερωτική και φιλήδονη. Το «κυρίως πιάτο» θα βρίσκεται όμως στην Κυριακή όπου η γιορτή του έρωτα θα σε βάλει να σκεφτείς και να οργανώσεις μια ρομαντική βραδιά. Με τον Ερμή στον Υδροχόο σκέψου πως το δώρο που θα κάνεις για αυτήν την όμορφη νύχτα θα πρέπει να είναι κάτι που δεν θα πήγαινε το μυαλό του. Ξάφνιασε... τον/την!

Βαθμολογία: +4 και έχε υπόψη σου το «σπεύδε βραδέως» δηλαδή κάνε σεξ με ρυθμούς Θεσσαλονίκης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα των ερωτευμένων θα είναι για σένα ένας ευχάριστος πονοκέφαλος αφού θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη σου τη φαντασία προκειμένου να ικανοποιήσεις τόσο τον εαυτό σου όσο και το ταίρι σου. Ίσως, αμφιταλαντευτείς μεταξύ αρωμάτων και κεριών όμως η μέρα θέλει και αλλαγές παραστάσεων για αυτό στο ερωτικό σου πλάνο βάλε και μια διαμονή σε ξενοδοχείο και απόλαυσε με έρωτα τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν είσαι μόνος/η με τον Ερμή στον Υδροχόο πιθανόν να καυτηριάσεις με το χιούμορ σου τη στάση των άλλων, όμως πρόσεξε τι εύχεσαι...

Βαθμολογία: +4 αφού στα δώρα κάνεις τραμπάλα και στο σεξ θα παίξεις μεγάλη μπάλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουρα το ερωτικό αυτό σαββατοκύριακο δεν είναι τυχαίο για αυτό επιστράτευσε όλη σου την νοητική μαεστρία. Ένα ρομανικό δείπνο μπορεί είναι η απαρχή μιας άκρως αισθησιακής βραδιάς. Ίσως, τα δώρα που θα κάνεις να βγάλουν την παιδικότητα την οποία κρύβεις ενώ η ερωτική σου διάθεση θα είναι τόσο έντονη και έκδηλη που πιθανόν ο περίγυρός σου να σε ανακηρύξει στον Βαλεντίνο της βραδιάς. Αν είσαι μόνος/η μην μπεις στη διαδικασία να αναπολείς το παρελθόν αφού ο έρωτας μπορεί να είναι κάπου κοντά σου.

Βαθμολογία: +4.5 και Avanti μαέστρο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στη μεγάλη γιορτή του έρωτα φρόντισε να είσαι εκεί. Αν και τι λέω σε έναν Καρκίνο αφού είναι σίγουρο πως θα περιποιηθείς το ερωτικό σου ταίρι όπως αξίζει σε τέτοιες περιστάσεις ή τουλάχιστον θα το προσπαθήσεις με όλες σου τις δυνάμεις. Παίξε με τις αισθήσεις και τα χρώματα, το πάθος και την αθωότητα και θα κάνεις το ταίρι σου να τρελαθεί και να θέλει να σε «πνίξει» στα φιλιά. Αν δεν είσαι σε σχέση, μια έξοδος με φίλους θα μπορούσε να λειτουργήσει καταλυτικά στη ψυχολογία σου.

Βαθμολογία: +4 και βγαίνοντας από την κουζίνα στον έρωτα τα δίνεις όλα.

ΛΕΩΝ

Με τη διάθεση στα ύψη και όρεξη να κάνεις πάρα πολλά θα οργανώσεις το σαββατοκύριακο του έρωτα. Βέβαια, το κακό με σένα είναι πως δεν ικανοποιείσαι με τίποτα λιγότερο από το «άριστα» και έτσι αυτό που θα ετοιμάσεις για το ταίρι σου θα είναι υπερπαραγωγή. Το σεξ θα δώσει και θα πάρει περιλαμβάνοντας διάφορα παιχνίδια που θα κάνουν τον/την ερωτικό σου σύντροφο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Αν δεν είσαι σε σχέση, μην τα βάψεις μαύρα, άλλωστε για σένα κάθε μέρα είναι γιορτή.

Βαθμολογία: +4 γιατί στον έρωτα βάζεις παιχνίδια αφού βαριέσαι όλο τα ίδια και τα ίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με διάθεση για φλερτ και έρωτα θα οργανώσεις αυτό το διήμερο με τέτοιο τρόπο που θα βγάλεις προς τα έξω άγνωστες πτυχές που είχες καλά κρυμμένες. Επιδιώκοντας καυτές στιγμές το βράδυ της γιορτής του έρωτα θα συνδυάσει την πρακτικότητα με την ηδονή. Έτσι, ένα δωμάτιο γεμάτο κεριά θα μπορέσει να δώσει την ατμόσφαιρα που θέλεις ενώ το ταίρι σου λογικά θα κοιτάζει αποσβολωμένο. Αν δεν είσαι σε δέσμευση πέρασε καλά κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν και μην πολύ δακρύζεις, αφού πάλι με μέρες και καιρούς πάλι δικά σου θα είναι.

Βαθμολογία: +5 αφού όλα τα έχεις οργανώσει και τα σατέν σεντόνια στο κρεβάτι έχεις στρώσει.

ΖΥΓΟΣ

Από το πρωί στα μαγαζιά για δώρα και αγορές και αργότερα κομμωτήρια για καλλωπισμό προετοιμάζεσαι για το πιο must ερωτικό διήμερο της χρονιά. Ο έρωτας για σένα είναι κάτι πολύ βαθύ και έτσι το βράδυ των ερωτευμένων θα βγάλεις από μέσα σου όλα όσα κρύβεις και θα δοθείς ολοκληρωτικά παίζοντας όπως μόνο ένας Ζυγός ξέρει. Κεριά αρώματα και φωτιά θα πάρουν τα παπλώματα σε μια βραδιά που για σένα ο έρωτας πρωτίστως θα είναι εγκεφαλικό άθλημα. Αν δεν είσαι σε σχέση, με τον Ερμή στον Υδροχόο, αφήσου ελεύθερα στο φλερτ αλλά κυρίως «σπάσε» το πρωτόκολλο που έχεις μέσα σου για τον έρωτα.

Βαθμολογία: + 4.5 γιατί σε ένα άθλημα εγκεφαλικό το μετάλλιο παίρνεις το χρυσό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το διήμερο του Αγίου Βαλεντίνου έχει πρωταγωνιστή και αυτός είσαι εσύ. Με την αισθησιακή Σελήνη στον οίκο της συντροφικότητας και τον Άρη στο δικό σου ζώδιο σίγουρα θα περάσεις υπέροχα, αφού θα ξεκινήσεις με δείπνο και ρομαντισμό (το marketing) και θα καταλήξεις σε παθιασμένο και κολασμένο σεξ με «αχ, βαχ τι μου κάνεις; Πόσα θες να με τρελαίνεις;» (αυτοσκοπός). Αν δεν είσαι σε δέσμευση, θα περάσεις εξαιρετικά, αφού το «αχ, βαχ « θα επιτευχθεί... μόνο δείπνο δεν θα έχει.

Βαθμολογία: + 4.5 κι άλλο κι άλλο τόσο έρωτα που να τον βάλεις...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το αγαπημένο διήμερο των ερωτευμένων ζευγαριών σε βρίσκει σε μια κατάσταση αρκετά περίεργη. Από τη μία ο έρωτας, από την άλλη οι υποχρεώσεις, διχάζεσαι. Όμως το «δώσε ημίν σήμερον» υπερτερεί και τελικά ψηφίζεις έρωτα. Και μάλιστα, με το μυαλό και την αισιοδοξία σου θα καταφέρεις να προσφέρεις στο ερωτικό σου ταίρι extra large ηδονή. Αν είσαι μόνος/η μη χαλιέσαι ακούγοντας μπαλάντες στο ράδιο, βγες έξω και δείξε στους άλλους πως είναι το κέφι και η όρεξη για ζωή.

Βαθμολογία: + 3.5 αφού ψηφίζεις έρωτα κι όσο για τα... χρέη και τα δανεικά έχει ο θεός από Δευτέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μυαλό σου και η ψυχή σου καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του ερωτικού διημέρου θα είναι στο πως θα ικανοποιήσεις τις ερωτικές ανάγκες του/της συντρόφου σου σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο. Έτσι, μια χαλαρή βόλτα, ένα ρομαντικό δείπνο αλλά κυρίως μια όμορφη βραδιά η οποία δεν αποκλείεται να έχει και ερωτικές εξομολογήσεις θα καταφέρουν να κάνουν το ταίρι σου να νιώσει πως είναι για σένα κάτι ξεχωριστό. Αν δεν είσαι σε σχέση, κάνε πράγματα που σου αρέσουν και πέρασε χρόνο με φίλους που αποτελούν κλασικές αξίες στη ζωή σου.

Βαθμολογία: +4.5 και μέσα σου λες «αγάπη μου νοιάζομαι για σένα, δείξε τι νιώθεις και εσύ για μένα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία του Ηλίου και του Ερμή στο δικό σου ζώδιο σίγουρα θα σε οδηγήσουν να κάνεις για το ταίρι σου κάτι extreme και ανατρεπτικό. Βόλτα, φλερτ, κεριά, περατζάδα από strip show μαγαζιά, θα δείξουν πόσο τρέλα κρύβεις μέσα σου αλλά και πόση ακομπλεξάριστη αγάπη έχεις για το ταίρι σου. Ο/η σύντροφός σου από τη μεριά του θα μείνει εμβρόντητος/η αφού θα καταλάβει –αν δεν το έχει πάρει χαμπάρι ως τώρα– πως δεν είσαι ένας απλός συνηθισμένος άνθρωπος. Αν είσαι μόνος/η, προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή και να περάσεις όμορφα.

Βαθμολογία: + 3.5 γιατί στον έρωτα «παρανοείς» και φτάνεις πιο πέρα από την τρέλα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το ερωτικό διήμερο του Αγίου Βαλεντίνου είναι φτιαγμένο για σένα αφού πιστεύεις ακράδαντα ότι ο έρωτας είναι το οξυγόνο για τον άνθρωπο. Κάνοντας πράγματα με τις προσταγές του Ποσειδώνα και παίζοντας με τη φαντασία και τις αισθήσεις του άλλου, θα καταφέρεις να αφήσεις το ταίρι σου «κόκκαλο». Βέβαια, όπως λέει και το τραγούδι «να δεις τι σου έχω για μετά» πράγμα που σημαίνει πως στη συνέχεια θα παίξεις με το ταίρι σου το remake της ταινίας «Άγρια ορχιδέα». Αν δεν είσαι σε δέσμευση, μια ερωτική κομεντί θα μπορούσε να είναι για σένα μια ιδανική διέξοδος με κρασάκι και μπόλικα χαρτομάντιλα για τα γέλια και συνάμα τη συγκίνηση.

Βαθμολογία: +4 γιατί αντέχεις για την αγάπη σου και τρέχεις για τα πάθη σου.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved