Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Το διήμερο αυτό μπορεί να είναι για σένα πολύ καλό σε επικοινωνιακό επίπεδο αφού το τρίγωνο Ερμή – Δία σίγουρα θα σε απογειώσει. Από την άλλη, χρειάζεται να είσαι αρκετά φειδωλός/η στις υποσχέσεις σου, λόγω του ότι η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα ίσως σε κάνει να χάσεις το ρομαντισμό σου. Την Κυριακή δείξε ιδιαίτερη προσοχή, αφού ο νους και το σώμα θα διακατέχονται από μεγάλη ένταση. Κάνε έρωτα και όχι πόλεμο.

Βαθμολογία: +3 γιατί χρειάζεται στον έρωτα να βάλεις λίγο πάθος παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο ξεκινά με την Σελήνη στον Αιγόκερω, κάνοντάς σε να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά στις κινήσεις σου. Το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού θα φέρει γνωριμίες οι οποίες μπορούν να σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα. Πρόσεξε όμως διότι με την σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα οτιδήποτε ξεκινάς για πλάκα, ίσως τελικά το λουστείς για αρκετό καιρό. Η Κυριακή είναι δύσκολη μέρα, αφού η έλλειψη επικοινωνίας αλλά και αναπάντεχες ειδήσεις θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ.

Βαθμολογία: +4.5 αλλά πρόσεχε την Κυριακή γιατί εκεί είναι που θα στραβώσει το Σαββατοκύριακο

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπροστά σου θα νιώσεις ότι ανοίγονται νέες ευκαιρίες και θα μπορείς να κάνεις γνωριμίες οι οποίες δεν θα είναι αδιάφορες χάρη στο εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό. Συγχρόνως, το τρίγωνο Ερμή – Δία θα τονίσει τη γοητεία σου στα μάτια των άλλων και θα σε βοηθήσει στις προσεγγίσεις σου. Η Κυριακή έχει ερωτικά στοιχεία, αρκεί βέβαια κι εσύ να κάνεις κάποιες αναγκαίες υποχωρήσεις, προκειμένου να ικανοποιηθεί και η άλλη πλευρά.

Βαθμολογία: +3 αφού θα είναι δύσκολο να νερώσεις ξανά το κρασί σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τόσους πλανήτες στον Αιγόκερω θα νιώσεις κατά τη διάρκεια αυτού του διημέρου ιδιαίτερη ικανοποίηση, αφού θα είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Βέβαια, χρειάζεται να θυμάσαι πως οτιδήποτε λάμπει δεν είναι χρυσός και θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικό/η στις επιλογές σου, αφού η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να βγάλει πάθος αλλά να οδηγήσει και σε λάθος. Η Κυριακή είναι πιο χαλαρή μέρα απλά απαιτείται να μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις και να μην βιαστείς να διαμορφώσεις μια άποψη.

Βαθμολογία: +3 γιατί με τόσους πλανήτες στον 7ο εσύ ψάχνεις σχέση και οι άλλοι περιπέτεια.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο ξεκινά με αρκετά καλές προδιαγραφές αλλά από εκεί και πέρα θα νιώσεις ότι κρατάς τις ευκαιρίες στα χέρια σου έτσι ώστε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σου. Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα ίσως βρεθείς δίπλα σε κάποια άτομα που χρειάζονται συμπαράσταση και εσύ ως «παυσίπονο» θα τους προσφέρεις ακαταμάχητο έρωτα. Την Κυριακή καλού – κακού κάτσε σπίτι διότι ίσως το φάρμακο κατά της λύπης που πρόσφερες να έχει τελικά παρενέργειες.

Βαθμολογία: +3.5 και προσπάθησε να γνωρίζεις που δίνεις το παυσίλυπο διότι πλέον το Π.Ε.Δ.Υ δεν προσφέρει καλές παροχές υπηρεσίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και κανένας δεν σου το ‘χει το διήμερο αυτό θα εξελιχθείς σε μια μηχανή παραγωγής ηδονής. Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάνει τους άλλους να σε βλέπουν πιο «ζεστά» γιατί με τόσους πλανήτες στον Αιγόκερω εκπέμπεις μια σιγουριά. Την Κυριακή με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη ίσως νιώσεις την ανάγκη να βγεις έξω και να περάσεις ακόμα πιο όμορφα. Κάποιες συναντήσεις όμως θα σε εκνευρίσουν.

Βαθμολογία: +4.5 γιατί καταφέρνεις να κρατάς σε εγρήγορση το σεξουαλικό κτήνος που έχεις μέσα σου.

ΖΥΓΟΣ

Σε μια κατάσταση μόνιμης απολογίας θα νιώσεις πως βρίσκεσαι αυτό το σαββατοκύριακο λόγω του ότι θα αισθάνεσαι ότι οι ερωτικές σου επιλογές δεν γίνονται αποδεκτές από το περιβάλλον σου. Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα ενδεχομένως να αισθανθείς πιο ευάλωτος/η από ποτέ. Την Κυριακή όμως η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Ουρανό και έτσι οτιδήποτε δεν σου κάνει με μεγάλη ευκολία του λες «άντε και αντίο θα σε δω στο πλοίο».

Βαθμολογία: +3 και δεν χρειάζεται να απολογείσαι ούτε όμως και να προσποιείσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία του Άρη στο δικό σου ζώδιο κάνει τη λίμπιντό σου να δείχνει μόνιμα προς το βορρά ενώ παράλληλα τα ερωτικά στάνταρ που είχες μέχρι πρότινος τα έχεις απενεργοποιήσει. Με τόσους πλανήτες στον Αιγόκερω στον οίκο της επικοινωνίας τίποτε δεν μπορεί να σου ξεφύγει. Την Κυριακή με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ίσως σου δοθεί η μοναδική ευκαιρία να «χωθείς» ανάμεσα στα χαλάσματα μιας σχέσης που μόλις τέλειωσε.

Βαθμολογία:+4 και πρόσεξε γιατί χαμηλώνοντας τα στάνταρ αναγκαστικά ρίχνεις και την ποιότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το mood του Σαββατοκύριακου δεν θα είναι και στα καλύτερά του αφού νιώθεις πως παίζεις τα ρέστα σου για να βγάλεις χρήμα και χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις κάποιες δικαιολογίες για να αποφύγεις μια συνάντηση. Η Κυριακή είναι κάπως καλύτερη, αφού η Σελήνη στον Υδροχόο πλέον «δροσίζει» την όλη κατάσταση. Μια νέα γνωριμία με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη ίσως τελικά σε κάνει να δεις τα πράγματα από άλλη οπτική.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί όσο και να ψάχνεις την τσέπη δεν θα βρεις τίποτα άλλο εκτός από τα κλειδιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το «εγώ» σου φουσκωμένο σαν το ανθρωπάκι της Μισελέν θα νιώσεις πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Με σύμμαχό σου το τρίγωνο Ερμή – Δία αυτό είναι αλήθεια πλην όμως θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η για κάθε περίσταση αφού κάποιες ξαφνικές ειδήσεις ομολογουμένως θα σε ταράξουν. Την Κυριακή ίσως θα πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα μια χαλαρή βολτίτσα και καφέ αλλά καλού – κακού έχε κλειστό το κινητό γιατί πιθανόν με κάτι να νευριάσεις.

Βαθμολογία: +4 και ξεφούσκωσε λίγο το εγώ σου γιατί κάπου θα βρεις...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τόσους πλανήτες στον οίκο των δοκιμασιών είσαι σαν τον Ντάστιν Χόφμαν στην ταινία «Ο πεταλούδας». Κουβαλάς μόνιμα μια μεταλλική μπάλα στο πόδι η οποία είναι η μπάλα της συναισθηματικής δοκιμασίας. Με το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού θα σου δοθούν οι ευκαιρίες για να γελάσεις και να γνωρίσεις πρόσωπα που θα σε κάνουν να περάσεις καλά. Την Κυριακή με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο θα νιώσει πως βγάζεις τα μαύρα του πένθους και με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη θα ξεχυθείς στους δρόμους για να κάνεις τις τρέλες σου και να ρεφάρεις το χρόνο που έχασες.

Βαθμολογία: +3 γιατί φταις όταν για λάθος άτομα κλαις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πολυαστρία πλανητών στον οίκο των φίλων, ίσως τελικά σε οδηγήσει να γίνει κάποια μπερδεψοδουλειά με κολλητό/η που θα μετεξελιχτεί σε σχέση. Καμία σχέση δηλαδή με το «φιλαράκι» που τραγουδούσε η Βόσσου στη δεκαετία του ‘90. Η Κυριακή με τη Σελήνη στον 12ο είναι μέρα για μυστικές επικοινωνίες οι οποίες όμως με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό δεν μπορεί να σου δώσει κανείς το εχέγγυο ότι θα παραμείνουν μυστικές.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά αλλά τελικά δεν έχουν happy end.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved