Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό απογειώνει τη λίμπιντό σου δίνοντάς σου την ικανότητα να φλερτάρεις ασφυκτικά και με υπομονή. Όμως, με Ερμή και Αφροδίτη στον Αιγόκερω τόσο τα λόγια όσο και το συναίσθημα ίσως να μην σου βγαίνουν και εύκολα. Η Πανσέληνος την Κυριακή έρχεται να σε απογειώσει και να σου προσφέρει στιγμές απόλαυσης.

Βαθμολογία: +3 γιατί ο Άρης ξυπνάει τα πρωτόγονα ένστικτά σου τα οποία όμως δύσκολα μπορείς να σβήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σε ωθούν να δείξεις στο πλήθος ποιος κάνει παιχνίδι. Με χειρουργικές κινήσεις προσεγγίζεις το ταίρι, αλλά αν αυτό δεν ενδώσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντί σου ενδεχομένως να σου κάνει τσατάλια το νευρικό σύστημα. Η Πανσέληνος είναι πολύ ωραία ως φαινόμενο εσένα όμως δεν σε ευνοεί.

Βαθμολογία: +4 γιατί μπορεί να έχεις ρέντα μα η Πανσέληνος αυτή είναι καλή μόνο για Λέοντες και λυκανθρώπους

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο ο ερωτισμός ξεχειλίζει ενώ δεν αποκλείεται να νιώσεις έλξη για κάποιο άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία. Ο Ήλιος μέσα από τον 5ο ηλιακό οίκο σε παρασέρνει να κάνεις πράγματα για να προσφέρεις αλλά και να λάβεις χαρά και αγάπη. Με την Πανσέληνο στον Λέοντα ίσως βιώσεις το σκίρτημα του θεού Έρωτα.

Βαθμολογία: +3.5 στα όρια της σεξουαλικής σου αντοχής ή ένα βήμα από οίκο ανοχής;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θέληση υπάρχει για να κάνεις μια ερωτική ανατροπή όμως με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό οίκο την μόνη ανατροπή που μπορείς να περιμένεις είναι σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Με την Πανσέληνο στον 2ο ηλιακό οίκο ανοίγονται ορίζοντες αφού εσύ λάμπεις περισσότερο και με τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο δεν αποκλείεται να κεντρίσεις το ενδιαφέρον σε κάποιο πρόσωπο.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί αμέσως μετά την ερωτική πράξη το «φτιάξε μου μια μακαρονάδα» δεν είναι και το πιο ρομαντικό πράγμα στον κόσμο.

ΛΕΩΝ

Η παρουσία του Ήλιου στον 7ο ηλιακό οίκο θυμίζει κάτι από το τραγούδι που λέει «θέλεις να κάνουμε σχέση;». Σε αυτό συνηγορεί και δίνει πόντους η Πανσέληνος η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο ζώδιό σου και φέρνει την κορύφωση κάποιων καταστάσεων. Η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό στο ερώτημα για σχέση απαντά «μετά το σεξ καλύτερα μόνος μου εγώ και ο πόνος μου».

Βαθμολογία: +4 αφού στον έρωτα τα δίνεις όλα και από την Πανσέληνο δεν θα φας φόλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αναζήτηση ερωτικού συντρόφου δεν θα είναι δύσκολη αυτό το Σαββατοκύριακο και με την παρουσία Ερμή και Αφροδίτης στον Αιγόκερω μπορείς να περιμένεις πολλά και καλά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον 12ο ηλιακό οίκο ίσως ξυπνήσει την κοιμισμένη kinky πλευρά σου στον έρωτα και με τον Άρη στον 3ο ηλιακό πιθανόν να χρησιμοποιήσεις εκφράσεις που δεν υπήρχαν στο λεξιλόγιό σου.

Βαθμολογία: +4.5 γιατί στον έρωτα αφού ξύπνησε το ερωτικό σου ηφαίστειο, είσαι όλο χαϊλίκια και στο σεξ ρίχνεις μπόλικα... μπινελίκια.

ΖΥΓΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό θα είναι για σένα σε ερωτικό επίπεδο σαν πλάνο από ταινία του Αγγελόπουλου. Η παρουσία της Αφροδίτης μα και του Ερμή στον Αιγόκερω θα σε κάνουν σαν τη Μαρία της Σιωπής και ενώ θα έχεις πολλά να πεις τελικά «μούγκα στην στρούγκα». Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή θα πάρεις ψήγματα χαράς μέσα από το φιλικό περιβάλλον.

Βαθμολογία: +3 γιατί αν τα περιμένεις όλα από το φιλικό περιβάλλον τότε τα πράγματα είναι αληθινά δύσκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Κάντε στην άκρη να περάσω με πόθο και έρωτα όλους θα σας κεράσω» λες με τον Άρη στον Σκορπιό υπονοώντας κάτι δηλαδή ανάλογο με το «αγαπώ και δέρνω». Ο Ερμής κι η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω αφαιρούν κάτι από την επικοινωνιακή σου δεινότητα σού προσθέτουν όμως ερωτική πρακτικότητα. Έτσι, τα σχοινιά δεν σημαίνουν ότι θα πας σαφάρι, αλλά θα τα χρησιμοποιήσεις για το ερωτικό σου ροντέο.

Βαθμολογία: +4 αφού αγαπάς και δέρνεις και το πρόσωπο πισθάγκωνα δένεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όρεξη να βγεις έχεις αλλά ίσως τα οικονομικά σου να έχουν υποστεί haircut και το σκέφτεσαι πραγματικά. Η παρουσία του Άρη στον 12ο ξυπνάει μέσα σου άγρια συναισθήματα ενώ η Πανσέληνος σου δείχνει το δρόμο προς την ηδονή. Πάρε τις αποφάσεις σου και κινήσου μεθοδικά. Σκέψου πόσο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα είσαι για κάποια άτομα.

Βαθμολογία: +3 αφού ο Άρης στον 12ο μπορεί να ξυπνήσει άγρια συναισθήματα αλλά μπορεί να σε ξυπνήσει και κανένα... τσόκαρο στο κεφάλι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διαθέτοντας τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης, έχεις την ικανότητα να κάνεις το Σαββατοκύριακο να είναι για σένα υπέροχο. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον 8ο ηλιακό οίκο και έτσι προσεγγίζεις το ερωτικό θύμα σου αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά. Σε ερωτικό επίπεδο το κρεβάτι παύει να έχει το χρηστικό του χαρακτήρα και εσύ βρίσκεσαι στην αναζήτηση άλλου επίπλου ή τοποθεσίας.

Βαθμολογία: +4.5 γιατί για σένα ο έρωτας είναι μια πολυτέλεια προσιτή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου κάπως κρυφά και αυτό δεν σε χαλάει καθόλου. Συγχρόνως, η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό σε εξωθεί να πάρεις τα ρίσκα σου και να προσπαθήσεις να περάσεις καλά. Με την Πανσέληνο στον 7ο ηλιακό οίκο ίσως ο θεός έρωτας να σε χτυπήσει με το βέλος του και να νιώσεις καλύτερα.

Βαθμολογία: +3 γιατί μέχρι τώρα τα μόνα ρίσκα που έχεις πάρει είναι τα ρούχα «Anna Riska».

ΙΧΘΥΕΣ

Η παρουσία του Ήλιου στον 12ο σου εγείρει φόβους και ανησυχίες μήπως κάτι κάνεις λάθος σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτό είναι παροδικό λόγω του ό,τι ο Άρης μέσα από τον Σκορπιό σε καλεί «στα όπλα» και σου υπενθυμίζει πως στον έρωτα και τον πόλεμο τα πάντα επιτρέπονται. Τηλεφωνήματα και επικοινωνίες θα σε αναστατώσουν ευχάριστα, ενώ η Κυριακή ίσως κρύβει ανέλπιστες εκπλήξεις.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί ο Άρης που σε καλεί στα όπλα σε κάνει στον έρωτα «οπλισμένο και επικίνδυνο».

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved