Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Κατά τη διάρκεια αυτού του διημέρου, θα νιώσεις βαθιά στη ψυχή σου ένα γλυκό ρομαντικό φθινόπωρο, το οποίο όμως θα σε οδηγήσει στην αναζήτηση ενός φλερτ που θα σε εξιτάρει. Με τον Ερμή να πλησιάζει τον Ουρανό σε όψη αντίθεσης, τα νεύρα σου θα είναι σε υπερδιέγερση, όμως ο χορός, οι εκδρομές και η αδιάκοπη κίνηση -σε συνδυασμό με τον έρωτα- θα λειτουργήσουν ως βαλβίδα εκτόνωσης.

Βαθμολογία: +3.5 αφού στον έρωτα τα νεύρα δεν χωρούν

ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώσεις «ευλογία» αυτό το Σαββατοκύριακο αφού αντιλαμβάνεσαι πως καταφέρνεις και στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Το Σάββατο, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σε βοηθήσει να βγάλεις με ευκολία τα συναισθήματά σου, ενώ η σύνοδος Αφροδίτη – Δία σου δίνει ερωτικούς πόντους, κάνοντας σου το διήμερο αυτό «μαγευτικό».

Βαθμολογία: +4.5 γιατί είσαι μια χαρά, στα καλύτερά σου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το διήμερο αυτό ίσως θα είναι προτιμότερο να μασάς παρά να μιλάς! Η γοητευτική σου παρουσία θα σαγηνεύσει το πλήθος όμως, λεκτικά, και αυτό είναι το οξύμωρο της υπόθεσης για ΄σένα, ενδεχομένως να νιώσεις ότι ρετάρεις. Η Κυριακή είναι πιο καλή μέρα και, αν εκμεταλλευτείς την αντίθεση Ερμή – Ουρανού, κάνοντας ανατρεπτικό έρωτα και όχι πόλεμο, τότε θα νιώσεις υπέροχα.

Βαθμολογία: +3 γιατί η τύχη αυτό το Σαββατοκύριακο έχει πάει σε άλλη γειτονιά

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν κατά τη διάρκεια αυτού του διημέρου, αντίθετα, θα είναι τόσες που θα σου δίνουν την πολυτέλεια των επιλογών. Στο φλερτ καταφέρνεις να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις, γεγονός που κάνει την άλλη πλευρά να νιώθει πως η σχέση μαζί σου είναι είτε καρμική είτε αναπόφευκτη. Την Κυριακή, ίσως είναι καλύτερα να μην φορτώσεις το πρόγραμμά σου.

Βαθμολογία: +4 γιατί η πολυαστρία στην Παρθένο, στον έρωτα και στην επιτυχία σε οδηγεί

ΛΕΩΝ

Αναμφισβήτητα είσαι ο βασιλιάς του ζωδιακού, όμως, αυτό το διήμερο, ίσως αισθανθείς πως πρέπει να κάνεις πίσω για λόγους τακτικής. Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύες το Σάββατο θα σε γεμίσει με ένα συναίσθημα χαράς, το οποίο με τη σειρά του την Κυριακή, με τη Σελήνη στον Κριό, θα γυρίσει σε ερωτική διάθεση και όρεξη για ζωή.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί εσύ και η υποχώρηση δεν συναντηθήκατε ποτέ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο είσαι ένα δυνατό φαβορί στον έρωτα αφού, με τόσους πλανήτες στο ζώδιό σου, η επιτυχία και η συντροφικότητα είναι αναπόσπαστό κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Το Σάββατο είναι σαφέστατα καλύτερο αφού η Σελήνη στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις τους άλλους, αλλά και να εκφραστείς καλύτερο απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Βαθμολογία: +5 αφού θέλεις να κάνεις σχέση και αυτό αρέσει στο σύμπαν

ΖΥΓΟΣ

Ένα Σαββατοκύριακο που θυμίζει ερωτικό θρίλερ αφού, με τόσους πλανήτες στον 12ο ηλιακό σου οίκο, όπου και να πας, θα συναντάς το παρελθόν σου. Με την αντίθεση Ερμή – Ουρανού θα νιώσεις έναν εκνευρισμό μιας και θα υπάρχει λανθασμένο timing ανάμεσα στα λόγια και τις πράξεις. Μέσα από φίλους και γνωστούς θα καταφέρεις να βρεις παρηγοριά.

Βαθμολογία: +2 γιατί όσο βαριά είναι τα σίδερα, τόσο θα είναι και η καρδιά σου σήμερα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαν έτοιμος/η από καιρό θα νιώσεις πως το Σαββατοκύριακο αυτό όλα θα πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει, αλλά μάλλον έχεις λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο. Η αντίθεση Ερμή – Ουρανού ίσως τελικά σε οδηγήσει σε διαπληκτισμούς, αφού κάποια άτομα δεν θα έχουν υπόψη τους ή δεν θα έχουν αντιληφθεί τα σχέδιά σου.

Βαθμολογία: +3,5 γιατί η αντίθεση Ερμή – Ουρανού σου τα χαλάει και αυτό στον έρωτα μετράει

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα Σαββατοκύριακο πολύ ιδιαίτερο θα είναι αυτό αφού, ψυχολογικά, θα νιώσεις πως πρέπει να περάσεις ένα μεγάλο crash test. Με τόσους πλανήτες στα μεταβλητά ζώδια είναι φυσικό άλλα να λες και άλλα να εννοείς, με αποτέλεσμα το ταίρι σου να νομίζει πως κάτι δεν πάει καλά ή πως έχεις ξεφύγει τελείως. Η Κυριακή είναι πιο καλή αφού, με την Σελήνη στον Κριό, ίσως καταφέρεις με ερωτικό κρεσέντο να σβήσεις τις κακές αναμνήσεις από το μυαλό του/της συντρόφου σου.

Βαθμολογία: +3 πρόσεχε τι λες, πρόσεχε την έβδομη από τις δέκα εντολές

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθοντας πως έχεις το «χάρισμα» και πως μια πλανητική «ευλογία» σε περιβάλλει, πέφτεις με τα μούτρα στον έρωτα αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Το Σάββατο θα καταφέρεις να πείσεις και να ερωτοτροπήσεις έντονα, αλλά την Κυριακή, με τη Σελήνη στον Κριό και με την αντίθεση Ερμή – Ουρανού ενεργή, θα ψάχνεις να βρεις τρόπο να ξεφύγεις αφού, το μυαλό σου, θα είναι έτοιμο να εκραγεί.

Βαθμολογία: +4 για το Σάββατο και την Κυριακή να θυμάσαι το ρητό «του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα Σαββατοκύριακο με μεγάλες μεταπτώσεις αφού η ψυχολογία σου θα είναι μεταξύ της τρελής χαράς και του «άνοιξε πέτρα να διαβώ». Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Ουρανός, σε αντίθεση με τον Ερμή, ίσως σε οδηγήσει σε λεκτικά φάουλ και αυτό πιθανόν να έχει σοβαρές συνέπειες. Η Κυριακή είναι πιο καλή γεγονός που θα σε βοηθήσει να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και τη σχέση σου, αλλά κυρίως για να μαζέψεις τα «αμάζευτα».

Βαθμολογία: +3 γιατί με διάθεση πάνω – κάτω μια θα αγγίζεις το Θεό και μία θα βρίσκεσαι στον πάτο

ΙΧΘΥΕΣ

Η εύρεση ερωτικού συντρόφου είναι το ζητούμενο κατά τη διάρκεια αυτού του διημέρου. Εύνοια υπάρχει, χρειάζεται όμως και θάρρος, και η παρουσία της Σελήνης το Σάββατο στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς χωρίς ντροπές και περιστροφές. Η Κυριακή είναι καλή μέρα, πλην όμως φρόντισε τα οικονομικά σου διότι ίσως ξεφύγεις παραπάνω από όσο πρέπει.

Βαθμολογία: +4 και στον έρωτα παρανοείς... ξοδεύεις και αυτά που δεν έχεις

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved