Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ
Το διήμερο αυτό θα νοιώσεις την ανάγκη να «σκύψεις» επάνω στις ανάγκες του «ανθρώπου» σου. Συγχρόνως, με την παρουσία πλανητών στην Παρθένο, δεν αποκλείεται να βρεθείς στο στόχαστρο ενός «φλερτ» το οποίο θα είναι τόσο μεθοδικό που ίσως να είναι αδύνατον να αντισταθείς. Διασκέδασε και απόλαυσε.

Βαθμολογία: +3.5 και όπως έλεγε και ο Σάκης... μην αντιστέκεσαι

ΤΑΥΡΟΣ
Οι απολαύσεις, αυτό το σαββατοκύριακο, θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Η πολυαστρία πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου ουσιαστικά θα σου δείξει το δρόμο προς την επιτυχία στο φλερτ. Όμως θα πρέπει να είσαι αυθεντικός/η και κυρίως να μην κάνεις φαντεζί πράγματα. Ο ρεαλισμός στο συναίσθημα δείχνει το δρόμο της επιτυχίας.

Βαθμολογία:+4 γιατί όταν ο ρεαλισμός συναντά τον αισθησιασμό «τρελαίνεσαι»

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατά την διάρκεια του διημέρου αυτού η παρουσία πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου θα σε κάνει κάπως πιο μετρημένο/η στις πράξεις και τις προτάσεις σου. Θα δεχτείς φλερτ μα θα φλερτάρεις κιόλας. Συνάμα, θα πρέπει να διαλέξεις πιο ρόλο προτιμάς: Του θύτη ή του θύματος;

Βαθμολογία:+2.5 γιατί το μέτρημα και εσύ δεν συναντηθήκατε ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα διήμερο το όποιο θα χρειαστεί να βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα τόσο με λόγια όσο και με πράξεις. Η διασκέδαση, η «προσέγγιση» και η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσεις θα σου δώσουν απίστευτους πόντους. Άσε το συναίσθημα να βγει και μπορείς να βρεις την ανταπόκριση και την κατανόηση που ζητάς.

Βαθμολογία:+3.5 για να βρεις τη σωστή αναλογία που δεν θα «πνίξει» το πρόσωπο.

ΛΕΩΝ
Το σαββατοκύριακο αυτό θα σε αναγκάσει να γίνεις πιο συγκεκριμένος/η. Θα βγεις έξω να διασκεδάσεις και θα περάσεις καλά αλλά με σχέδιο και όχι «πάμε και ό,τι κάτσει». Τα ερωτικά σινιάλα θα δίνουν και θα παίρνουν αλλά εσύ θα πρέπει να κοιτάξεις αυτό που είναι «λίρα εκατό». Άσε τις υπερβολές για άλλους.

Βαθμολογία:+ 4 γιατί η λίρα θέλει προσοχή για να μην σου βγει «κάλπικη».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το διήμερο αυτό είσαι ένα πολύ δυνατό χαρτί, αφού εμφανισιακά αρέσεις και νοητικά «μετράς». Η παρουσία Αφροδίτης και Άρη στον 12ο ηλιακό σου οίκο θα βγάλει κρυφά φλερτ δηλαδή πράγματα κομματάκι έξω από εσένα. Αφού δεν σε παίρνει στα κρυφά εκδηλώσου ευθαρσώς. Η επιτυχία και η ευτυχία σου ανήκουν.

Βαθμολογία:+5 γιατί εκδηλώνεσαι και αισθηματικά απογειώνεσαι

ΖΥΓΟΣ
Η παρουσία τόσο του Βόρειου Δεσμού όσο και του Ερμή στο δικό σου ζώδιο σου δίνουν πολλούς πόντους. Χρειάζεται όμως προσοχή διότι το τετράγωνο Ερμή –Πλούτωνα που η επιρροή του είναι ακόμη ενεργή θα σε κάνει να είσαι σαν τον «Γκρινιάρη» από τα Στρουμφάκια. Ίσως, αν αφιερώσεις χρόνο «ποιοτικό» στην σχέση σου να σε βοηθήσει να περάσεις πολύ καλύτερα.

Βαθμολογία:+3 γιατί σε πολλούς τριγύρω «τους τη δίνουν οι γκρινιάρηδες»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κατά την διάρκεια αυτού του διημέρου θα κληθείς να κάνεις κινήσεις τόσο ουσίας όσο και εντυπωσιασμού. Ο μαγνητισμός σου θα είναι ακαταμάχητος αλλά ώρες-ώρες λόγω της παρουσίας του Άρη και της Αφροδίτης σ το ζώδιο του Λέοντα θα νοιώθεις σαν τον Μπρους Λη που ουρλιάζει στον «Κίτρινο Πράκτορα». Κάνε έρωτα και όχι πόλεμο. Απλό!

Βαθμολογία:+3 γιατί οι κινήσεις ουσίας κινδυνεύουν να «πνιγούν» χάριν του θεάματος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το Σαββατοκύριακο αυτό θα κληθείς να αντιμετωπίσεις μια απροσδόκητη κατάσταση αφού το φλερτ ίσως να είναι αιφνίδιο. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Δίας, θα βρίσκεται στα όρια αντίθεσης με τον Ποσειδώνα γεγονός που σημαίνει πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Κάνε το φλερτ σου, πέρνα καλά αλλά απόφυγε να επενδύσεις.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί ο Ποσειδώνας σε «τρολάρει» σοβαρά...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό το διήμερο θα νοιώσεις πως οι καταστάσεις είναι «κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου». Θα χρειαστεί όμως να μην βιαστείς και να κινηθείς πιο χαλαρά. Η παρουσία πλανητών στην Παρθένο απαιτούν μεθοδικότητα και ειλικρίνεια. Μην ενδώσεις σε καταστάσεις που δεν σε «αντιπροσωπεύουν».

Βαθμολογία:+5 γιατί στον έρωτα πετάς

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αναζήτηση μιας καλής ερωτικής συντροφιάς ή ακόμα και της επιβεβαίωσης για το αν μετράς ή όχι δεν θα είναι δύσκολη. Η εύνοια είναι μαζί σου και το σύμπαν σε κάθε βήμα σου λέει την γνωστή ατάκα από το «Stars wars»: «The force be with you». Αγκάλιασε τον άνθρωπό σου και μοιράσου τα συναισθήματά σου. Αξία: Ανεκτίμητη.

Βαθμολογία:+4 αν και οι λέξεις αγκαλιά και συνάνθρωπος στα ερωτικά δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό σου...

ΙΧΘΥΕΣ
Το διήμερο αυτό θα πρέπει να κατασταλάξεις μέσα σου αν αναζητάς αγάπη ή σεξ. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις τα θέλω σου. Ίσως το φλερτ που θα δεχτείς να είναι τέτοιο που να σου ξυπνήσει έντονα συναισθήματα. Πρόσεχε τις υπερβολές , τα εύκολα τα λόγια τα μεγάλα και πάτα στη γη.

Βαθμολογία:+3 γιατί το δύσκολο θα είναι να κατασταλάξεις και να αλλάξεις

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved