Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ
Το Σαββατοκύριακο αυτό θα περάσεις σούπερ αφού η θετική ενέργεια που θα βγάζεις θα σε κάνει πόλο έλξης. Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο ηλιακό σου οίκο θα σε κατευθύνει σε μονοπάτια που οδηγούν σε μια μυστική-ερωτική περιπέτεια.

Βαθμολογία: +4 γιατί με την Σελήνη στον 12ο μπορεί να ακούς συνέχεια το «Μυστικέ μου έρωτα»

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορείς να βγεις και να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις αλλά κυρίως να σε φλερτάρουν. Το διήμερο αυτό δεν θα είναι μια από τα ιδία, αφού θα βρεις άτομα με κοινά γούστα και ιδέες για να σε «συντροφέψουν». Ίσως, όλα αυτά σε «στεγνώσουν» οικονομικά αλλά μια ζωή την έχουμε...

Βαθμολογία: +4.5 αν δεν στα «χαλαγαν» οι πλανήτες στον Λέοντα θα 'σουν τέλεια. Αλλά αρέσεις και μάλιστα πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η υπερβολή κι η «τσίτα» θα είναι αναπόφευκτες αυτό το σαββατοκύριακο. Ίσως, η υπομονή (αν γίνεται) να σε γλυτώσει από πολλές «στραβές». Θα νοιώσεις πως υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται αλλά δεν σου κάνουν. Σε ένα μπαράκι, μια εκδρομή μπορεί να συμβούν πολλά αρκεί να έχεις θετική στάση.

Βαθμολογία: +3 και η Σελήνη στους Ιχθύες ίσως φανερώσει μια ευαίσθητη πλευρά τόσο δικιά σου όσο και άλλων

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε βοηθήσει να βγάλεις προς τα έξω τη ρομαντική πτυχή σου. Η όρεξη για φλερτ θα σου βγαίνει αβίαστα ενώ η σύνοδος Ηλίου- Δία που είναι σε εφαρμογή ακόμα ίσως επικοινωνιακά σε κάνει να «μαγνητίσεις» τα βλέμματα ατόμων που σου αρέσουν ενώ θα έχεις μια όμορφη και καλή διάθεση.

Βαθμολογία: +4 και με την Σελήνη στους συναισθηματικούς Ιχθύες μπορείς να τραγουδάς «Εσύ με συμπληρώνεις».

ΛΕΩΝ
Το Σαββατοκύριακο αυτό θα δώσεις έμφαση στην εμφάνισή σου αλλά και στο πως θα «σενιάρεις» την ψυχική σου διάθεση. Πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και προφανώς σε αναστατώνουν αλλά πρέπει να αναλογιστείς τελικά αν αξίζει τον κόπο. Θα στηρίξεις άτομα, θα σου δείξουν την αγάπη τους και θα πλημμυρίσεις από συναισθήματα ευεξίας.

Βαθμολογία: +3 γιατί το παρελθόν σου λέει «Δεν μπορώ άλλο βράδυ Σαββάτου να μην σε έχω δίπλα μου, άκου»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το διήμερο αυτό είναι φτιαγμένο για σένα αφού με την επιρροή της συνόδου Ηλίου – Δία νωπή νοιώθεις όλη την ευεργεσία του σύμπαντος. Με την Σελήνη απέναντι στους Ιχθύες θα αναζητήσεις την απόλυτη συντροφικότητα και θα την πετύχεις. Τα χάδια και τα φιλιά μαζί με overdose συναισθήματος θα σου δείξουν πως η ζωή είναι πολύ ωραία...

Βαθμολογία: +5 γιατί με την επίδραση της συνόδου Ηλίου - Δία στο ζώδιό σου να κρατά ακόμα «πετάς στα αστέρια»

ΖΥΓΟΣ
Κατά την διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου θα χρειαστεί να επικεντρωθείς στις ανάγκες του συντρόφου σου, χωρίς όμως να παραμερίσεις τα δικά σου θέλω. Τηλεφωνήματα και επικοινωνίες θα σε αναστατώσουν αφού ίσως διαπιστώσεις πως η καρδιά σου χτυπάει και για κάποιο άλλο άτομο.

Βαθμολογία: +3.5 και ακολούθα το «όταν το τηλέφωνο χτυπήσει... κανείς δεν θα σου απαντήσει...»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σιγουριά και η αυτοπεποίθησή σου θα είναι το εισιτήριο προς την αισθηματική επιτυχία. Η παρουσία τόσο του Άρη όσο και της Αφροδίτης στον Λέοντα όσο να 'ναι σε ζορίζουν. Εσύ όμως θα εκμεταλλευτείς την παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύες και αυτό θα σου δώσει έξτρα πόντους. Ίσως, χρειαστεί να κάνεις κάποιες «σπατάλες».

Βαθμολογία:+3 γιατί με Αφροδίτη και Άρη στον Λέοντα έχεις μόνο ένα ελάττωμα, να αγαπάς τα λάθος άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το διήμερο αυτό θα χρειαστεί να υπερβάλλεις σε κάποια ζητήματα, αφού πιθανόν το να βγεις έξω και να διασκεδάσεις να είναι μια επιβεβλημένη κατάσταση. Η Σελήνη στους Ιχθύες ίσως σου φέρει μια αναπόληση των πεπραγμένων σου αλλά πρόσκαιρα. Είσαι «τρελοκομείο» και έτσι θα γίνεις η ψυχή της παρέας που θα σκορπά γέλιο και χαρά.

Βαθμολογία: +3 γιατί με την Σελήνη στους Ιχθύες θα έχουμε «δύσκολα φεγγάρια» που λέει και ο Μαζώ...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορείς να πετύχεις πολλά αυτό το Σαββατοκύριακο. Ίσως, να αναζητήσεις διαφορετικές τοποθεσίες, να θελήσεις να αλλάξεις «στέκια» και να βρεις χώρους πιο «χαλαρούς» όπου εσύ και το ταίρι σου θα μπορέσετε να ζήσετε τον έρωτα σας. Δυσκολίες δεν υπάρχουν, απλά καλό θα είναι να έχεις κλειστό το κινητό σου. Ζήσε τους καρπούς του έρωτα...

Βαθμολογία:+5 αφού με τις όψεις που υπάρχουν βιώνεις τον απόλυτο έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αναζήτηση του απόλυτου έρωτα αυτό το Σαββατοκύριακο μοιάζει παιχνιδάκι αρκεί εσύ να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Οι μικρές αποδράσεις και η αλλαγή παραστάσεων θα σε βοηθήσουν να βγάλεις έναν πιο ρομαντικό προφίλ. Το θέμα είναι πως θα είναι προσωρινό. Η διπλανή μεριά του κρεβατιού σου δεν μένει άδεια αλλά σκέψου και λίγο τα θέματα «ψυχής».

Βαθμολογία: +3 γιατί με τον Άρη απέναντί σου ίσως είσαι πολύ απόλυτος/η!

ΙΧΘΥΕΣ
Το διήμερο αυτό θα διασκεδάσεις και θα είσαι έξω καρδιά. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σου σε βοηθά, αφού λόγια που δε θα μπορούν να βγουν από το στόμα σου θα τα «μαρτυρά» η ματιά σου. Κινήσου έντονα αλλά «μέτρα» και τις ανάγκες της σχέσης σου. Θα σε βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά.

Βαθμολογία: +4 αφού η Σελήνη στο ζώδιό σου θα βγάλει πολύ συναίσθημα...

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved