Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ
Το Σαββατοκύριακο αυτό θα αισθανθείς πως «παίζεις τα ρέστα» σου. Θα νοιώσεις καλά αλλά κυρίως τα λόγια θα βγαίνουν αβίαστα και θα βρίσκουν ανταπόκριση. Ίσως χρειαστεί ερωτικά να κάνεις την δική σου υπέρβαση...

Βαθμολογία:+4 γιατί όψεις ευνοϊκές υπάρχουν αλλά ο ευεργέτης Δίας... την έκανε για άλλη γειτονιά.

ΤΑΥΡΟΣ
Το διήμερο αυτό αν και θα νοιώσεις στην αρχή κάποια παράπονα θα αντιληφτείς τελικά πως με Δια, Ερμή και Σελήνη στην γήινη Παρθένο έχεις πλανητική ευλογία. Φλέρταρε , διασκέδασε και γενικά αφέσου σαν να είσαι στην Disneyland του έρωτα. Γιατί... εκεί θα είσαι.

Βαθμολογία:+4.5 γιατί λίγο οι πλανήτες στον Λέοντα δεν εξυπηρετούν... αλλά δεν μασάς

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το Σαββατοκύριακο αυτό είναι ιδανικό για να το περάσεις με το ταίρι σου μακριά από ότι ήξερες μέχρι σήμερα. Η συγκέντρωση πλανητών στην Παρθένο δεν θα εξυπηρετήσει την διάθεση για φλερτ και ίσως σε αναγκάσει να υπερβείς τις «κόκκινες» γραμμές της ηθικής σου. Πρόσεχε τα λόγια σου.

Βαθμολογία:+2.5 γιατί η υπερβολή και η εμμονή ίσως τελικά σε εκθέσουν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το διήμερο αυτό μπορείς να αφεθείς στα ερωτικά «καλέσματα» και μάλιστα με ιδιαίτερη ανεμελιά. Θα νοιώσεις την ανάγκη να εκφραστείς και να «βγάλεις» προς τα έξω το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Παιχνίδια , διασκέδαση, έρωτας και χαρά. Πάντα όμως με μέτρο.

Βαθμολογία:+3.5 γιατί ο έρωτας σου πάει πολύ μα δεν τα έχεις γευτεί ακόμα όλα

ΛΕΩΝ
Το φλερτ και η ανταπόκριση δεν θα λείψουν αυτό το διήμερο. Με την Σελήνη στην Παρθένο θα χρειαστείς να βάλεις λιγάκι το χέρι στην τσέπη μιας και τα σχέδια σου θα είναι μεγαλεπήβολα. Η αγάπη σε βρίσκει... άδραξε τις ευκαιρίες, ζήσε τις στιγμές.

Βαθμολογία: +3 γιατί με τρεις πλανήτες στο 2ο ηλιακό σου οίκο ο «έρωτας» θα σε πονέσει στο πορτοφόλι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το διήμερο αυτό θα είναι φανταστικό. Με τρεις πλανήτες στο ζώδιο σου και μάλιστα ο ένας εξ αυτών ο Δίας... θα παίζεις άνευ ανταγωνισμού. Οι κουβέντες θα βγαίνουν πιο εύκολα, έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό σου δίνει πόντους . Όλο το σαββατοκύριακο δεν παίζει να είναι άδειο το κρεβάτι σου.

Βαθμολογία:+5 γιατί σήμερα είσαι το γκανιάν του ζωδιακού

ΖΥΓΟΣ
Με πολυαστρία πλανητών στον 12ο ηλιακό σου οίκο θα νοιώσεις έρμαιο κρυφών καταστάσεων. Ραβασάκια, κρυφά μηνύματα και sms που πρέπει να σβηστούν γρήγορα θα συνθέσουν ένα διήμερο ίντριγκας και μυστηρίου. Αναρωτήσου, όμως, αν αξίζει γιατί τα κρυφά τα πράγματα πάντοτε πονάνε.

Βαθμολογία:+2 γιατί όπως λέει και το τραγούδι «κίνδυνος τα χάδια σου επικίνδυνα τα μάτια σου»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το σαββατοκύριακο αυτό θα παίξεις αναζητώντας το φλερτ έντονα και ίσως τελικά ζήσεις τον έρωτα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Τα καλύτερα «γκολ» μπαίνουν στα «φιλικά» αλλά πρόσεξε την «επόμενη» μέρα. Όλα τα παιχνίδια έχουν μικρή διάρκεια ζωής.

Βαθμολογία:+3 γιατί οι πλανήτες στον Λέοντα σε μπλοκάρουν και έτσι πέφτεις σε λούμπες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το διήμερο αυτό και με την Αφροδίτη ανάδρομη στον πύρινο Λέοντα αναζητάς το ερωτικό σου παρελθόν. Με τρεις πλανήτες στην μεταβλητή Παρθένο τραγουδάς το «έλα όμως που δεν περνάει». Φλερτάρεις άνετα, δίνεις «χώρο» στους άλλους και τελικά περνάς καλά γεμάτος/η συντροφικότητα

Βαθμολογία:+3 γιατί πολλά μπορούν να συμβούν... λίγα όμως θα έχουν την κατάληξη που θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το διήμερο αυτό θα είσαι σε εκπληκτικά ερωτική διάθεση. Καλή ψυχολογία με πλανήτες στην γήινη Παρθένο άλλα και ερωτική «φόρμα» με πλανήτες στον 8ο ηλιακό σου οίκο μπορείς να γίνεις ένας «μύθος» του σεξ. Θα σε φλερτάρουν με τέτοιο τρόπο που θα δυσκολευτείς να επιλέξεις. Αυτά είναι κόλπα!!

Βαθμολογία:+5 γιατί είναι ωραίο να είσαι το... αντικείμενο του πόθου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το Σαββατοκύριακο αυτό θα διαπιστώσεις πως η λίμπιντο σου θα χτυπήσει κόκκινο. Σελήνη, Ερμής και Δίας στον 8ο ηλιακό σου οίκο δεν θέλεις και πολύ να γίνεις σαν ενεργό ηφαίστειο ενώ η ερωτική σου διάθεση θα είναι αχαρτογράφητη σαν το Μάτσου –Πίτσου στον Αμαζόνιο. Το ταίρι σου θα νοιώθει πως το «τρώνε τα φίδια».

Βαθμολογία:+4 γιατί αν το ταίρι σου το «τρώνε τα φίδια και εσένα παίζουν τα ματάκια σου μπορεί να... σε δαγκώσει

ΙΧΘΥΕΣ
Το διήμερο αυτό θα νοιώσεις το συναίσθημά σου να εμποτίζεται με την λογική γεγονός διόλου άσχημο στην περίπτωσή σου. Σελήνη, Δίας και Ερμής απέναντί σου θα σε οδηγήσουν να αναζητήσεις το φλερτ χωρίς όμως να γίνεσαι έρμαιο των συναισθημάτων σου. Είναι ένα σαββατοκύριακο όπου αισθηματικά θα κερδίσεις... χωρίς να χάσεις στην συνέχεια.

Βαθμολογία: +3.5 με ανοδικές τάσεις στο άμεσο μέλλον

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved