Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ
Αυτό το διήμερο παίζεις δυνατά αλλά με την Σελήνη στον 12ο ηλιακό σου οίκο από την Κυριακή θα παίξεις και μυστικά. Ο έρωτας στα καλύτερά του σε καλεί να τα δώσεις όλα στο βωμό των απολαύσεων.

Βαθμολογία:+5 γιατί οι πολλοί πλανήτες στην φωτιά σε «ανάβουν» για τα καλά

ΤΑΥΡΟΣ
Το Σάββατο είναι κάπως δύσκολο για σένα, αφού θα νοιώσεις πως πολλά πράγματα δεν πάνε κατ' ευχήν. Απόφυγε την αδιαλλαξία και μην τρελαίνεσαι με τις ανατροπές των πλάνων σου. Η Κυριακή είναι πιο καλή, αφού η Σελήνη μέσα από τους Ιχθύες δίνει συναίσθημα και μαζί κάποιες λύσεις που ζητάς.

Βαθμολογία: +2 γιατί οι πλανήτες στον Λέοντα σε «ζορίζουν» απίστευτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η έμπνευση και η καλοτυχία συνδυάζονται ιδανικά. Προτάσεις πάνε και έρχονται και ιδιαίτερα το Σάββατο, με την Σελήνη στον αέρινο Υδροχόο πετάς... και μαζεύεις τηλέφωνα, ραβασάκια και διευθύνσεις. Η Κυριακή έχει Σελήνη στους Ιχθύες, οπότε ραχάτι και ηρεμία.

Βαθμολογία:+4 γιατί η διάθεση είναι ερωτικά «κουρδισμένη» και τραγουδάς «έρωτας είναι έρωτας, όταν στα μάτια με κοιτάς»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το διήμερο αυτό πολλές υποχρεώσεις και συγκεντρώσεις θα σε αναγκάσουν να αναλάβεις πρωτοβουλίες και με τον Άρη στο ζώδιό σου θα πάρεις πόντους. Έτσι, από το «οι ωραίοι έχουν χρέη» περνάς στο «έλα να δεις στην ψυχή μου πως λείπεις»... με το πρόσωπο να έρχεται με προθυμία.

Βαθμολογία: +4.5 και ειδικά την Κυριακή με την Σελήνη στους Ιχθύες... αγγίζεις την τελειότητα

ΛΕΩΝ
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα ακούσεις τόσα κομπλιμέντα που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψυχολογικά και θα θυμίζεις τον Ντι Κάπριο στην πλώρη του καραβιού που φώναζε « I'm the king of the world». Χωρίς ασφαλώς... το «ναυάγιο» που ακολούθησε. Αν είσαι single ακόμα πιο καλά, αφού θα έχεις πολλές επιλογές.

Βαθμολογία: +4.5 γιατί το έτερο σου ήμισυ, δεν το 'χεις σε εκτίμηση!!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τόσους πλανήτες στον 12ο οίκο όλο το διήμερο είναι για σένα μια δοκιμασία μεταξύ του συναισθήματος και της λογικής. Οι πειρασμοί πολλοί και με εσένα επιρρεπή στην παρούσα φάση, σε βλέπω να τραγουδάς «ήταν μια αγάπη δυνατή... όμως στην δύσκολη στιγμή την παρατήσαμε».

Βαθμολογία:+2 γιατί πονάνε... όσοι «λοξοκοιτάνε»

ΖΥΓΟΣ
Το Σάββατο εξαιρετικό! Έχεις να δεχτείς φλερτ και προτάσεις που θα σε «ανεβάσουν» ενώ από την άλλη η εμφάνισή σου θα σου δίνει απίστευτο πλεονέκτημα. Η προσωπική σου ζωή σε θέλει πρωταγωνιστή/α και όχι κομπάρσο. Ίσως κάνεις γνωριμίες πολύ ουσιαστικές που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία. Η Κυριακή απλά καλή...

Βαθμολογία:+3.5 γιατί έχεις ακόμα περιθώρια βελτίωσης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα Σάββατο δύσκολο για τους άλλους, απλά σπαστικό για σένα, αφού κάθε σου σχέδιο θα πρέπει να έχει και ένα plan Β. Πολλά πράγματα στο φλερτ «θα στραβώνουν» την τελευταία στιγμή. Η Κυριακή θα είναι πιο καλή ως μέρα, λόγω της Σελήνης στους Ιχθύες γιατί σε βοηθά να βγάλεις συναίσθημα στους άλλους. Αληθινό; Ή μήπως ο σκοπός και ο... σκορπιός «αγιάζει» τα μέσα;

Βαθμολογία: +3 αφού τι να πρωτοκάνει και η καημένη η Σελήνη μέσα σε μια Κυριακή;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το Σαββατοκύριακο πετάς στα αστέρια, με το Σάββατο πολύ καλύτερο, να έχεις εξαιρετικά ποσοστά ερωτικής ευστοχίας. Δίνεις και παίρνεις αγάπη ενώ έχεις κάθε λόγο να τραγουδάς «I'm Happy» και «έλα μαζί μου, αν νιώθεις ότι η χαρά είναι η αλήθεια». Όσο για τις ερωτικές σου επιδόσεις αυτό το διήμερο; Θα κάνουν πολύ ευτυχές το πρόσωπο (ή τα... πρόσωπα, δική σου η επιλογή!).

Βαθμολογία:+4.5 γιατί η Σελήνη στους Ιχθύες την Κυριακή σε θέλει σε ψυχολογία «πάμε πακέτο»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό το διήμερο είσαι με διάθεση «mix-grill» δηλαδή μια πάνω, μια κάτω. Έτσι, με ψυχολογία σαν το Κάβο Ντόρο με 8 μποφόρ, νοιώθεις πληθώρα συναισθημάτων τα οποία όμως αδυνατούν να εξωτερικευθούν. Η Κυριακή θα σε βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση αλλά συνάμα θα γίνεις και πιο δραστήριος/α ερωτικά. Αυτά είναι!!

Βαθμολογία:+3 αλλά μετά από μια εβδομάδα θα «πετάς»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το Σαββατοκύριακο αυτό θα νοιώσεις τη «συντροφικότητα» στο πετσί σου. Ίσως το ταίρι σου να επιχειρήσει να αναλάβει τον έλεγχο στις εξόδους, την διασκέδαση και τον έρωτα. Η Σελήνη στο ζώδιό σου, το Σάββατο, θα σε ωθήσει να κάνεις πράγματα πρωτοποριακά και να στρέψεις τα βλέμματα των άλλων επάνω σου.

Βαθμολογία:+4 γιατί η λέξη «συντροφικότητα» δεν ηχεί καλά στα αφτιά σου...

ΙΧΘΥΕΣ
Το Σάββατο ο έρωτας είναι σαν να κάνεις παρκούρ. Κυνηγάς μετά μανίας ένα πρόσωπο αλλά προφανώς η κατάσταση είναι κάπως μπλεγμένη. Βγαίνεις όμως διασκεδάζεις και τίποτα δεν σε σταματά. Η Κυριακή έχει τα δικά της καλά, αφού η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να τραγουδάς «Αγαπάω και αδιαφορώ».

Βαθμολογία:+3.5 γιατί αγαπάς και αδιαφορείς... για τις συνέπειες

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved