Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ
Κατά την διάρκεια αυτού του διημέρου θα νοιώσεις έντονη την ανάγκη να βγεις και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Ίσως υπάρξουν απρόοπτες συναντήσεις, στις οποίες δεν θα μπορείς να κάνεις πως δεν θυμάσαι. Αν και θα είναι φορές αυτό το Σαββατοκύριακο που δεν θα μπορείς να βγάλεις συναίσθημα το κέφι δεν θα σου λείπει. Αντιμετώπισε την καζούρα των φίλων σου με πλάκα. Αν λένε «θα μείνεις στο ράφι» πες τους «ναι, αλλά σε αυτό με τα ποτά».

Βαθμολογία: +2 γιατί μπορεί να σου τη γυρίσει και να θες να κάνεις τον Τομ Χανκς στον «ναυαγό».

ΤΑΥΡΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού, το μεγαλύτερο μέρος του διήμερου, θα σε αναγκάσει να βγάλεις έξω πολλά στοιχεία από τον πλούσιο, εσωτερικό σου κόσμο μα και... από την «καβάτζα» που έχεις κάνει. Θα νοιώσεις καλά ψυχολογικά, θα έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενώ, αν δεν είσαι σε σχέση, όλα τα προαναφερόμενα είναι συστατικά που θα σε οδηγήσουν στο να κάνεις γνωριμίες. Επικοινωνιακά οι ατάκες έρχονται μόνες τους και έτσι θα γεμίσει και η ψυχή σου και το... κρεβάτι σου.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί με την Σελήνη στον Σκορπιό θα υποκλιθείς στην ηδονή... παραμερίζοντας ελαφρώς το συναίσθημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι κινήσεις κατά την διάρκεια αυτού του διημέρου θα σου βγαίνουν αβίαστα ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα στροβιλίζει διαρκώς η ιδέα για ένα ταξιδάκι αναψυχής έστω και μικρής διάρκειας. Η αλλαγή παραστάσεων, μα όχι συντρόφου, θα σου βελτιώσει την διάθεση ενώ δεν θα λείψουν τα φλερτ και τα πειράματα. Ίσως, θα ήταν φρόνιμο να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην σχέση. Αν δεν είσαι σε σχέση, πρόσεχε γιατί στην παρέα σου την Κυριακή, με την Σελήνη στον Τοξότη, θα σου κάνουν πλάκα.

Βαθμολογία: +4 γιατί κάτι οι μετακινήσεις, κάτι η αλλαγή παραστάσεων σε boost-άρουν ψυχοσωματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό το Σαββατοκύριακο είσαι ένα από τα δυνατά χαρτιά. Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σου δίνει έμπνευση αλλά και καλή διάθεση. Αρκετές προτάσεις για να βγεις και να διασκεδάσεις θα υπάρχουν, μα εσύ θα αναζητήσεις πιο προσωπικές και «χουχουλιάρικες» στιγμές. Συναντήσεις και ραντεβού λοιπόν μάλλον θα τα ακυρώσεις, αφού θα ζητάς περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου. Απροσδόκητα τηλεφωνήματα θα σου δώσουν μια «ευχάριστη» ταραχή.

Βαθμολογία: +4.5 και στο πέρασμά σου ανάβεις φωτιές και... τίποτα όρθιο δεν θα μείνει.

ΛΕΩΝ
Το Σάββατο, η Σελήνη στον Σκορπιό θα σε κάνει να γίνεις αποδέκτης διαφόρων παραπόνων και θα χρειαστεί να διαχειριστείς κρίσεις και γκρίνιες. Προετοιμάσου! Τι κι αν το Σάββατο θα τραγουδάς «υποφέρω εξαιτίας σου»; Την Κυριακή θα λες «είμαι ανεβασμένος στα σύννεφα πετάω». Και αυτό γιατί η Σελήνη στον Τοξότη μπαίνει το μεσημέρι της Κυριακή με διάθεση να σου κάνει όλο τα χατίρια.

Βαθμολογία: +4 γιατί κι αν το Σάββατο όλο κάτι σε «πριζώνει», η Κυριακή με ερώτα και φλερτ σε απογειώνει...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα Σαββατοκύριακο το οποίο θα μπορέσεις να αγαπήσεις και να αγαπηθείς αλλά κυρίως να περάσεις καλά. Βέβαια με τον Ποσειδώνα απέναντί σου και τρεις πλάνητες στον 12ο ηλιακό σου οίκο θα είναι φορές που θα λες στον εαυτό σου «Μην κοιτάς που έχω του νικητή το βλέμμα, όλα είναι δήθεν, ό,τι κάνω ψέμα.». Ακόμη, με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να ξαναδείς το remake κάποιας σχέσης

Βαθμολογία: +3 γιατί με Ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σου ευνοούνται «επιστροφές». Κανείς όμως δεν εγγυάται ότι δεν θα είναι καταστροφές. Έτσι;

ΖΥΓΟΣ
Το διήμερο αυτό χωρίζεται σε δυο φάσεις: α)Το Σάββατο που ευνοείται να κάνεις «ζέσταμα» για να «ψήσεις» μια κατάσταση. Έτσι, φλέρταρε αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να πετάξεις το βέλος του έρωτα και β) την Κυριακή το απογευματάκι, που η Σελήνη θα μπει στον Τοξότη οπότε να κάνεις το επόμενο βήμα. Αν το ζητούμενο είναι το σεξ τότε η ανταπόκριση θα είναι θετική. Μήπως όμως να βάλεις και λίγο συναίσθημα;

Βαθμολογία: +3.5 γιατί η Σελήνη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να στείλεις το βέλος στο στόχο του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου την μεγαλύτερη διάρκεια του διημέρου η λέξη που θα σου ταιριάζει είναι «μυστήριο». Θα φλερτάρεις και θα σε φλερτάρουν, μα θα σου είναι αδύνατο να εκφράσεις συναισθήματα. Αυτό έχει και τα καλά του γιατί το «πρόσωπο», αυξάνοντάς του τον πόθο, τελικά θα το «καψουρέψεις». Το παρελθόν θα ψάξει να σε βρει με την Αφροδίτη ανάδρομη. Πρόσεξε όμως γιατί τα «διπλά» παιχνίδια πληρώνονται ακριβά και αν σε «τσακώσουν», θα λες «ήταν μια αγάπη δυνατή, όμως στην δύσκολη στιγμή την παρατήσαμε».

Βαθμολογία:+4 γιατί το παρελθόν χτυπάει την πόρτα και αν σε καταλάβουν, θα τη φας... στο κεφάλι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το διήμερο αυτό προφανώς θα είσαι κάτι σαν τον Δρ. Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό στον 12ο ηλιακό σου οίκο, άλλα θα δείχνεις και άλλα θα προετοιμάζεσαι να κάνεις. Το φλερτ θα είναι προς πολλές κατευθύνσεις και με τον Δία στον Λέοντα θα νοιώθεις «μια προστασία», αφού και ο ίδιος ο θεός, στην αρχαιότητα, έπαιζε σε πολλά ταμπλό. Την Κυριακή η μέρα είναι εκπληκτική με την Σελήνη να περνά, από το μεσημέρι και μετά, στο ζώδιό σου.

Βαθμολογία: +4 γιατί ο Δία σε «προστατεύει» ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη σε «εκθέτει».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα διήμερο ιδανικό για να περάσεις καλά και να απαλλαγείς από άγχη και σκοτούρες. Μικρές αποδράσεις θα σου δώσουν μεγάλες χαρές, αφού θα καταφέρεις να έχεις δίπλα σου άτομα που ξέρουν να διασκεδάζουν. Έτσι, θα βγάλεις έναν «άλλο» εαυτό και θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον αρκετών προσώπων. Την Κυριακή η Σελήνη θα εισέλθει στον Τοξότη και στον 12ο ηλιακό σου οίκο και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για «παράνομα» ραντεβού, με εσένα πρόθυμο/η για τρέλες αλλά, λόγω κρίσης, όχι στις Σεϋχέλλες.

Βαθμολογία: +3 γιατί αισθηματικά έχεις ροπή προς την διολίσθηση και ίσως κάνεις κάποιο πρόσωπο να λιώνει με Οικονομόπουλο τραγουδώντας «δεν είσαι εντάξει».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το διήμερο αυτό θα νοιώσεις πως δίνεις εξετάσεις και αυτό θα σε βοηθήσει να ανασυνταχτείς και να γίνεις πιο προσεκτικός. Η Αφροδίτη μέσα από τον 8ο ηλιακό οίκο και ανάδρομη και η Σελήνη στον Σκορπιό θα σε αναγκάσουν να δώσεις χρόνο στην σχέση σου και να σκύψεις να δεις τις βαθύτερες ανάγκες της. Σε κάθε περίπτωση, οι κινήσεις σου θα είναι πιο επιφυλακτικές και αυτό κάπως θα σε κάνει να μην είσαι ο εαυτός σου. Φλερτ θα υπάρξουν κι από Κυριακή μεσημέρι, θα εκδηλωθούν εμφανώς.

Βαθμολογία: +2 γιατί οι 3 πλανήτες απέναντί σου αναζητούν και επιτάσσουν την ανάγκη για σχέση σταθερή, πράγμα που εσύ αρνείσαι πεισματικά.

ΙΧΘΥΕΣ
Το διήμερο αυτό το περιμένεις όπως οι Εβραίοι το «μάννα εξ ουρανού». Αναμφισβήτητα, θα έχεις τρελή ρέντα, αφού θα διασκεδάσεις, θα περάσεις καλά και θα νοιώσεις έντονη αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος/η μάλλον ετοιμάζεσαι να αλλάξεις κατηγορία, αφού ίσως το «φλερτ» προς το πρόσωπό σου θα είναι εντελώς εξόφθαλμο, γεγονός που θα σε βοηθήσει να το καταλάβεις. Την Κυριακή , από το μεσημέρι και μετά, έχουμε Σελήνη στον Τοξότη και δεν είναι να παίζεις με το ταίρι σου scrable ή Sudoku άλλα για πιο «δυνατά» παιχνίδια.

Βαθμολογία:+5 αφού το διήμερο αυτό τραγουδάς «και άλλο, και άλλο... τόσο έρωτα που να τον βάλω» που έλεγε κι ο ΛΕ ΠΑ

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved