Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ
Το διήμερο αυτό έχεις την όρεξη να φλερτάρεις. Αν κάποιο πρόσωπο σου εξιτάρει την φαντασία κάνε την κίνησή σου. Το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις από το πλήθος. Την Κυριακή απόφυγε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σε «πάνε πίσω». Τόνισε στο ταίρι σου ή το φλερτ σου πως το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να τσακωθείς αλλά πως σε κάθε περίπτωση και αυτή η πιθανότητα παραμένει στην λίστα.

Βαθμολογία: + 3 γιατί οι πλάνητες στα παρορμητικά βάζουν «τρικλοποδιές»

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτό το διήμερο η έξοδός σου θα μοιάζει περισσότερο με αποστολή του Ερυθρού Σταυρού αλλά εσύ εκεί... Ταύρος πραγματικός. Θα πας και δεν μασάς. Οπλίσου με ανεβασμένη διάθεση, προχώρα και ανταποκρίσου στα φλερτ και στις προκλήσεις. Η ανάδρομη φορά του Κρόνου απέναντί σου ίσως ξαναφέρει πρόσωπα από το παρελθόν. Τόνισέ τους το ότι «η σιγουριά σου πως θα μείνω.... μας χώρισε» και αφέσου σε κάτι νέο.

Βαθμολογία: +4.5 Με ενισχυμένη πλανητική εύνοια δεν σε χαλάνε ούτε τα capital controls

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το διήμερο αυτό δεν είσαι και από τα άχαστα φαβορί αλλά το παλεύεις. Η επικοινωνία υπάρχει από μεριάς σου αλλά η «άλλη πλευρά» μάλλον δεν ακούει. Εσύ δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, μελέτησε τις «προτάσεις» και αξιολόγησε τις προοπτικές. Το φλερτ, αν και μετά δυσκολιών, θα εξελιχθεί. Αν δεν υπάρχει «πρόσωπο», μην τρελαίνεσαι, τα πράγματα το επόμενο διάστημα θα αλλάξουν.

Βαθμολογία: +2 με Αφρούλα και Σελήνη (από την Κυριακή) στην Παρθένο πώς να δεις προκοπή;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το Σαββατοκύριακο αυτό είναι για σένα αρκετά καλό. Η διάθεσή σου είναι στα ύψη και θα ασχοληθείς με το αγαπημένο σου σπορ... το συναίσθημα. Θα πάρεις και θα λάβεις πολύ. Να θυμάσαι όμως ότι υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ μιας αγκαλιάς και του να κρατάς κάποιον, έτσι ώστε να μην μπορεί να ξεφύγει. Φρόντισε η εμφάνισή σου να είναι λιτή μεν, αψεγάδιαστη δε.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί Ουρανός-Πλούτωνας σε χτυπάνε αλλά εύνοια υπάρχει και έτσι είσαι σε κατάσταση «χτύπα κι άλλο θα το αντέξω»

ΛΕΩΝ
Το διήμερο αυτό σε καθιστά ένα από τα φαβορί σε επίπεδο γνωριμιών αλλά όχι και σε επίπεδο επιτυχιών. Αν και θα νοιώθεις πως πάει να αλλάξει η κατάσταση και να γίνει το σαββατοκύριακο των ονείρων σου, τελικά κάτι θα στραβώσει. Εννοείται ότι ένας περήφανος Λέων δεν πτοείται ποτέ, έτσι βγες, διασκέδασε και πρόσφερε χαρά. Το σύμπαν θα σε ανταμείψει, έστω κι αν αργήσει.

Βαθμολογία: +2 γιατί στην παρούσα φάση η πλανητική εύνοια έχει «κομματάκι» στερέψει...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έφτασε ο καιρός που λες «it's my time» και αυτό το διήμερο τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Σε πλησιάζουν και πλησιάζεις άτομα της απολύτου αρεσκείας σου και τραγουδάς «τώρα μου μιλάει –τώρα μου γελάει». Η Κυριακή με την Σελήνη και την Αφροδίτη στο ζώδιο σου δίνει έναν τόνο πιο πρακτικό στα ερωτικά και εσύ δεν είσαι αναγκασμένος/η να παίξεις Σαίξπηρ για να βρεθείς... κάτω από τα σεντόνια (*όχι για ύπνο, και εννοείται μόλις έχουν αλλαχθεί).

Βαθμολογία: +5 Έκανες High-score!

ΖΥΓΟΣ
Το Σαββατοκύριακο αυτό είναι για σένα ένα «κάλεσμα» το οποίο «κορυφώνεται» την Κυριακή αφού η Σελήνη και η Αφροδίτη μέσα από τον 12ο οίκο κάνουν τον έρωτα να σου φωνάζει «βρες ένα τρόπο να με γνωρίσεις». Οι έξοδοι και οι βόλτες θα είναι πιο βατές σε αφού θα πηγαίνεις σε μέρη τα οποία ίσως να τα γνωρίζεις καλά ή να έχεις ζήσει μοναδικές στιγμές. Με τον «αέρα» σου τελικά θα καταφέρεις να δεχτείς φλερτ διακριτικό αλλά επίμονο.

Βαθμολογία: +3 διότι, αν και δεν είσαι σε φόρμα, παραμένεις μια σταθερή αξία

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το Σαββατοκύριακο αυτό θα είναι ουσιαστικά για εσένα ένα κάλεσμα για remake του «οι 50 αποχρώσεις του γκρι». Αναζήτησε την αγάπη και διεκδίκησέ την. Σήκωσε τηλέφωνα και κάνε προτάσεις, θα γίνουν εύκολα αποδεκτές. Το μόνο πρόβλημά σου αυτό το διήμερο είναι η προσκόλλησή σου σε κάποια πρόσωπα. Στις εξόδους η τεχνική του «πάμε σπίτι σου για ένα τελευταίο ποτό» αυξάνει τις πιθανότητες να σε βάλει σε σοβαρή δέσμευση (αν δεν είσαι ήδη).

Βαθμολογία: +4 Ο Κρόνος στο ζώδιο σου κάπως τα «χαλάει» αλλά η βαθμολογία δεν σε «χαλάει» καθόλου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατά την διάρκεια αυτού του διημέρου θα νοιώσεις πως κάτι δεν τσουλάει όπως θέλεις. Το Σάββατο είναι η καλύτερη μέρα του διημέρου. Την Κυριακή η Σελήνη και η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου σε κάνει να αναζητήσεις συναίσθημα και πλάκα αλλά τελικά θα καταλήξεις κάτι σαν το «πάρε με αγκαλιά να μην πατήσω τα γυαλιά». Επικεντρώσου στα θετικά, ως παιδί του Δία, και μην αναψηλαφήσεις το παρελθόν. Έτσι και αλλιώς θα κάνεις το σουξέ σου, αφού όπως λέει και το τραγούδι «αρέσω παιδί μου αρέσω».

Βαθμολογία: +2 γιατί δεν είναι μόνο ο Δίας που σε σώζει αλλά και το χιούμορ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το διήμερο αυτό είσαι για Champions League του έρωτα, αφού το πρόσωπο τραγουδά για σένα «Σου λέω, παραδόσου, να γίνω το μωρό σου, μ' αγγίζεις, πεθαίνω, για σένα αρρωσταίνω». Διάθεση στο φουλ αφού η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου αναζητά καθαρές κουβέντες και πρακτικότητα, πράγμα που σε βρίσκει σύμφωνο/η. Αν είσαι στο «out of relationship group» μάλλον θα αλλάξεις κατηγορία. Μιλάμε για μεγάλες στιγμές.

Βαθμολογία: +5 και όπως λέει το τραγούδι «Μα που να πάω;» αφού έπιασες κορυφή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
βρίσκεσαι σε τραπέζι χορτοφάγων όντας / ούσα κρεατοφάγος. Θα «γειωθείς» σοβαρά με παρουσία πλανητών στην Παρθένο στον 8ο ηλιακό οίκο και ίσως και δεχτείς και παράπονα για την συμπεριφορά σου. Εσύ αυτά όμως θα τα ακούς στον «κλείδωνα».

Βαθμολογία:+2 γιατί ο Κρόνος από τον Σκορπιό (*και όχι μόνο) δεν βοηθούν να κερδίσεις ούτε στην... δηλωτή

ΙΧΘΥΕΣ
Ένα Σαββατοκύριακο όπου θα πρέπει να αντιληφθείς ότι «άλλο αγάπη και άλλο σεξ» . Η διάθεσή σου θα είναι σε μια φάση «αγαπουλίστικη» και θα αναζητήσεις την συντροφιά. Θα έχεις την ιδανική κατάσταση να περάσεις καλά. Έχε όμως κατά νου ότι αυτές οι στιγμές ευτυχίας θα είναι σαν τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια κινεζικής κατασκευής. Ανάβουν, σβήνουν. Άραγε θα ξανανάψουν ή θα τα πετάξεις;

Βαθμολογία: +3,5 γιατί ο έρωτας περνά μέσα από την οπτική της Παρθένου που θέλει και ρεαλισμό

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved