Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ
Κατά την διάρκεια αυτού του διημέρου θα κινηθείς αρκετά έξυπνα και προσεκτικά, αφού απ' ότι φαίνεται έχεις στο μυαλό σου άκρως «ερωτικούς» σκοπούς. Όμως, ο Ερμής στον Καρκίνο σε κάνει λίγο επιρρεπή σε άστοχες προσεγγίσεις. Πρόσεξε λίγο τις εκφράσεις σου και απόφυγε τα ευφυολογήματα. Έχε στα υπόψη σου ότι την Κυριακή με την Σελήνη στους Δίδυμους θα είσαι σε «καλύτερη φόρμα».

Βαθμολογία: +3.5 γιατί ο Ερμής στον Καρκίνο σε «χαντακώνει»

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτό το Σαββατοκύριακο νοιώθεις έναν εγκλωβισμό σε σχέση με τα όνειρα σου. Τι και αν η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου; Εσύ τρέχεις να βρεις διαθέσιμα χρήματα. Ταύρος είσαι μη μασάς. Προχώρα και δώσε τον καλύτερο εαυτό σου και άσε τα χρήματα και τα κουβαρνταλίκια. Το «πρόσωπο» λατρεύει το ότι έχεις διάθεση και «γεμάτα» αισθήματα.

Βαθμολογία: +3 Σκέψου πως τα λεφτά δεν είναι το παν. Και ο Σκρουτζ κολυμπάει στο χρήμα μα η χαρά του είναι ο Χιούι, ο Λιούι και ο Ντιούι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το διήμερο αυτό είναι κάπως δισυπόστατο. Το Σάββατο είσαι σε περισυλλογή. Την Κυριακή γιορτάζεις και έχεις μεγάλη εύνοια. Το σίγουρο είναι πως δεν θα μείνεις με το παράπονο. Απλά προσπάθησε να είσαι στο peak της ζωτικότητάς σου γιατί το «χασμουρητό» στο σεξ είναι ένδειξη πως έχεις υπόλοιπο 10% μπαταρία...

Βαθμολογία: Είσαι σε τροχιά ανόδου, οπότε +4

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό το διήμερο θέλεις να ρεφάρεις χρόνο για να κάνεις πράγματα που σε ικανοποιούν. Το Σάββατο είναι καλό, πολύ καλό θα έλεγα, γιατί θα κάνεις κινήσεις να εξωτερικευθείς και να κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η καλή ενέργεια σου δίνει ερωτικούς πόντους. Την Κυριακή με την Σελήνη στον 12ο ηλιακό σου οίκο... προσέχουμε τι λέμε. Δεν λες ποτέ σε άνδρα πάγαινε μετρήσου και σε γυναίκα πήγαινε ζυγίσου...

Βαθμολογία: Κάτι οι ζυγαριές, κάτι ο Ουρανός και ο Πλούτωνας +3 και να λες και «Δόξα τω Θεώ»

ΛΕΩΝ
Ίσως, το διήμερο αυτό να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες. Το Σάββατο με την Σελήνη στον Ταύρο «γειώνεσαι» και γίνεσαι πιο συνεπής στα λόγια και τις πράξεις. Το ντύσιμο και τα αρώματα δημιουργούν μια μέθη ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις πράγματα που θα σε αναγκάσουν να πας καρφί για το ΑΤΜ. Η Κυριακή σε πάει πιο πολύ και αυτό το νοιώθεις αλλά δεν έχεις κάνει «οικονομίες ενέργειας» το Σάββατο.

Βαθμολογία: +4 Αν θα ήσουν εγκρατής και με σωστό timing θα έπαιρνες παραπάνω

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το Σάββατο ντύσου, διασκέδασε, φλέρταρε (μιας και σε πάει) μα προς Θεού μην κάνεις τον «Αλέκο» στον λογαριασμό γιατί η λέξη «άλλος» δεν είναι για τους λογαριασμούς (ειδικά τέτοιες εποχές) αλλά για όταν είναι κατειλημμένο το μπάνιο. Με Αφροδίτη και Δία στον 12ο οίκο και την Σελήνη στους Διδύμους την Κυριακή πρέπει να δραστηριοποιηθείς στα αισθηματικά σου, εκτός εάν θέλεις να είσαι αντίγραφο του Σοπενάουερ.

Βαθμολογία: +3 και κάτι γιατί οι πλανήτες στον Καρκίνο σε βοηθούν να φέρεις τη μπάλα στο δικό σου γήπεδο

ΖΥΓΟΣ
Το διήμερο αυτό ο Ήλιος, ο Άρης, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας σε «χτυπούν» σαν τα ΜΑΤ σε επεισόδια στο Πολυτεχνείο. Εσύ όμως απτόητος/η παραμένεις σικ και σχεδόν χωρίς τσαλάκα. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα είτε είσαι free είτε όχι μπορεί αυτό το σαββατοκύριακο να νοιώσεις τον έρωτα να σου χτυπά την πόρτα. Μόνο που ίσως χρειαστεί να ξαναρίξεις άλλη μια ματιά γιατί τα φαινόμενα να απατούν. Η Κυριακή είναι πολύ καλύτερη.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί η Σελήνη στους Διδύμους την Κυριακή μαζί με Δία και Αφροδίτη σώζουν την παρτίδα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το διήμερο αυτό είναι σαν να δίνεις εξετάσεις σε μάθημα που δεν είσαι καλά προετοιμασμένος/η. Ενώ νοιώθεις πως το φλερτ αποδίδει, τελευταία στιγμή όλα γυρνάνε λες και σου ευχήθηκε γνωστός γκαντέμης πολιτικός με 10 γράμματα. Όμως ένας Σκορπιός δεν μασάει πουθενά και έτσι πας κόντρα στα σημάδια των ημερών. Η Κυριακή είναι ιδανική για το αγαπημένο σου σπορ των βολιδοσκοπήσεων και των κρυφών καταστάσεων.

Βαθμολογία: +3 γιατί η Σελήνη το Σάββατο σου «κόβει» κάτι από τη δυναμική σου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό το διήμερο είσαι έτοιμος/η να κάνεις τα πάντα. Έλα όμως που η άσβεστη φλόγα της περιπέτειας προσκρούει το βράδυ του Σαββάτου στην ανάγκη για σταθερά πράγματα. Μην χάσεις όμως το κέφι σου. Βάλε την τρέλα στο φουλ και θα καταφέρεις να είσαι η ψυχή και το κέντρο της παρέας. Ίσως, υπάρξουν πρόσωπα στα οποία επειδή δεν θα ενδίδεις σε πουν ανώριμο/η... Απάντησέ τους πως πλέον είσαι επιλεκτικός/ή.

Βαθμολογία: +3.5 γιατί ό,τι και αν σου πουν έχεις την ατάκα έτοιμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το διήμερο αυτό μπορείς να βγεις και να φλερτάρεις αρκεί να μην ακολουθείς το «πρωτόκολλο» γιατί η νύχτα θέλει έρωτα και βραδιά αξημέρωτα. Στην βόλτα τραβάς τα βλέμματα αφού έχεις ένα στυλ «κάπως» που ξεφεύγει από τον μέσο όρο. Το ενδιαφέρον στρέφεται γύρω από εσένα αλλά εσύ είσαι αλλού... στο «σήμα» σου. Με τον Άρη απέναντι σου «παίζει» το σεξ να είναι απλά μια μορφή εκτόνωσης.

Βαθμολογία: +2 γιατί με τρεις πλανήτες απέναντί σου πολεμάς για το καλύτερο αλλά ακόμη δεν έχει φανεί

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το διήμερο αυτό είσαι σε θέση μάχης αφού προτάσεις υπάρχουν αλλά εσύ ψάχνεις να βρεις την πλέον κατάλληλη στιγμή να «χτυπήσεις». Η Αφροδίτη και ο Δίας απέναντι σου σε παρακινούν. Βγες φλέρταρε, διασκέδασε αλλά κυρίως δώσε, με την «όμορφη τρέλα» που διαθέτεις, χαρά και αγάπη. Ξέρεις καλά πως η αγάπη όταν διαιρείται (μοιράζεται) τελικά πολλαπλασιάζεται. Απόφυγε τις υπερβολές γιατί ίσως σου ζητηθεί να κάνεις ...την υπέρβαση.

Βαθμολογία: +3 γιατί εκτός των άλλων επιτελείς και κοινωνικό έργο

ΙΧΘΥΕΣ
Το διήμερο αυτό βρίσκεσαι σε πολύ καλό mood. Το τηλέφωνο δεν σταματά να χτυπά και εσύ είσαι μαγνήτης ερωτικών καταστάσεων. Δώσε μεγάλη προσοχή στην εμφάνιση και ρίξε μεγάλο βάρος στην προσέγγιση. Εκμεταλλεύσου την Σελήνη στον Ταύρο το Σάββατο για να περάσεις σούπερ και να μεταβείς στον 7ο ουρανό της ηδονής. Την Κυριακή με την Σελήνη στους Διδύμους κάνε χαλαρά πράγματα αφού οι γκάφες παραμονεύουν.

Βαθμολογία: +4 και με ανοδικές τάσεις γιατί γυρίζει το τροχός να περάσει καλά και ο Ιχθύς

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved