Ερωτικό ωροσκόπιο 24/6

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης στον Καρκίνο τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/6

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Με τον Άρη στον Καρκίνο, στον 4ο οίκο σου, θα αρχίσεις να παίρνεις μεν γρήγορες στροφές και να δραστηριοποιείσαι ερωτικά, όμως θα προτιμήσεις τις πλαγιομετωπικές κινήσεις κι όχι τις "κατά μέτωπο επιθέσεις" για να έχεις όσο το δυνατό περισσότερο προφυλαγμένα τα νώτα σου. Σίγουρα κρούσεις θα έχεις αρκετές και μάλιστα ορισμένες απ' αυτές δε θα σε αφήσουν καθόλου ασυγκίνητο/η.
Σε σχέση: Πιθανά προβλήματα με την οικογένεια ή ζημιές στο σπίτι θα έχουν εσένα ή το σύντροφό σου στο τρέξιμο και θα φέρουν μεγάλο εκνευρισμό. Πάντως είναι η κατάλληλη εποχή, αν χρειάζεται να κάνετε κάποια μερεμέτια ή αγγαρείες στο χώρο για να είστε απασχολημένοι και να μην τσακώνεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Από παρεξηγήσεις και λεκτικές διαμάχες άλλο τίποτα αυτή την περίοδο και πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη ψυχραιμία για να μην τσακωθείς και διακόψεις τις σχέσεις σου με κάποια συγγενικά σου πρόσωπα. Όπως θα είσαι μέσα στο τρέξιμο για να καλύψεις διάφορες υποχρεώσεις ή να λύσεις προβλήματα όμως, ίσως γνωρίσεις κι ένα καινούργιο άτομο που μπορεί να μην έχει διάρκεια η επαφή σας αλλά θα σε ξεσηκώσει.
Σε σχέση: Κάποια σχέδια που κάνατε με το σύντροφό σου ενδέχεται να βρουν σε ύφαλο και θα χρειαστεί είτε να τα αλλάξετε είτε να τα καταργήσετε τελείως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Θα προσπαθήσεις αρκετά να κρατήσεις τα προσχήματα αλλά θα είναι δύσκολο να το καταφέρεις αφού ξαφνικά θα σε πιάσει το «καλοκαίρι» και θα ανεβάσεις πολύ υψηλές σεξουαλικές θερμοκρασίες. Θα φλερτάρεις ασύστολα, θα κάνεις παιχνίδι από δω και από κει, ανάλογα με τη φάση και το μέρος που θα βρίσκεσαι, με λίγα λόγια θα είσαι ασυγκράτητος/η, γρήγορος/η κι όποιος/α αντέξει...
Σε σχέση: Τα αυξημένα έξοδα ή η αλόγιστη σπατάλη που θα σε πιάσει αυτή την εποχή ενδέχεται να φέρουν φαγωμάρα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Από την άλλη όμως, θα ζωντανέψει και το πάθος σας...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Αρχίζεις και «σαλτάρεις» και θα κάνεις του κεφαλιού σου, χωρίς να σε νοιάζει τίποτα, παρά μόνο ο εαυτός σου. Με τον Άρη στο ζώδιό σου δεν θα είναι εύκολο να συγκρατηθείς και ίσως οι κυκλοθυμικές σου τάσεις να αυξηθούν σε ρυθμό και ένταση. Όσον αφορά στα ερωτικά σου, πετάς την ταμπέλα του «καλού παιδιού» και δείχνεις τι εστί Καρκίνος σε όποιο άτομο υποψιαστείς ότι πάει να σε εκμεταλλευτεί, ενώ στο φλερτ θα δώσεις ρέστα.
Σε σχέση: Αν η ένταση στη σχέση σου που θα υπάρχει, χωρίς αμφιβολία, αυτήν την περίοδο, δεν εκτονώνεται ερωτικά, τότε τα προβλήματα και οι καυγάδες θα είναι συχνότερα και θα επιδεινώνονται μέρα με τη μέρα.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Επειδή θα έχεις μια ψυχολογική αναστάτωση που ίσως επηρεάσει γενικά τις σχέσεις σου, καλό θα ήταν να βρεις μια ασχολία για να εκτονώνεσαι, όπως πχ γυμναστική ή άσκηση ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις και μια γρήγορη δίαιτα. Εκεί που οφείλεις πάντως να είσαι προσεκτικός/η είναι στα ερωτικά μπλεξίματα με άτομο που ενδεχομένως να «ανήκει» αλλού γιατί το κρυφό δεν σε πάει αυτή την περίοδο.
Σε σχέση: Καυγάδες και διαφωνίες στο χώρο της δουλειάς με συναδέλφους ή προϊσταμένους που ενδεχομένως να οφείλονται στο φόρτο εργασίας θα επιδράσουν αρνητικά στη διάθεση σου και μπορεί να ξεσπάς αναίτια στο σύντροφό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Σου χρειάζεται κάτι καινούργιο στα ερωτικά που θα αναστατώσει, θετικά, την τακτοποιημένη σου ζωή και αυτή είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να κάνεις νέα ανοίγματα, παρέες και γενικά να κυκλοφορείς περισσότερο για να αυξήσεις τις πιθανότητες να το βρεις. Αρκεί να μην το παρακάνεις, με τη φόρα που θα πάρεις γιατί οι γρήγοροι ρυθμοί δε σου βγαίνουν σε καλό.
Σε σχέση: Ενδεχομένως να αισθανθείς ότι περνάς καλύτερα με τους φίλους σου, παρά με την παρέα του συντρόφου σου και να αρχίσεις να δυσφορείς, όταν αναγκάζεσαι να πηγαίνεις μαζί τους. Ίσως θα ήταν καλύτερα να βγαίνετε πιο συχνά οι δυο σας ή ο καθένας με τους κολλητούς του.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Δεν είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις κανένα είδος συμβιβασμού στην ερωτική σου ζωή, μόνο και μόνο για να συνυπάρξεις με ένα άτομο και γι' αυτό θα είσαι πολύ αρνητικός/η έως και εχθρικός σε νέες γνωριμίες με άτομα που για κάποιο απροσδιόριστο λόγο δε σου πηγαίνουν. Παρ' όλα αυτά, θα σου γίνει ένα αρκετά «στενό μαρκάρισμα» από ένα πρόσωπο που όσο σε εκνευρίζει άλλο τόσο σε ελκύει.
Σε σχέση: Κάποια επαγγελματικά προβλήματα δεν θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις αυτή την περίοδο και ενδεχομένως να ζητήσεις τη βοήθεια του συντρόφου σου για να σου πει πως θα τα αντιμετωπίσεις αλλά και να αναλάβει και δικές σου υποχρεώσεις μέχρι να ξεμπερδέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως τα πράγματα να μην πηγαίνουν στα ερωτικά σου όπως τα είχες υπολογίσει γιατί εμφανίζονται διάφορα εμπόδια κι αυτό θα σου δημιουργεί εκνευρισμό και ξεσπάσματα με το παραμικρό, κάνοντας ιδιαίτερα προβληματική την επικοινωνία σου με τα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Πιθανόν όλη αυτή η ένταση να προκαλέσει και μια προσωρινή ρήξη γι' αυτό καλό θα ήταν να είσαι πιο ψύχραιμος/η.
Σε σχέση: Το να τσακώνεσαι με το παραμικρό ή να παίρνεις προσωπικά ό, τι λέει το ταίρι σου θα είναι συχνό φαινόμενο γι' αυτό πριν πάρεις φόρα σκέψου μήπως και κάνεις λάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Σε αντίθεση με τους δεσμευμένους του ζωδίου σου, εσύ που είσαι μόνος/η αυτή την περίοδο θα την διασκεδάσεις πολύ, αφού γίνεσαι πιο ενεργητικός/η και δραστήριος/α στα ερωτικά και η φλόγα που θα βγάζεις θα κάνει πολλούς και πολλές να καούν και να θέλουν να σε κατακτήσουν. Ίσως το παρακάνεις λίγο με τα ξενύχτια και τα παιχνίδια αλλά το σίγουρο είναι ότι θα ευχαριστηθείς πολύ.
Σε σχέση: Όσα βγάζεις αυτή την περίοδο, θα τα χαλάς και μεν δε θα ξεμένεις αλλά αυτή η συμπεριφορά σου θα εκνευρίσει το σύντροφό σου κι ίσως του δημιουργήσει οικονομική ανασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Δε θα ανέχεσαι πλέον καταστάσεις που σε περιορίζουν ή δεν οδηγούν πουθενά στα ερωτικά σου. Θεωρείς ότι έχεις ξοδέψει πολύ χρόνο στο να κάνεις χατίρια και να κρατάς αξιοπρεπή στάση και τώρα η αντοχή σου έχει εξαντληθεί, αφού αισθάνεσαι ότι δεν εκτιμάσαι. Γι' αυτό θα έχεις την τάση να ξεχυθείς μπροστά και να κάνεις ανοίγματα για να βιώσεις καινούργιες ερωτικές εμπειρίες, που ίσως είναι και έξω από τα δεδομένα σου.
Σε σχέση: Ο Άρης στον Καρκίνο μειώνει κατά πολύ τα όρια της υπομονής σου και ενδεχομένως να φαίνεσαι εξουσιαστικός/η, απαιτητικός/η ή με το ζωνάρι λυμένο για καυγά στο σύντροφό σου, κυρίως αν διαφωνεί με τη στάση ή τις απόψεις σου. Επειδή συχνά θα μετανιώνεις, φρόντισε να μην το παραξηλώνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Δεν δικαιολογείται η συναισθηματική σου αναταραχή και η τάση σου για απόλυτη ελευθερία, γιατί δεν ήσουν καν περιορισμένος/η, όμως έτσι νιώθεις και ορισμένες φορές ούτε εσύ δε θα σε καταλαβαίνεις. Ένα άτομο από τη δουλειά σου πιθανόν να σε βάλει σε πονηρές σκέψεις και να αρχίσεις να φλερτάρεις μαζί του αλλά θα είσαι πολύ σκεφτικός/η για το αν πρέπει να το συνεχίσεις.
Σε σχέση: Δύσκολα θα κρατάς μέσα σου ό, τι σε ενοχλεί στη σχέση σου γιατί θα νιώθεις ότι πνίγεσαι κι αν όντως το έχεις ανάγκη, καλά θα κάνεις, όμως πρέπει να προσέχεις το πώς εκφράζεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως να κόψεις παρτίδες με κάποια άτομα του κοινωνικού σου κύκλου που ίσως νιώσεις ότι πλέον δε σας δένουν και πολλά πράγματα, παρά μόνο κάποιες αναμνήσεις. Όμως γρήγορα θα αναπληρώσεις το κενό που θα δημιουργηθεί με καινούργια κι ανάμεσά τους μπορεί να υπάρξει ένα πρόσωπο που θα σου προκαλέσει έντονα αισθήματα και είναι πολύ πιθανό ένα νέο ειδύλλιο να γεννηθεί.
Σε σχέση: Δε θα μπορείς να κάτσεις στο σπίτι ούτε μισή ώρα και θα πηγαίνεις με το ταίρι σου πότε για φαγητό ή ποτό, πότε σινεμά, σίγουρα πάντως οπουδήποτε υπάρχει κόσμος ενέργεια και δε θα νιώσεις ότι περιορίζεσαι.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved