Ερωτικό ωροσκόπιο 20/6

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/6

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο ήλιος καίει, το ίδιο και η καρδιά σου για ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα γι' αυτό και μπορεί να κάνεις μια κίνηση με νόημα, προκειμένου να του δείξεις τι αισθάνεσαι. Πάντως σε παίρνει να του προτείνεις μια έξοδο για ποτό να τα πείτε από κοντά, αφού Σάββατο είναι κι έτσι θα καταλάβεις, αν υπάρχουν ελπίδες για κάτι παραπάνω από απλή φιλία.
Σε σχέση: Όλο και κάπου θα πάτε το βράδυ με το ταίρι σου, αν αντέχει η τσέπη σας, μάλλον για φαγητό, αν όχι, στο σπίτι κάποιου φιλικού σας προσώπου ή μια βόλτα. Πάντως στο σπίτι δε θα μείνετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να βγάλεις μια αγέρωχη και κάπως αρχηγική συμπεριφορά αλλά θα σου δώσει κι έναν άλλο αέρα. Από τις αντιδράσεις των ανθρώπων που θα σε προσεγγίζουν θα διαπιστώσεις ότι προκαλείς θαυμασμό αλλά και έντονη γοητεία ενώ δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο με εξουσία ή με ανώτερη κοινωνική θέση να σε φλερτάρει έντονα.
Σε σχέση: Εσένα σου αρκούν δυο – τρία βασικά πράγματα για να είσαι ικανοποιημένος/η ενδεχομένως όμως ο σύντροφός σου να αποζητά και κάτι περισσότερο. Δώσε λίγο παραπάνω σημασία στις επιθυμίες του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως να παραφουσκώσεις τα λόγια σου, προκειμένου να προβάλλεις τις θέσεις ή τις ιδέες σου σε ένα άτομο που θέλεις να εντυπωσιάσεις και στο τέλος θα καταφέρεις να κερδίσεις την προσοχή του. Επικοινωνιακά αλλά και εμφανισιακά θα πάρεις άριστα σήμερα και θα γοητεύσεις.
Σε σχέση: Τη μισή μέρα με το ταίρι σου θα τη φάτε με τα ψώνια του σπιτιού κι άλλες υποχρεώσεις, το βράδυ όμως δικαιωματικά σας ανήκει και με παρέα ή μόνοι θα βγείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως σήμερα σου μπει η ιδέα να κάνεις μια αγορά που θα τονώσει την σεξουαλικότητα σου και θα τραβήξεις το ενδιαφέρον ενός ατόμου που σου αρέσει αλλά καλό θα ήταν να μην υπερβάλλεις ούτε να υποκύψεις στην παρόρμηση της στιγμής για να κερδίσεις την προσοχή. Το παν είναι να έχεις αυτοπεποίθηση κι όχι ακριβές μάρκες.
Σε σχέση: Παρότι ο σύντροφός σου επιμένει, εσύ δεν πρόκειται να ζητήσεις χρήματα στην παρούσα φάση, όσο κι αν είσαι στριμωγμένος/η. Θέλεις να το προσπαθήσεις λίγο ακόμα ώστε αν μπορείς, να μην υποχρεωθείς.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στο ζώδιό σου συνεχίζει να σε τροφοδοτεί με λάμψη και γοητεία. Η ζωντάνια και το γενναιόδωρο πνεύμα σου γίνονται πόλος έλξης για το αντίθετο φύλο και όλα είναι ευνοϊκά για νέες κι αξιόλογες γνωριμίες. Όμως, πρέπει να χαλιναγωγήσεις την τάση σου ντε και σώνει να γίνεις το επίκεντρο. Δεν χρειάζεται όμως! Έτσι κι αλλιώς θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον.
Σε σχέση: Είναι τελείως διαφορετικό το να ζητήσεις μια χάρη από το σύντροφό σου από το να την απαιτήσεις γι' αυτό πρόσεχε τον τρόπο που θα την εκφέρεις για να μην παρεξηγηθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν σήμερα να βγεις από το καβούκι σου και να κυκλοφορήσεις. Θα σε ωφελήσει το να βρεθείς με φίλους, να γελάσεις, να δεις κόσμο και γενικά να νιώσεις ότι ζεις κι όχι ότι επιβιώνεις. Άσε το άγχος και τους προβληματισμούς για άλλη μέρα και φρόντισε να διασκεδάσεις.
Σε σχέση: Το μυαλό σου ενδεχομένως να είναι σε πιο πρακτικά θέματα, με τα οποία θέλεις να ξενοιάσεις αλλά μην χαλαλίσεις τη μέρα σου με αυτά. Αντ' αυτού φρόντισε να κάνεις κάτι αξιόλογο με το ταίρι σου που θα χαρείτε κι οι δυο.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Όλα παίζουν στο μέτωπο των ερωτικών σου γι' αυτό καλό θα ήταν να μην αφήνεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη κι αν σου γίνει κάποια πρόταση ή πρόσκληση πρέπει να τη δεχτείς. Μέσω φιλικής παρέας ή ενός συγκεκριμένου κύκλου ίσως γνωρίσεις ένα άτομο που θα αλλάξει τη ζωή σου. Μην ξεχνάς ότι έχεις Ουρανό...
Σε σχέση: Θέλεις να βγεις σήμερα με το ταίρι σου και να περάσεις καλά γι' αυτό και θα επιμείνεις, αν δεν πάτε κάπου οι δυο σας, η παρέα σας να απαρτίζεται από άτομα γελαστά και χαρούμενα κι όχι βαρετά ή μίζερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι αποφασισμένος/η να παλέψεις για ένα άτομο και να μην καταθέσεις τα όπλα εύκολα αλλά να το κάνεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην δώσεις την εντύπωση ότι καίγεσαι κιόλας και σε πάρει φαλάγγι. Γι' αυτό θα κινήσεις τα νήματα έξυπνα για να το φέρεις εκεί που θέλεις εσύ.
Σε σχέση: Θα αποφύγεις να ασχοληθείς με ένα επαγγελματικό σου θέμα που μεν είναι σημαντικό αλλά όχι και τόσο επείγον, ώστε να χαλάσεις το Σάββατό σου. Τα σχέδιά σου περιλαμβάνουν, δείπνο, ξεγνοιασιά και ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου και τίποτα άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Τα κέφια σου θα έχεις και σήμερα και δε θα αφήσεις κανένα να στα χαλάσει. Πολύ άνετος/η και χαλαρός/η, δεν έχεις σκοπό ούτε να κυνηγήσεις κάποιο άτομο από πίσω και να πας παρακαλώντας, ούτε και να προσπαθήσεις να το πείσεις ότι αξίζεις. Και καλά θα κάνεις γιατί στην παρούσα φάση υπάρχουν κι άλλες πορτοκαλιές....
Σε σχέση: Το να επιβάλλεις στο σύντροφό σου την άποψή σου πιστεύοντας ότι έχεις δίκιο δεν είναι θεμιτό. Είναι προτιμότερο να του το αποδείξεις γιατί έτσι θα το δεχτεί με τη μία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Τρεις πλανήτες στον 8ο οίκο σου κι εσύ αντί να τρέχεις με χίλια έχεις κολλήσει και ψάχνεις ποια είναι η πιο συμφέρουσα διαδρομή. Ο φόβος μήπως κάνεις μια ακόμα λανθασμένη επιλογή σε σπρώχνει στο να καις και τα χλωρά μαζί με τα ξερά. Ρίσκαρε και κάνε κάτι, χωρίς να σκέφτεσαι ούτε το χθες, ούτε το αύριο.
Σε σχέση: Έχεις κάνει κάποιες κινήσεις στα οικονομικά σου αλλά παρακεί δεν μπορείς να πας γιατί θεωρείς ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Οπότε το μόνο που σου μένει είναι να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, να ξεκουραστείς και να περιμένεις χαλαρά να δεις τι θα γίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις εύνοια όλο αυτό το διάστημα ώστε να ελκύεις, να γνωρίζεις και γενικά να γίνεται παιχνίδι στα ερωτικά σου. Όμως, επειδή υπάρχει τόσο μεγάλη... κίνηση και περνάς μια χαρά, δεν μπαίνεις σε διαδικασία να ψάξεις κάτι πιο σταθερό. Σήμερα, κυρίως με τη Σελήνη στο Λέοντα, αν κυκλοφορήσεις, θα υπάρξει συνωστισμός ατόμων που θα θέλουν να σε προσεγγίσουν και θα φλερτάρεις ασύστολα.
Σε σχέση: Σήμερα θα έχεις τις ευκαιρίες να κάνεις όλα όσα σε ευχαριστούν με το ταίρι σου ενώ δε θα σταματήσεις να το παινεύεις και να του λες όμορφα λόγια που τα πιστεύεις, παρά το στομφώδες ύφος σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Θα προτιμήσεις να κινηθείς έξυπνα, πίσω από τις κουίντες και θα αφήσεις κάποιο άλλο άτομο να συγκεντρώσει τα φώτα πάνω του, ώστε εσύ μυστικά κι αθόρυβα να κάνεις το παιχνίδι σου, χωρίς να εκτεθείς. Όταν θα στρώσεις όπως θέλεις την κατάσταση με ένα πρόσωπο σου αρέσει, τότε θα περάσεις στο προσκήνιο...
Σε σχέση: Μπορεί κάποια παράπονα του συντρόφου σου σήμερα να σε ενοχλήσουν γιατί θεωρείς ότι δε σου αξίζουν, όμως θα προτιμήσεις να τα προσπεράσεις για να μη χαλάσεις το ήρεμο κλίμα, αν και δε θα τα ξεχάσεις.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved