Ερωτικό ωροσκόπιο 19/6

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/6

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ωραία κλείνει για σένα η εργάσιμη και η διάθεσή σου όσο περνάει η ώρα θα ανεβαίνει κατακόρυφα, τόσο που από το βράδυ και μετά δε θα κρατιέσαι με τίποτα. Πιθανόν να συναντηθείς με τους φίλους σου, να βγείτε έξω και να ξεσκάσετε. Η έλξη που θα ασκείς αυτό το διήμερο θα είναι πολύ έντονη και μπορεί να τραβήξεις πάνω σου ένα άτομο που θα σε συναρπάσει.
Σε σχέση: Σε καταλαμβάνει μια χαλαρότητα που μάλλον οφείλεται στο ότι είναι Παρασκευή και μιας το συναισθηματικό βάρος σιγά-σιγά εξαφανίζεται και αντικαθιστάται από ενθουσιασμό και παιχνιδιάρικη διάθεση, θα περάσεις ένα βράδυ αρκετά διασκεδαστικό με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν το προηγούμενο διήμερο δεν ένιωθες τόσο άνετα να αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου σε κάποιο άτομο που θέλεις πολύ, τώρα, όχι μόνο δε θα έχεις κανένα κόλλημα να το κάνεις, αλλά δεν θα μπορείς και να συγκρατηθείς και να βγάλει όλα όσα κρύβεις μέσα στην καρδιά σου. Τόλμησε, χωρίς δισταγμό και θα δεις ότι και θα σου φύγει ένα μεγάλο βάρος και η ανταπόκριση που θα έχεις θα είναι μεγάλη.
Σε σχέση: Προτιμάς να περάσεις όμορφα στο σπίτι σου παρέα με το αγαπημένο σου πρόσωπο παρά να βγεις έξω σήμερα. Καλό όμως θα ήταν να φτιάξετε μια ωραία βραδιά και να μην κάνετε όλα όσα συνηθίζετε κάθε μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ενώ η μέρα θα είναι γεμάτη συναντήσεις και συζητήσεις γύρω από πρακτικά ή επαγγελματικά θέματα, το βράδυ σου αναμένεται πολύ ενδιαφέρον και με όμορφες εκπλήξεις, αν βγεις. Η γνωριμία με κάποιο άτομο που φαίνεται αρκετά σοβαρό, θα σε προβληματίσει αρχικά στο πώς πρέπει να φερθείς για να μην βγάλεις άσχημη εντύπωση αλλά στην πορεία θα βρεις τον τρόπο.
Σε σχέση: Μπορεί να υποκύψεις σήμερα στις πιέσεις του συντρόφου σου και να δεχτείς να κάνετε κάτι ξεχωριστό, που ξεφεύγει από τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη σε αποχαιρετά αλλά μάλλον καλό θα σου κάνει γιατί όχι μόνο θα αρχίσεις να ηρεμείς μέσα σου αλλά και η διάθεσή σου θα γίνει πιο ερωτική. Θα είσαι περισσότερο εξωστρεφής και με τάση να δείξεις ότι διαθέτεις αρκετά στοιχεία, άξια για να σε ερωτευτεί κάποιος/α και να ζήσει δίπλα σου ευτυχισμένος/η. Αν βγάλεις μάλιστα και έντονη αυτοπεποίθηση, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε φλερτάρουν έντονα.
Σε σχέση: Ενδεχομένως να θέλεις να κάνεις κάτι όμορφο για το σύντροφό σου για να το χαροποιήσεις αλλά ξέρεις ότι η τσέπη σου δε το σηκώνει. Μπορείς όμως να του προσφέρεις ένα συναισθηματικό δώρο που ίσως το εκτιμήσει πολύ περισσότερο.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη θα περάσει το πρωί στο δικό σου ζώδιο και προετοιμάζεσαι ψυχολογικά για ένα εντυπωσιακό και άκρως φλογερό διήμερο. Η μετριοπάθεια που σε είχε πιάσει τις τελευταίες μέρες επιτέλους θα υποχωρήσει και τη θέση της θα πάρει η ζωντάνια, ο ενθουσιασμός κι ίσως μια μικρή δόση υπερβολής στη συμπεριφορά σου. Είσαι φαβορί και πρέπει πρώτα απ' όλα να το πιστέψεις εσύ και μετά να το περάσεις στο αντίθετο φύλο.
Σε σχέση: Ακόμα κι αν δεν το ζητήσεις ή δεν κάνεις κάτι εντυπωσιακό ή εξεζητημένο, θα έχεις εκείνη τη λάμψη και ζεστασιά που το ταίρι σου δε θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν περνάς μια περίεργη ή δύσκολη φάση στην ερωτική σου ζωή και δεν ξέρεις τι να κάνεις, μην απομονωθείς. Αντίθετα, μοιράσου ό,τι σε απασχολεί με τους φίλους ή πολύ δικούς σου ανθρώπους. Δεν είναι ντροπή, ούτε «υποχρεώνεσαι» γιατί θα ζητήσεις τη συμβολή τους ή απλά λίγο από το χρόνο τους. Εσύ τρέχεις να προσφέρεις και να εξυπηρετήσεις, επίτρεψέ τους να στο ανταποδώσουν.
Σε σχέση: Μην βιαστείς να μιλήσεις στο σύντροφό σου για κάποια συναισθήματά σου αν δεν τα έχεις επεξεργαστείς αρκετά μέσα σου γιατί μπορεί απλά να είναι μια παροδική φάση που περνάς και η ψυχολογική σου κούραση ενδεχομένως να τα εντείνει.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Σε έχει συναρπάσει ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα και ταυτόχρονα σε έχει εντυπωσιάσει με το στυλ και τη συμπεριφορά του απέναντί σου, αν και νιώθεις και λίγο επιφυλακτικός/η μήπως παραείναι καλό για να είναι αληθινό ή έχει άλλα κουσούρια που τα κρύβει. Μπορεί να έχεις απόλυτο δίκιο αλλά και να πέφτεις τελείως έξω. Ζήσε τη στιγμή και μην ψάχνεις για κρυμμένες παγίδες. Αν υπάρχει κάτι, θα φανεί....
Σε σχέση: Ακόμα και το ταίρι σου θα σε φλερτάρει σήμερα με τη γοητεία που θα εκπέμπεις και θα φουσκώσεις σαν παγόνι από την περηφάνια. Κανάκεψέ το κι εσύ λίγο και να είσαι σίγουρος/η ότι θα περάσετε ένα μοναδικό βράδυ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις πολύ πιο αισιόδοξος/η σήμερα και η αυτοεκτίμησή σου θα ανέβει πολύ. Το να ξεπεράσεις βέβαια κάποια κολλήματα ή τον αρνητισμό που σε κατακλύζει ώρες-ώρες δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, αλλά καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ενισχύσεις τη θετική πλευρά σου γιατί όταν το κάνεις αντανακλάται και στην εξωτερική σου εμφάνιση και γίνεσαι αμέσως όχι μόνο χαρούμενος/η αλλά και πολύ ελκυστικός/η.
Σε σχέση: Άσε και λίγο ελεύθερα τα πράγματα στη σχέση σου και χαλάρωσε. Δεν είναι ανάγκη να ελέγχεις τα πάντα και να περιμένεις στη γωνία γιατί ούτε εσύ ούτε ο σύντροφός σου περνάτε καλά κι αυτό είναι το ζητούμενο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Μια γνωριμία σήμερα ίσως είναι η μεγάλη σου ευκαιρία και έχει όλες τις προοπτικές που θα οδηγήσουν σε κάτι πολύ καλό στην ερωτική σου ζωή. Διατήρησε την αισιοδοξία σου, αλλά μην βασιστείς μόνο στην τύχη. Ανάλαβε κι εσύ δράση και κάνε ό, τι περνάει από το χέρι σου για να σπρώξεις τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θέλεις. Έχεις εύνοια και οφείλεις να την εκμεταλλευτείς.
Σε σχέση: Αν πιστεύεις ότι μια συζήτηση με το ταίρι σου θα σου χαλάσει τη διάθεση και θα σε πιέσει συναισθηματικά, απόφυγέ την έντεχνα. Θα υπάρξουν άλλες μέρες που θα είναι καταλληλότερες για κάτι τέτοιο. Εκτός αν είναι κάτι αναγκαίο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πιθανό να σε ελκύσει αρκετά ένα άτομο σήμερα και να αναστατώσει τον κόσμο σου. Όσο κι αν θέλεις να τολμήσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα και να υποκύψεις, ενδεχομένως να δυσκολευτείς, ιδιαίτερα αν ξυπνήσει μέσα σου πολλά συναισθήματα καταπιεσμένα και νιώσεις ότι χάνεις τον έλεγχο. Προσπάθησε να μην του κλείσεις την πόρτα, απλά κόψε του κάπως τη φόρα μέχρι να ξαναβρείς την ισορροπία σου.
Σε σχέση: Πολύ ερωτικό θα είναι το βράδυ με το ταίρι σου και θα φροντίσεις κι εσύ γι' αυτό κάνοντας ότι περνάει από το χέρι σου όχι μόνο να ανάψεις τη φλόγα αλλά και να τη διατηρήσεις δυνατή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις σωστό timing, αφού θα ξαναβρείς την καλή σου διάθεση σήμερα, και για όλο το διήμερο που η Σελήνη θα είναι στον 7ο οίκο σου θα είσαι μέσα στην καλή χαρά. Είναι πολύ πιθανό, αν κυκλοφορήσεις, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα σε ενθουσιάσουν. Κι εσύ όμως θα εντυπωσιάσεις και δεν αποκλείεται να σε προσελκύσει ερωτικά ένα πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σε κερδίσει.
Σε σχέση: Αρκετά χαλάρωσες και ξεκουράστηκες. Είναι η κατάλληλη μέρα να πάρεις το ταίρι σου και να πάτε κάπου να ξεδώσετε. Μην μείνετε άλλο μέσα στους τέσσερεις τοίχους.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ένα ρομαντικό σενάριο είναι πιθανό να παίζει επανειλημμένα στο μυαλό σου σήμερα και να φαντάζεσαι διάφορα που όμως σε γεμίζουν με θετική ενέργεια. Αλλά μη μείνεις μόνο εκεί. Κάνε κι εσύ το παιχνίδι σου, δώσε το στίγμα σου στο άτομο που σου αρέσει και μην περιμένεις από την τύχη ή τη δική του κίνηση. Έχεις τον τρόπο να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις.
Σε σχέση: Και μια μικρή υπερβολή στο φαγητό ή το ποτό σήμερα με το σύντροφό σου δε θα σας βλάψει. Χαλάρωσε γιατί το παν είναι να ευχαριστιέστε με την ψυχή σας και να το ρίχνετε και λίγο έξω.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved