Ερωτικό ωροσκόπιο 17/6

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/6

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: H συναισθηματική φόρτιση που θα έχεις σήμερα θα σε κάνει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσεις μια σταθερή κατάσταση στην ερωτική σου ζωή, να έχεις το δικό σου άνθρωπο και να σταματήσεις να παίζεις δεξιά και αριστερά. Πάντως η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία με άτομο που θα σου βγάζει κάτι ανάλογο.
Σε σχέση: Νιώθεις πιο χαλαρός/η και ευδιάθετος/η κι είναι πολύ πιθανό να οργανώσεις μια ωραία κατάσταση στο σπίτι για το ταίρι σου με φαγητό, μουσική και κρασί για να έρθετε πιο κοντά.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Επειδή θα νιώσεις μια συναισθηματική ανασφάλεια ή ανησυχία για το πώς θα πάει μια ερωτική σου υπόθεση, ίσως κλειστείς λίγο στον εαυτό σου σήμερα και είσαι πιο απόμακρος/η. Όμως καλό θα ήταν να μην τα κρατήσεις μέσα σου και να μοιραστείς αυτά που νιώθεις με κάποιο δικό σου άτομο που σε νοιάζεται και θα σε ακούσει με προσοχή.
Σε σχέση: Το μυαλό σου ίσως πλημμυρίσει από αναμνήσεις όμορφων στιγμών που έχεις περάσει με συγγενικά σου πρόσωπα και γεμίσεις νοσταλγία. Το βράδυ ίσως εξιστορήσεις πολλές από αυτές στο ταίρι σου και γελάσετε με κάποιες πραγματικά αστείες περιπτώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ίσως σήμερα βαθιά μέσα σου νιώσεις ότι έρχεται η ώρα να σοβαρευτείς και να βρεις ένα συγκεκριμένο άτομο που θα ταιριάζει με τη νοοτροπία και τις αντιλήψεις σου. Το μοίρασμα από δω και από κει μπορεί να σε κούρασε και να σπαταλάς την ενέργειά σου αλλά μην ανησυχείς. Μια παροδική φάση είναι. Σύντομα θα επανέλθεις στην ανάλαφρη και ενθουσιώδη κατάστασή σου.
Σε σχέση: Προσπαθεί να σε πείσει ο σύντροφός σου να μαζέψεις λίγο το χέρι σου και να μην σπαταλάς χωρίς να κάνεις το κουμάντο σου κι ίσως σήμερα τα καταφέρει γιατί θα δεις ότι μπορεί να υπερβάλλει μεν, αλλά έχει κάποιο δίκιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από νωρίς το ξημέρωμα είναι λογικό να σε κατακλύσει το συναίσθημα κι ίσως προς στιγμή εσύ του πρώτου δεκαημέρου χάσεις το μπούσουλα. Αλλά, σε γενικές γραμμές θα είναι ένα διήμερο που θα σου δώσει κι ευκαιρίες να βγάλεις από μέσα σου πράγματα και να εκτονωθείς ενώ δεν αποκλείεται η ζεστή και οικεία στάση σου να φέρει κοντά σου ένα άτομο που θα σου αρέσει.
Σε σχέση: Από συναίσθημα, αίσθηση ασφάλειας και φροντίδα από το ταίρι σου θα «χορτάσεις» αυτό το διήμερο αλλά καλό θα ήταν να προσφέρεις κι εσύ τα ανάλογα για να μη φανείς «μοναχοφάης»....

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ένα άτομο που ενδιαφέρεται για σένα κι εσύ να μην το έχεις πάρει είδηση είτε μέσα από τη δουλειά, είτε στον ευρύτερο χώρο που κινείσαι. Γι' αυτό γίνε λίγο πιο παρατηρητικός/η και άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει γιατί μπορεί να είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις.
Σε σχέση: Ίσως ένα θέμα της δουλειάς σου σήμερα να το κρατήσεις μέσα σου και να μην το μοιραστείς με το ταίρι σου όπως συνήθιζες γιατί θέλεις να το επεξεργαστείς περισσότερο πριν του μιλήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είναι του χαρακτήρα σου να «πέφτεις στα πατώματα» για ένα άτομο ίσως όμως η μέρα σήμερα σου προκαλέσει τέτοια συγκινησιακή φόρτιση που δε θα μπορείς να τη χειριστείς. Πολύ πιθανό δε, να συναντηθείς με ένα κολλητό σου φίλο και να του εκμυστηρευτείς όλα τα συναισθήματα που έχεις μέσα σου και να αφεθείς στην παρηγοριά του.
Σε σχέση: Μια βόλτα με το ταίρι σου ενδεχομένως να σε χαλαρώσει και να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα από τις πιέσεις και τις εντάσεις που βιώνεις την τελευταία περίοδο.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Το «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη» ενδεχομένως να βιώσεις αυτές τις μέρες, καθώς ούτε εσύ θα κάνεις κίνηση να πλησιάσεις ένα άτομο που σου αρέσει, αλλά ούτε κι αυτό ενώ νιώθεις ότι δεν του είσαι αδιάφορος/η. Προφανώς υπάρχει ανασφάλεια κι από τις δυο πλευρές και χρειάζεστε λίγο παραπάνω χρόνο για να ζεστάνετε το κλίμα.
Σε σχέση: Ίσως ο σύντροφός σου γκρινιάξει λίγο παραπάνω σήμερα αν τον πιέσεις να κάνετε κάποια πράγματα στο σπίτι αλλά μην υποκύψεις γιατί μετά θα μείνουν εκκρεμή για ακόμα περισσότερο χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι γελαστός/η και εκπέμπεις μια ζεστασιά που φέρνει κοντά σου πολλούς ανθρώπους ακόμα και για να σου ανοιχτούν και να σου μιλήσουν για τις σκέψεις και τα προβλήματά τους που ίσως κάπου σε κουράσει. Πάντως, άσχετα με αυτά τα φαινόμενα, θα διακρίνεις ότι έχεις μια αυξημένη πέραση αυτές τις μέρες ενδεχομένως γιατί βγάζεις ένα πιο μαλακό πρόσωπο, χωρίς ένταση.
Σε σχέση: Μπορεί ο σύντροφός σου να σε ρίξει στο φιλότιμο με τα λόγια του και να καταφέρει να σε πείσει να τον συνοδεύσεις σε μια συνάντηση που εσύ έκρινες ότι ήταν βαρετή και δεν ήθελες να πας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Θα αφεθείς με μεγάλη προθυμία να σε παρασύρει το συναίσθημα σήμερα κι ίσως έχεις και μια λανθασμένη κρίση εξαιτίας του για ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Όμως εσένα δε θα σε νοιάξει γιατί έχεις μεγάλα αποθέματα μέσα σου και θέλεις κάπου να τα βγάλεις, να τα μοιραστείς χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Ίσως κιόλας το κάνεις περισσότερο για το δικό σου καλό για να πάρεις εμπειρίες.
Σε σχέση: Πολύ αγαπησιάρικο και ρομαντικό θα είναι το βράδυ με το ταίρι σου κι αυτό θα σε σπρώξει στο να του εκφράσεις τα όνειρα, τα συναισθήματά σου και ίσως τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στον Καρκίνο σου προκαλεί κάποια σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και ίσως σε πιάσει κι ένα μικρό παράπονο για την ερωτική σου ζωή που θα φανεί περισσότερο σαν ξέσπασμα. Επειδή όμως δεν είσαι από τα άτομα που αφήνονται να κατρακυλήσουν εύκολα, γρήγορα θα ισορροπήσεις και μπορεί να έχεις τις ευκαιρίες σου να φλερτάρεις κιόλας και να ανέβεις ακόμα περισσότερο.
Σε σχέση: Δε θα έχεις διάθεση για δουλειά σήμερα κι ίσως είναι μια αντίδραση στην πίεση που έχεις υποστεί αλλά δε θα κάτσεις να ψάξεις το γιατί. Αντίθετα θα φροντίσεις να χαρείς τον ελεύθερο χρόνο, κάνοντας πράγματα που σου αρέσουν με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να σε πάρει λίγο από κάτω σήμερα και προς στιγμή να πιστέψεις ότι τίποτα δε σου βγαίνει στα ερωτικά, όπως θα ήθελες αλλά αυτό δεν ισχύει, απλά έχεις βαριά διάθεση και νιώθεις έτσι. Γι' αυτό μπορεί να κλειστείς στον εαυτό σου και να αποφύγεις τα πολλά λόγια και τις επαφές και να κρατήσεις μόνο αυτές με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους.
Σε σχέση: Δεν έχεις και πολύ τα κέφια σου γι' αυτό μπορεί να πειραχτείς ή να αντιδράσεις περίεργα σε κάποια σχόλια ή μια πίεση του συντρόφου σου να γίνουν ορισμένα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα είναι γεμάτη συναίσθημα και μπορεί να γίνεις περισσότερο ευαίσθητος/η απ' όσο είσαι. Γι' αυτό και ίσως «πέσεις» από τα όμορφα λόγια που θα ζεστάνουν την καρδιά σου και ανοίξεις μια επαφή με ένα άτομο που σε άλλη περίπτωση να ήσουν πιο επιφυλακτικός/η. Παρ' όλα αυτά θα αποφύγεις να αναφέρεις πολλά για τον εαυτό σου.
Σε σχέση: Ερωτική διάθεση υπάρχει αρκετή σήμερα γι' αυτό και το βράδυ σου θα είναι αρκετά ενδιαφέρον κι ο σύντροφός σου μάλλον παραπάνω από πρόθυμος να μοιραστεί μαζί σου στιγμές.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved