Ερωτικό ωροσκόπιο 16/6

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/6

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Την προσεχή περίοδο θα εφαρμόσεις το ρητό «το γοργόν και χάρη έχει» σε όλες τις υποθέσεις σου, κυρίως όμως τις ερωτικές. Ο χρόνος θα γίνει εχθρός σου και ό, τι τραβάει πολύ θα θέλεις να το κόψεις και να πας στο επόμενο. Επικοινωνιακά βέβαια θα είσαι στα πολύ πάνω σου και θα ανοίξεις τον κύκλο των γνωριμιών σου κι αν και είναι πιθανό να ξενίζει η ευθύτητα του λόγου σου, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από ένα πρόσωπο.
Σε σχέση: Να βάλετε σε προτεραιότητα κάποια πρακτικά θέματα με το σύντροφό σου και να τα κλείσετε γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να ανασάνετε και ξένοιαστοι να απολαύσετε το καλοκαιράκι σας με βόλτες και εκδρομούλες.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Τα πολλά λόγια μπορεί να πιστεύεις ότι είναι φτώχεια αλλά καλό είναι αυτή την περίοδο να τα χρησιμοποιήσεις και να πεις και μια κουβέντα παραπάνω, αφού βλέπεις ότι με μονολεκτικές φράσεις κι απαντήσεις δεν πρόκειται να έρθεις σε στενότερη επαφή με ένα άτομο που σου αρέσει. Ελάφρυνε, γίνε πιο ομιλητικός/η και διαχυτικός/η, αντάλλαξε μαζί του πονηρές ατάκες και υπονοούμενα. Να είσαι σίγουρος/η ότι σύντομα θα είναι στο πλάι σου.
Σε σχέση: Προκειμένου να αυξήσεις τις πιθανότητες να βελτιωθεί η σχέση σου ερωτικά πρωτίστως ίσως πρέπει να γίνεις πιο ενεργητικός/η με το ταίρι σου. Ξαναθύμισέ του το πάθος που είχατε όταν πρωτογνωριστήκατε με πολλές, συχνές και μικρές «επιθέσεις» αγάπης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Αλίμονο αν δεν έπαιρνες τα πάνω σου με Νέα Σελήνη στον ζώδιό σου και τον Άρη να τη σιγοντάρει από δίπλα. Έντονες επιθυμίες και στόχους, όλα τώρα τα βλέπεις καθαρά και ξάστερα, θα τα βάλεις μπροστά και δε θα ηρεμήσεις αν δεν κάνεις όλα όσα έχεις βάλει στο μυαλό σου. Εννοείται πώς τα ερωτικά σου θα μπουν σε πρώτη προτεραιότητα και με τα ανοίγματα που θα κάνεις σε καινούργια μέρη και άτομα, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σταματήσεις να είσαι μόνος/η.
Σε σχέση: Στο μυαλό σου έχει κολλήσει στο να επιφέρεις μια αλλαγή στη σχέση σου που θα ξαναξυπνήσει συναισθήματα και θα φέρει την ανανέωση και για να το καταφέρεις ενδεχομένως το πρώτο βήμα να γίνει από την εξωτερική σου εμφάνιση. Άλλο στυλ, άλλα μαλλιά, ίσως κι άλλα ρούχα θα σου δώσουν την αίσθηση ενός νέου ατόμου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια συναισθηματική φόρτιση ενδεχομένως να την έχεις αυτό το χρονικό διάστημα η οποία όμως δε θα σε καθηλώσει αλλά θα σε κινητοποιήσει να κάνεις πράγματα στην επαγγελματική αλλά και την προσωπική σου ζωή. Θα καταλήξεις σε συμπεράσματα που θα σου είναι διαφωτιστικά και ενδεχομένως να φανερώνουν και μια αλήθεια σου που αρνιόσουν να παραδεχτείς. Ένας νέος αέρα θα φυσήξει στα ερωτικά σου.
Σε σχέση: Μια νέα επαγγελματική προοπτική μπορεί να μην είναι η ευκαιρία του αιώνα αλλά μετά και από την προτροπή του συντρόφου σου θα σκεφτείς να την αξιοποιήσεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Το αεράκι που πνέει ανακατεύει τα πλούσια μαλλιά σου και ξεσηκώνει τα μυαλά σου. Οι σκέψεις σου είναι γεμάτες αισιοδοξία και πιστεύεις ότι ο έρωτας αργά ή γρήγορα θα σου κλείσει το μάτι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ξεχάσεις τουπέ και τύπους και να υιοθετήσεις μια πιο χαλαρή και φιλική στάση. Μην ανησυχείς! Το στυλ σου δε θα το χάσεις, ίσα-ίσα που θα αποκτήσεις πολλούς και πιο θερμούς θαυμαστές.
Σε σχέση: Μύρισε πια καλοκαίρι οπότε όλο και συχνότερα θα θέλεις να βγαίνεις έξω με το ταίρι σου. Θερινά σινεμά, ταβερνάκια και μπαράκια, οι δυο σας ή με τους φίλους σας θα είναι η διέξοδός σου από το άγχος και την ρουτίνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με μπόλικη λογική και χωρίς ευαισθησία ξεκινάς να βάλεις κάτω τα δεδομένα της ερωτικής σου ζωής που βλέπεις ότι κάπου κολλά και δεν προχωρά. Πάνω όμως που θα έχεις καταλήξει στο τι φταίει, μια νέα κατάσταση θα εμφανιστεί μπροστά σου και θα στα ανακατέψει πάλι. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να δεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία κι όχι με την πάγια, κριτική σου ματιά.
Σε σχέση: Μια επαγγελματική προσφορά ενδεχομένως να κρύβει πολύ δουλειά και λιγότερα χρήματα απ' όσα υπολογίζεις όμως υπόσχεται κι άλλες προοπτικές μελλοντικά. Συζήτησέ τη με το σύντροφό σου πριν βιαστείς να πεις το «ναι» ή το «όχι».

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η άνεση στην επικοινωνία θα είναι ένα συν σε κάθε σου νέα ή παλιά επαφή και θα έχεις ή θα ακούς μια καλή κουβέντα απ' όλους όσους σε προσεγγίζουν. Οι κολακείες δε θα λείψουν αλλά πια μπορείς να ξεχωρίζεις ποια από τα λόγια που θα ακούς είναι αληθινά και ποια ψεύτικα, οπότε ξέρεις προς τα πού θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου. Ένας έρωτας ίσως γεννηθεί μέσα από το διαδίκτυο ή με άτομο με άλλη κουλτούρα ή από ξένη χώρα.
Σε σχέση: Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να κάτσετε με το ταίρι σου και να κάνετε τα σχέδιά σας για τις καλοκαιρινές διακοπές. Συζητήστε χαλαρά και κοιτάξτε τι προοπτικές έχετε, αφήστε και μια πόρτα όμως ανοιχτή γιατί τα πράγματα μέχρι τότε μπορεί να έχουν αλλάξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι μικρές δόσεις έρωτα και πάθους ποτέ δε σου αρκούσαν καθώς σε αυτά τα θέματα είσαι απόλυτος/η, πολύ και καλό. Υπάρχει όμως η περίπτωση αυτή την περίοδο να ελαφρύνεις κάπως και να θέλεις να παίξεις, να φλερτάρεις, να χαρείς τη ζωή αλλά να μην σταθείς συναισθηματικά κάπου συγκεκριμένα. Απλά, για λίγο να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες και να απολαύσεις όσα σου προσφέρονται ή σου υπόσχονται, σαν ένα εξαίσιο έδεσμα.
Σε σχέση: Πολλοί είναι οι αστρολογικοί παράγοντες που δημιουργούν μια άκρως ερωτική ατμόσφαιρα στην σχέση σου αυτή την περίοδο και το ταίρι σου θα ανταποκριθεί με ιδιαίτερη θέρμη στις απανωτές κρούσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η Νέα Σελήνη μαζί με τον Άρη στον 7ο οίκο σου σε κάνει να νιώθεις σαν τρελαμένο 18χρονο την τελευταία μέρα του σχολείου. Τέρμα η καταπίεση, οι απαγορεύσεις και η πλήξη! Ήρθε η ώρα να κάνεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου, ελεύθερος/η και χωρίς κανένα περιορισμό. Διασκεδάσεις, πάρτι, γνωριμίες και διάθεση να μην γυρίσεις πίσω σου ούτε καν για να κλείσεις την πόρτα. Το μέλλον είναι μπροστά και εσύ έτοιμος/η να ζήσεις μεγάλες ερωτικές στιγμές.
Σε σχέση: Η υπερβολική αισιοδοξία και η διάθεσή σου να κάνεις πράγματα και να κινείσαι συνεχώς θα είναι κάποιες στιγμές ενοχλητικά για το ταίρι σου, όμως θα ξαναδεί τον ενθουσιασμό και την σπιρτάδα στο βλέμμα σου που του είχε λείψει κι αυτό θα του αρέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Σκέφτεσαι και ξανασκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει που τα ερωτικά σου συνεχώς σκαλώνουν στο παρά 5 και δεν υπάρχει πρόοδος, ενδεχομένως όμως η κατάλληλη στιγμή να μη έχει έρθει ακόμα, άσχετα με το τι θεωρείς εσύ. Ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου, φρόντισέ τον και δώσε του την ευκαιρία να χαλαρώσει και να αδειάσει από έγνοιες και άγχη που μπλοκάρουν την αυθόρμητη έκφραση και την ενέργειά σου.
Σε σχέση: Καλά θα κάνεις να ακούσεις αυτή την περίοδο το σύντροφό σου που επιμένει να μην το παρακάνεις γιατί η πολλή δουλειά θα φάει τελικά τον αφέντη και θα φτάσεις στα όρια της εξάντλησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Σε πάει πολύ αυτή η περίοδος και ιδίως στα ερωτικά. Η σχεδόν εφηβική σου διάθεση σε κάνει να ελκύεις και να έλκεσαι, να φλερτάρεις, να παίζεις με άνεση και να χαίρεσαι την κάθε μέρα. Εντούτοις, παρά τα τυχερά, πρόθεση για δέσμευση δε βγάζεις. Άλλωστε γιατί να μπλέξεις τώρα που μια χαρά τα περνάς, ελεύθερος/η και ωραίος/η με την παρέα σου; Από το φθινόπωρο το ξανασκέφτεσαι...
Σε σχέση: Το να εκφράσεις στο ταίρι σου όσα νιώθεις και να είσαι διαχυτικός/η μαζί του θα σου έρχεται τόσο φυσικά που κι εσύ θα αναρωτιέσαι, αν είσαι ο ίδιος άνθρωπος ή σε απήγαγαν οι εξωγήινοι και πήρε τη θέση σου κάποιος κλώνος σου. Θα είναι όμως από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ευκαιρίες θα υπάρχουν, αρκεί να μη χαζεύεις και τις προσπεράσεις. Μην κοιτάς ψηλά, αναζητώντας το ιδανικό που έχεις στο μυαλό σου αλλά δίπλα σου γιατί καμιά φορά είναι εκεί και δεν το βλέπεις. Δώσε σε κάποιο άτομο που θα σε πλησιάσει την ευκαιρία να στο αποδείξει, ακόμα κι αν δεν ανταποκρίνεται 100% στην εικόνα που έχεις δημιουργήσει στη φαντασία σου.
Σε σχέση: Όσο αναβάλλεις να διευθετήσεις κάποια οικογενειακά θέματα ή παρεμβάσεις στη σχέση σου, τόσο αυτά θα σε γυροφέρνουν και δε θα σε αφήνουν να χαρείς ξένοιαστος/η τον ήλιο, τη θάλασσα και γενικά τη ζωή σου. Κάνε το τώρα για να μπορείς να απολαύσεις όσα θέλεις με το ταίρι σου.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved