Ερωτικό ωροσκόπιο 14/6

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/6

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν ξέρεις αν καίει τόσο πολύ ο ήλιος ή οι επιθυμίες και οι ανάγκες μέσα σου οι οποίες φουντώνουν σήμερα για τα καλά. Ευτυχώς που είναι Κυριακή και έτσι θα έχεις όλο το ελεύθερο να κυκλοφορήσεις και να ψάξεις μια πηγή δροσιάς στο ερωτικό παιχνίδι για να ανακουφιστείς, δείχνοντας όμως τη σιγουριά του ατόμου που ξέρει ότι αν θέλει κάτι, θα το αποκτήσει.
Σε σχέση: Παρότι θες αρκετά πράγματα, αντιλαμβάνεσαι ότι στη ζωή σου τίποτα δεν είναι σίγουρο από οικονομικής σου άποψης και με το σύντροφό σου έμμεσα να στο υπενθυμίζει θα περιορίσεις κάπως τις απαιτήσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη μέχρι και νωρίς το βράδυ στο ζώδιό σου είσαι πολύ πιο ενισχυμένος/η με αυτοπεποίθηση αλλά και πιο επίμονος/η στα ερωτικά σου. Οι ευκαιρίες έχουμε πει ότι είναι αρκετές, το θέμα είναι να βγεις μπροστά και να τις αρπάξεις. Άπλωσε λοιπόν το χεράκι σου και πάρε ό, τι ποθείς, γιατί άμα περιμένεις να στο προσφέρουν, μάλλον θα γεράσεις.
Σε σχέση: Θα αράξεις κανονικότατα σήμερα για να απολαύσεις, μπόλικη αγάπη, περιποίηση αλλά και ερωτικές στιγμές που θα σου προσφέρει απλόχερα ο σύντροφός σου. Φρόντισε κι εσύ όμως να... ανταποδώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Συμβαδίζεις με τους χαλαρούς ρυθμούς της μέρας και η μόνη περίπτωση να το παρακάνεις είναι στον ύπνο, το φαγητό ή το ποτό. Μετά δε, τη χθεσινή φούρια σου χρειάζεσαι μια ανάπαυλα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Εντούτοις είναι πολύ πιθανό με το που μπει το βράδυ η Σελήνη στο ζώδιό σου να ξεκινήσει μια ερωτική επαφή την οποία θα κρατήσεις προς το παρόν μυστική που θα σε βάλει ξανά στην πρίζα.
Σε σχέση: Κράτα και για τον εαυτό σου πράγματα. Δεν είναι ανάγκη ό, τι σκέφτεσαι να το λες στο σύντροφό σου, ιδιαίτερα, αν δεν το έχεις επεξεργαστεί μέσα σου αρκετά γιατί το αναστατώνεις χωρίς λόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια μέρα ακόμα καθισιό και αραλίκι δε σε χαλάει, ίσα-ίσα σε κάνει και πιο ευδιάθετο/η. Μπορεί να βρεθείς με τους φίλους σου για καφέ για να πείτε τα νέα σας και να χαλαρώσεις. Είναι επίσης πιθανό να ζητήσεις και τη γνώμη τους για ένα άτομο που έχεις γνωρίσει ή έχεις βάλει στο μάτι και να συζητήσετε για το πώς θα μπορέσεις να το προσελκύσεις.
Σε σχέση: Το πιο πιθανό είναι να μείνετε στο σπίτι σήμερα με το ταίρι σου και μάλιστα, αν έχετε μπαλκόνι να κάτσετε, να ρεμβάσετε και να χαζοκουβεντιάσετε. Πάνω απ' όλα ηρεμία.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Παρότι θα σε πιάσει κάποια στιγμή μια ζήλεια εξαιτίας των έντονων συναισθημάτων που τρέφεις για ένα άτομο, δε θα σου κρατήσει για πολύ και μετά ίσως χαλαρώσεις κιόλας και το ρίξεις στο αστείο. Η μέρα πάντως επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και γι' αυτό φρόντισε να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος. Όσο περισσότερος κόσμος, τόσο το καλύτερο.
Σε σχέση: Η μέρα θα περιλαμβάνει οικογενειακές συναντήσεις, όμορφες στιγμές αλλά και ένα ευχάριστο και πλούσιο γεύμα ή δείπνο με τα πρόσωπα που αγαπάς. Όλα αυτά θα σε κάνουν να νιώσεις βασιλιάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν δεν το έχεις κάνει, ήρθε η ώρα για το πρώτο σου μπάνιο στη θάλασσα. Συνεννοήσου με την παρέα σου και πηγαίνετε κάπου ήρεμα, ακόμα κι εκτός πόλης. Θα σε χαλαρώσει και θα σε αναζωογονήσει. Κι όσο για τις σκέψεις σου για ένα άτομο που δεν μπορείς ακόμα να αποφασίσεις τι να κάνεις μαζί του, άσ' τες να τις πάρει το κύμα.
Σε σχέση: Θα κάνεις μεγάλη προσπάθεια να κρατήσεις ουδέτερη στάση σε ένα θέμα που μπορεί να αφορά το σύντροφό σου και κάποιους συγγενείς του κι ίσως αποφύγεις να μιλήσεις, φοβούμενος/η μην πεις κάτι που θα παρεξηγηθεί.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι επιθυμίες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, το ίδιο και η ερωτική σου διάθεση. Όμως, δε σου αρκεί πια να φλερτάρεις και να παιχνιδίζεις, προσανατολίζεσαι προς την εύρεση του κατάλληλου ατόμου για δημιουργία σχέσης. Εύνοια έχεις έτσι κι αλλιώς και η μέρα ίσως σε φέρει πολύ κοντά στο προσδοκώμενο.
Σε σχέση: Παρότι είσαι συνήθως χαλαρός/η σήμερα μια κτητικότητα μπορεί να τη βγάλεις στο ταίρι σου αλλά θα φροντίσεις να την κρατήσεις σε νορμάλ επίπεδα και να μην το παρακάνεις, ειδικά αν δεις ότι ενοχλείται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια πίεση, ένα συναισθηματικό βάρος μπορεί να το νιώσεις σήμερα το οποίο θα σε οδηγήσει σε σκέψεις περίεργες για το ερωτικό σου μέλλον. Καλό θα ήταν πάντως να βάλεις φρένο στον αρνητισμό σου και να μην τον αφήσεις να σε καταπιεί. Θέσε ως στόχο την προσωπική σου ευτυχία και με πείσμα να επιμείνεις. Το σύμπαν μπορεί να σε δυσκολεύει λίγο αλλά στο τέλος εσύ θα κερδίσεις.
Σε σχέση: Θα ρίξεις βάρος στη σχέση σου και θα φροντίσεις να περάσεις καλά με το σύντροφό σου γιατί θα νιώσεις ότι τώρα τελευταία έχεις καταπιαστεί με ένα σωρό άλλα πράγματα και τον έχεις παραμελήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Το χιούμορ και η αισιόδοξη οπτική είναι η δική σου αυτόματη αντίδραση για να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο, είτε ερωτικό είτε επαγγελματικό και απτόητος/η να συνεχίζεις το δρόμο σου. Σήμερα μόνο όμορφα συναισθήματα θέλεις να νιώσεις και θα βάλεις νοητικά φρένο σε όποιο άτομο πάει να σε χαλάσει, ακόμα κι αν σου αρέσει πολύ.
Σε σχέση: Το χειρότερό σου είναι να εξηγείς ορισμένες φορές τα αστεία σου ή τα λεγόμενά σου γιατί το ταίρι σου τα παίρνει πολύ προσωπικά και οδηγείστε συχνά σε παρεξηγήσεις αλλά αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημά σας, μια χαρά είστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Υπομονή έχεις, αυτό που δεν έχεις όμως και ίσως εκπέμπεται σε κάθε σου επαφή ή έξοδο είναι η ηρεμία. Βγάζεις μια ένταση η οποία δεν είναι το κατάλληλο στοιχείο που ερωτικά θα τραβήξει κοντά σου ένα άτομο. Χαλάρωσε και μη σε πιάνει άγχος για το ότι ο καιρός περνά και δε γίνεται τίποτα. Χαμογέλασε συχνότερα, διασκέδασε περισσότερο και άσε το χρονόμετρο.
Σε σχέση: Μια χαλαρή έξοδος με το σύντροφό σου, ακόμα και για ένα παγωτό που λέει ο λόγος θα σε ξεκουράσει και θα σε κάνει να σκεφτείς ότι πολλές φορές αφιερώνεσαι τόσο πολύ στα επαγγελματικά σου που χάνεις όμορφες στιγμές της ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν σήμερα οι φίλοι σου πουν ότι είσαι μια χαρά που δεν έχεις κανένα άτομο πάνω από το κεφάλι σου να σου κάνει κουμάντο, εσύ θα κολλήσεις και θα σκέφτεσαι ότι δε θα ήταν κι άσχημα να είχες κάτι μόνιμο στη ζωή σου. Το θέμα όμως είναι να νιώσεις έτοιμος/η για να κάνεις ένα τέτοιο βήμα κι όχι από αντίδραση, γιατί σίγουρα δε θα σου βγει όπως το θέλεις.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να καθίσετε με το σύντροφό σου και να δείτε μήπως μπορείτε να περιορίσετε κάποια μηνιαία έξοδα του σπιτιού που ενδεχομένως να είναι κι αχρείαστα. Με πιο προσεκτική διαχείριση ίσως εξοικονομήσετε κάποια επιπλέον έσοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Συγκεντρώσου λίγο στο τώρα και δες πως μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου για ένα άτομο πραγματικότητα. Συζήτησέ το με τους φίλους σου, ανταλλάξτε γνώμες και ίσως βρεις ένα τρόπο ώστε να έρθετε πιο κοντά, κυρίως όμως μην περιορίσεις τη φαντασία σου, θεωρώντας ότι σκέφτεσαι βλακείες γιατί αυτή σε έχει «ξελασπώσει».
Σε σχέση: Το ότι πρέπει σύντομα να διευθετηθούν κάποια πρακτικά θέματα, δε σημαίνει ότι προτίθεσαι να τα κάνεις εσύ. Θα τα επισημάνεις στο σύντροφό σου κι από κει και πέρα, θα συνεννοηθείτε για το ποιος θα αναλάβει τι.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved