Ερωτικό ωροσκόπιο 13/6

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/6

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ακόμα και αν ήθελες να αράξεις και να ξεκουραστείς, το Σάββατο έρχεται φορτσάτο και το νιώθεις με το «καλημέρα». Η σύνοδος Ήλιου-Άρη θα σε βάλει στο τρέξιμο, από την άλλη όμως θα σου δημιουργήσει και τη διάθεση να βρεθείς με την παρέα σου και να κατευθυνθείτε προς την πιο κοντινή παραλία. Θάλασσα, μπανάκι, παγωμένα κοκτέιλ και μπύρες και άφθονο φλερτ. Ε, δε θα σε χαλάσει κιόλας....
Σε σχέση: «Η νύχτα θέλεις έρωτα και πράγματα αφανέρωτα», οπότε προετοιμάσου. Έχεις τη διάθεση και την ενέργεια που χρειάζεται και σύντομα θα την μετατρέψεις σε πάθος για το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη σήμερα και να αγοράσεις διάφορα είδη που πιστεύεις ότι ενισχύουν και την προσωπική σου εικόνα. Έτσι κι αλλιώς με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο από χθες το απόγευμα όσο να πεις, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, οπότε, με την ανάλογη εμφάνιση, προβλέπεται να κάνεις θραύση. «Παίξε υπεύθυνα» που λέει και το σλόγκαν και θα είσαι από τους/τις πλέον κερδισμένους/ες.
Σε σχέση: Ζωή χωρίς απολαύσεις είναι σαν κολοκύθι νερόβραστο... Διαιτητικό, ωφέλιμο αλλά τελείως άνοστο. Κι εσύ το ξέρεις αυτό πολύ καλά γι' αυτό σήμερα θα φροντίσεις να χαρείς με το σύντροφό σου ακόμα και τα πιο μικρά της καθημερινότητας. Ε, αν πει και μια κουβέντα παραπάνω μη δώσεις σημασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Αυξημένες ταχύτητες θα έχεις σήμερα καθώς Ήλιος και Άρης στο ζώδιό σου σε κάνουν turbo. Θέλεις να δεις πολλούς και πολλές, να βγεις να ξεδώσεις αλλά και να κάνεις και κάποιες απαραίτητες δουλειές που είχες σχεδιάσει. Ο έρωτας απαιτεί κι αυτός το μερίδιό του γι' αυτό θα νιώσεις για λίγο τρελαμένος/η. Μην ανησυχείς όμως. Θα τα συνδυάσεις όλα μια χαρά. Το πολύ-πολύ να «πετάξεις» κάτι απ' όλα για άλλη μέρα και να κρατήσεις ό, τι σε ευχαριστεί.
Σε σχέση: Διαφωνίες και κοντρίτσες με το σύντροφο μπορεί να υπάρξουν σήμερα και μάλιστα για ανούσια θέματα. Απόφυγε με μαεστρία να πάρεις θέση ή πέτα του το μπαλάκι να αποφασίσει αυτός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Τα αυθόρμητα και τα απρογραμμάτιστα έχουν άλλη γλύκα και συνήθως βγαίνουν καλά. Πριν λοιπόν αρχίσεις να γκρινιάζεις γιατί οι φίλοι σου δεν σε ειδοποίησαν έγκαιρα και σε πιάσει το παιδιάστικο πείσμα, ντύσου, στολίσου κι ακολούθησέ τους. Που ξέρεις; Ίσως εκεί που πάτε γνωρίσεις ένα άτομο που θα αλλάξει τα δεδομένα της ερωτικής σου ζωής. Δεν έχεις την πολυτέλεια να χάνεις ευκαιρίες...
Σε σχέση: Όλο το χειμώνα στο σπίτι τον βγάλατε. Άντε να επισκεφτήκατε και άλλα σπίτια. Πηγαίνετε και κάπου έξω οι δυο σας να σκάσει το χειλάκι του συντρόφου σου. Δεν βλέπεις ότι έχει μαραζώσει; Στο τέλος θα αρχίσετε να τρώγεστε.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Επειδή εσύ βιάζεσαι να προχωρήσεις παρακάτω με ένα άτομο που σου αρέσει, δε σημαίνει ότι δεν σε θέλει, αν προσπαθεί να σε πείσει να το πάτε λίγο πιο χαλαρά. Μπορεί να προσέχει για να σε... έχει. Άλλωστε αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα. Αντί να το κοντράρεις και να πατάς πόδι, «ρίξε λίγο τη μύτη σου» πήγαινε και με τα νερά του. Στο τέλος κι εσύ θα κερδίσεις...
Σε σχέση: Θα πραγματοποιήσεις την υπόσχεσή σου τελικά στο σύντροφό σου να κάνετε κάποιες δουλειές στο σπίτι που είχατε κατά νου εδώ και μέρες αλλά... όχι σήμερα. Θα προσπαθήσεις να τον πείσεις να μη χαλάσετε τη μέρα και να τα φτιάξετε όλα αύριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Χαλαρός/η δεν είσαι σήμερα γιατί σε έχει πιάσει η πρεμούρα να τελειώνεις με μια ερωτική σου υπόθεση που σε βασανίζει και να αποσπάσεις ένα «ναι» ή ένα «όχι» για να δεις κι εσύ πως θα πορευτείς. Η αναμονή σου δημιουργεί ψυχολογική ένταση και όχι τίποτα, δεν μπορείς να σκεφτείς χαλαρά. Να μείνεις; Να φύγεις για άλλα; Δεν ξέρεις τι να κάνεις αφού το συγκεκριμένο άτομο είναι μία κρύο, μία ζέστη. Κοίτα πάντως μήπως παίζει και κάτι άλλο γύρω σου.
Σε σχέση: Εξήγησε στο ταίρι σου ότι δεν είσαι σε φάση να παρευρεθείς σε οικογενειακές συγκεντρώσεις και συζητήσεις και καλύτερα θα ήταν να κάνετε κάτι οι δυο σας. Αν επιμείνει, μπορείς απλά να αρνηθείς να το συνοδεύσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: «Φρέσκα κουλούρια πουλάει ο κουλουράς» γι' αυτό κοίτα μπροστά στη ζωή να δεις τι θα σου φέρει κι άσε το παρελθόν στο χρονοντούλαπο. Αν έχεις πάρει το μάθημά σου, θα προσέξεις να μην ξαναπέσεις στα ίδια. Αν όχι, με μαθηματική ακρίβεια σε λίγο καιρό θα καταλήξεις να κάνεις συγκρίσεις και παράπονα. Από σένα λοιπόν εξαρτάται αν θα «πέσεις» γρήγορα με δυο γλυκόλογα που θα ακούσεις ή θα περιμένεις την απόδειξη, πριν προχωρήσεις.
Σε σχέση: Μια μικρή ζήλεια μπορεί να βγάλει το ταίρι σου σήμερα, ιδιαίτερα αν νιώσει παραγκωνισμένο από τις πολλές δημόσιες σχέσεις σου. Γι' αυτό κλείσε για λίγο κινητά και facebook και ασχολήσου περισσότερο μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη βρίσκεται στον 7ο οίκο σου αλλά οι ρυθμοί σου, κάθε άλλο παρά νωχελικοί, είναι. Πιάνεις φωτιά με τη σύνοδο Ήλιου – Άρη γι' αυτό θα τρέξεις λίγο τα πράγματα με ένα άτομο που σου αρέσει γιατί δεν έχεις άλλο χρόνο διαθέσιμο. Τόσες ευκαιρίες, τόση πλανητική εύνοια, δε γίνεται να τ' αφήσεις να πάνε χαμένα, ούτε είσαι και διατεθειμένος/η να τα παρατήσεις όλα και να το κυνηγάς από πίσω για να το πείσεις. Αν θέλει να έρθει, καλώς...
Σε σχέση: Ένα μικρό καυγαδάκι με το ταίρι σου για ασήμαντη αιτία, θα ανάψει τα αίματα και μπορεί να καταλήξετε από το καθιστικό στην... κρεβατοκάμαρα. Αυτές οι συμφιλιώσεις είναι οι καλύτερες όσο να πεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Πάρε φόρα σήμερα και μη σκέφτεσαι τίποτα. Ήλιος και Άρης σου δίνουν τη δύναμη να παλέψεις και να κερδίσεις την καρδιά ενός ατόμου. Βάλε στο μυαλό σου ένα σχέδιο κατάκτησης και ακολούθησέ το, χρησιμοποιώντας όσα ταλέντα σου χάρισε απλόχερα ο Θεός. Αν, από την άλλη, δεις ότι ένα πρόσωπο σου το παίζει πολύ δύσκολο, τότε μην σπαταλάς μαζί του την ενέργειά σου. Φύγε και μην κοιτάξεις πίσω σου. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.
Σε σχέση: Μην διασπάς την ενέργειά σου από δω και από κει και διοχέτευσέ τη στο ταίρι σου γιατί στο τέλος εξαντλείσαι και δεν κάνετε τίποτα της προκοπής... Λογικό είναι λοιπόν να σου κάνει παράπονα ότι όταν είστε οι δυο σας, δεν έχεις όρεξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα καλά-καλά γύρω σου. Δε βλέπεις ότι αυτή την εποχή όπου κι αν πας έχεις πέραση; Μην ξεκόβεσαι λοιπόν και φρόντισε να το εκμεταλλευτείς δεόντως. Μπορείς να συνδυάσεις το χρόνο σου ώστε και στη δουλειά σου να είσαι εντάξει αλλά και να σου μένει και το ελεύθερο για να βγαίνεις έξω συχνότερα κι όχι μια φορά το μήνα για μια ώρα. Έτσι θα αυξήσεις τις πιθανότητες για να γίνει κάτι ερωτικό.
Σε σχέση: Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το σύντροφό σου κι ένα φιλικό σας πρόσωπο γιατί λειτουργεί πολύ απερίσκεπτα και στο τέλος τρέχετε να το «σώσετε» εσείς. Ενδεχομένως, δε, να θέλεις να ξεκόψεις σιγά-σιγά μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Πρόβλημα χωρίς λύση δεν υπάρχει, έστω και προσωρινή κι εσύ καλείσαι για την ώρα τουλάχιστον να διευθετήσεις γρήγορα και αν είναι δυνατόν, αναίμακτα ένα που σου παρουσιάστηκε. Με την ίδια αμεσότητα και ταχύτητα είναι πιθανό να λειτουργήσεις και με ένα πρόσωπο που ή μετάνιωσες που προχώρησες μαζί του και θέλεις να το ξεφορτωθείς ή βαρέθηκες να το κυνηγάς και σκέφτεσαι να λήξεις τον αγώνα. Το σίγουρο είναι ότι θα ξεκολλήσεις με τη μία.
Σε σχέση: Η ερωτική διάθεση είναι έντονη, τόσο σε σένα όσο και το ταίρι σου και θα την εκμεταλλευτείτε πλήρως για να απολαύσετε ένα όμορφο και αρκετά παιχνιδιάρικο βράδυ.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Υπερθερμαίνεται ο υδράργυρος, φουντώνεις κι εσύ και αποφασίζεις να αναλάβεις δράση και να προβάλλεις αντιστάσεις. Αν μάλιστα διαπιστώσεις ότι ένα άτομο τρώει στο χρόνο σου άδικα, δε θα αργήσεις να το στείλεις για... σπίρτα. Αυτό που σου χρειάζεται είναι μια γερή δόση ξενοιασιάς και καλοπέρασης και πάνω απ' όλα να φροντίσεις τον εαυτό σου. Τα φώτα και η πολυκοσμία θα σε κάνουν να ξεχαστείς απ' όλα γι' αυτό μη μείνεις μέσα.
Σε σχέση: Κατεβάζεις ρολά, αφήνοντας επαγγελματικά ή άλλα πρακτικά θέματα στην τύχη τους κι αποφασίζεις να στρέψεις όλο το ενδιαφέρον σου στο έτερο ήμισυ. Μια βραδινή έξοδος για δύο θα σας αναζωογονήσει.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved