Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου γι' αυτό το Σ/Κ σε βαθμολογία!

Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ
Η επικοινωνία αποκαθίσταται σιγά-σιγά. Έτσι αυτό το σαββατοκύριακο άρπαξε τις ευκαιρίες γιατί οι γνωριμίες και τα φλερτ θα μπορούν επιτέλους να «τσουλήσουν». "Διεκδίκησε αυτά που σου ανήκουν" είναι το μήνυμα της Σελήνης στον Ταύρο και γαργάλησε τα αφτιά του πρόσωπου που σε ενδιαφέρει με όμορφα λόγια για να τρέξει κοντά σου.

Βαθμολογία: + 5 γιατί με την Αφροδίτη στον Λέοντα στον έρωτα είσαι «Θεά» που θα έλεγε και ο Δήμαρχος-μάνατζερ

ΤΑΥΡΟΣ
Ο καλλωπισμός και η σπατάλη είναι επένδυση στην αυτοπεποίθηση και στην ψυχολογία σου αυτόν τον καιρό. Πάνω τους! Παράλληλα, δώσε τον καλύτερο εαυτό σου στην σχέση σου και τίποτα δεν σε σταματά αυτό το διήμερο. Και αν οι «άλλοι» σου λένε μείνε μακριά από τον τάδε ή την τάδε, εσύ... follow your heart.

Βαθμολογία: +4 γιατί εύνοια υπάρχει, αν δεν ακούς τις/ους κολλητές/ους σου

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Σε πόσα ταμπλό το παίζεις;» έλεγε ένα τραγούδι της Βίσση και σου πάει γάντι αυτό το διήμερο. Τα κρυφά και τα παράνομα θα κάνουν πάρτι στη ζωή σου και οι επιλογές σου θα είναι πέρα των δύο. Απαγκιστρώσου όμως από το παρελθόν και για να κολυμπήσεις στη γαλάζια λίμνη της ηδονής, βούτα στα νέα νερά του έρωτα.

Βαθμολογία: + 4 γιατί η Σελήνη στον Ταύρο βάζει φρένο στην ενέργεια σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα ερωτικά σου και τα αισθηματικά σου είναι τέτοιο «πακέτο» που θα το ζήλευε και η Χατζηβασιλείου, αφού βιώνεις ένα αισθηματικό χάος και ζεις τις 222 αποχρώσεις του γκρι και του εκρού. Βάλε την τέχνη που έχεις στη μαγειρική και στο κρεβάτι σου και το αποτέλεσμα εσένα θα σε δικαιώσει και τον άλλο θα τον «τελειώσει».

Βαθμολογία: + 3 γιατί εκτός από πολυμίξερ είσαι και sex machine.

ΛΕΩΝ
Μοίρασε εγκεφαλικά αυτό το διήμερο. Η πολυαστρία πλανητών στους Διδύμους σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε ευνοεί με τα μπούνια. Και αν ακούς μηνύματα ή ατάκες του στυλ: «Είσαι σαν την Gillette. Ό, τι καλύτερο για τον άνδρα» εσύ δείξε πίστη στο πρόσωπο που έχεις στην καρδιά σου.

Βαθμολογία: + 4.5 γιατί στα αισθηματικά είσαι «μονοεδρική» κατάσταση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το διήμερο αυτό σε «βραχυκυκλώνει» και μάλιστα σοβαρά αφού ο μεταβλητός σταυρός είναι φουλ από πλανήτες. Αισθηματικά πρόσεξε που δίνεις την «καρδιά» σου γιατί το «πρόσωπο» που σου εμφανίζεται ως καλλιεργημένο «παίζει» το μόνο λογοτεχνικό κείμενο που έχει διαβάσει να είναι τα φυλλάδια από τα supermarket.

Βαθμολογία: + 2 γιατί η Σελήνη στον Ταύρο σου δίνει το κάτι παραπάνω

ΖΥΓΟΣ
Επιχείρησε να πρωτοτυπήσεις μέσα στην σχέση σου αυτό το σαββατοκύριακο. Δώσε έναν άλλο τόνο στην ερωτική σου ζωή. Παίξε ρόλους (πχ νοσοκόμα –ασθενής) και φρόντισε να εκπλήξεις το ταίρι σου με φράσεις του τύπου «Σκέφτηκα να μην φορέσω ρούχα σήμερα». Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και θα περάσεις «τζάμι».

Βαθμολογία: +5++ γιατί αυτό το διήμερο είσαι σαν τους φούρνους ενεργειακής κλάσης ΑΑΑ+++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα δεν ανατρέπει καταστάσεις αλλά τις φέρνει στο πιάτο. Φρόντισε αυτό το σαββατοκύριακο να είσαι ο εαυτός σου, οπλίσου με το σαγηνευτικό σου βλέμμα, την ερωτική σου διάθεση και το φλογερό σου πάθος και ετοιμάσου γιατί δε θα ξεκολλά ο/η άλλος/η από κοντά σου.

Βαθμολογία: +3 ½ γιατί θα τον/ην εξουθενώσεις αναζητώντας το κάτι παραπάνω

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με φορτωμένο τον μεταβλητό σταυρό ακούς το «Υποφέρω εξαιτίας σου» του Οικονομόπουλου αυτόν τον καιρό. Όμως αυτό το διήμερο μην χαλιέσαι άλλο, βγες έξω και χτυπήσου στους ρυθμούς της μουσικής και του έρωτα. Η ευκαιρία είναι κάπου εκεί έξω και παραμονεύει σου στέλνει μήνυμα η Αφροδίτη στον Λέοντα.

Βαθμολογία: +2 αλλά δεν σε χαλάει καθόλου γιατί για σένα το ποτήρι είναι πάντα μισογεμάτο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αισθηματικά, αυτό το διήμερο θα χτυπήσεις «τρελές υπερωρίες» αφού ο έρωτας σε θέλει εργάτη του. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα κάνε το σεξουαλικό σου απωθημένο πραγματικότητα και εκτόξευσε τη λίμπιντο σου στα ύψη. Άσε όμως τα «ψαρωτικά» κόλπα κατά μέρους και παίξε περισσότερο με τερτίπια που σε «ανεβάσουν» ψυχολογικά.

Βαθμολογία: +3 γιατί είσαι επιρρεπής στο λάθος

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτό το διήμερο βρίσκεσαι μέσα στην τρέλα της ερωτικής δημιουργίας και δεν φαίνεται να σε πτοεί τίποτα. Απελευθέρωσε το ταμπεραμέντο σου στην επικοινωνία και ετοιμάσου για πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ίσως, η ατάκα «δεν θέλω να δεσμευτώ» να οδεύει στο τέλος της μαζί με το τέλος της σεζόν.

Βαθμολογία: +5 γιατί είσαι άχαστο φαβορί

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την περίοδο έχεις «φλιπάρει». Ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα αλλά εσύ νομίζεις πως είναι για τα κοινόχρηστα και δεν απαντάς. Σταμάτα να τραγουδάς «Μην ρωτάς πως περνάω» και άνοιξε την καρδιά σου, προσεγγίζοντας άτομα που σε περιτριγυρίζουν. Κάνε τηλέφωνα εκεί που θες και βγες για να συναντήσεις τη χαρά.

Βαθμολογία: +1 θα σου έδινα γιατί η κατάσταση είναι για... Επίδαυρο αλλά η Σελήνη στον Ταύρο σώζει τη κατάσταση και σου δίνω +2

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved