Ερωτικό ωροσκόπιο 7/6

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/6

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Πολλές προοπτικές για τα ερωτικά σου φαίνεται να έχει η σημερινή μέρα ή εσύ έχεις μια υπερβολική αισιοδοξία κι έτσι θέλεις να πιστεύεις γι' αυτό και θα φροντίσεις να μην κάτσεις σπίτι. Μια βόλτα, ένας καφές ή φαγητό με την παρέα σου ίσως είναι η ευκαιρία να γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο. Ακόμα κι αν δεν συμβεί τίποτα όμως, θα περάσεις καλά και θα νιώσεις πιο αναζωογονημένος/η.
Σε σχέση: Αρκετές πρωτότυπες ιδέες θα έχεις σήμερα για το πώς θα περάσετε τη μέρα σας με το ταίρι σου, ώστε και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να αναζωπυρώσετε τον έρωτά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να εφαρμόσεις ένα πιο ανάλαφρο και πικάντικο στυλάκι που θα δώσει άλλο αέρα στα ερωτικά σου, κυρίως αν βλέπεις ότι σε παίρνει. Μπορεί να μη θέλεις να αλλάξεις και να θεωρείς ότι εσύ έτσι είσαι και σε όποιον/α αρέσει, αλλά σκέψου ότι πάντα χρειάζεται μια ανανέωση που θα τραβήξει την προσοχή του αντίθετου φύλου και θα αυξήσει τις μετοχές σου, χωρίς βέβαια να είναι τελείως έξω από το χαρακτήρα σου.
Σε σχέση: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κάνεις κάποιες αλλαγές ή βελτιώσεις στη σχέση σου και με την Αφροδίτη στο Λέοντα είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου νιώθεις να ξανοίγονται μπροστά σου νέες προοπτικές για να κάνεις γνωριμίες και επαφές. Πολύ πιθανό να βρεθείς με ενδιαφέροντα άτομα που θα έχετε μια κοινότητα σε αντιλήψεις και ιδέες ή θα ξεφεύγουν από το συνηθισμένο τα οποία θα εξάψουν την περιέργειά σου ενώ δεν αποκλείεται ένα από αυτά να αρχίσει να σε ελκύει ερωτικά.
Σε σχέση: Αν πουλήσεις λίγο τρέλα, αν δεν μπεις στη διαδικασία να απαντήσεις σοβαρά στο ταίρι σου, τότε όλα θα κυλήσουν νορμάλ σήμερα. Καμιά φορά χρειάζεται να αφήνεις τα πράγματα έτσι γιατί κερδίσεις την ηρεμία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ακόμα κι αν καίγεσαι για ένα άτομο δε θα του το δείξεις, πράγμα δύσκολο για σένα και θα κρατήσεις μια πολύ φιλική στάση απέναντί του για να αποκτήσεις μεγαλύτερη οικειότητα. Αργά ή γρήγορα θεωρείς ότι θα κερδίσεις την καρδιά του, αν κρατηθείς και δε δείξεις ότι κρέμεσαι από πάνω του. Μην το παρακάνεις όμως γιατί στο τέλος μπορεί να πιστέψει ότι δεν ενδιαφέρεσαι για κάτι παραπάνω και να σου γυρίσει μπούμερανγκ.
Σε σχέση: Έχεις μια ψυχική ευφορία που μπορεί να σε οδηγήσει σε αλόγιστες αγορές γι' αυτό καλό θα ήταν να βάλετε ένα «πλαφόν» και να μην το ξεπεράσετε για να μην έχετε αργότερα προβλήματα. Ε, αν τώρα είναι κάτι που θέλετε κι οι δυο, μην το στερηθείτε κιόλας....

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη από το πρωί στον 7ο οίκο σου και την Αφροδίτη ήδη στο ζώδιό σου, εσύ ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου αναμένεται να ξεσαλώσεις. Αρκετά απελευθερωμένος/η από το φόβο της έκθεσης και με πολύ αυτοπεποίθηση θα δεχτείς προσκλήσεις, θα επικοινωνήσεις και θα κυκλοφορήσεις, με απώτερο στόχο, να ανοίξεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Θα ελκύεις πολύ αλλά πρέπει να προσέχεις και μια έπαρση που μπορεί να σου βγει, χωρίς να το καταλάβεις.
Σε σχέση: Λίγο μεγαλύτερο εγωκεντρισμό από τα επιτρεπόμενα όρια μπορεί να βγάλεις σήμερα στο ταίρι σου αλλά επειδή σε ξέρει, δε θα δώσει κι ιδιαίτερη σημασία, αν και θα φροντίσει να μη σε κακοκαρδίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι τόσο όσο σήμερα, χωρίς να δείχνεις κάποια ανασφάλεια που μπορεί να έχεις, αλλά ούτε να είσαι και χύμα κι αυτό βοηθά στο να ελέγχεις την κατάσταση και να πλασάρεις αυτό που θέλεις εσύ σε ένα άτομο που σου αρέσει. Δεν πιστεύεις ότι θα γίνει κάτι άμεσα αλλά αν δεν ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου και κρατάς τα ηνία, τότε έχεις μεγάλες πιθανότητες να το κατακτήσεις.
Σε σχέση: Ενδεχομένως να ξενυχτήσατε εχθές ή να αργήσατε να κοιμηθείτε με το σύντροφό σου γι' αυτό και σήμερα θα αράξετε στο σπίτι να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα είναι λίγο αλλόκοτη η μέρα για σένα, αφού άλλο θα έχεις στο νου σου κι άλλο θα κάνεις στο τέλος αλλά ακόμα κι αν ο προγραμματισμός σου αλλάξει, δε θα χαλάσει η διάθεσή σου. Άλλωστε το ότι δεν δεσμεύεσαι από κανένα άτομο, όσο κι αν δεν σου αρέσει, σου δίνει την ελευθερία να κάνεις ό, τι θέλεις κι ίσως σήμερα εκτιμήσεις λίγο παραπάνω αυτή σου την ανεξαρτησία. Ίσως μάλιστα φλερτάρεις κιόλας αν σου δοθεί η ευκαιρία.
Σε σχέση: Ξέχασε για λίγο τους τύπους και νιώσε σαν έφηβος με όρεξη να κάνει ένα σωρό ασυνήθιστα πράγματα. Μπορεί με την ανεμελιά σου να παροτρύνεις και το σύντροφό σου και να είστε πάλι, όπως τότε που πρωτογνωριστήκατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Διατηρείς την καλή σου διάθεση και κάπως νιώθεις πιο απελευθερωμένος/η από κολλήματα του παρελθόντος, τόσο που έχεις και μια τάση να κάνεις κάποιους πειραματισμούς στα ερωτικά σου, αν θεωρήσεις ότι θα σου προσφέρουν περισσότερες συγκινήσεις. Δε θα ρίξεις τα στάνταρ σου αλλά θα σκεφτείς το ενδεχόμενο να προχωρήσεις με ένα άτομο που διαφέρει από αυτά που σε έλκυαν μέχρι τώρα.
Σε σχέση: Μια βελτίωση στη σχέση σου υπάρχει, έστω και μικρή και αν αποκτήσεις μεγαλύτερη ελαστικότητα και διάθεση να γίνεις πιο συζητήσιμος/η, τότε θα δεις ότι τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι ανοικτός/η σε προτάσεις, ιδέες και γενικά σε ό, τι σε εξελίσσει και σου ανοίγει τους ορίζοντες γι' αυτό και θα σε ελκύσει ένα ενδιαφέρον άτομο που έχει ευρύτητα μυαλού, χιούμορ και μπορείς να επικοινωνείς μαζί του με άνεση. Προσπάθησε να αποκτήσεις μια πιο στενή επαφή μαζί του και να ξαναβρεθείτε σύντομα γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο.
Σε σχέση: Όλο πλακίτσες και πειράγματα θα είσαι με το ταίρι σου σήμερα και η μέρα θα περάσει μάλλον ανάλαφρα. Ίσως πάτε κάποια βόλτα για καφέ ή μαζέψετε στο σπίτι γνωστούς και φίλους για να χαλαρώσετε και να κουτσομπολέψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Ο προσωπικός σου μαγνητισμός έχει αυξηθεί κατακόρυφα και μπορεί να απορείς γιατί έτσι ήσουν και πριν και δεν έχεις αλλάξει κάτι πάνω σου αλλά αυτό που εκπέμπεις είναι διαφορετικό. Είσαι πιο χαλαρός/η, πιο σίγουρος/η και πιο άνετος/η με τον εαυτό σου γι' αυτό και συγκεντρώνεις βλέμματα θαυμασμού, όπου κι αν βρεθείς. Δε θα αργήσει η ώρα που κάποιο άτομο θα σε πλησιάσει, διεκδικώντας μόνιμη θέση στη ζωή σου.
Σε σχέση: Ενώ στην αρχή της μέρας θα είσαι απασχολημένος/η με έσοδα και έξοδα αργότερα θα αρχίσεις να βάζεις άλλες σκέψεις στο μυαλό σου, πιο πονηρές γι' αυτό θα τα παρατήσεις όλα και θα αρχίσεις να γυροφέρνεις το σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από το πρωί, η εβδομάδα κλείνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η εκκεντρικότητα και η ιδιορρυθμία σου θα είναι σε έξαρση αλλά αυτά είναι και τα στοιχεία της γοητείας σου που σε κάνουν να ξεχωρίζεις από το μέσο όρο και ελκύεις το αντίθετο φύλο γι' αυτό πρέπει να τα εκμεταλλευτείς. Εσύ όμως είσαι φλου και δεν κάνεις σχέδια για το μέλλον γι' αυτό θα χαρείς πολύ σήμερα, αν κάτι ερωτικό έρθει ξαφνικά και αναστατώσει τη χαλαρή ζωή σου.
Σε σχέση: Μια θεωρία περί προσωπικής ανεξαρτησίας μέσα στη σχέση ίσως την αναπτύξεις σήμερα με περισσότερη θέρμη απ' όσο ήθελες αλλά ο σύντροφός σου μάλλον σε έχει συνηθίσει και θα σου δώσει το χώρο που θέλεις να κάνεις ό, τι σου αρέσει.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως θέλεις να ξεκοπείς για λίγο από φίλους, γνωστούς και συγγενείς και να περάσεις τη μέρα σου μόνο με την παρέα του εαυτού σου. Σου χρειάζεται μια ηρεμία και χαλάρωση, όχι μόνο για να φορτίσεις την ενέργειά σου αλλά και να σκεφτείς μακριά από όσους προσπαθούν να σε επηρεάσουν ή να σε πιέσουν για μια απόφαση στα ερωτικά σου. Καλύτερα λοιπόν να επικοινωνήσεις μόνο με λίγους και πολύ εκλεκτούς.
Σε σχέση: Θα ξεκινήσετε να κάνετε με το σύντροφό σου δουλειές του σπιτιού, μοιράζοντάς τες κιόλας, ώστε να τελειώσετε σύντομα αλλά μια επίσκεψη ή τηλεφώνημα για συνάντηση με κάποιους κοινούς φίλους θα σας αναγκάσει να τις παρατήσετε.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved