Ερωτικό ωροσκόπιο 3/6

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/6

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η:
Η επίδραση της χθεσινής Πανσελήνου στον περιπετειώδη Τοξότη υπάρχει ακόμα αλλά σίγουρα η μέρα σου θα είναι πολύ καλύτερη. Θα σου έρθουν αρκετές ιδέες και τρόποι για να δραστηριοποιηθείς και να προσελκύσεις το άτομο που θέλεις, εκφράζοντας όλα όσα έχεις στο μυαλό σου. Η ειλικρίνεια και η αμεσότητά σου θα φέρουν και τα θετικά αποτελέσματα που επιδιώκεις.
Σε σχέση:
Μέρα κεφιού είναι η σημερινή γι' αυτό κάτι θα κανονίσετε με το ταίρι σου να κάνετε για το βράδυ. Ενδεχομένως να βρεθείτε με κάποιους συγγενείς ή γνωστούς που έχετε καιρό να δείτε και να ανταλλάξετε νέα και κουτσομπολιά.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις πιάσει το νόημα για το τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις κάτι καλό στα ερωτικά σου και το μόνο που σου απομένει είναι να περάσεις στην εφαρμογή. Η μέρα σήμερα είναι καλή για να βγεις και να γνωριστείς, οπότε καλό θα ήταν να μην σταθείς στο γεγονός ότι είναι καθημερινή και να το κάνεις. Όλο και κάποιο άτομο θα αναζητά τον έρωτα όπως εσύ....
Σε σχέση: Αν καταφέρετε να διευθετήσετε κάποια οικονομικά θέματα με το σύντροφό σου τότε η σχέση θα πάρει ακόμα περισσότερο τα πάνω της. Δυο μυαλά πάντως είναι καλύτερα από ένα για να βρείτε εναλλακτικές λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη και σήμερα στον 7ο οίκο σου νιώθεις αρκετά αναζωογονημένος/η και απελευθερωμένος/η από άγχη και προβληματισμούς. Σαφώς δεν έχεις λύσει όλα τα θέματά σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τα φέρεις βαρέως. Η νύχτα πάντως είναι αρκετά υποσχόμενη για καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες για να βρεις ερωτικά κάτι αξιόλογο και ταιριαστό στα δικά σου δεδομένα, οπότε μη χάνεις λεπτό.
Σε σχέση: Σαν να φύσηξε νέος αέρας στη σχέση σου και μετά και τη χθεσινή Πανσέληνο δε θέλεις να αναλωθείς σε πράγματα μίζερα και βαρετά. Κι οι δυο θα έχετε την τάση για κάτι καινούργιο και διαφορετικό που θα σας ανανεώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Φτάνοντας στη μέση της εργάσιμης, κανονικά θα έπρεπε ήδη να είχες μπει στο μαγκανοπήγαδο αλλά το μυαλό σου αρνείται να ενταχθεί στους ρυθμούς της καθημερινότητας και είναι αλλού. Ίσως φταίει η σωματική κούραση που θα σε κάνει σήμερα να ανατρέξεις σε ειδυλλιακές παραλίες και ζεστές αγκαλιές, σαν ένα είδος φυγής από όλα αυτά που σε πιέζουν.
Σε σχέση: Ο σύντροφός σου θα είναι ένα μεγάλο ηθικό στήριγμα σε μια δουλειά που σκέφτεσαι να δοκιμάσεις ή να δεχτείς αλλά το ζητούμενο είναι αν εσύ νιώθεις έτοιμος/η να καταπιαστείς με κάτι που ίσως είναι διαφορετικό με τα μέχρι τώρα δεδομένα σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη να συνεχίζει την περιπλάνησή της στον Τοξότη το κέφι κι ο ενθουσιασμός δε σε εγκαταλείπουν και αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι, όχι να εντυπωσιάσεις και να τηρήσεις τους τύπους αλλά να έρθεις πιο κοντά σε όλους. Μπορεί να συναντηθείς με τους φίλους σου να διασκεδάσεις ενώ δεν αποκλείεται να ενδώσεις σε ένα ερωτικό παιχνίδι, αν σου δοθεί η ευκαιρία.
Σε σχέση: Είτε βγείτε έξω, είτε κάτσετε σπίτι, θα περάσεις πολύ όμορφα το σημερινό βράδυ με το ταίρι σου ενώ δε θα λείψουν οι ερωτικές εκδηλώσεις και τα πειράγματα που θα κάνουν ακόμα πιο ευχάριστη την ατμόσφαιρα ανάμεσά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις μια έντονη τάση να ξεφύγεις απ' όλα όσα έκανες μέχρι τώρα και να αναζητήσεις κάτι φρέσκο, αναζωογονητικό και καινούργιο στην ερωτική σου ζωή. Στην προσπάθειά σου να ανοίξεις τον κύκλο των επαφών σου, ίσως δεχτείς να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σου συστήσει είτε κάποιο μέλος της οικογένειάς σου, είτε θα γνωρίσεις μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο.
Σε σχέση: Λίγο πιο χαλαρά απ' ό, τι άλλες φορές θα πάρεις ένα οικογενειακό θέμα που μπορεί να προκύψει και θα προτρέψεις και το σύντροφό σου να κάνει το ίδιο αφού έχεις συνηθίσει να αναστατώνεσαι και στο τέλος να διαπιστώνεις ότι ήταν για ψύλλου πήδημα.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Ευδιάθετος/η, χαλαρός/η και άνετος/η θα είσαι σήμερα και θα θελήσεις να έρθεις σε επαφή με αρκετά άτομα που σου έχουν λείψει ή περνάς καλά μαζί τους. Είναι πολύ πιθανό με το χαμόγελο και το κέφι σου να σε προσεγγίσει ένα άτομο που θα σε ενθουσιάσει με το ανάλαφρο φλερτ και το χιούμορ του και να δημιουργηθεί μια έντονη έλξη ανάμεσά σας.
Σε σχέση: Μάλλον χύμα θα είστε σήμερα με το ταίρι σου, χωρίς πρόγραμμα και με διάθεση να πάτε κάπου χαλαρά κι αν δε σας κάνει, να φύγετε για αλλού, κάτι που εσένα σου δίνει μια αίσθηση εφηβικής ανεμελιάς γι' αυτό θα σου αρέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Το κλίμα ευφορίας που θα επικρατεί σήμερα ίσως ως ένα βαθμό να σε εκνευρίσει αλλά στο τέλος θα παρασύρει κι εσένα. Και μπορεί να μην είσαι άτομο του ενθουσιασμού αλλά μια υπερβολή την έχεις μέσα σου που θα βγει κυρίως στο ερωτικό κομμάτι, αφού και πιο τολμηρός/η θα είσαι και πιο διεκδικητικός/η και θα κινηθείς πολύ πιο ελεύθερα προς ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις και θα σου αρέσει πολύ.
Σε σχέση: Μιας και είναι αρχή του μήνα μπορείς να ξοδέψεις κάτι παραπάνω ίσως και για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου αλλά πρόσεχε μην το παρακάνεις γιατί στο τέλος θα σε πιάσει ανησυχία και θα χαλάσεις τη διάθεσή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη και σήμερα θα είναι στο δικό σου ζώδιο και κατά τα φαινόμενα προμηνύεται μια αρκετά όμορφη και διασκεδαστική μέρα, μέσα στο κέφι και την αισιοδοξία. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό για σένα, ακόμα και στα ερωτικά σου, είναι να περνάς καλά και να μην πιέζεσαι και ασφυκτιάς κι αυτό το μήνυμα θα περάσεις άμεσα ή έμμεσα σε ένα πρόσωπο που θα σε φλερτάρει έντονα γιατί θέλεις να είσαι εντάξει μαζί του από την αρχή.
Σε σχέση:
Ζωντάνια, ενέργεια και άπειρο κέφι θα υπάρχει στη σχέση σου και, τόσο εσύ, όσο και ο σύντροφός σου, θα έχετε διάθεση να κάνετε ένα σωρό διασκεδαστικά πράγματα μαζί αισθανόμενοι μια σχεδόν παιδιάστικη χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Κάνεις προσπάθειες να χαλαρώσεις και να μην σκέφτεσαι όλα όσα σε παιδεύουν, κυρίως ένα πρόσωπο που θέλεις πολύ και μάλλον θα τα καταφέρεις, αφού θα πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά το πρώτο μισό της ημέρας, οπότε δε θα προλαβαίνεις να ανασάνεις και το δεύτερο ίσως συναντηθείς με δυο τρεις φίλους σου που θα μιλήσετε, θα γελάσετε και έτσι θα ξεχαστείς.
Σε σχέση: Η ψυχολογία σου είναι σε γενικές γραμμές καλή και αν κι ένα εργασιακό σου θέμα πρέπει να διευθετηθεί, θα το αφήσεις για αύριο αφού δεν είναι και επείγον, θα χαλαρώσεις και θα περάσεις ένα αρκετά όμορφο βράδυ με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως καταλάβεις ότι για να συνυπάρξεις με κάποιο άλλο άτομο και να κάνεις μια σχέση που θα κρατήσει, δεν αρκεί μόνο να κεντρίζει το μυαλό σου αλλά να υπάρχει και μια συνεννόηση για τα απλά, καθημερινά θέματα. Η έντονη ανάγκη σου πάντως να ξεφεύγεις από το μέσο όρο ίσως σήμερα σε σπρώξει σε μια ερωτική επιλογή που ενδεχομένως αργότερα να ανακαλύψεις ότι δεν ήταν ακριβώς αυτό που φανταζόσουν.
Σε σχέση: Θέλεις να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που όχι μόνο περνάτε καλά παρέα αλλά έχετε και κοινά ενδιαφέροντα και σήμερα θα βρεθείς με κάποιους από αυτούς και το σύντροφό σου και θα περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Πιθανόν να έχεις μια αμεσότητα και ευκολία στην επικοινωνία σου, κάτι που θα σε βοηθήσει όχι μόνο να κάνεις και κάποιες συζητήσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος αλλά και να προσεγγίσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, αν το έχεις βάλει στο μάτι. Πάντως έχεις μέσα σου έντονη την ελπίδα ότι κάτι καλό θα γίνει στα ερωτικά σου γι' αυτό όπου κι αν βρεθείς, θα έχεις το νου σου μην σου ξεφύγει κάποια αξιόλογη ευκαιρία.
Σε σχέση: Θα εκφράσεις στο σύντροφό σου όχι μόνο τα αισθήματά σου αλλά και τα όνειρα ή τα σχέδια που κάνεις για το άμεσο μέλλον για τους δυο σας και αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί θα υπάρχει η δυνατότητα να τα συζητήσετε και να δείτε μαζί τι είναι εφικτό.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved