Ερωτικό ωροσκόπιο 31/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 31/5

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Το αλαλούμ συνεχίζεται και σήμερα στις συνεννοήσεις και γενικότερα την επικοινωνία σου. Άλλα λες άλλα καταλαβαίνουν, οπότε άσε τα πολλά λόγια και μίλα μέσα από πράξεις και δη συμβολικές για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Κι όσον αφορά σε ένα άτομο που σου αρέσει πολύ, μην παίρνεις πολύ φόρα. Περίμενε να δεις πρώτα αν όντως ενδιαφέρεται κι αυτό.
Σε σχέση: Εξαιτίας της δικής σου συναισθηματικής αστάθειας που σου έχουν προκαλέσει πρόσφατα γεγονότα, σου δημιουργούνται διλήμματα και ανασφάλειες που οφείλεις να συζητήσεις με το ταίρι σου, αν και σαφής δεν μπορείς να είσαι.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Γεμάτος/η αμφιβολία θα είσαι σήμερα και θα αναρωτιέσαι, αν κάποιο άτομο που σε φλερτάρει έντονα, πραγματικά σε θέλει ή σου πουλάει, φούμαρα μόνο και μόνο για να σε καταφέρει. Λογικό είναι να έχεις τις επιφυλάξεις σου αλλά, αν αφήνεις το φόβο να σε κατακλύζει, ίσως τελικά πάθεις αυτό που προσπαθείς να αποφύγεις. Χάρισε στον εαυτό σου την ευκαιρία να χαρεί το παιχνίδι, χωρίς πολλές σκέψεις.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου αλλά και το τετράγωνο του Ήλιου – Ποσειδώνα να σε επηρεάζουν υπάρχει μια έντονη ανάγκη επιβεβαίωσης που μπορεί να εκφραστεί κτητικά στο σύντροφό σου. Όμως, το μήνυμα της μέρας είναι «Δώσε για να πάρεις»...

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Το να ψάξεις να βρεις την αλήθεια σήμερα με τον Ήλιο σου να τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα, μάλλον θα είναι ανάλογο του να αναζητάς βελόνα στα άχυρα. Μερικές φορές βρίσκεται πολύ βαθύτερα και απέχει από τα φαινόμενα. Αυτό που ενδεχομένως να βλέπεις στο πρόσωπο ενός ατόμου που θέλεις είναι ό, τι επιλέγει να δείξει κι όχι ό, τι είναι πραγματικά. Κοίτα πίσω από την κοινωνική του μάσκα να μάθεις τι κρύβει κι αν...
Σε σχέση: Το να φαντάζεσαι διάφορα (ίσως και άλλα πρόσωπα) πιστεύοντας ότι έτσι ξεφεύγεις από τη ρουτίνα και τα προβλήματα της σχέσης σου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφεύγεις το οτιδήποτε. Πάρε λίγο χρόνο, βρες ένα τρόπο αντιμετώπισης και μην επιλέγεις την εύκολη λύση της φυγής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις αφήσει το πάθος να σε παρασύρει και πας όπου σε πάει... Λίγο η πραγματικές ανάγκες, λίγο οι φανταστικές που φροντίζεις να μεγεθύνεις, έχεις γίνει βάρκα χωρίς κουπιά που βολοδέρνει στα νερά του έρωτα. Η προσπάθειά σου πάντως να ξαναπάρεις τον έλεγχο της κατάστασης, δε θα ευοδωθεί σήμερα γιατί εσύ κατά βάθος αρνείσαι να εγκαταλείψεις το όνειρο και τα όμορφα συναισθήματα που σου προσφέρει.
Σε σχέση: Είσαι μπλεγμένος/η και καταφέρνεις να μπλέξεις και το ταίρι σου, αφού δεν μπορείς να εκφράσεις τι είναι αυτό που σε απασχολεί και τι φοβάσαι, ώστε να μπορέσει να σε βοηθήσει.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει μια σύγχυση μέσα σου που περιπλέκει τα πράγματα και με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού η εικόνα που του δείχνεις είναι μια «κρύο» και μια «ζέστη», οπότε κι αυτό δεν ξέρει πώς να σε χειριστεί. Πολλά μπορεί να είναι αυτά που σε εμποδίζουν να ενδώσεις αλλά υπάρχουν κι άλλα που σε σπρώχνουν να μην υπολογίσεις τίποτα. Δώσε του την ευκαιρία να προσπαθήσει να σου αποδείξει τα συναισθήματά του.
Σε σχέση: Δε θέλεις να χαλάσεις το ερωτικό κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου αλλά δεν θα υποχωρήσεις εύκολα και θα αποδεχτείς ότι κάτι διαισθητικά σε ενοχλεί και γι' αυτό και δεν μπορείς να του το εξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν εσύ ήσουν απόλυτα σίγουρος/η το τι χρειάζεσαι στην ερωτική σου ζωή, δε θα ρωτούσες ή θα επηρεαζόσουν από τη γνώμη τρίτων. Όμως σήμερα φαίνεται ότι δεν μπορείς να διακρίνεις το σωστό και το λάθος, το κατάλληλο και το ακατάλληλο για σένα, γι' αυτό θα το συζητήσεις ακόμα και με ένα άτομο της οικογένειάς σου μπας και μπορέσει να σε βοηθήσει. Το καλύτερο όμως θα ήταν να ψάξεις μέσα σου να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.
Σε σχέση: Από τη μια είσαι πολύ συγχωρητικός/η και ανεκτικός/η και από την άλλη πολύ αυστηρός/η κριτής κι αυτό κάπως μπερδεύει το ταίρι σου που δεν ξέρει τι σε πειράζει και τι όχι. Φρόντισε να κρατάς μια ισορροπία και να ξεκαθαρίσεις τα όριά σου, ώστε την επόμενη φορά να μην προκληθεί σύγχυση.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η φαντασία σου παίζει παράξενα παιχνίδια σήμερα και με την έντονη σεξουαλικότητα που σε διακατέχει ίσως σκεφτείς ακόμα και να ενδώσεις στην προσωρινή ευχαρίστηση που σου τάζει ένα άτομο, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις εσώτερες ανάγκες σου. Παρ' όλα αυτά καλό θα ήταν να είσαι κάπως πιο επιφυλακτικός/η γιατί ενδέχεται να πας για μαλλί και να βγεις γουλί, αφού δεν αποκλείεται να την πατήσεις άγρια μαζί του και μετά να τρέχεις.
Σε σχέση: Η σχέση είναι δούναι και λαβείν κι όσο δεν παραβαίνετε αυτή την αρχή, δε θα υπάρχουν ούτε παράπονα, ούτε απαιτήσεις από καμία πλευρά. Αν δεις ότι κάπου η ισορροπία έχει διαταραχτεί, φρόντισε να την επαναφέρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου αλλά αυτό που σε επηρεάζει περισσότερο σήμερα είναι το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, καθώς μπορεί να χάσεις τον ερωτικό σου στόχο ή να ρίχνεις... άσφαιρα σε ένα άτομο που σου αρέσει και να σου ξεγλιστράει συνεχώς. Η καλύτερη λύση ίσως είναι να αποχωρήσεις προσωρινά, για να του δώσεις χώρο και χρόνο γιατί αν πιέσεις ασφυκτικά, ενδεχομένως να έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα.
Σε σχέση: Ο ρομαντισμός ανακατεύεται με τον έντονο αισθησιασμό σου και το μείγμα κάνει αρκετά ενδιαφέρον το βράδυ σου αφού η επαφή με το ταίρι σου θα έχει άφθονα σεξουαλικά αλλά και συναισθηματικά στοιχεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Όσο κι αν πιέσεις τον εαυτό σου να σκεφτείς ήρεμα ένα ερωτικό σου θέμα σήμερα, δεν θα μπορέσεις να καταλήξεις πουθενά γιατί και τα μηνύματα που λαμβάνεις είναι ασαφή κι εσύ όμως δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου, αν θέλεις κάτι παραπάνω από ένα άτομο ή απλά μια επαφή που δε θα σε δεσμεύει. Και τα δύο ωραία σου φαίνονται γι' αυτό είναι πιθανό να μπερδεύεις και από την πλευρά σου τα πράγματα. Καλό θα ήταν πάντως ακόμα να μην κάνεις τίποτα.
Σε σχέση: Με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα έχεις μια μικρή σύγχυση σήμερα γιατί διαισθάνεσαι ότι το ταίρι σου κάτι σου κρύβει ή δε σου παρουσιάζει την συνολική εικόνα μιας κατάστασης αλλά όσο και να το ρωτήσεις δεν το παραδέχεται. Ενδεχομένως να μην είναι και τίποτα αλλά δε θα ησυχάσεις αν δεν το ξεκαθαρίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Άσε το μυαλό σου ελεύθερο να ταξιδέψει και τη φαντασία να σε καταλάβει. Είσαι τόσο προσκολλημένος/η στην πραγματικότητα που δεν πρόκειται να σε βλάψει. Ίσα-ίσα θα ξεφύγεις από τα στενά σου πλαίσια κι ίσως αντιληφθείς και πράγματα που σου ξεφεύγουν. Αυτό ισχύει και στα ερωτικά σου, που αδυνατείς συχνά να καταλάβεις, αν αρέσεις, αν σε θέλουν και γενικώς οτιδήποτε δεν εκφράζεται καθαρά και ξάστερα.
Σε σχέση: Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα για να διαφυλάξεις την ψυχική σου ηρεμία είναι να κατεβάσεις ρολά και να μην δώσεις σημασία σε διάφορα που μπορεί να ζητάει ή να λέει το ταίρι σου. Αύριο είναι μια άλλη μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν υπάρχει ένα άτομο που σου αρέσει πολύ, ίσως πρέπει να δείξεις πιο έμμεσα το τι νιώθεις και να μην πας κατευθείαν στο ψητό όπως συνηθίζεις. Σήμερα γενικά η μέρα ενδείκνυται για να περάσεις αυτά που θέλεις, χωρίς πολλές εξηγήσεις και λεπτομέρειες. Δώσε έμφαση στο χαλαρό και ανάλαφρο mood και ρίξε και λίγο μυστήριο που, όσο να πει κανείς, οξύνει την περιέργεια και τονώνει περισσότερο το ενδιαφέρον.
Σε σχέση: Το να προσποιείσαι ότι όλα είναι μια χαρά στη σχέση σου και να αγοράζεις αγρό ίσως σου κάνει καλό ψυχολογικά αλλά διαιωνίζει κιόλας τις καταστάσεις. Αν και σήμερα δεν γίνεται να βάλεις τα πράγματα κάτω, τουλάχιστον έχε το κατά νου γιατί κάποια στιγμή άμεσα θα χρειαστεί να το κάνεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Κανείς δε σε εμποδίζει να κυνηγήσεις το όνειρο και σήμερα καλό θα ήταν με το μοναδικό σου στυλ που μόνο παρεξηγήσιμο δε γίνεται, να το προσπαθήσεις και να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που είναι το αντικείμενο του πόθου σου εδώ και καιρό. Αφού ο κυβερνήτης σου, Ποσειδώνας, σου δίνει αβάντες, εκμεταλλεύσου τες. Μπορείς αρχικά να έχεις μια πολύ φιλική προσέγγιση μέχρι να αποκτήσεις την οικειότητα και μετά να μαζέψεις τα... δίχτυα σου.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να σε έχει επηρεάσει πολύ η γνώμη κάποιου προσώπου της οικογένειάς σου για το ταίρι σου και σήμερα να είσαι κάπως περίεργος/η απέναντί του. Εμπιστεύσου περισσότερο την διαίσθηση και τα συναισθήματά σου και κρίνε με τα δικά σου, προσωπικά δεδομένα.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved