Ερωτικό ωροσκόπιο 25/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/5

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Σήμερα η Αφροδίτη συναντά τον επαναστάτη Ουρανό, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ανατρέπονται τελείως τα δεδομένα στα ερωτικά σου. Άλλα γούστα, άλλο στυλ και ενδεχομένως, κάτι αρκετά προχωρημένο ακόμα και για σένα, θα αρχίσει να σε συναρπάζει και να σου δημιουργεί τη διάθεση να το κυνηγήσεις. Ίσως εντελώς απρόσμενα, ερωτευτείς παράλογα ένα άτομο και όλα θα αλλάξουν μεμιάς στη μέχρι τώρα ζωή σου.

Σε σχέση: Μπορεί άξαφνα να νιώσεις ότι πνίγεσαι ή καταπιέζεσαι από το σύντροφό σου και να αντιδράσεις περίεργα, είτε θέλοντας να μείνεις μόνος/η σου για να νιώσεις ελευθερία είτε να συναντήσεις τους κολλητούς σου και να πείτε τα δικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Εκεί που ήσουν μέσα στις σκέψεις για το τι να κάνεις ή να μην κάνεις με ένα άτομο που σου αρέσει κι είχες πάρει την απόφαση να περιμένεις, κάποιες πληροφορίες σε βάζουν στην πρίζα. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια κίνηση σημαντική, αλλάζοντας τελείως γραμμή πλεύσης για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, επειδή θα νιώσεις ότι ο χρόνος περνά εις βάρος σου και μπορεί τελικά να το χάσεις.

Σε σχέση: Ένας χαμός ίσως προκληθεί σήμερα εξαιτίας κάποιων πραγμάτων που θα ειπωθούν από συγγενή ή γνωστό σου γιατί θα τα θεωρήσεις άδικα για το ταίρι σου και θα το υπερασπίσεις, ακόμα και προσβάλλοντας τον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Η εβδομάδα ξεκινά πολύ φορτσάτα και δυναμικά για σένα, αφού ήσουν που ήσουν στην τσίτα έρχεται κι η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού και σου δίνει όσα χρειάζεσαι για να βάλεις μπουρλότο στα ερωτικά σου. Οι εκπλήξεις είναι δεδομένες σήμερα, ενώ ένα γεγονός ή ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις εντελώς συμπτωματικά θα ανατρέψει ότι ίσχυε μέχρι τώρα στη ζωή σου και θα σε βάλει σε άλλο τριπάκι.

Σε σχέση: Έτσι κι αλλιώς σκεφτόσουν ότι δε τραβούν κάποια πράγματα στη σχέση σου, οπότε σήμερα θα έχεις μια ωραιότατη ευκαιρία να κάνεις κάτι διαφορετικό, μια αλλαγή που θα της δώσει νέο αέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει τη δεύτερη σημαντική όψη του τετραημέρου, αυτή με τον Ουρανό. Μετά από μια φάση εσωστρέφειας και ανασυγκρότησης, είσαι έτοιμος/η να διεκδικήσεις και να παλέψεις για μια καλύτερη ερωτική ζωή, ακόμα κι αν πας κόντρα στα δεδομένα. Η επαναστατική σου διάθεση πάντως θα σε ξεκολλήσει και από κακές συνήθειες ή εξαρτήσεις του παρελθόντος, αφού πλέον δε θα αρέσεις σε άτομα που μέχρι πρότινος σε θεωρούσαν εύκολη λεία.

Σε σχέση: Μια ένταση, διά ασήμαντον αφορμήν, μπορεί να δημιουργήσει ο σύντροφός σου και να σε αναστατώσει αλλά επειδή έχεις και εσύ τα όριά σου, δεν αποκλείεται η αντίδρασή σου να είναι ακαριαία και μάλλον ασυνήθιστη για το χαρακτήρα σου.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Αν περιμένεις κάτι πολύ συγκεκριμένο στα ερωτικά σου και έχεις βασιστεί εκεί, ενδεχομένως να απογοητευτείς σήμερα, καθώς η πιθανότητα να σου βγει «μάπα το καρπούζι» είναι πολύ μεγάλη. Επίσης, αν υπήρχε μέχρι τώρα ένας έρωτας κρυφός, ίσως γιατί ήταν με άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον ή είχε παράλληλα κι άλλη σχέση, τότε προετοιμάσου ψυχολογικά γιατί θα αποκαλυφθεί.

Σε σχέση: Πάνω στα νεύρα σου, εξαιτίας ενός ζητήματος της δουλειάς σου, μπορεί να πεις ή να κάνεις πράγματα στο ταίρι σου που δεν τα εννοείς και αργότερα να μετανιώσεις. Γι' αυτό φρόντισε να μην το πάρει η μπάλα άδικα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Οι πιθανότητες να κεραυνοβοληθείς από έρωτα και να χάσεις τα αβγά και τα πασχάλια σήμερα είναι πολύ μεγάλες, θέλοντας να τα παρατήσεις όλα σύξυλα και να τον ακολουθήσεις ως το τέλος του κόσμου. Μπορεί να σου βγει, μπορεί και όχι, γι' αυτό καλό θα ήταν να έχεις και μια επιφύλαξη γιατί υπάρχει κι ένας Ερμής κάπου εκεί έξω, ανάδρομος και κινδυνεύεις αργότερα, όχι μόνο να μετανιώσεις, αλλά να ψάχνεις τοίχο να χτυπήσεις το κεφάλι σου.

Σε σχέση: Ακόμα κι να ήσουν αποφασισμένος/η να ακολουθήσεις τις προτροπές του συντρόφου σου και να μην παρατραβήξεις το σκοινί σε μια επαγγελματική σου υπόθεση, ίσως σήμερα δεν μπορέσεις να συγκρατηθείς και πεις ό, τι έχεις και δεν έχεις μαζεμένα.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Μήπως τον είχες επιθυμήσει κι ανυπομονούσες πότε θα κάνει την εμφάνισή του; Ε λοιπόν πράγματι. Ο Ουρανός έρχεται και για μια ακόμα φορά θέλει να σε πιάσει και να σε ταρακουνήσει! Γι' αυτό πριν προλάβει, κάν' το εσύ. Ντρεπόσουν να πεις σε ένα άτομο ότι σου αρέσει; Πιάσ' το και πες του το. Αμφέβαλλες για το αν πρέπει να δεχτείς μια πρόταση; Απάντησε καταφατικά. Με λίγα λόγια κάνε ό, τι δεν έκανες μέχρι τώρα για να δεις άσπρη μέρα.

Σε σχέση: Είναι η κατάλληλη μέρα να πεις «ως εδώ» και να κόψεις ό, τι σε ενοχλούσε ή σε βάραινε στη σχέση σου. Αυτό βέβαια δεν θα έρθει με ήπιες διαδικασίες αλλά μετά την τρικυμία έρχεται πάντα η ηρεμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να βαστήξεις προς το παρόν για σένα ανακοινώσεις και αποφάσεις που είχες πάρει για την ερωτική σου ζωή, εκτός κι αν θέλεις να διαψευστείς πανηγυρικά. Άλλωστε οι πλανητικές συνθήκες σε ωθούν προς αναθεώρηση και επανεξέταση στοιχείων και καλό θα ήταν να πας με το ρεύμα για να μην ξεβραστείς όπου κι όπου, αφού την τελευταία στιγμή όλα μπορεί να αλλάξουν.

Σε σχέση: Η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη στη σχέση σου και εσύ έτοιμος/η να σκάσεις αν δεν πεις αυτά που θέλεις αλλά καλό θα ήταν να μην το κάνεις. Μια βόλτα κάπου μόνος/η σου θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις ή να ξεσπάσεις σε κάποιον άσχετο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Το να τρέχεις στην κατηφόρα είναι συνηθισμένο, το να έχεις κολλημένο όμως το πόδι σου στο γκάζι, όχι και κάπως έτσι θα νιώθεις εσύ σήμερα παρακαλώντας να βρεθεί κάποιος/α να σε σταματήσει. Η έξαψη κι η ένταση όμως που θα νιώσεις, γνωρίζοντας ίσως ένα άτομο που θα σου πυροδοτήσει μυαλό και σώμα θα είναι τέτοιες που και ολόκληρο στράτευμα να μαζευόταν μάλλον δε θα τα κατάφερνε να σε εμποδίσει από το να ρισκάρεις μαζί του κι ό, τι βγει.

Σε σχέση: Επειδή το «μπρος – πίσω» στη σχέση σου δεν τραβάει και μια υποφέρεις και δεν αντέχεις τόση καταπίεση και μια ξαναγυρνάς σαν τη βρεγμένη γάτα, καλό θα ήταν να μην το επαναλάβεις σήμερα γιατί το ταίρι σου θα αντιδράσει διαφορετικά από άλλες φορές. Αν είναι να κάνεις κάτι, κάνε το απότομα κι οριστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, σίγουρα δεν ενδείκνυται για λογικούς ανθρώπους καθώς η τρέλα, η έκπληξη κι ο αιφνιδιασμός είναι κυρίαρχα στοιχεία της όψης και θα σε παρασύρει κι εσένα. Το σίγουρο είναι ότι θα βιώσεις αλλαγές και ανατροπές στα ερωτικά σου και το αν είσαι θύμα ή θύτης, θα καθοριστεί από τα δικά σου αντανακλαστικά που πρέπει να είναι γρήγορα. Αν είσαι αποφασισμένος/η να πετάξεις το μανδύα του καθωσπρεπισμού για ένα έρωτα κι ό, τι γίνει ίσως τελικά βγεις νικητής/α.

Σε σχέση: Η αποστασιοποίηση είναι η καλύτερη λύση σήμερα, αν δεις ότι ο σύντροφός σου παθαίνει κρίση και αρχίσει να σε κατηγορεί για διάφορα. Μην μπεις στον κόπο να ανταπαντήσεις, ούτε κι αν έχεις απόλυτο δίκιο, εκτός αν θέλεις να φτάσεις τα πράγματα στο μη περαιτέρω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Μετά τον Κρόνο έρχεται ο Ουρανός και είσαι πολύ χαρούμενος/η με όλες αυτές τις ανατροπές που προμηνύονται στη ζωή σου γιατί κάτι επιτέλους γίνεται και βγαίνεις από την αδράνεια και τη μούχλα. Μιας και εσύ λειτουργείς προκλητικά και ανορθόδοξα, τα αντανακλαστικά σου θα είναι ταχύτατα και γρήγορα θα βρεις την ισορροπία σου. Ίσως μάλιστα αποφασίσεις ξαφνικά να τερματίσεις μια επαφή με άτομο που σε πίεζε να προχωρήσετε. Πάμε γι' άλλα!

Σε σχέση: Δε χρειάζεται να πυροδοτείς καταστάσεις στη σχέση σου, ιδιαίτερα όταν γνωρίζεις ότι το ταίρι σου δεν ανταποκρίνεται πολύ καλά στις προκλητικές ή αντιδραστικές σου μεθόδους. Προσοχή γιατί σήμερα μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Ο Ουρανός έρχεται να σε βγάλει από την απάθεια και την ηρεμία σου, τραβώντας σου περίτεχνα το χαλί κάτω από τα πόδια. Αρχικά, το σοκ θα είναι μάλλον μεγάλο και δε θα μπορέσεις να αντιδράσεις άμεσα. Μετά όμως, εξαιτίας της ευλυγισίας σου, θα συνέλθεις πλήρως. Το ουσιαστικό είναι ότι θα σταματήσεις να ωραιοποιείς και να προσδίδεις αξίες σε ένα άτομο που σου άρεσε και θα το δεις ακριβώς όπως είναι.

Σε σχέση: Κάποιες συναισθηματικές σου ανασφάλειες ίσως προκαλέσουν μια ξαφνική ένταση στη σχέση σου και θα αρχίσεις να κατηγορείς το ταίρι σου για πράγματα που ούτε καν του είχαν περάσει από το μυαλό και θα το παρακάνεις, δοκιμάζοντας τις αντοχές του.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved