Ερωτικό ωροσκόπιο 24/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/5

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Και σήμερα θα συλλέξεις βλέμματα θαυμασμού και θα εντυπωσιάσεις όπου κι αν βρεθείς. Η έλξη που ασκείς είναι πολύ έντονη και σε κάνει ακαταμάχητο/η γι' αυτό θα είναι δύσκολο να μην τραβήξεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει και ίσως γνωρίσεις μέσα από φιλική παρέα ή σε μια έξοδό σου. Επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, αν σου αρέσει θα κάνεις ό, τι περνά από το χέρι σου για να το κερδίσεις.

Σε σχέση: Η αρχηγική σου συμπεριφορά και η ανάληψη πρωτοβουλιών συνήθως «βολεύει» το σύντροφό σου αφού όλα τα αποφασίζεις εσύ. Σήμερα άσε τον να επιλέξει αυτός τι θα κάνετε για να μην... κακομαθαίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Ακτινοβολείς από αυτοπεποίθηση και σιγουριά και η θετικότητα που εκπέμπεις σου σήμερα είναι στοιχεία που βοηθούν να ελκύσεις το αντίθετο φύλο κι ίσως σε προσεγγίσει ένα άτομο που εννοείται ότι ο σκοπός του είναι καθαρά ερωτικός. Πάντως είναι η κατάλληλη μέρα και για να κάνεις επαφές με ανθρώπους που θα μπορούσαν να σε στηρίξουν επαγγελματικά ή έχουν υψηλές γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες.

Σε σχέση: Ένα οικογενειακό γεύμα με το σύντροφό σου πέρα από το ότι θα είναι πλουσιοπάροχο και θα περάσετε καλά με τα γέλια και τα αστεία ίσως σας λύσει κι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζατε εδώ και μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Δίνεις την εντύπωση ότι μιλάς με άνεση και δεν έχεις μυστικά αλλά αυτό δεν ισχύει γιατί λες αυτά που θέλεις εσύ κι όσο κι αν σε στριμώξουν, καταφέρνεις και ξεγλιστράς. Σήμερα θα εφαρμόσεις αυτό το κόλπο σε ένα συγγενική ή γνωστό σου που θα σε ρωτήσει για τα ερωτικά σου, αποφεύγοντας να δώσεις απάντηση, όχι γιατί δε θέλεις αλλά γιατί κι εσύ δεν ξέρεις τι γίνεται με ένα άτομο και δεν έχεις όρεξη να το συζητήσεις.

Σε σχέση: Θα εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι είναι Κυριακή κι ίσως αποφασίσετε με το σύντροφό σου να επισκεφτείτε κάποιους συγγενείς σας που έχετε αρκετό καιρό να δείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Ο ερωτισμός σου είναι έντονος τόσο καιρό με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και σήμερα θα ενισχυθεί και θα σε σπρώξει σε μια πιο εξωστρεφή συμπεριφορά. Παρότι θα διαπιστώσεις ότι τραβάς την προσοχή, η διαίσθησή σου σε συμβουλεύει να κρατήσεις μικρό καλάθι και να μην βιαστείς να αποδεχτείς μια ερωτική πρόταση που μπορεί να σου γίνει όσο, ελκυστική κι αν σου φαίνεται. Ευκαιρίες πάντως θα έχεις αρκετές αυτό το διάστημα.

Σε σχέση: Έχεις την αίσθηση ότι ξοδεύετε αρκετά σε πράγματα που ενδεχομένως να μην είναι απαραίτητα και θα το συζητήσεις με το ταίρι σου. Όμως μην ξεχνάς ότι μια μικρή πολυτέλεια που και που χρειάζεται και για την ίδια τη σχέση γιατί της δίνει άλλον αέρα.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου και ενδεχομένως να σου γίνουν διάφορες προτάσεις σήμερα για να βγεις ή να παρευρεθείς σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις. Καλό θα ήταν να αποδεχτείς τουλάχιστον μία γιατί εκπέμπεις μια λάμψη και ζεστασιά και σίγουρα θα σκλαβώσεις πολλές καρδιές. Οι ευκαιρίες για μια καινούργια, συναρπαστική γνωριμία είναι πολλές, γι' αυτό μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες.

Σε σχέση: Σου αρέσει να απολαμβάνεις κάποια πράγματα και δε θέλεις να τα στερηθείς γιατί για σένα υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ζωής και επιβίωσης και αυτό θέλεις να το καταλάβει ο σύντροφός σου και να το αποδεχτεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Η τελειομανία σου είναι αυτή που συχνά στέκεται εμπόδιο στην ερωτική ευτυχία, όχι όμως επειδή έχεις πολύ υψηλά στάνταρ για τους άλλους αλλά για τον εαυτό σου και σου στερεί σε αυτοπεποίθηση. Οφείλεις σαν άνθρωπος να βελτιώνεσαι αλλά μην στέκεσαι μόνο στα ελαττώματα που ενδεχομένως έχεις. Δώσε βάρος στα προτερήματά σου και φρόντισε να τα επιδεικνύεις όποτε σου δίνεται η δυνατότητα.

Σε σχέση: Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή άσκησης, ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη περίοδος, αφού το καλοκαίρι πλησιάζει κι έχεις τη δυνατότητα να πείσεις και το σύντροφό σου να σε ακολουθήσει.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Η πιθανότητα να πλεχτεί ένα ειδύλλιο αυτήν την εποχή που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά είναι πολύ μεγάλη γι' αυτό, όποτε και όταν σου δίνονται οι ευκαιρίες, οφείλεις να τις εκμεταλλεύεσαι. Ίσως γίνει σήμερα κιόλαςμ αν κυκλοφορήσεις γι' αυτό ετοιμάσου κατάλληλα και με αρκετό θάρρος και σιγουριά μπες στον ερωτικό στίβο. Το παιχνίδι είναι δικό σου, αρκεί να το πιστέψεις.

Σε σχέση: Θα ήθελες να πάτε κάπου έξω με το ταίρι σου αλλά ακόμα κι αν δεν σου κάνει το χατίρι, δε θα σε ενοχλήσει πολύ γιατί θα βρείτε τρόπους να περάσετε όμορφα το βράδυ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: «Η διαφορά μεταξύ των επιτυχημένων και των πολύ επιτυχημένων ανθρώπων είναι πως οι πολύ επιτυχημένοι λένε "όχι" σχεδόν στα πάντα» έλεγε κάποιος αλλά σίγουρα δεν είχε στο νου του τα ερωτικά. Αν λοιπόν θέλεις να διαπρέψεις και σε αυτό τον τομέα, δεν έχεις παρά να τολμήσεις να δώσεις την ευκαιρία σε ένα άτομο να σου αποδείξει ότι αξίζει πραγματικά το ενδιαφέρον και την αγάπη σου. Ίσως το αποτέλεσμα σε δικαιώσει.

Σε σχέση: Θα ήταν μια καλή ιδέα σήμερα να φτιάξεις μια ωραία ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου στο σπίτι, αν βαριέστε να βγείτε έξω. Μια καλή μουσική, ένα ωραίο, παγωμένο κρασί είναι ό, τι πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Παρότι αρχικά θα βαριέσαι και θα θέλεις να κάτσεις σπίτι σου και να χαζέψεις στην τηλεόραση ή να δεις κάποια ταινία, αργότερα θα αλλάξεις γνώμη και θα θέλεις να βγεις και να επικοινωνήσεις με διάφορα άτομα. Κάπου στην άκρη του μυαλού πάντως υπάρχει ένα πρόσωπο που θα ήθελες να δεις πολύ κι επειδή είναι πολύ πιθανό να είναι της περιοχής, ελπίζεις ότι μπορεί και να το συναντήσεις.

Σε σχέση: Μια συζήτηση με το σύντροφό σου θα γίνει σε πολύ καλό κλίμα, αφού θα μπορέσεις να εκφράσεις αυτά που θέλεις, χωρίς παρεξηγήσεις και παρανοήσεις αν και μια υπερβολή στο λόγο μπορεί να την έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Με τα προσόντα που διαθέτεις αλλά και τις πλανητικές συγκυρίες αυτή την εποχή δε θα σου είναι καθόλου δύσκολο να εντυπωσιάσεις ένα άτομο που σου αρέσει αλλά και γενικά να έχεις κατακτήσεις στο αντίθετο φύλο. Το θέμα είναι να το θέλεις και να μην αφήνεις τη μετριοπάθειά σου να νικά. Ξέχνα τις ανασφάλειες και τα κολλήματα που έχεις κατά καιρούς και βγες δυναμικά μπροστά γιατί ο καιρός περνά κι οι ευκαιρίες λιγοστεύουν.

Σε σχέση: Η διάθεσή σου είναι αρκετά ερωτική και ενδεχομένως στο μυαλό σου να έχεις φτιάξει ήδη το ανάλογο σκηνικό για το βράδυ γι' αυτό κι η συμπεριφορά σου προς το ταίρι σου θα είναι προετοιμασία για να το βάλεις στο κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο Λέοντα χαρίζοντάς σου γοητεία αλλά και προσωπικό μαγνητισμό. Έχεις τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείς έντονα, να βρεθείς με κόσμο και να γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα γι' αυτό παρότι Κυριακή, μέσα δε θα μείνεις. Το να φλερτάρεις θα σου βγει πολύ αυθόρμητα και είναι πολύ πιθανό να τραβήξεις την προσοχή ενός ατόμου που θα σου αρέσει αρκετά, καλό είναι όμως να μην αρκεστείς στο να κοιτάζεστε αλλά να το πλησιάσεις.

Σε σχέση: Έχεις αρκετή ενέργεια και ζωντάνια σήμερα γι' αυτό θα προσπαθήσεις να πείσεις το ταίρι σου να πάτε κάπου ή να κάνετε κάτι για να μην πάει χαμένη η Κυριακή. Πάντως ό, τι κι αν επιλέξετε θα περάσετε όμορφα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Είσαι χαλαρός/η και αρκετά αισιόδοξος/η και από το πρωί θα ξεκινήσεις τη μέρα σου, κάνοντας πράγματα που σου αρέσουν. Είσαι αποφασισμένος/η να μην αφήσεις το γεγονός ότι είσαι μόνος/η να σε επηρεάζει αρνητικά και να δεις μόνο τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Άλλωστε έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπούν και σε φροντίζουν, οπότε, αν διατηρήσεις την πίστη σου, θα έρθει στη ζωή σου και ο ένας και μοναδικός.

Σε σχέση: Είναι ευκαιρία να κάνετε κάποιες δουλειές στο σπίτι σήμερα με το σύντροφό σου, μάλλον όμως κανείς από τους δύο δε φαίνεται πρόθυμος να σπαταλήσει τη μέρα με φασίνα, μπουγάδες και συμμάζεμα και θα τις αναβάλλετε για αύριο.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved