Ερωτικό ωροσκόπιο 23/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/5

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στον εξίσου πύρινου Λέοντα θα ενισχύσει κατά πολύ την αυτοπεποίθησή σου, με αποτέλεσμα να είσαι πιο κεφάτος/η και με διάθεση να βγεις και να διασκεδάσεις, αφού κι η μέρα το επιτρέπει. Ένας περίσσιος ενθουσιασμός ή μια ζωντάνια που θα έχεις, θα σε κάνει ακόμα πιο ελκυστικό/η στο αντίθετο φύλο, θα συγκεντρώσεις βλέμματα θαυμασμού και βέβαια το φλερτ θα είναι ένα από τα έντονα στοιχεία της βραδιάς.

Σε σχέση: Μια βραδινή έξοδος με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανή και εκτός από τη διάθεση να περάσετε καλά κι ο ερωτισμός ανάμεσά σας θα είναι πολύ έντονος, προμηνύοντας μια συναρπαστική νύχτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Μετά τη χθεσινή πιεστική μέρα, η διάθεσή σου βελτιώνεται και το γεγονός ότι είναι Σάββατο βοηθά τόσο στο να χαλαρώσεις όσο και να αφήσεις πίσω σου πράγματα που σε προβληματίζουν. Η πιθανότητα μιας γνωριμίας είναι πολύ μεγάλη που θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις σχέδια για το μέλλον, εφόσον το άτομο που θα σε πλησιάσει δείχνει γενναιόδωρο, διασκεδαστικό αλλά ταυτόχρονα αποπνέει μια σοβαρότητα.

Σε σχέση: Ο σύντροφός σου θα προσπαθήσει να σε ενθαρρύνει σε ένα επαγγελματικό σου θέμα και να ενισχύσει την πίστη σου στις ικανότητές σου γιατί βλέπει ότι είσαι πολύ μετριοπαθής. Δε χρειάζεται να καβαλήσεις το καλάμι αλλά ούτε και να μειώνεις τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Σήμερα, αν και πιο συγκρατημένος/η (απόρροια από τα χθεσινά) θα φροντίσεις να περάσεις τα μηνύματα που θέλεις, κυρίως σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει αυτό τον καιρό. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα όμως είναι η έπαρση που ενδεχομένως να σου βγει στα λόγια ή τη συμπεριφορά σου. Το θέμα είναι να πετύχεις το στόχο σου και να αποδείξεις στην πράξη ό, τι χρειάζεται.

Σε σχέση: Είναι μια καλή μέρα, αν δεν εργάζεστε να πάτε μια βόλτα στην εξοχή ή τη θάλασσα με το ταίρι σου κι αν το ταμείο σας το σηκώνει να φάτε κάπου έξω έτσι για αλλαγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Βρίσκεσαι σε μια καταλυτική φάση για τα ερωτικά σου αφού από τη μια καλείσαι να γκρεμίσεις το παλιό και από την άλλη να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο, ενδεχομένως και τελείως διαφορετικό από όσα έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα. Σήμερα που οι αισθήσεις σου χτυπάνε κόκκινο ίσως αντιληφθείς το μέγεθος των επιθυμιών σου που μένει ανικανοποίητο. Αντί να σε πιάσει το παράπονο, να τολμήσεις να διεκδικήσεις την εκπλήρωση.

Σε σχέση: Αν μη τι άλλο η σεξουαλική σου διάθεση αυτή την περίοδο είναι αρκετά μεγάλη και το βράδυ θα πάρει φωτιά το στρώμα από τις έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σου δίνεται η ευκαιρία να λάμψεις και να δημιουργήσεις όλες τις προϋποθέσεις για να έρθει κάτι όμορφο και συναρπαστικό στην ερωτική σου ζωή. Σίγουρα με το έντονο ταμπεραμέντο, το κέφι και τη ζωντάνια σου θα κλέψεις καρδιές σήμερα ενώ δεν αποκλείεται η εμφάνιση ή το στυλ ντυσίματός σου να κάνει πολύ θετική εντύπωση. Γι' αυτό καλό θα ήταν να κυκλοφορήσεις και μάλιστα στα πιο προσεγμένα μέρη.

Σε σχέση: Έχεις αρκετά «άτακτη» και παιχνιδιάρικη διάθεση και είναι πολύ πιθανό τα πειράγματα, τα αστεία και η συμπεριφορά σου προς το ταίρι σου να είναι γεμάτα υπονοούμενα ώστε να τονώσεις το ερωτικό του ενδιαφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Το άγχος των προηγούμενων ημερών ενδεχομένως να μετριαστεί σήμερα και να αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη σπαταλάς με πράγματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Είτε βγεις, είτε επιλέξεις να μείνεις σπίτι συντροφιά με δυο τρεις καλούς σου φίλους, θα περάσεις καλά ενώ δεν αποκλείεται να μιλήσετε και για μια ερωτική σου υπόθεση και να μαζέψεις γνώμες για το πώς είναι καλύτερα να τη χειριστείς.

Σε σχέση: Ένα ποτήρι κρασί και η ζεστή συντροφιά του έτερου ήμισυ, όχι μόνο θα σε χαλαρώσει αλλά θα σου δώσει και την αίσθηση ότι το να έχεις ανθρώπους να σε νοιάζονται είναι αξία ανεκτίμητη.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Έχεις όλα τα προσόντα σήμερα να κλέψεις τις εντυπώσεις καθώς η έντονη γοητεία σου και το στυλ σου θα σε χρίσουν έναν από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς. Η κοινωνικότητά σου θα είναι μεγάλη και έτσι εύκολα θα μπορέσεις να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, όχι μόνο χρήσιμες για το μέλλον σου, αλλά και ερωτικές. Να αρπάξεις τις ευκαιρίες από τα μαλλιά και να διώξεις την αναποφασιστικότητα που συχνά σε πιάνει.

Σε σχέση: Είσαι άτομο που του αρέσουν τα ακριβά και προσεγμένα μέρη και σήμερα μια έξοδος με το ταίρι σου κάπου που κυριαρχεί όχι τόσο η πολυτέλεια αλλά η ποιότητα θα σε γεμίσει με χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Δε σου αρέσουν οι δήθεν άνθρωποι, αυτοί που κάνουν ντόρο στο πέρασμά τους και τραβούν την προσοχή. Ίσως όμως σήμερα ανατραπεί κατά κάποιο τρόπο αυτό γιατί θα σε ελκύσει ένα άτομο με τη ζωντάνια, το γέλιο του και την πληθωρικότητά του. Μην σου κάνει εντύπωση αφού είναι γνωστό ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Προσπάθησε να το πλησιάσεις και να το γνωρίσεις περισσότερο και ενδεχομένως να διαπιστώσεις ότι τα προτερήματά του υπερτερούν.

Σε σχέση: Ανέθεσε έμμεσα κάποια καθήκοντα στο σύντροφό σου για να τονωθεί το ηθικό του και να νιώσει ότι είναι ικανός να προσφέρει γιατί αν έχεις εσύ συνεχώς την αρχηγία, του το στερείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Το κέφι, ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός θα σε καταβάλλουν σήμερα. Είναι η κατάλληλη μέρα να το ρίξεις έξω, να περάσεις καλά, ξεχνώντας έστω και για λίγο ό, τι σε παιδεύει και σε στενοχωρεί, ακόμα κι ένα άτομο που φαίνεται δύσκολο να το κατακτήσεις ή δε σε θέλει. Δεν αξίζει να ταλαιπωρείσαι και να απογοητεύεσαι για τέτοια πράγματα. Σύντομα, θα βρεις αυτό που θα είναι μόνο για σένα.

Σε σχέση: Αν σου δίνεται η ευκαιρία, πάρε το ταίρι σου και πηγαίνετε κάπου μακριά οι δυο σας γιατί, εκτός του ότι θα ηρεμήσεις και θα αναζωογονηθείς, θα εμπλουτίσεις την σχέση σου με όμορφες εμπειρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Παρότι άνθρωπος του μέτρου, όσον αφορά στα ερωτικά σου επιθυμείς όλο το «πακέτο» και δε συμβιβάζεσαι εύκολα με κάτι που δεν ανταποκρίνεται στα δικά σου στάνταρ. Σήμερα έχεις όλες τις ευκαιρίες να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου δημιουργήσει έντονη ερωτική επιθυμία και ενδεχομένως να μην μείνει αδιάφορο από την παρουσία σου. Μπορεί να μην έχει και την εξέχουσα κοινωνική ή οικονομική θέση αλλά η προσωπικότητά του θα σε ελκύσει.

Σε σχέση: Έχεις μάθει να επιβιώνεις στα δύσκολα και να περνάς καλά με τα λίγα και με τα πολλά και σήμερα θα προσπαθήσεις να αποδείξεις στο ταίρι σου ότι το παν είναι το πώς νιώθεις όχι το πόσα έχεις στην τσέπη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στον 7ο οίκο σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις με ευκολία τις θέσεις σου και να γίνουν αποδεκτές από αρκετά άτομα. Παρ' όλα αυτά, στο ερωτικό κομμάτι τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά αφού κατά βάθος ζητάς πολλά και δύσκολα να βρεθούν και μάλλον δεν το αντιλαμβάνεσαι. Σήμερα πάντως θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα έχει και εμφάνιση και περιεχόμενο και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το αφήσεις να χαθεί μέσα από τα χέρια σου.

Σε σχέση: Η σχέση είναι υπόθεση δύο ανθρώπων και είναι σημαντικό να κατανοήσεις πλήρως ότι ο καθένας από την πλευρά του οφείλει να συμβάλλει τα μέγιστα για να την διατηρήσει. Ο θρόνος μοιράζεται, δεν είναι ανήκει αποκλειστικά σε κανέναν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Όσο περισσότερο πιστεύεις στην αξία σου, τόσο αυτό βγαίνει προς τα έξω και εκτιμάσαι πολύ περισσότερο, επαγγελματικά και ερωτικά. Η σεμνότητα ωφελεί μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις γιατί σε όλες τις υπόλοιπες παρεξηγείται. Δείξε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και σίγουρα θα υπάρξει κάποιος ή κάποια εκεί έξω που θα τα αναζητά στο πρόσωπο ενός ατόμου και θα τα θεωρεί ιδανικά.

Σε σχέση: Ίσως πρέπει να μειώσεις τις προσδοκίες σου από την εργασία σου αλλά καλό θα ήταν να ακούσεις το σύντροφό σου και να μην το δείξεις. Το τι φαίνεται ότι επιδιώκεις, με το τι πραγματικά ελπίζεις καλύτερα να το ξέρεις μόνο εσύ.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved