Ερωτικό ωροσκόπιο 22/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/5

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είναι η ιδανική Παρασκευή για, κέφια και διασκεδάσεις γιατί όλοι γύρω σου νιώθουν μουρτζούφληδες, που ακόμα κι αν ήσουν καλά, στο τέλος θα καταφέρουν να σου χαλάσουν τη διάθεση. Βέβαια και εσένα σε έχουν κυριεύσει οι σκέψεις με ένα άτομο από το παρελθόν και σου δημιουργούνται ανάμεικτα συναισθήματα. Το βράδυ, θα δεις πιο ήρεμα τα πράγματα και θα αποφασίσεις να κλείσεις οριστικά αυτό το κεφάλαιο.
Σε σχέση: Έχεις μια εσωστρέφεια ή μια κατήφεια κι ίσως δεν θέλεις σε αυτή τη φάση να βρεθείς με το ταίρι σου για να μη του χαλάσεις κι αυτού τη διάθεση. Γι' αυτό, ακόμα κι αν είχατε κανονίσει στο φλου κάτι, τελικά θα αρνηθείς και θα μείνεις σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Μεγάλη σημασία έχει για σένα να μην νιώθεις ότι σε ξεβολεύουν και σε βάζουν σε μια διαδικασία τελείως έξω από τη συνηθισμένη σου και σήμερα μάλλον θα νιώσεις ότι κάτι τέτοιο πάει να γίνει με ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα, αφού προσπαθεί να σε τρέξει. Μιας και δεν είσαι κι από τους πιο παραχωρητικούς ανθρώπους, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι δεν είσαι εσύ για τέτοια κι ότι μάλλον δε σου ταιριάζει.
Σε σχέση: Υπάρχει μια οικονομική δυστοκία που επηρεάζει και τη σχέση σου αφού δεν μπορείς να κάνεις με το σύντροφό σου όλα όσα θέλεις και σήμερα θα περικόψεις και κάποια προσωπικά έξοδα, μπας και μπορέσεις κάτι ακόμα να εξοικονομήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Δεν πρόλαβε να μπει ο Ήλιος στο ζώδιό σου και συναντά τον σοβαρό και μετρημένο Κρόνο από απέναντι, οπότε η χαλαρότητα και η ανεμελιά σου φεύγει μονομιάς. Ίσως νιώσεις ότι ήρθε η ώρα να συμμαζευτείς και να μη γυρνάς δεξιά κι αριστερά και να κοιτάξεις να αποκατασταθείς ερωτικά γιατί τα χρόνια περνούν και δε θα είσαι πάντα νέος/α. Αν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δυο άτομα, θα πας προς αυτό που σου αποπνέει σταθερότητα.
Σε σχέση: Δύσκολη μέρα για τη σχέση σου η σημερινή γιατί όλα τα προβλήματα που είχατε κατά καιρούς σαν ζευγάρι θα βγουν στην επιφάνεια, μέσα από όχι και τόσο ευχάριστες καταστάσεις και θα επιζητήσουν άμεση λύση που θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να τη βρείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις που έχεις την κυκλοθυμική Σελήνη στο ζώδιό σου και οι αντιδράσεις σου είναι σπασμωδικές και τα συναισθήματά σου έντονα, εξαιτίας της μη ξεκάθαρης στάσης ενός ατόμου απέναντί σου, έρχεται κι ένα θέμα στη δουλειά και χαλά τελείως τη διάθεσή σου. Ευτυχώς είναι Παρασκευή και θα βρεις την ευκαιρία από το απόγευμα να κατεβάσεις τα ρολά σου και να ηρεμήσεις κάπως.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει μια συναισθηματική ανασφάλεια και να γίνεις λίγο καταπιεστικό/η με το ταίρι σου για να νιώσεις πιο ασφαλής. Αλλά, η αντίδρασή του δε θα είναι η αναμενόμενη καθώς δείχνει ότι έχει χάσει την υπομονή του γι' αυτό θα στενοχωρηθείς.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Από το βραδάκι και μετά θα στρώσουν λίγο τα πράγματα γιατί μέχρι τότε όλο παρεξηγήσεις, προβλήματα και ξενέρωτες καταστάσεις θα βιώνεις. Ενδεχομένως κι ένα ραντεβού που είχες κανονίσει με ένα άτομο για να γνωριστείτε καλύτερα να αναβληθεί και να σε γεμίσει αμφιβολία αρχικά, απογοήτευση στη συνέχεια. Γι' αυτό καλό θα ήταν να πάρεις δυο βαθιές ανάσες και να σκεφτείς μήπως το κάθε εμπόδιο για καλό ισχύει και στην περίπτωσή σου.
Σε σχέση: Το πρόβλημα ενός φίλου σου θα γίνει και δικό σου πρόβλημα σήμερα, αναστατώνοντάς σε και χαλώντας σου τη διάθεση τόσο που δεν θα έχεις καμία όρεξη να βγεις με το σύντροφό σου και θα τον παρακαλέσεις να το αναβάλλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Εφόσον διατηρείς την οργανωτικό πνεύμα, το πρόγραμμα και τηρείς κατά γράμμα τα πάντα, τότε θα είσαι από τα άτομα που δε θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα με τον Κρόνο. Αυτό που ίσως σε ταλαιπωρήσει και σε εκνευρίσει είναι η ασάφεια ενός προσώπου που δε σου ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του και σήμερα έχεις σκοπό να μην το τραβήξεις άλλο, αν δεν σου πει επακριβώς τι θέλει από σένα.
Σε σχέση: Ίσως νιώσεις κάποιες ενοχές σήμερα επειδή δεν περνάς αρκετό χρόνο με την οικογένειά σου ή να προκύψει ένα σχετικό με αυτήν θέμα που δε μπορείς να βοηθήσεις και αυτό θα σε τρώει αλλά το ταίρι σου θα είναι δίπλα σου και θα σε στηρίξει, προσπαθώντας να σε πείσει να μην τα παίρνεις όλα πάνω σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα, δεν θα είσαι και πολύ χαρούμενος/η καθώς τα σχέδιά σου για ένα χαλαρό και όμορφο βράδυ δεν βλέπεις να ευοδώνονται. Προβλήματα με την παρέα ή δικά σου της τελευταίας στιγμής θα χαλάσουν το πρόγραμμά σου και θα σε ρίξουν ψυχολογικά. Μπορεί να ήλπιζες να δεις κι ένα πρόσωπο που σου αρέσει πηγαίνοντας στο συνηθισμένο σου μέρος αλλά ούτε αυτό θα γίνει. Υπομονή! Θα υπάρξουν και καλύτερες μέρες.
Σε σχέση: Αν είχατε κανονίσεις να φύγετε με το σύντροφό σου για τριήμερο, μάλλον θα προκύψουν διάφορα εμπόδια που ή θα καθυστερήσουν την φυγή σας ή θα την αναβάλλουν. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, εξαντλώντας όλες τις εναλλακτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλύτερα η σιωπή κι η απόσταση, παρά να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να πεις ή να κάνεις πράγματα, πιεζόμενος/η από τα συναισθήματά σου. Ιδιαίτερα στα ερωτικά σου, αυτό που πρέπει να κυριαρχήσει είναι η λογική και να σκεφτείς με πολύ προσοχή, αν τελικά αξίζει τον κόπο να αναστατώνεσαι για ένα άτομο που πέραν την σεξουαλικής έλξης, δεν έχετε τίποτα κοινό μεταξύ σας, ούτε καλύπτει βασικές ανάγκες σου.
Σε σχέση: Ενδεχομένως να είναι μια νύχτα αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά με το σύντροφό σου σήμερα αλλά θα βγάλει και πράγματα στην επιφάνεια που καλό θα ήταν να τα διαχειριστείς με τη δέουσα προσοχή και ψυχραιμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Κρόνου σε πιέζει ασφυκτικά και προσπαθεί να σε συνετίσει στα ερωτικά σου και να σε φέρει στο σωστό δρόμο της λογικής και της περίσκεψης. Πρέπει να κατανοήσεις βαθύτατα ότι οι λάθος επιλογές πάνω στον ενθουσιασμό και την έξαψη της στιγμής, εσένα πρώτα απ' όλα σου κοστίζουν και προσωπικά και ψυχολογικά. Βέβαια ο χαρακτήρας σου είναι τέτοιος που δύσκολα περιορίζεται γι' αυτό και θα δυσκολευτείς αρκετά.
Σε σχέση: Είναι η κατάλληλη μέρα να βάλεις κάτω τα θέματα της σχέσης σου και να τελειώνεις με τα κακώς κείμενα γιατί μόνο ένταση, ταλαιπωρία και προβλήματα δημιουργούν. Ίσως πρέπει να γίνεις πολύ πιο αυστηρός/η με συγκεκριμένα πράγματα που θεωρείς σημαντικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Ο Κρόνος είναι πολύ πιθανό να σε δικαιώσει σήμερα για τις προσπάθειες και τους κόπους που έχεις καταβάλλει ή θα σε τιμωρήσει γιατί υπέκυψες στις ανασφάλειές σου και δεν διεκδίκησες όσα ήθελες από ένα άτομο. Πάντως, μέχρι να αποφασίσει κι επειδή ο φόβος φυλάει τα έρημα, μάλλον θα φροντίσεις να μαζευτείς στο οχυρό σου για να μην εκτεθείς και θα περιμένεις, τουλάχιστον για την ώρα, από την άλλη πλευρά να κάνει κίνηση.
Σε σχέση: Το να καλύπτεις τα συναισθήματά σου από το σύντροφό σου και να βγάζεις έναν άτρωτο και εκλογικευμένο χαρακτήρα, το μόνο που σου προσφέρει τις περισσότερες των περιπτώσεων είναι να παίρνεις και την ευθύνη για το κάθε τι, που είναι πολύ ψυχοφθόρο και κουραστικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Περιορίζεσαι και πιέζεσαι συναισθηματικά σήμερα να πάρεις αποφάσεις για ένα άτομο που σου αρέσει αλλά νιώθεις ότι δεν είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις ακόμα μαζί του. Μπορεί να θέλεις πρώτα να τελειώνεις με κάποια προβλήματα ή εκκρεμότητες που έχεις, ώστε να είσαι απερίσπαστος/η ή να μην είναι εύκολο στη συγκεκριμένη φάση από τη δική του πλευρά. Ωστόσο, θα αισθανθείς τη μοναξιά και την ανάγκη να μοιραστείς στιγμές πολύ έντονα.
Σε σχέση: Πολλές υποχρεώσεις και δουλειές που πρέπει αναγκαστικά να τελειώσεις θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, προς απογοήτευση και δική σου και του συντρόφου σου που ενδεχομένως να είχε κάνει άλλα σχέδια για το βράδυ.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Το να μοιραστείς τα συναισθήματά σου είναι το ζητούμενό σου αλλά ίσως τόσο καιρό ψάχνεις σε λάθος μέρος για να βρεις το κατάλληλο άτομο. Καλώς ή κακώς έχεις αρκετές ευαισθησίες και ανάγκες που πιθανόν ένα άτομο ανώριμο και πολύ ανέμελο να μη γίνεται να στις καλύψει. Σήμερα θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι ότι χρειάζεσαι κάποιο δυνατό, σοβαρό και αξιόπιστο για να μπορέσεις να ακουμπήσεις πάνω του και να αισθανθείς ασφάλεια.
Σε σχέση: Μια απαίτηση ή πρόταση του συντρόφου σου ίσως σε πιέσει αρκετά και θα αναγκαστείς να την ικανοποιήσεις γιατί δεν γίνεται μόνο αυτός να σου κάνει τα χατίρια. Θα πρέπει, έστω να προσπαθήσεις, να του ανταποδώσεις. Εντούτοις, ο τρόπος που θα τεθεί, θα σε πειράξει αρκετά.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved