Ερωτικό ωροσκόπιο 21/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/5

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι μια μέρα γεμάτη ένταση, πάθος και γενικά φορτισμένη συναισθηματικά εξαιτίας της αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Ενστικτωδώς, θα σου βγει μια υπερβολική προσοχή, που ενδεχομένως να αγγίξει τα όρια της καχυποψίας και μεγάλος αυτοέλεγχος. Βέβαια είναι πολύ πιθανό όλη η συμπεριφορά να πάει περίπατο μαζί με τις όποιες προθέσεις σου να προφυλάξεις τον εαυτό σου μπροστά σε ένα άτομο που θα σε συνταράξει και θα χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου.
Σε σχέση: Μπορεί να σου βγει ένα ξέσπασμα στο ταίρι σου με αφορμή ένα γεγονός στη δουλειά σου και να θυμηθείς πράγματα και καταστάσεις από τα παλιά που κρατούσες καιρό μέσα σου. Προσπάθησε ό, τι είναι να το βγάλεις ελεγχόμενο, ώστε και να το ξεφορτωθείς και να μην τσακωθείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ξαφνικά ειδήσεις σε βγάζουν από την ηρεμία σου και η αναστάτωσή σου θα είναι μεγάλη μεν, αλλά θα σε παρακινήσει κιόλας να δώσεις τέλος σε μια ερωτική κατάσταση που κρατάει καιρό, χωρίς να σου προσφέρει τίποτα ουσιαστικό ή που έμενες από συνήθεια. Όποτε, μάλλον καλό θα σου κάνει, αφού θα ξεκολλήσεις και θα αναζητήσεις κάτι καλύτερο.
Σε σχέση: Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να «φρενάρεις» κάποιους συγγενείς σου ή του συντρόφου σου που βλέπεις ότι παρεμβαίνουν στη σχέση σου ή την επηρεάζουν με διάφορα λόγια και κινήσεις πίσω από την πλάτη σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ο Ήλιος στο ζώδιό σου αλλά και οι υπόλοιπες πλανητικές συνθήκες θα σε ωθήσουν ώστε απωθημένα, αλλά και κάποιο παράπονο, κρυφή επιθυμία ή ακόμα και κόλλημα που σου έχει μείνει να εκφραστούν και θα φροντίσεις είτε να το πραγματοποιήσεις, είτε να το ξεκόψεις τελείως. Ερωτικά θα πάρεις φωτιά, λοιπόν και ίσως μπλεχτείς με ένα άτομο που θα σε βγάλει από την εγκεφαλική προσέγγιση των πραγμάτων που είχες μέχρι τώρα και να το «τερματίσεις» πηγαίνοντας κατευθείαν στην... ουσία.
Σε σχέση: Ο σύντροφός σου θα σου βγάλει μια ένταση και ζήλεια με αφορμή ένα περιστατικό που για σένα είναι ασήμαντο. Χρησιμοποίησε την ευελιξία και την πονηριά σου για να στρέψεις όλη αυτή την ενέργειά του στον σεξουαλικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η αντίθεση του Πλούτωνα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε σπρώχνει να ξεσπαθώσεις, ακόμα κι αν δεν είχες αρχικά καμία τέτοια πρόθεση. Μπορεί να τα βάλεις με τον εαυτό σου και την καλή σου την καρδιά ή με ένα συγκεκριμένο άτομο που έχει κάνει τη ζωή σου κόλαση. Σίγουρα δε θα περάσει ανώδυνα η σημερινή μέρα και είναι πολύ πιθανό να πάρεις αποφάσεις οριστικές και αμετάκλητες που θα αφορούν στην μετέπειτα πορεία των ερωτικών σου, βγάζοντας στην επιφάνεια το «κακό» παιδί που κρύβεις.
Σε σχέση: Μπορεί να γίνεις αρκετά απόλυτος/η σήμερα με το σύντροφό σου, με αφορμή μια δική σου απαίτηση που δεν γίνεται ή δε θέλει να την πραγματοποιήσει και να επιμείνεις μην ακούγοντας λέξη. Διατήρησε όσο μπορείς την ψυχραιμία σου, εκτός αν ψάχνεις πάτημα για να το διαλύσεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Καλό είναι να βγαίνουν οι αλήθειες στο φως όσο σκληρές κι αν είναι για να ξέρεις πως θα πορευτείς με ένα άτομο και να μην ταλαιπωρείσαι ούτε εσύ, ούτε αυτό. Αν υποψιαστείς ότι κάτι κρύβεται, να επιμείνεις να μάθεις και από κει και πέρα να αποφασίσεις σύμφωνα με το συμφέρον σου. Υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσει ένα καινούργιο και πολύ παθιασμένο ειδύλλιο μέσα στη δουλεία σου.
Σε σχέση: Επειδή μπορεί να σε πιάσει μια ευσυγκινησία, αποφόρτιση ίσως από την ένταση που έχεις υποστεί, οι αντιδράσεις σου θα είναι λίγο υπερβολικές με το ταίρι σου και θα πεις κάτι που δεν το εννοείς. Όταν ηρεμήσεις, καλό θα ήταν να επανορθώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως νιώσεις σήμερα ότι θα ήθελες να ζήσεις έναν μεγάλο, μοιραίο έρωτα, γιατί δεν έχεις μια τέτοια εμπειρία μέχρι τώρα. Βέβαια δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η, αν μπορείς να αντέξεις τόσο έντονες καταστάσεις αλλά έστω κι ως ένα σημείο πιστεύεις ότι θα το πάλευες. Πάντως αν κυκλοφορήσεις σήμερα στα κατάλληλα μέρη, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου προσφέρει κάτι ανάλογο ή αυτό θα σου αποπνέει.
Σε σχέση: Ένας φίλος μπορεί να μπλέξει με λόγια εσένα ή το ταίρι σου ή να μάθετε ότι λέγονται πράγματα για τη σχέση σας από κάποιο πρόσωπο που πλέον δεν έχετε καμία επαφή. Και στις δυο περιπτώσεις θα στενοχωρηθείτε αλλά θα ξέρετε και με τι έχετε να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν δεν βάλεις οριστικό τέλος σε ένα έρωτα που δεν ευδοκίμησε ή βρίσκεται σε κώμα και δε σου προσφέρει τίποτα πια, δεν μπορείς να κάνεις χώρο στην καρδιά σου να φωλιάσει ο καινούργιος. Γι' αυτό κλείσε το διακόπτη, βγάλε τον από την πρίζα και προχώρησε παρακάτω. Υπάρχουν προοπτικές για κάτι όμορφο και γεμάτο συναισθηματικά, αρκεί να ανοίξεις τα μάτια σου και να τις δεις κι όσο πιο πολύ καθυστερείς, τόσο παρατείνεται η μοναξιά σου.
Σε σχέση: Ενδεχομένως το πάθος στη σχέση σου να έχει ατονήσεις λόγω επαγγελματικών θεμάτων αλλά σήμερα σου δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να του κάνεις μια τονωτική ένεση και να ζήσετε μεγάλες στιγμές με το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα σε πάει πολύ κι αν αναζητάς κάτι πολύ δυνατό στην ερωτική σου ζωή, σήμερα το βράδυ καλό θα ήταν να μη μείνεις μέσα. Μην ξεχνάς ότι για τα αισθηματικά σου είναι μια ευνοϊκή περίοδος, γι' αυτό βάδισε με γνώμονα το αλάθητο ένστικτό σου και μόλις σου χτυπήσει το εσωτερικό, προειδοποιητικό καμπανάκι, κάνε την κίνησή σου και άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά.
Σε σχέση: Αν σε πιάσει η αυτοκαταστροφική σου διάθεση, μην την αφήσεις να σε κυριέψει. Διώξε τις αρνητικές σκέψεις και εστιάσου μόνο στο ταίρι σου και το αποψινό βράδυ, που εσύ θα φροντίσεις να του μείνει αξέχαστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να είσαι άνθρωπος της περιπέτειας και να αναζητάς συνεχώς κάτι καινούργιο που θα σε ενθουσιάζει αλλά στον έρωτα δε θέλεις να μπλέκεις με παθιασμένες καταστάσεις που σε περιορίζουν, σε δεσμεύουν και σε ταλαιπωρούν. Γι' αυτό οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/η με κάποιο άτομο που ίσως σε πλησιάσει γιατί μπορεί τώρα να σε ελκύει τρελά αλλά στην πορεία δε θα αντέξεις την πίεση ή τον έλεγχό του.
Σε σχέση: Χρήματα, έξοδα, αγορές και επιθυμίες είναι κάποια από αυτά που σε βασανίζουν σήμερα είτε γιατί τα έχεις, είτε γιατί δεν τα έχεις, αλλά επειδή όλα αυτά σε χαλάνε, αρχικά για να ξεχαστείς, θα ριχτείς στην αγκαλιά του έτερου ήμισυ, μετά όμως θα βάλετε φωτιά στη νύχτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Επειδή ήδη έχεις αρκετές εμπειρίες με τα βαθύτερα συναισθήματα που καταπίνουν τη λογική σου, η μέρα δε θα αποτελέσει έκπληξη για σένα. Τα πάνω και τα πολύ κάτω της διάθεσής σου είναι συχνό φαινόμενο κι όσο δεν διοχετεύεις ερωτικά όλα αυτά που έχεις μέσα σου, τόσο χάνεις την ισορροπία σου. Αναζητάς όμως το απόλυτο έστω και ενδόμυχα, κάτι που δυσκολεύει τα πράγματα, αλλά αν επιμείνεις μπορεί και να το αποκτήσεις, ακόμα και σήμερα.
Σε σχέση: Με την αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα ένα γεγονός που ίσως προκύψει στη σχέση σου θα σε αφήσει άδειο/α από ενέργεια γι' αυτό είναι πιθανό να μην έχεις καμία φανερή αντίδραση, αν και μέσα σου θα βράζεις. Πολύ ετεροχρονισμένα μπορεί να πετάξεις κάποια πολύ βαριά κουβέντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν και δε σου αρέσουν τα μυστικά, γιατί σε βασανίζει όλο αυτό το βάρος που αναγκάζεσαι να σηκώνεις, εντούτοις σήμερα ίσως γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε μαγνητίσει αλλά για κάποιο λόγο όλη η φάση που θα παιχτεί μεταξύ σας θα πρέπει να κρατηθεί κρυφή. Επειδή η κατάσταση είναι έντονη συναισθηματικά, θα την αποδεχτείς ως έχει, σε λίγο καιρό όμως δε θα αντέχεις άλλο να κρύβεσαι και θα βάλεις φρένο.
Σε σχέση: Ό, τι κι αν έχεις, είναι η κατάλληλη μέρα να το βγάλεις από μέσα σου και να το μοιραστείς με το ταίρι σου. Μπορεί να μην είναι και το πιο ευχάριστο, μόνο έτσι όμως θα νιώσεις ανακουφισμένος/η κάποια στιγμή και θα ανασάνεις ελεύθερα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ένα άτομο ίσως μπει σήμερα στην όμορφη και ήρεμη ζωή σου και την αναστατώσει γιατί τα συναισθήματα που θα νιώσεις θα είναι πρωτόγνωρα και σε τέτοιο βαθμό που δε θα ξέρεις πώς να τα διαχειριστείς. Επειδή όμως έχεις την ικανότητα να προσαρμόζεσαι γρήγορα, θα μπεις στο χορό κι ίσως παίξεις και το παιχνίδι του μυστηρίου και των μυστικών για να τονώσεις ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να μην ακολουθήσεις ένα παραλογισμό του συντρόφου σου, προερχόμενο από ζήλεια ή κτητικότητα και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε ό, τι ακούσεις. Κάποια στιγμή σύντομα θα εκτονωθεί η κρίση και θα μπορέσεις να του απαντήσεις ανάλογα.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved