Ερωτικό ωροσκόπιο 20/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/5

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Να είσαι προσεκτικός/η σήμερα στο τι θα κάνεις κι ιδιαίτερα στο τι θα πεις σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει γιατί υπάρχει περίπτωση να σε παρεξηγήσει ή να φανερώσεις λεπτομέρειες από την προσωπική σου ζωή που δε χρειαζόταν και εφόσον δεν το ξέρεις πολύ καλά δεν ξέρεις και πως θα τις εκλάβει. Γι' αυτό, κάνε το αντίθετο και προσπάθησε να μάθεις περισσότερα για εκείνο.
Σε σχέση: Ούτε λίγο ούτε πολύ μπορεί σήμερα εσύ ή ο σύντροφός σου να βρεθείτε μπλεγμένοι από λόγια τρίτων ίσως και συγγενών και όλη αυτή η κατάσταση να σας επιφέρει μια αναστάτωση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Αντί να προσπαθήσεις να κρύψεις πως νιώθεις σε ένα άτομο που σου αρέσει εδώ και καιρό ίσως είναι καλύτερα να το προσελκύσεις και να του ανοίξεις την καρδιά σου, έστω ως ένα σημείο, ώστε να απελευθερωθείς κι από διάφορες φοβίες που σε βαραίνουν. Άλλωστε καλό θα ήταν να κάνεις ένα άνοιγμα και να του εκδηλώσεις τι θέλεις για να δεις πρώτα αν ενδιαφέρεται κι αυτό και να μη χάνεις το χρόνο σου στην αντίθετη περίπτωση.
Σε σχέση: Ένα οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσει αρκετά σήμερα γιατί θα αναγκαστείτε είτε να το διευθετήσετε άμεσα ή να βρείτε ένα τρόπο να το μεταθέσετε γι' αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη που θα βρίσκεται λίγο ακόμα στο ζώδιό σου σε σπρώχνει να ανανεωθείς και να κάνεις πράγματα που ενδεχομένως όλο τα ανέβαλες. Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις και μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, σε ντύσιμο ή μαλλιά που είχες στο μυαλό σου εδώ και καιρό ώστε να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση και φυσικά τη γοητεία σου. Σίγουρα πάντως θα τραβήξεις πολλά βλέμματα πάνω σου με την ανεμελιά, την ενεργητικότητα και το κέφι σου.
Σε σχέση: Δεν πρέπει να φρενάρεις τα πράγματα στη σχέση σου αλλά καλό να τα αφήσεις να πάρουν το δρόμο τους. Όταν όλα έρθουν όλα στην επιφάνεια, τότε θα ξέρεις τι χρειάζεται να κάνεις. Μέχρι όμως να γίνει αυτό, προσπάθησε να διατηρείς την ψυχραιμία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη από το απόγευμα στο ζώδιό σου, ενδεχομένως να αρχίσεις να επικοινωνείς με ένα πρόσωπο που σου αρέσει αλλά μη βιαστείς να του παραχωρήσεις την καρδιά σου. Μιλήστε, βγείτε, δώσε του χρόνο να ξεδιπλωθεί και μη δένεις κόμπο τα όμορφα λόγια ή τις υποσχέσεις που σου δίνει. Πάντα στην αρχή λέγονται διάφορα αλλά το θέμα είναι, αν θα γίνουν πράξη και μέχρι, τότε κράτα μικρό καλάθι.
Σε σχέση: Ίσως κλειστείς στον εαυτό σου μετά από μια διαφωνία με το σύντροφό σου και δε θες να του μιλήσεις, αλλά καλό θα ήταν να πάρεις το χρόνο σου να ηρεμήσεις και μετά να προσπαθήσεις να τα ξαναβρείτε.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Αρκετή ενέργεια έχεις σήμερα και δε βρίσκεις ησυχία γι' αυτό θα επικοινωνήσεις με φίλους και γνωστούς κι ίσως κανονίσεις να βρεθείτε με κάποιους απ' όλους για ένα καφέ ή ποτό. Μέσα σε αυτό τον ευχάριστο αναβρασμό είναι πιθανό να σε φλερτάρει αρκετά επίμονα ένα άτομο αλλά με χιούμορ και τρόπο ανάλαφρο και να σε καταφέρει στο τέλος να δεχτείς να βγείτε μαζί άμεσα για να γνωριστείτε καλύτερα.
Σε σχέση: Έχεις ανάγκη να ακούσεις όμορφα λόγια από το ταίρι σου και να νιώσεις την αγάπη του αλλά καλό θα ήταν να κάνεις εσύ την αρχή για να σε ακολουθήσει αν βλέπεις ότι δεν παίρνεις αυτό που θέλεις, παρά να κρατάς μούτρα ή να αρχίσεις να γκρινιάζεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως παρουσιαστεί μια ευκαιρία σήμερα στα ερωτικά σου και γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου τραβήξει την προσοχή το ανέμελο στυλ του και η επικοινωνιακή του άνεση. Η συζήτηση μαζί του θα είναι μια απόλαυση για σένα και η ώρα θα κυλήσει χωρίς να το καταλάβεις. Καλό θα ήταν όμως μετά να μην αρχίσεις το αναλύσεις και να το πολυψειρίζεις. Φρόντισε να το διασκεδάσεις και στην πορεία θα δεις πως θα το χειριστείς.
Σε σχέση: Έχεις τόσα πολλά σήμερα να κάνεις που ενδεχομένως να μην προλαβαίνεις ούτε να ανασάνεις αλλά επειδή μπορεί να μην καταφέρεις όσα έχεις κατά νου, ίσως πρέπει να ζητήσεις βοήθεια από το σύντροφό σου και να μην τα πάρεις όλα πάνω σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να μην πετάς στα ουράνια, αλλά έχεις μια καλή ψυχολογία σήμερα και είσαι αποφασισμένος/η να διατηρήσεις τη θετική σκέψη. Η επικοινωνιακή σου άνεση και η χαλαρή σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να κάνεις αρκετές γνωριμίες κι ίσως μια από αυτές ξεφύγει λίγο από το τυπικό και αρχίσει να παίρνει μια ερωτική απόχρωση που θα σου δώσει μια ελπίδα ότι κάτι καινούργιο πάει να δημιουργηθεί.
Σε σχέση: Μια κουβέντα με το ταίρι σου σήμερα μπορεί να ξεστρατίσει τελείως και για άλλο να ξεκινήσατε κι άλλο να καταλήξετε να μιλάτε, όχι ότι δε θα είναι σημαντικό αλλά το πιθανό είναι στο τέλος να μη λύσετε κανένα θέμα από τα δύο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις πάρει φόρα και τίποτα και κανείς δε μπορεί να σε εμποδίσει να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο στον ερωτικό τομέα, αφού ήδη έχεις εστιάσει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και είσαι πολύ κοντά στο να το κατακτήσεις ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν τα πράγματα. Με επιμονή συνέχισε να το πολιορκείς και δε θα αργήσει η μέρα που θα γίνει δικό σου.
Σε σχέση: Η ερωτική σου διάθεση είναι μεγάλη γι' αυτό τουλάχιστον για σήμερα θα ξεχάσεις οτιδήποτε σε απασχολεί και θα ρίξεις όλο το βάρος σου στο να απολαύσεις τη νύχτα με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου για λίγο ακόμα και τους, Άρη και Ερμή, έχεις αναλάβει δράση στα ερωτικά σου. Βγαίνεις συχνότερα, σου γίνονται προτάσεις και έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετά άτομα που θα σου φανούν ενδιαφέροντα και θα σε ελκύουν. Εντούτοις, ενώ όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά, κάτι στραβώνει στην πορεία και ξαναγυρνάς στην αναζήτηση. Μπορεί να φταίει στο ότι εσύ ξεκινάς καλόπιστα και μάλλον πρέπει να αρχίσεις να γίνεσαι πιο πονηρός.
Σε σχέση: Μετά από αρκετές πιέσεις του συντρόφου σου ίσως τελικά αναλάβεις να τακτοποιήσεις ένα θέμα που απέφευγες και χρησιμοποιούσες διάφορες δικαιολογίες. Τώρα αν θα το ολοκληρώσεις, ενδεχομένως να μην είναι στο χέρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη μπαίνει στον 7ο οίκο σου από το απόγευμα και το μυαλό σου έχει αρχίσει και καίγεται από τις πολλές στροφές που παίρνει και ενδεχομένως από ένα σημείο και μετά να νιώθεις ότι το κεφάλι σου θα εκραγεί από τις πολλές και διαφορετικές σκέψεις που κάνεις. Καλύτερα να πάρεις μια απόσταση από τα πράγματα και να κατεβάσεις ρολά. Ιδιαίτερα με ένα πρόσωπο που μια στα λέει έτσι και μια αλλιώς, είναι προτιμότερο να μην έχεις επαφή για να δεις απερίσπαστος/η τι θα κάνεις.
Σε σχέση: Διάφορα προβλήματα και παρεξηγήσεις στη δουλειά αλλά και στη σχέση σου ίσως σήμερα σε αναγκάσουν να αποφύγεις διπλωματικά μια συζήτηση που θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τα ήδη ταραγμένα νεύρα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Μέχρι σήμερα διαφαινόταν μια αλλαγή στα ερωτικά σου αλλά σαν να πάτησε κάποιος το «κουμπί» της αναμονής και όλα δείχνουν να έχουν μπει στο ψυγείο, τουλάχιστον από την πλευρά του άλλου ατόμου. Καλό θα ήταν όμως να προσπαθήσεις να μάθεις τι έχει γίνει και να μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους γιατί μπορεί να υπάρχει κάποιος άλλος λόγος άσχετος με σένα κι εσύ να φαντάζεσαι διάφορα που δεν ισχύουν.
Σε σχέση: Για να απολαύσεις ξέγνοιαστος/η το βράδυ με το ταίρι σου φρόντισε να έχεις τελειώσει όσα είχες αναλάβει και μην τα ξεπετάξεις επειδή βαρέθηκες γιατί είναι πολύ πιθανό κάτι να παραλείψεις, να ξεχάσεις ή να κάνεις λάθος και μετά να τρέχεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ενώ βάζεις το μυαλό σου να δουλέψει και βρίσκεις διάφορες ιδέες για να βγεις από ένα ερωτικό αδιέξοδο, στην πράξη βλέπεις ότι δε λειτουργούν κι αυτό σε μπλέκει ακόμα περισσότερο. Ενδεχομένως να ήταν καλύτερα αν χρησιμοποιούσες το ισχυρό σου όπλο, τη διαίσθηση. Εφόσον κατά βάθος γνωρίζεις ποια είναι η λύση, μην ψάχνεις με τη λογική να την υποστηρίξεις. Κάνε αυτό που νιώθεις.
Σε σχέση: Έχεις την αίσθηση ότι ένα θέμα της οικογένειάς σου ίσως να μην είναι τόσο απλό όσο σου παρουσιάζεται και μιας και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη μόνος/η σου θα ζητήσεις την άμεση βοήθεια από το σύντροφό σου, μήπως μπορέσεις να φτάσεις στην αλήθεια.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved