Ερωτικό ωροσκόπιο 18/5

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/5

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Νέα Σελήνη γίνεται στον 2ο οίκο σου και σε επηρεάζει τόσο στον οικονομικό όσο και περισσότερο στον ερωτικό τομέα. Η ένταση μέσα σου σιγοβράζει, οι ορέξεις σου είναι μεγάλες και οι επιθυμίες αρκετές. Ευκαιρίες για κάτι καινούργιο και πολύ δυνατό θα αρχίσουν να εμφανίζονται συνεχώς κι είναι στο χέρι σου ποια απ' όλες θα επιλέξεις για να πορευτείς, αρκεί η επιλογή σου να μην γίνει βιαστικά και με μόνο κριτήριο το σεξουαλικό.
Σε σχέση: Ο ερωτισμός στη σχέση σου αυξάνεται κατακόρυφα αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθουν στο φως στοιχεία που θα ξυπνήσουν την ζήλεια και την κτητικότητα προς το σύντροφό σου, ενδεχομένως κι αναίτια γι' αυτό απαιτείται ψυχραιμία από την πλευρά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου έρχεται την κατάλληλη περίοδο να σου ανοίξει ένα καινούργιο κύκλο στα ερωτικά και να σου προσφέρει πολλές νέες συγκινήσεις. Αν κρατήσουν για πολύ καιρό δεν είναι κάτι εύκολο να απαντηθεί, καθώς, τουλάχιστον αρχικά, το ειδύλλιο με ένα πρόσωπο ίσως έρθει αντιμέτωπο με αρκετά εμπόδια που θα δοκιμάσουν την πίστη και την αντοχή σου. Αν επιμείνεις όμως πιθανόν, από ένα σημείο και μετά τα πράγματα μεταξύ σας να κυλήσουν αβίαστα.
Σε σχέση: Η σχέση σου ίσως μπει σε μια φάση αλλαγών εξαιτίας κάποιων νέων δεδομένων που θα προκύψουν. Η προθυμία σου να τις αποδεχτείς και να τις οικειοποιηθείς θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να ανακτηθούν οι ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Προβληματισμό και αμφιβολίες σου δημιουργεί αυτή η Νέα Σελήνη κυρίως στα ερωτικά σου γιατί η έκβασή τους είναι αργή, τουλάχιστον για τα δεδομένα σου παρότι θεωρείς ότι έκανες ό, τι περνάει από το χέρι σου. Επιπλέον, ο κυβερνήτης σου, Ερμής, που γυρνά ανάδρομος εντός ολίγου ίσως σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις την στάση σου απέναντι σε ένα άτομο. Παρ' όλα αυτά έχεις μια κρυφή ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά.
Σε σχέση: Ξέρεις ότι κάτι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η κατάσταση στη σχέση σου αλλά ακόμα δεν έχεις καταλήξεις τι. Καλό θα ήταν όμως ό, τι κι αν σκέφτεσαι να το συζητήσεις και με το ταίρι σου και να μην πάρεις μονομερείς αποφάσεις αναγκάζοντάς το να σε ακολουθήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αναγκάζεσαι με τη Νέα Σελήνη να αλλάξεις νοοτροπία για να δεις αισθητή βελτίωση στην ερωτική σου ζωή, εφόσον από λόγια έχεις χορτάσει, αλλά έργα ακόμα δεν έχεις δει. Πολλοί/ες σε φλερτάρουν, σε προσεγγίζουν και εσύ αντιλαμβάνεσαι ότι ελκύεις αλλά... τηγανίτα τίποτα. Μιας και έχεις σημαντική εύνοια, λόγω Αφροδίτης, ίσως πρέπει κι εσύ να πιέσεις περισσότερο τα πράγματα και να μην περιμένεις συνέχεια από την άλλη πλευρά.
Σε σχέση: Σαφώς τα προβλήματα δεν θα εξαφανιστούν ως διά μαγείας στη σχέση σου αλλά βλέπεις ότι και από τους δυο σας υπάρχει η πρόθεση να επιλύονται γρήγορα και χωρίς περεταίρω δράματα. Θα διατηρήσετε την σύμπνοια σαν ζευγάρι, ακόμα κι αν δοκιμαστείτε.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι το καμπανάκι που περίμενες να ακούσεις για να σταματήσεις τα μεγαλεπήβολα σχέδια και τις υψηλές προσδοκίες και να αντιμετωπίζεις τα προσωπικά σου θέματα πιο προσγειωμένα, βλέποντας τι είναι εφικτό και δυνατό να γίνει. Εννοείται ότι θα περάσεις από κόσκινο και τα ερωτικά σου, γιατί εκεί «πονάς» περισσότερο και πιθανόν να αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι αυτό που υπάρχει δίπλα σου και ενδεχομένως δεν το εκτιμούσες.
Σε σχέση: Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου στα επαγγελματικά σου και να πάρεις τα εύσημα, αλλά θα πρέπει να επιδείξεις κι εσύ σύνεση. Ενδεχομένως σε αυτό να βοηθήσει έμμεσα και ο σύντροφός σου γιατί όταν βλέπει ότι το παρακάνεις θα σου τραβάει τα λουριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα κλείσεις τα αφτιά σου στα πολλά και όμορφα λόγια γιατί σε έχουν κουράσει και θα αρχίσεις να αναζητάς την ουσία στην επικοινωνία σου τόσο με τους γνωστούς και τους φίλους, όσο και με πιθανούς ερωτικούς συντρόφους. Η κοινότητα αντιλήψεων, απόψεων και συγκεκριμένης νοοτροπίας θα μετρήσει πολύ για σένα γιατί έχεις ήδη μια βάση πάνω στην οποία θα μπορείς να χτίσεις μια σχέση.
Σε σχέση: Η διεκπεραίωση πρακτικών υποθέσεων που είναι σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό θα είναι το κύριο μέλημά σου αυτή την εποχή αλλά δεν θα είναι πάντα εύκολα τα πράγματα γιατί μπορεί εσύ να ξεκινάς οργανωμένα, δεν θα ισχύει το ίδιο όμως και για το σύντροφό σου....

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Και να ήθελες να πας πάσο, δε γίνεται με αυτή τη Νέα Σελήνη αφού πιέζεσαι να πραγματοποιήσεις κρυφές ερωτικές σου επιθυμίες και να κυνηγήσεις το όνειρο με καλές προϋποθέσεις. Εντούτοις, άλλες φορές θα σου φαίνεται πολύ απλό για να το πετύχεις, καθώς θα έχεις πέραση στο αντίθετο φύλο, άλλες όμως θα νιώθεις ότι πας για το θαύμα. Όπως κι αν έχει, εσύ να μην παρεκκλίνεις της πορείας σου και να επιμείνεις. Μόνο έτσι θα τα καταφέρεις.
Σε σχέση: Η ουσία είναι μία: αν δεν υπήρχαν ακόμα συναισθήματα και από τη δική σου πλευρά και από του συντρόφου σου, θα το είχατε διαλύσει προ πολλού με τόσα πάνω – κάτω που έχετε περάσει. Καλά θα κάνετε να το θυμάστε αυτό και οι δύο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Νέα Σελήνη στον άξονά σου, νιώθεις ότι επιτέλους έχει έρθει η ώρα σου να κάνεις παιχνίδι. Τα σχέδιά σου για ερωτική ανάκαμψη θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά, αφού θα κυκλοφορείς περισσότερο και όλο και πιο συχνά θα σου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίζεις καινούργια άτομα. Ο μαγνητισμός σου θα είναι έντονος, θα σε φλερτάρουν αρκετοί/ες και σίγουρα κάπου ανάμεσά τους θα υπάρξει και ένα πρόσωπο ξεχωριστό που θα σε συγκινήσει.
Σε σχέση: Θα παραμείνεις ανυποχώρητος/η στις αρχές σου και δε θα υποκύψεις στις πιέσεις του συντρόφου σου να επιδείξεις ελαστικότητα σε διάφορες περιπτώσεις. Άλλες φορές η στάση σου θα σε δικαιώσει, άλλες όμως θα γίνεις άδικος/η και θα κάψεις τα χλωρά μαζί με τα ξερά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ενώ θέλεις να τρέξεις μπροστά και να προλάβεις τις εξελίξεις, ξαναγυρνάς κάθε τρεις και λίγο στα παλιά και κάνεις συγκρίσεις με καταστάσεις του παρελθόντος, γιατί ό, τι συμβαίνει στα ερωτικά σου έχεις την αίσθηση ότι το έχεις ξαναζήσει. Μάλλον δεν έχεις ξεκολλήσει ακόμα από μια σχέση που έχει τελειώσει αλλά καλά θα κάνεις αυτή την περίοδο να κλείσεις τα κιτάπια σου.
Σε σχέση: Έχεις την αίσθηση ότι κάτι δεν κάνεις καλά ή πρέπει να το κάνεις αλλιώς για να αρχίσουν να λειτουργούν τα πράγματα στην σχέση σου όπως θέλεις. Μόνος/η όμως δεν μπορείς να το βρεις. Οφείλεις να το συζητήσεις με το σύντροφό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Ερωτικά διανύεις την καλύτερη περίοδο και με αυτή τη Νέα Σελήνη είσαι έτοιμος/η να χαράξεις μια πολύ επιτυχημένη πορεία στο συγκεκριμένο τομέα, οπότε το μόνο που σου χρειάζεται είναι να αρχίσεις να κοιτάς γύρω σου για να μη σου ξεφεύγουν οι ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Καλό θα ήταν λοιπόν να αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο για να αυξήσεις τις πιθανότητες, ώστε το καλοκαίρι να μη σε βρει μόνο/η.
Σε σχέση: Τα λόγια είναι περιττά και όσο πιο πολύ αναλύεις τα πράγματα, τόσο περισσότερο χρόνο σπαταλάς. Αυτό που χρειάζεται η σχέση σου είναι ερωτική ανανέωση και όχι πολύωρες συζητήσεις και εξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως η τροπή που θα πάρουν τα πράγματα στα ερωτικά σου να σε εκπλήξει γιατί θα ξεκινήσεις πολύ ανάλαφρα μια επαφή με ένα άτομο που θα γνωρίσεις το προσεχές διάστημα και ίσως τελικά την πατήσεις άσχημα μαζί του. Παρότι δεν ήταν στα σχέδιά σου να δημιουργήσεις σχέση, θα αρχίσεις να το σκέφτεσαι πολύ σοβαρά, αφού ναι μεν θα υπάρχουν διαφορές μεταξύ σας, αλλά και ομοιότητες οι οποίες θα είναι πολύ περισσότερες.
Σε σχέση: Η αντιδράσεις σου δεν θα είναι τόσο απότομες και θα είναι πιο εύκολο να ακολουθήσεις κάποιες πρακτικές συμβουλές του συντρόφου σου, κυρίως σε κάποιες επαγγελματικές προοπτικές που θα εμφανιστούν, που θα είναι προς το συμφέρον σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είσαι, ούτε και πρόκειται, να γίνεις πρακτικός άνθρωπος και να τα μετράς όλα στη ζωή σου, γι' αυτό και θα πιεστείς με αυτή τη Νέα Σελήνη. Ιδίως σε ό, τι αφορά ζητήματα καρδιάς, αν σου κάνει κάποιο άτομο το κλικ, κλείνεις τα μάτια, αφήνεσαι κι όπου σε πάει, χωρίς να σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Παρ' όλα αυτά καλό θα ήταν να έχεις μια επαφή με τη γη γιατί έτσι θα γλιτώσεις τον εαυτό σου από άσκοπη ταλαιπωρία.
Σε σχέση: Μια αλλαγή στην καθημερινότητά σας θα σας δώσεις νέα πνοή. Ενισχύστε τον ερωτισμό σας, απολαύστε μικρές όμορφες στιγμές οι δύο σας και προ παντός αφήστε απ' έξω από τη σχέση σας άτομα που παρεμβαίνουν και σας επηρεάζουν.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved