Ερωτικό ωροσκόπιο 17/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/5

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ξεκινάς με διάθεση να μαζευτείς κάπως, καθώς οι μέρες του καθισιού τελειώνουν και η καινούργια βδομάδα θα αρχίσει απαιτητικά αλλά δεν σε... πείθεις και δίνεις στον εαυτό σου μια ακόμα ευκαιρία χαλάρωσης και απολαύσεων. Το κακό είναι ότι τουλάχιστον στον ερωτικό τομέα σε τρώει ένα ανικανοποίητο, καθώς αναζητάς μια πολύ δυνατή εμπειρία που θα σε συγκλονίσει, που μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί στο δρόμο σου.
Σε σχέση: Κάποιες αγορές προσωπικών ή άλλων απαραίτητων ειδών είναι επιβεβλημένες αλλά δε θέλεις να ξοδέψεις αρκετά χρήματα γιατί μετά δε θα σου περισσέψουν για τα απαραίτητα γι' αυτό θα κοιτάξετε με το σύντροφό σου συμφέρουσες λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από χθες το πρωί βρίσκεται στο ζώδιό σου, ξεκινώντας την καινούργιο της κύκλο και μια μέρα πριν την Νέα φάση της αισθάνεσαι την ανάγκη σου για υλική και συναισθηματική εξασφάλιση να μεγαλώνει, γι' αυτό θα κινηθείς με στόχο την ικανοποίησή της, ακόμα κι αν απαιτεί από την πλευρά σου παραχωρήσεις. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν πατούσες στα σύννεφα και γνωρίζεις πολύ καλά ότι για να σου έρθει κάτι αξιόλογο ερωτικά θα πρέπει να εστιάσεις τις δυνάμεις σου εκεί.
Σε σχέση: Έχεις μια σταθερή βάση πάνω στην οποία κινείσαι και αναπτύσσεσαι, έστω κι αν γίνεται σε αργούς ρυθμούς, αλλά δεν προτίθεσαι να αλλάξεις τακτική, ακόμα κι αν αυτό δυσανασχετεί μερικές φορές το σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Το διήμερο που πέρασε είχες αναπτύξει φοβερές ταχύτητες και με αρκετή ορμητικότητα διεκδίκησες το αυτονόητο, ακόμα και στον έρωτα. Σήμερα, οι ρυθμοί σου θα αρχίσουν να πέφτουν γι' αυτό θα κάτσεις παράμερα και να παρατηρήσεις τα αποτελέσματα των πράξεών σου. Εννοείται ότι οι ελπίδες σου για ανάκαμψη είναι μεγάλες, αλλά έχεις και κάποιες αμφιβολίες μην τυχόν και δεν ήσουν ξεκάθαρος/η με αυτό που θέλεις.
Σε σχέση: Σου χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση και καθάρισμα του μυαλού από διάφορα θέματα που σου προκαλούν ένταση αλλά το ταίρι σου μάλλον δεν το έχει αντιληφθεί κι ίσως σε φορτώσει με διάφορες δουλειές. Δες το σαν ευκαιρία να καταπιαστείς με κάτι άσχετο για να μη σκέφτεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως η εξωστρέφεια και η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου ή μια αλλαγή στα στέκια που συχνάζεις με την παρέα σου να είναι απαραίτητη, προκειμένου να κάνεις νέες γνωριμίες κι ενδεχομένως να βρεις αυτό που ψάχνεις ερωτικά. Σήμερα πάντως έχεις μια καλή ευκαιρία να συναντήσεις ένα άτομο που θα σου αρέσει και θα σου δημιουργεί την αίσθηση ότι μαζί του θα μπορούσες να έχεις τη σχέση που επιθυμείς.
Σε σχέση: Ενδεχομένως σήμερα ο σύντροφός σου να παρουσιάσει μια τάση κτητικότητας που όμως εξαιτίας των αμφιβολιών που θα εκφράσει για την πιστότητά σου αντί να σε ευχαριστήσει, θα σε χαλάσει και θα σε κάνει να νιώθεις ότι σε πνίγει το άδικο.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Πάνω που έχεις την αίσθηση ότι τα πράγματα στρώνουν στα επαγγελματικά σου και μπορείς απερίσπαστος/η να αφιερωθείς στα ερωτικά σου που έχουν μείνει πίσω, κάτι γίνεται και ξαναγυρίζεις πίσω. Σήμερα θα νιώσεις ότι όλη αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει και μάλιστα γρήγορα γιατί στο τέλος ούτε στον ένα τομέα, ούτε στον άλλο θα δεις προκοπή. Γι' αυτό θα καταστρώσεις ένα σχέδιο ώστε σιγά-σιγά να βάλεις τις υποθέσεις σου σε τάξη.
Σε σχέση: Το να έχεις μια σταθερή σχέση και να μην ψάχνεσαι από δω και από κει, πέρα από τη συναισθηματική κάλυψη που σου παρέχει την οποία θεωρείς σημαντική, σήμερα θα διαπιστώσεις ότι σου δίνει και στήριξη τέτοια που μπορεί να σε βοηθήσει να προοδεύσεις σαν άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι μια μέρα που το μεγαλύτερο κομμάτι της θα το αναλώσεις σε δουλειές και πρακτικά θέματα, καθώς το ότι δε δουλεύεις σου δίνει την ευκαιρία να ξεσκαρτάρεις και πράγματα που είχες κατά νου. Υπάρχει όμως η περίπτωση να σε ξεσηκώσει ένα τηλεφώνημα φίλου ή γνωστού σου που ίσως σου ζητήσει να βρεθείτε για καφέ και να κουβεντιάσετε μια ερωτική του υπόθεση μιας και η ματιά σου είναι αντικειμενική.
Σε σχέση: Κάθε τι που λες στηρίζεται σε λογικά επιχειρήματα και το ίδιο ζητάς κι απ' το ταίρι σου που ενδεχομένως οι τοποθετήσεις του να είναι πολύ θεωρητικές και αυτό θα σε εκνευρίσει λίγο σήμερα σε μια συζήτησή σας.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Όσο ο αποσταθεροποιητικός Ουρανός παραμένει στον 7ο οίκο σου θα πρέπει να αποδεχτείς ότι θα υπάρχουν συχνά σκαμπανεβάσματα στα αισθηματικά σου και δεν θα νιώσεις την πολυπόθητη σιγουριά και ασφάλεια που έχεις ανάγκη. Καλό θα ήταν λοιπόν να απολαμβάνεις τις στιγμές και να μην προτρέχεις σε σχέδια για το μέλλον. Σήμερα, θα σου παρουσιαστεί η ευκαιρία για κάτι πολύ έντονο ερωτικά που δεν πρέπει να την αφήσεις ανεκμετάλλευτη.
Σε σχέση: Αν και εσύ είσαι σαφής και ξεκάθαρος/η στο τι θέλεις από το ταίρι σου, τότε κι αυτό θα καταλάβει κι αν μπορεί να ανταποκριθεί καλώς, αν όχι, δύο επιλογές έχεις: ή να το αποδεχτείς ή να το αλλάξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη έχει μπει ήδη στον 7ο οίκο σου κι ίσως με τίποτα δεν είσαι ικανοποιημένος/η σήμερα. Μια μπορεί να φταίνε τα μαλλιά σου, μια το ντύσιμό σου πάντως κάτι θα σε τρώει. Όλα αυτά βέβαια είναι αφορμές γιατί η πραγματική αιτία κρύβεται αλλού. Είτε θέλεις ένα άτομο πολύ και ακόμα δεν έχεις καταφέρει να το κατακτήσεις, είτε δεν βρίσκεις αυτό που θα σε συναρπάσει. Πάντως όπου κι πας αυτές τις μέρες θα τραβήξεις πάνω σου την προσοχή.
Σε σχέση: Σήμερα η μέρα θα είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στη σχέση σου είτε λόγω κάποιου κοινωνικού γεγονότος που θα παραστείτε με το σύντροφό σου, είτε γιατί θα νιώσεις εσύ τη διάθεση να έρθεις ερωτικά πιο κοντά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Σου χρειαζόταν αυτό το σύντομο διάλειμμα ενθουσιασμού και χαράς που έζησες το προηγούμενο διήμερο και θα ήθελες να κρατήσει λίγο ακόμα αλλά σήμερα νιώθεις τις δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν κι εκεί που ήσουν μέσα στην ενέργεια, τώρα βαριέσαι και να κουνηθείς. Βέβαια, δεν έχεις το κατάλληλο... κίνητρο! Γιατί αν λάβεις ένα τηλέφωνο ή μήνυμα από το πρόσωπο, θα βγάλουν φτερά τα πόδια σου.
Σε σχέση: Είναι πιθανόν μια πίεση από το σύντροφό σου να αντιμετωπίσεις πιο σοβαρά και ώριμα ένα θέμα που έχει προκύψει στη δουλειά να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα πάνω σου και να περάσεις σε μια χαρακτηριστική απάθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Από διάθεση είσαι πολύ καλά και αυτό σε βοηθά να δεις και τα πράγματα στα ερωτικά σου περισσότερο χαλαρά και ίσως πιο απλά απ' όσο τα βλέπεις εδώ και μέρες. Η εύνοια υπάρχει κι εφόσον την αντιληφθείς, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του και στη δική σου περίπτωση είναι να αρχίσεις να κοινωνικοποιείσαι περισσότερο για να ανοίξεις νέες προοπτικές.
Σε σχέση: Η Σελήνη στον εξίσου γήινο Ταύρο σε ωθεί να θέσεις στο σύντροφό σου τους προβληματισμούς σου για ένα θέμα οικονομικής φύσεως και να κάτσετε οι δυο σας να βρείτε την κατάλληλη λύση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ιδέες έχεις, το ίδιο και στόχους, από χρήματα πάσχεις κι ίσως σήμερα σε πειράξει που δεν έχεις την άνεση να κινηθείς όπως θέλεις και ενδεχομένως έμμεσα να εντυπωσιάσεις και να κερδίσεις ένα άτομο που σου αρέσει. Από τη στιγμή όμως που διαθέτεις μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα δε θα έπρεπε να σε απασχολεί. Κάνε το παιχνίδι σου χρησιμοποιώντας τα μέσα που έχεις και μη στέκεσαι σε αυτά που σου λείπουν.
Σε σχέση: Έχεις βάλει κάποιους στόχους για να κινηθείς στα επαγγελματικά σου, αλλά πολλά εξαρτώνται κι από τη στάση του συντρόφου σου γιατί αν είναι υποστηρικτικός/η και σε παρακινήσει θετικά θα τους επιχειρήσεις. Αν όχι, μάλλον θα τους αναβάλλεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Επηρεάζεσαι πολύ από την γνώμη των άλλων, γνωστών ή συγγενών σου, που μπορούν να βλέπουν τα πράγματα πιο πρακτικά από σένα και ίσως σου θέτουν προς απάντηση ερωτήματα, όπως κατά πόσο μπορεί να ευοδωθεί ένα ειδύλλιο και τι μελλοντικές προοπτικές έχει. Παρότι σήμερα θα αντιληφθείς ότι κάπου έχουν δίκιο, θα επιμείνεις για να τους πείσεις ότι η διαίσθησή σου δεν πέφτει έξω για ένα συγκεκριμένο άτομο.
Σε σχέση: Θα δείξεις μεγάλη αποφασιστικότητα και δε θα κάνεις καμία υποχώρηση σήμερα σε κάτι που με το δικό σου σκεπτικό έχεις δίκιο, παρά τις πιέσεις του συντρόφου σου να το ξανασκεφτείς.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved