Ερωτικό ωροσκόπιο 16/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/5


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε αποπροσανατολίσει σήμερα γιατί τα συναισθήματά σου θα κυριαρχήσουν και θα σε παρασύρουν στο να κάνεις όνειρα ακόμα και για ένα έρωτα που δείχνει ανέφικτος. Όμως θυμήσου ότι πολλές φορές η ίδια η ζωή και τα γυρίσματά της ξεπερνούν τη φαντασία, οπότε μη θεωρείς τίποτα απίθανο ή ακατόρθωτο. Αρκεί να το πιστέψεις!
Σε σχέση: Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου που έλεγε κι ένα παλιό τραγούδι και σε πλημμυρίζουν αισθήματα αγάπης και ζεστασιάς για το σύντροφό σου, οπότε η βραδιά σου θα είναι μέσα στο ρομαντισμό και την αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη κάνει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, οπότε τα κομπλιμέντα και τα θετικά σχόλια θα δίνουν και θα παίρνουν, καθώς βγάζεις μια γλύκα σε κάθε σου συναναστροφή. Αν, δε, προέρχονται κι από ένα άτομο που σου αρέσει, τότε μάλλον θα βρεθείς στον 7ο ουρανό. Αλλά, όσο ανεβασμένος/η κι αν νιώσεις, βάστα στην άκρη του μυαλού σου ότι τα λόγια είναι φθηνά, αν δεν είναι αληθινά...
Σε σχέση: Όμορφες στιγμές ανάμεσα σε σένα και με το σύντροφό σου επιφυλάσσει η σημερινή μέρα κι ίσως επιλέξετε να πάτε κάπου ρομαντικά, μόνοι σας, για να ζήσετε τον έρωτά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Μετά την τρικυμία έρχεται πάντα η γαλήνη και σήμερα οι τόνοι θα πέσουν αρκετά, αφήνοντάς σου την αίσθηση ότι το παν στη ζωή είναι να έχεις καλά αντανακλαστικά αλλά και όραμα. Μην απορρίψεις καμία πρόταση για σήμερα το βράδυ, γιατί μπορεί να είναι η ευκαιρία σου για να συναντήσεις έναν άνθρωπο που θα σε φροντίζει και θα σε αγαπάει. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να κάνεις τις επιλογές σου ανάλογα με τις ανάγκες σου.
Σε σχέση: Δεν θα σε χαρακτήριζε κάποιος άτομο ρομαντικό, αλλά σήμερα σε έχει πιάσει κι εσένα το όλο ονειρικό κλίμα και θα βγάλεις αρκετά όμορφα συναισθήματα στο σύντροφό σου, εκπλήσσοντάς το ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε όψη με τον Ποσειδώνα έρχονται να δώσουν στο σαββατόβραδο σου μια ξεχωριστή νότα μαγείας, ονείρου και φαντασίας και να σε κάνουν να πιστέψεις στο «ευτυχισμένο τέλος». Ο ερωτισμός σου είναι έντονος και όπου κι αν πας θα ελκύεις αρκετά, οπότε, αν πιστέψεις ότι κάπου ανάμεσα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, κρύβεται ο ένας και μοναδικός, με οδηγό τη διαίσθησή σου ίσως καταφέρεις να τον ανακαλύψεις!
Σε σχέση: Ένας ρομαντικός περίπατος, μια βόλτα στη θάλασσα ή στην εξοχή με το ταίρι σου, όχι μόνο θα σας χαλαρώσει και θα αλλάξετε τον αέρα σας αλλά και σας φέρει ακόμα πιο κοντά σαν ζευγάρι.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Αν αφεθείς να πιστέψεις ότι, ακόμα και στις μέρες μας γίνονται θαύματα, τότε ίσως βιώσεις κι εσύ ένα, γνωρίζοντας ένα άτομο που θα σου φανεί μυστηριώδες, μοναδικό και πολύ ελκυστικό. Ζήσε αυτή τη στιγμή, έστω κι αν κατά βάθος έχεις αμφιβολίες για το κατά πόσο είναι πραγματικά όλα αυτά ή η δική σου ανάγκη να βρεις κάτι ξεχωριστό τα εξιδανικεύει. Από αύριο, αν συνεχίσεις να το θέλεις, θα πάρεις τις απαντήσεις σου...
Σε σχέση: Πες πες πες ο σύντροφός σου, που θα είναι μέσα στη γλύκα και τα μέλια θα σε καταφέρει να σκεφτείς καλύτερα μια αγορά που θέλει να κάνετε και ενδεχομένως να σε πείσει τελικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν θέλεις να σε καταβάλλει τίποτα και σήμερα μια έντονη αισιοδοξία θα σε πλημμυρίσει και θα έχεις την αίσθηση ότι κάτι καλό σου επιφυλάσσει αυτή η μέρα στα ερωτικά γι' αυτό και θα κανονίσεις να βγεις. Μιας κι η μέρα το απαιτεί, ένα ποτό μπορεί να σε χαλαρώσει αρκετά και να βγάλεις όλη τη γλύκα και τη χάρη σου, οπότε δεν είναι απίθανο να σου γίνει μια κρούση από ένα άτομο που του αρέσεις πολύ κι η ανταπόκρισή σου θα είναι θετική.
Σε σχέση: Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα βγάζει στην επιφάνεια όλα τα συναισθήματά σας και γι' αυτό θα περάσετε ένα σαββατόβραδο γεμάτο αγαπησιάρικες εξομολογήσεις και ερωτικές στιγμές.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Γοητεία, χάρη, ευγένεια, όλα είναι υπέρ-ενισχυμένα πάνω σου σήμερα και ελκύεις ακόμα και τις πέτρες στο πέρασμά σου. Παρότι μπορεί να σε πιάσει μια τεμπελιά και δε θα έχεις όρεξη να πας κάπου, μην υποκύψεις και δέξου μια πρόταση να βγεις το βράδυ. Η νύχτα θα είναι γεμάτη χρώματα και αρώματα και είναι πολύ πιθανό να σε φέρει στην αγκαλιά ενός ατόμου που θα είναι πολύ κοντά στο ιδανικό σου πρότυπο.
Σε σχέση: Η βραδιά με το σύντροφό σου θα είναι γεμάτη αγάπη αλλά και μια γαλήνια σιωπή που δε θα θέλεις με τίποτα να χαλάσεις. Μπορεί απλά να κάθεστε αγκαλιά χωρίς να μιλάτε, μόνο να νιώθετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η γνωριμία σου με ένα πρόσωπο και τα όμορφα λόγια που θα ακούσεις να βγαίνουν από το στόμα του θα σε ανεβάσουν στους ουρανούς κι ίσως σε κάνουν να αφεθείς να ζήσεις, εν γνώσει σου, ένα παραμύθι γιατί το έχεις ανάγκη. Η διάθεσή σου είναι θετική, γι' αυτό θα φροντίσεις να διασκεδάσεις και να το ευχαριστηθείς αρκετά, κρατώντας βέβαια τις απαραίτητες επιφυλάξεις ενώ είναι πολύ πιθανό να ξαναβρεθείτε σύντομα.
Σε σχέση: Θα κρατήσεις ό, τι έχεις για τον εαυτό σου και θα φροντίσεις να το ξεχάσεις για να μη χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι τυχερός/η, αν δε δουλεύεις σήμερα, γιατί το μυαλό σου είναι τελείως αλλού και τα λάθη σου θα ήταν απανωτά. Είσαι γεμάτος θετική ενέργεια και όμορφα συναισθήματα που θέλεις να τα μοιραστείς με κάποιο άτομο που θα γνωρίσεις γι' αυτό θα κανονίσεις να βγεις μήπως κι η τύχη σου χαμογελάσει. Αν, πάλι, ήδη υπάρχει ένα πρόσωπο που βγαίνετε ίσως εξομολογηθεί ο ένας στον άλλον τον έρωτά του.
Σε σχέση: Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα, να βγάλεις το ρομαντισμό σου, να πάρεις το ταίρι σου αγκαλιά και να του μιλήσεις από καρδιάς για όλα όσα νιώθεις γι' αυτό και δεν του έχεις πει μέχρι τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Είναι η κατάλληλη μέρα να περάσεις μια διαφορετική εικόνα για σένα σε ένα άτομο που σου αρέσει και να φανείς στα μάτια του το ιδανικό. Έτσι κι αλλιώς έχεις αρκετά στοιχεία που θα μπορούσε να ερωτευτεί κάποιος άνθρωπος αλλά τα κρύβεις πίσω από την δυναμική σου προσωπικότητα. Δείξε την τρυφερή σου πλευρά, τις ευαισθησίες σου και θα δεις που η αντιμετώπισή του θα είναι τελείως διαφορετική και η ανταπόκρισή του μεγάλη.
Σε σχέση: Είναι ένα βράδυ που θέλεις να το περάσεις ήρεμα με το ταίρι σου. Ίσως πάτε κάπου οι δυο σας με λίγο και καλό κόσμο ή μείνετε μέσα και χαλαρώσετε με μουσική ή ταινίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: «Η φαντασία στην εξουσία» έλεγε ένα παλιό σύνθημα και σίγουρα θα φροντίσεις να το κάνεις πράξη, σήμερα καθώς θα παραμερίσεις τελείως την εκλογικευμένη ή θεωρητική σου πλευρά και θα αφεθείς σε όσα νιώθεις. Ενδεχομένως ένα άτομο να σε ελκύσει πολύ και να δώσεις σημασία στα αισθήματα που σου προκαλεί και τίποτα άλλο γι' αυτό, ακόμα κι αν δεν είναι, σε σένα θα φαίνεται πανέμορφο γιατί θα το βλέπεις με άλλα μάτια.
Σε σχέση: Η απόκρυψη της αλήθειας καμιά φορά σώζει καταστάσεις κι είναι πολύ πιθανό σήμερα να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό, αν κρίνεις ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις για ένα θέμα στο ταίρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Είναι η μέρα σου σήμερα και σίγουρα θα είσαι ο κύριος πρωταγωνιστής, ακόμα κι αν δεν το καταλάβεις. Με το δικό σου προσωπικό στυλ θα μαζέψεις τα πιο θετικά σχόλια, τα πιο όμορφα χαμόγελα και τα πιο γλυκά κομπλιμέντα που θα ανυψώσουν το ηθικό σου. Μπορείς να πλανέψεις όποιο άτομο θέλεις και να έρθει σχεδόν μαγνητισμένο κοντά σου γι' αυτό μην εκπλαγείς αν στα ερωτικά η επιτυχία σου σήμερα είναι μεγάλη.
Σε σχέση: Ο Ποσειδώνας κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη ενισχύοντας το ρομαντισμό και την φαντασία σου οπότε τι πιο ταιριαστό από το να φτιάξεις μια όμορφη ατμόσφαιρα με λουλούδια, κεριά, μουσική και ποτό για να απολαύσετε το βράδυ με το ταίρι σου.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved