Ερωτικό ωροσκόπιο 14/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/5


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Φόρτσα θα έχεις τα πανιά σου σήμερα, αφού η Σελήνη από το πρωί μπαίνει φουριόζα στο ζώδιό σου και σε γεμίζει ενέργεια και διάθεση να δράση. Οι σκέψεις και οι αναβολές τερματίζονται προσωρινά και έρχεται η ώρα να ξεκινήσεις τις πράξεις, αφού οι συγκυρίες σε ευνοούν. Οπλισμένος/η με αυτοπεποίθηση αλλά και έντονο ερωτισμό που σε κάνουν ακαταμάχητο/η, προετοιμάζεσαι για νέες ερωτικές διεκδικήσεις, μάχες και κατακτήσεις.
Σε σχέση: Η σχέση σου και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου το προσεχές διήμερο και πέρα από τις όμορφες στιγμές που θα μοιραστείτε, θα αναγκαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες, ώστε να ξεκαθαρίσεις δυο τρία πράγματα μεταξύ σας που σου έχουν γίνει βραχνάς.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα παρουσιάζεις τάσεις φυγής, έλλειψη υπομονής και δεν είσαι καθόλου διατεθειμένος/η να ασχοληθείς με διάφορα θέματα που μπορεί να προκύψουν στη δουλειά σου. Σίγουρα μια από τις αιτίες της όλης σου κατάστασης είναι ότι το μυαλό σου απασχολεί συνεχώς ένα άτομο που σου αρέσει αλλά δεν ξέρεις αν πρέπει να κάνεις κάποια κίνηση ή προς το παρόν να περιμένεις να δεις τι γίνεται κι από την πλευρά του.
Σε σχέση: Νιώθεις μια εσωτερική ένταση και είναι πολύ πιθανό να αρπάζεσαι με το παραμικρό ή να έχεις μικρή ανοχή σε κάποια πράγματα που σε πιέζει ο σύντροφός σου να κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στον Κριό σε ξεσηκώνει και σε βάζει στην πρίζα να κινητοποιηθείς και να συναντηθείς με άτομα που είτε είχες καιρό να δεις κι όλο το ανέβαλες, είτε να βγεις έξω για να ξεσκάσεις. Ήρεμος/η δεν είσαι έτσι κι αλλιώς με τον Άρη στο ζώδιό σου και είναι πολύ πιθανό να επιδιώξεις και ένα ραντεβού με ένα πρόσωπο που σου αρέσει για να διαπιστώσεις, αν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι πιο ερωτικό μεταξύ σας.
Σε σχέση: Το να βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση με το ταίρι σου και να κάνετε πράγματα σας βοηθά να εκτονώνετε ένα μέρος της έντασης που συσσωρεύεται και έτσι κάπως να ηρεμούν τα πνεύματα μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Για να καταφέρεις ερωτικά αυτά που επιθυμείς πρέπει να βγεις από τα στενά σου όρια και με ειλικρίνεια πρώτα απ' όλα προς τον εαυτό σου να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις από μια σχέση και τι είδους σύντροφο ψάχνεις. Ενδεχομένως να χρειαστεί να δώσεις στον εαυτό σου χρόνο να τα ανακαλύψει και να μην παρασύρεσαι από παρορμήσεις και ενθουσιασμούς γιατί δεν πας μπροστά αλλά ξαναγυρίζεις στην πρότερη κατάσταση.
Σε σχέση: Μπορεί μια επαγγελματική πρόταση να σε αναγκάσει να ρισκάρεις περισσότερο για τα δεδομένα σου ή να πάρεις επιπλέον ευθύνες γι' αυτό θα προβληματιστείς και θα τη συζητήσεις πολύ με το σύντροφό σου πριν απαντήσεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η ανυπομονησία και η βιασύνη ίσως σήμερα σε οδηγήσουν στο να κάνεις κινήσεις ή να πάρεις πρωτοβουλίες στα ερωτικά που δε θα σου βγουν, τουλάχιστον όπως περίμενες. Προσπάθησε να κρατάς σε ηρεμία το μυαλό σου και να μην προτρέξεις να βγάλεις συμπεράσματα γιατί μπορεί να σε εκθέσουν, εκτός αν πιστεύεις ότι θα χάσεις την ευκαιρία.
Σε σχέση: Το Εγώ καλό είναι να απουσιάζει όταν είναι να πάρετε με το ταίρι σου από κοινού αποφάσεις, διαφορετικά ο ένας από τους δυο σίγουρα δεν θα είναι μετά ευχαριστημένος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ερωτικά είσαι πολύ ανεβασμένος/η και θα επιδιώξεις να βγεις το βράδυ, όχι μόνο γιατί θέλεις να αποφύγεις να σκεφτείς συγκεκριμένα θέματα, αλλά γιατί κατά βάθος ξέρεις ότι αν δεν βρέξεις πόδια, ψάρι δε θα φας, εν ολίγοις, αν δεν αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο, δε θα δεις καμία αλλαγή στα ερωτικά σου. Πάντως σήμερα θα έχεις τα τυχερά σου και μπορεί να συναντήσεις κάτι καλό.
Σε σχέση: Παίρνεις δυναμικές πρωτοβουλίες για να διευθετήσεις μια κατάσταση στα οικονομικά σου, ενδεχομένως κι αδιαφορώντας για τη γνώμη του συντρόφου σου αφού βλέπεις ότι ο χρόνος κυλά εναντίον σας.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Από τις καλύτερες μέρες είναι η σημερινή για σένα για να κυκλοφορήσεις και να κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες μιας και η Σελήνη που είναι στον 7ο οίκο σου σε ευνοεί αρκετά. Προσπάθησε να δείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και να διατηρήσεις τους ευγενικούς σου τρόπους και το χαμόγελο. Διαθέτεις όλο το «πακέτο» και θα εκτιμηθεί δεόντως από τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου.
Σε σχέση: Θα περάσει όμορφα με το ταίρι σου αλλά έχε στην άκρη του μυαλού σου ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υποβόσκει μια ένταση που πριν εκδηλωθεί με μορφή διαμάχης, καλό θα ήταν να μεταφερθεί στην κρεβατοκάμαρα...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μην αφήσεις να χαλάσει η διάθεσή σου σήμερα, επειδή κάποια πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδίαζες ή προσδοκούσες! Μπορεί να σε έχει πιάσει η βιασύνη να μπει το νερό στο αυλάκι με ένα συγκεκριμένο άτομο και να νιώθεις ότι ο χρόνος περνά και δεν υπάρχει εξέλιξη, αλλά σκέψου ότι ενδεχομένως να είναι η δική σου αίσθηση και ότι σιγοβράζει η κατάσταση αλλά ακόμα δεν σου έχει φανερωθεί.
Σε σχέση: Κάποια θέματα της δουλειάς είναι πιθανό να σου φάνε πολύ περισσότερο χρόνο απ' όσο υπολόγιζες με αποτέλεσμα να εκνευριστείς γιατί είχες κάνει άλλα πλάνα με το σύντροφό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Επιτέλους σήμερα ξαναβρίσκεις τον ενθουσιώδη εαυτό σου και μάλιστα σε μια φάση όπου η πίεση, εσωτερική ή εξωτερική, είναι συχνό φαινόμενο στη ζωή σου. Εντούτοις νιώθεις πιο ζωντανός/η και έτοιμος/η για βγεις στον ερωτικό στίβο και να κάνεις το παιχνίδι σου. Η έλξη που θα ασκείς θα είναι έντονη και κατ' επέκταση η ανταπόκριση που θα έχεις θα είναι μεγάλη, οπότε καλό θα ήταν να τα εκμεταλλευτείς όσο μπορείς.
Σε σχέση: Ανυπομονείς να έρθει το βράδυ και προετοιμάζεσαι ψυχολογικά για μεγάλες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου γι' αυτό δεν μπορείς να συγκρατήσεις τη λαχτάρα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η περίοδος που διανύεις είναι από τις πιο ευνοϊκές για τα ερωτικά σου γιατί σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για να αλλάξεις την προσωπική σου ζωή. Αυτό δε σημαίνει ότι έχουν εκλείψει όλα τα προβλήματα αλλά φροντίζεις να μη σε ρίχνουν, αφού έχεις κατανοήσει ότι ό, τι καταφέρνεις στο τέλος γίνεται με πολύ προσπάθεια. Σήμερα καλό θα ήταν να μη μείνεις μέσα γιατί θα έχει και πάλι τα τυχερά σου.
Σε σχέση: Σήμερα αναμένεται να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, ξεχνώντας για λίγο τον λογικό και συγκρατημένο σου εαυτό και παραμερίζοντας κάποια οικογενειακά θέματα που πιθανόν να εμφανιστούν στο πρώτο μισό της ημέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ωραία θα είναι η μέρα και για σένα, αφού πιθανόν να συναντηθείς με κάποιο άτομο που προσπαθείς εδώ και λίγο καιρό να το καταφέρεις να πάει με τα νερά σου και επιθυμείς να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή. Ασχέτως αν θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η σημερινή συνάντηση, θα χαρείτε ο ένας την παρέα του άλλου και θα φανεί αν υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης για κάτι πιο σημαντικό.
Σε σχέση: Η θεωρητική σου τοποθέτηση σε ένα ζήτημα που απαιτεί την άμεση, πρακτική παρέμβασή σου ίσως εκνευρίσει το ταίρι σου που θα νιώσει ότι προσπαθείς με διάφορους τρόπους να το αποφύγεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Το να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι για ένα άτομο που σε φλερτάρει εδώ και μέρες και προσπαθεί να σε πλησιάσει δεν είναι κακό, ούτε πρόκειται να έρθεις σε δύσκολη θέση, αν δεν το θέλεις εσύ. Παίξε το παιχνίδι της γάτας και του ποντικιού, αν έτσι αισθάνεσαι πιο ασφαλής αλλά μην το παρακάνεις, τουλάχιστον σήμερα, γιατί θα χάσει την υπομονή του και θα ξεφουσκώσει και ο ενθουσιασμός του.
Σε σχέση: Τα έντονα συναισθήματα που έχεις για τον άνθρωπό σου είναι ικανά σήμερα να σε κάνουν να ξεχάσεις κι ένα οικονομικό θέμα που σε προβληματίζει και να ζήσεις μοναδικές ερωτικές στιγμές στην αγκαλιά του.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved