Ερωτικό ωροσκόπιο 13/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/5

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Αρκετά ευάλωτος/η νιώθεις σήμερα και ίσως σε πιάσει μια έντονη συγκινησιακή φόρτιση γιατί η καρδιά σου είναι γεμάτη συναισθήματα και πρόσφατες αναμνήσεις από ένα πρόσωπο που είχατε μια ερωτική ιστορία και μπορεί να σε ρίξουν λίγο ψυχολογικά. Παρότι είσαι μόνιμα στη βιασύνη, χρειάζεται να κάνεις κι εσύ μια παύση και ίσως να αναλογιστείς, αν ήσουν σωστός/η ή όχι απέναντί του.
Σε σχέση: Μια πολύ μπερδεμένη κατάσταση στη δουλειά σου ίσως σε εκνευρίσει σήμερα και είναι μάλλον πιθανό να ξεσπάσεις στο σύντροφό σου, αν πει ή κάνει κάτι που εσύ θα το θεωρήσεις άκυρο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Χρειάζεσαι κάτι δυνατό ερωτικά στη ζωή σου που θα σου δώσει το κίνητρο, ώστε να δημιουργήσεις μια σταθερή και μόνιμη σχέση αλλά με τον Άρη να εγκαθίσταται στο 2ο οίκο σου μάλλον δε θα αφήσεις κανένα πρόσωπο να... ζεστάνει την καρέκλα του υποψηφίου, είτε γιατί θα έχεις αμφιβολίες, είτε γιατί θα αλλάζει γνώμη συχνά για το αν είναι κατάλληλο. Όσο περισσότερες γνωριμίες, τόσες περισσότερες επιλογές.
Σε σχέση: Η στάση ή κάποια λόγια ενός φιλικού σου προσώπου θα σε μπερδέψουν αρκετά σήμερα και θα σε κάνουν να αναρωτηθείς για το αν είναι αληθινό ή όχι και θα αποτελέσει το κύριο θέμα συζήτησης με το σύντροφό σου για να ακούσεις και τη γνώμη του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Το σίγουρο είναι πως με την παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου αυτό που αναζητάς πάνω απ' όλα είναι ελευθερία κινήσεων και επιλογών και ενώ ένα κομμάτι σου δεν θέλει να είσαι μόνος/η, ένα άλλο θεωρεί ότι είναι η καλύτερη λύση αφού έτσι θα κάνεις ό, τι σου αρέσει, χωρίς ζήλειες και δράματα. Παρ' όλα αυτά το φλερτ θα το εξασκήσεις και σήμερα μάλιστα με ένα ιδιαίτερο και πολύ... ανεπαίσθητο στυλ.
Σε σχέση: Είσαι κάπως μπερδεμένος/η ή ανάμεσα σε δυο στενά και δεν ξέρεις τι να κάνεις με μια εξέλιξη που αφορά στη σχέση σου κι επειδή η κατάσταση είναι λίγο τεταμένη δε θα μιλήσεις για να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά, αν και θα έχεις μια περίεργη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενδόμυχα ίσως ήλπιζες ότι όλοι και όλες θα άρχισαν να σε κυνηγούν ερωτικά, οι προτάσεις θα έπεφταν βροχή και εσύ το μόνο που θα χρειαζόταν να κάνεις είναι να διαλέξεις το καλύτερο άτομο. Μάλλον η φαντασία σου είναι πολύ δραστήρια αλλά για να έχεις όντως μια θετική αλλαγή, εκτός από ευχές, θα πρέπει να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου, αρχίζοντας από το να είσαι σαφής στο τι ψάχνεις.
Σε σχέση: Έχεις την υποψία ότι κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο επηρεάζει αρκετά το σύντροφό σου και μετά αρχίζει να σου κάνει διάφορα παράπονα ή σου ζητάει πράγματα και σήμερα ίσως τον ψαρέψεις για να ανακαλύψεις τι γίνεται.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Μέσα σου σιγοκαίει μια μικρή φλόγα αισιοδοξίας και αυξάνεται η ελπίδα ότι από δω και στο εξής θα αρχίσουν τα πράγματα να παίρνουν μπρος στα ερωτικά σου και επιτέλους να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο και όμορφο. Σήμερα πάντως ίσως κάνεις μια γνωριμία με ένα άτομο αρκετά μυστηριώδες και περίεργο που έχει όμως κάτι που σε ελκύσει και σου δημιουργεί την διάθεση να το ψάξεις περισσότερο.
Σε σχέση: Η έντονη ρομαντική σου διάθεση σήμερα θα σε σπρώξει είτε να αγοράσεις κάτι όμορφο που θα το προσφέρεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο είτε να είσαι αρκετά διαχυτικός/η και συνεχώς να το αγγίζεις και να το χαϊδεύεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου και συναισθηματικά είσαι αρκετά φορτισμένος/η ή αρκετά μπερδεμένος/η και δε θα ξέρεις τι να κάνεις με ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Από τη μια, θέλεις να πας και ευθέως να του μιλήσεις για να τελειώσει το μαρτύριό σου και από την άλλη, σκέφτεσαι μήπως είναι καλύτερα να το προσεγγίσεις λίγο πιο προσεκτικά για να καταλάβεις πρώτα, αν κι αυτό ενδιαφέρεται.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό τις τελευταίες ημέρες να ήσουν κάπως απορροφημένος/η με τις δουλειές σου και δεν αφιέρωνες αρκετό χρόνο στο σύντροφό σου αλλά σήμερα ίσως περάσετε μαζί τη μέρα σας και κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν ή πάτε κάπου οι δυο σας.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Τα ερωτικά σου το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον και το χρόνο σου. Σήμερα όμως έχεις την ανάγκη κάπου να απομονωθείς και να σκεφτείς καλύτερα όλα τα ενδεχόμενα για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Πάντως κάποια πράγματα δεν τα βλέπεις ξεκάθαρα ή επηρεάζεσαι από τρίτους κι ίσως γι' αυτό το λόγο να παραμένεις αναποφάσιστος/η.
Σε σχέση: Νιώθεις μια κόπωση ή μια ψυχολογική πίεση και δε βλέπεις την ώρα σήμερα να τελειώσεις τις δουλειές σου και να τρέξεις κατευθείαν στην αγκαλιά του συντρόφου σου για να σε φροντίσει και να σε κανακέψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι περισσότερο θετικός/η και ευδιάθετος/η σήμερα κι ίσως δεις με άλλο μάτι ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, ρίχνοντας περισσότερο βάρος στα συναισθήματα που σου προκαλεί, αν και κάποιες αμφιβολίες για το ποιόν του συνεχίζεις να τις διατηρείς αλλά δεν είναι αρκετές για να σε αποτρέψουν από το να το πλησιάσεις σε απόσταση αναπνοής. Τα μάτια σου όμως θα τα έχεις ορθάνοικτα μην τυχόν σου ξεφύγει κάτι.
Σε σχέση: Είναι η κατάλληλη μέρα για μια ρομαντική έξοδο με το ταίρι σου ώστε να ξαναζωντανέψετε τον έρωτά σας, αλλά ακόμα κι αν μείνετε μέσα φρόντισε να μην πάει η νύχτα σας χαμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα θα χαλαρώσεις για λίγο τους ρυθμούς σου και θα γίνεις πιο συναισθηματικός/η, αναζητώντας αγάπη, φροντίδα και προ παντός ψυχική γαλήνη. Μπορεί ακόμα κι εσένα να σε ξενίσουν αυτά που νιώθεις και προς στιγμήν θα απορήσεις αλλά η αναστάτωση του Άρη και του Κρόνου είναι μεγάλη, οπότε λογικό είναι με τη Σελήνη στους Ιχθύες να επηρεαστείς και να αναζητήσεις κάτι πιο ζεστό και ανθρώπινο, έστω κι αν είναι προσωρινό.
Σε σχέση: Δε σου αρέσουν τα μυστικά ή τα μισόλογα γι' αυτό και σήμερα ίσως εκνευριστείς αν αντιληφθείς ότι κάτι λέγεται ή γίνεται με το σύντροφό σου και ένα μέλος της οικογένειας που δε γνωρίζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να μη βασίζεσαι στις γνώμες και τις απόψεις των άλλων για να πάρεις περισσότερες πληροφορίες για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει και να ψάξεις μόνος/η να βρεις τις απαντήσεις σου. Το πρόβλημα όμως είναι ότι και τα μηνύματα που θα λάβεις από την πλευρά του θα είναι πολύ φλου και δεν μπορείς να καταλάβεις, αν του αρέσεις. Σήμερα μάλλον δεν είναι η κατάλληλη μέρα να το ξεδιαλύνεις.
Σε σχέση: Αν και συνήθως έχεις αρκετή υπομονή, τον τελευταίο καιρό φαίνεται να σε εγκαταλείπει συχνά και σήμερα μπορεί να αγανακτήσεις από την ασυνεννοησία που έχεις με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Έντονες επιθυμίες και ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και δεν πρέπει να τις αγνοήσεις αλλά να δώσεις μεγάλη σημασία στη διαίσθησή σου γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν κι αλλιώς μπορεί να δείχνει ένα άτομο κι αλλιώς να είναι στην πραγματικότητα. Γι' αυτό μη βιαστείς να κάνεις σχέδια και όνειρα. Δοκίμασε την τύχη σου κι από κει και πέρα, βλέποντας και κάνοντας.
Σε σχέση: Πιθανόν να έχεις κάνει με το σύντροφό σου κάποια σχέδια αλλά ενδέχεται να μη μπορούν να πραγματοποιηθούν ακόμα ή να χρειαστεί να τα αναθεωρήσετε γιατί βλέπετε ότι δεν θα σας βγουν όπως είναι.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στο ζώδιό σου και σήμερα τονίζει την ανάγκη σου να ζήσεις το παραμύθι σου γι' αυτό κι ο ρομαντισμός σου θα είναι έντονος. Μπορεί να ονειρεύεσαι τον ιδανικό σύντροφο, προσδίδοντάς του όλες τις αρετές και τα στοιχεία εκείνα που θα σε έκαναν ευτυχισμένο/η. Το σίγουρο είναι πάντως ότι με την ευγενική σου παρουσία και τη θετική ενέργεια που εκπέμπεις, θα κερδίσεις τις καρδιές πολλών ανθρώπων, ιδιαίτερα να αποφασίσεις να κυκλοφορήσεις.
Σε σχέση: Θα κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου να εξασφαλίσεις την ηρεμία και τη γαλήνη στη σχέση σου ενώ ταυτόχρονα θα φροντίσεις και θα περιποιηθείς το σύντροφό σου δείχνοντάς του έμπρακτα την αγάπη σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved