Ερωτικό ωροσκόπιο 9/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/5

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ούτε αυθόρμητος/η, ούτε μέσα στον ενθουσιασμό είσαι σήμερα, καθώς η ατμόσφαιρα μάλλον σε ωθεί στο να είσαι πολύ προσεκτικός/η και συγκρατημένος/η. Αυτό που ίσως σε απασχολήσει ιδιαίτερα είναι κάποιες ανασφάλειες και θα σκεφτείς πολύ σοβαρά το τι θα κάνεις με ένα άτομο που σου αρέσει πολύ ώστε να καταφέρεις να το κερδίσεις.
Σε σχέση: Δεν έχεις σκοπό να χαλάσεις το Σάββατο σου με δουλειές του σπιτιού, οπότε θα κάνετε τα απαραίτητα με το σύντροφό σου κι από κι και πέρα η μέρα θα είναι όλη δική σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα είσαι πολύ προσεκτικός/η στο τι θα κάνεις και ιδιαίτερα στο τι θα πεις και πόσα θα αποκαλύψεις για ένα άτομο που σου αρέσει σε ένα συγγενή ή γνωστό σου γιατί δε θέλεις να δώσεις δικαιώματα ή να παρεξηγηθείς. Άλλωστε, υπάρχει η πιθανότητα το ειδύλλιο να είναι ακόμα «υπό κατασκευή», οπότε δε χρειάζεται να βιαστείς.
Σε σχέση: Γενικά είσαι πολύ συνετός/η με τα οικονομικά σου, σήμερα όμως θα είσαι λίγο παραπάνω γιατί σε έχει πιάσει ένα άγχος αλλά δε θέλεις να το πεις στο ταίρι σου και γι' αυτό θα αρνηθείς να βγείτε, βρίσκοντας μια καλή δικαιολογία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η μέρα σε ευνοεί αρκετά στα ερωτικά σου και καλό θα ήταν να κανονίσεις μια βραδινή έξοδο με την παρέα σου, ακόμα κι αν δεν είσαι στα πάνω σου. Πάντως ανέμελος/η και ενθουσιώδης δε θα είσαι και το μυαλό σου θα είναι απασχολημένος συνεχώς είτε σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σου αρέσει και προσπαθείς να το χειριστείς με τον τρόπο σου ή γιατί δε θέλεις να παρασυρθείς και να εκτεθείς.
Σε σχέση: Για να μπορέσετε να καλύψετε κάποιες υποχρεώσεις και ταυτόχρονα να περνάτε καλά με το σύντροφό σου θα πρέπει να κάνετε ένα πρόχειρο υπολογισμό για να μη βρεθείτε από τη μέση του μήνα με ελάχιστα χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου αλλά και με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου καλείσαι να αλλάξεις τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής η οποία δε σε ικανοποιεί όπως είναι. Πρέπει όμως να κάνεις μεθοδευμένες κινήσεις ώστε και να βρεις ένα άτομο που θα σου ταιριάζει αλλά και να το κρατήσεις που αυτό είναι το δυσκολότερο. Έχεις τύχη όμως και με λίγη προσπάθεια θα τα καταφέρεις, αρκεί να ισορροπήσεις λογική και συναίσθημα.
Σε σχέση: Μέχρι πρότινος άφηνες τα πράγματα στη σχέση σου να πάρουν το δρόμο τους κι είχες ρίξει το βάρος σε άλλα τρέχοντα θέματα αλλά αυτές τις μέρες θα αναγκαστείς να τη βάλεις πρώτη στη λίστα σου και μάλιστα να πάρεις και πρωτοβουλίες ώστε να γίνει και πιο ποιοτική.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Κάποια πράγματα θέλουν το χρόνο τους και αρκετή προσωπική προσπάθεια, ιδιαίτερα τα ερωτικά κι αυτό πρέπει να το βάλεις καλά στο νου σου και να μη βιάζεσαι. Να έχεις υπομονή και να περιμένεις να δεις πως εξελίσσεται η γνωριμία σου με ένα πρόσωπο και μετά να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις ώστε να περάσετε στο επόμενο στάδιο.
Σε σχέση: Μπορεί να θέλεις να βελτιώσεις τη θέση σου στην εργασία σου και να προτίθεσαι να κάνεις διάφορα αλλά σκέψου την επιβάρυνση που θα έχεις και στη σχέση σου και τον ελεύθερο χρόνο σου. Ίσως ο σύντροφός σου να μη συμφωνεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η έξοδος με κάποιους φίλους και η συζήτηση μαζί τους θα σε ωφελήσει πολύ γιατί θα σου ξεμπερδέψει το κουβάρι μιας ερωτικής σου υπόθεσης και θα δεις τα πράγματα τελείως ρεαλιστικά, κάτι που επιμελώς απέφευγες το τελευταίο διάστημα ή ήξερες τι έπρεπε να κάνεις αλλά τα συναισθήματά σου σε ξαναγυρνούσαν στο ίδιο σημείο.
Σε σχέση: Πηγαίνετε κάπου έξω με το ταίρι σου, ίσως για φαγητό να ξεκουραστείτε και να αλλάξετε παραστάσεις αλλά μην αρχίσετε να λέτε τα της δουλειάς σαββατιάτικα. Αυτά αφήστε τα για κάποια άλλη μέρα.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Το ηθικό σου είναι ακμαιότατο σήμερα και πιστεύεις ότι κάτι καλό θα συμβεί στα ερωτικά σου. Εκεί όμως που πας να «απογειωθείς», έρχεται μια ανασφάλεια και σε καθηλώνει στο έδαφος. Το να την αφήσεις να σε κουμαντάρει, δεν είναι το πιο σοφό γιατί θα σου «κόψει» την τύχη. Γι' αυτό κλείσε τα αφτιά σου και βγες προς τα έξω δυναμικά, τώρα που γυρίζει.
Σε σχέση: Με την ευγένεια αλλά αποφασιστικά μπορείς να κόψεις κομψότατα το βήχα σε κάποιο άτομο από την οικογένειά σου ή του συντρόφου σου, ώστε να σταματήσει να σας καταπιέζει και να αποδεχτεί ότι κουμάντο κάνετε εσείς στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Τα κριτήριά σου πιστεύεις ότι είναι σωστά και μπορείς να βάλεις τα πράγματα κάτω και να δεις, αν ένα άτομο σου κάνει και κυρίως, αν υπάρχουν πιθανότητες να προχωρήσετε σε μια πιο σοβαρή κατάσταση. Εντούτοις καμιά φορά, τα ξεχνάς γιατί σε καταλαμβάνουν τα πάθη σου. Όσο μπορείς όμως να κάνεις μια υπενθύμιση στον εαυτό σου και να επανέρχεσαι στον αρχικό σου στόχο.
Σε σχέση: Οι αποφάσεις συνήθως παίρνονται από κοινού σε ένα ζευγάρι, εντούτοις υπάρχει περίπτωση σήμερα να πάρεις εσύ πάνω σου μια υπόθεση και να κάνεις αυτό που θεωρείς σκόπιμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα, παρότι Σάββατο, θα έχεις κάποια άβολα συναισθήματα κι ίσως σε κάποια φάση νιώσεις ότι ενθουσιάζεσαι με την εμφάνιση ενός ατόμου και στο τέλος αναλώνεσαι χωρίς να παίρνεις τίποτα ώστε να χάνεις χρόνο και ενέργεια. Το παν είναι να είσαι ευχαριστημένος/η και για να το καταφέρεις αυτό ενδεχομένως να χρειάζεται να προστατέψεις περισσότερο τον εαυτό σου από τέτοια φαινόμενα.
Σε σχέση: Θεωρείς ότι πρέπει να βγάλεις από μέσα σου κάποιο βάρος και ίσως σήμερα βρεις την κατάλληλη στιγμή να το κάνεις, εξομολογούμενος/η διάφορα συναισθήματα ή σκέψεις στο σύντροφό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Από τη μια η Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό σου οίκο κι από την άλλη η Σελήνη στο ζώδιό σου λογικό είναι για μια μέρα ακόμα να είσαι το επίκεντρο με την έντονη προσωπικότητα αλλά και την ταυτόχρονη γλυκύτητα που εκπέμπεις. Εντούτοις, έχεις στόχο πια να κάνεις ό, τι μπορείς για να βάλεις τέρμα στη μοναξιά σου και δε θα παρεκκλίνεις καθόλου. Γι' αυτό αυξάνεις τις δημόσιες εμφανίσεις και τις εξόδους σου ώστε να γνωρίσεις και νέα άτομα.
Σε σχέση: Αναλαμβάνεις ευθύνες, πρωτοβουλίες, υποχρεώσεις και καθήκοντα και ενώ ο σύντροφός σου κουράζεται και μόνο που σε βλέπει να κάνεις τα πάντα και να βρίσκεσαι παντού, κατά βάθος όμως σε θαυμάζει για τις ικανότητές σου και χαίρεται που σε έχει δίπλα του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Όλοι κανονίζουν που θα πάνε το βράδυ κι ίσως σου γίνουν κι εσένα διάφορες προτάσεις αλλά δεν έχεις καμία διάθεση να ακολουθήσεις και θα προτιμήσεις να μείνεις σπίτι σου μόνος/η ή με ένα δυο πολύ καλούς σου φίλους. Δεν είσαι στα καλύτερά σου γιατί η σκέψη σου γυρνά συνεχώς σε ένα άτομο που θέλεις αλλά είναι μάλλον δύσκολο να το αποκτήσεις. Πάντως αξίζει να κάνεις μια προσπάθεια...
Σε σχέση: Ενδεχομένως να αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα αλλά δε θέλεις τουλάχιστον σήμερα να το μοιραστείς με το σύντροφό σου γι' αυτό θα υποκριθείς ότι η κούραση φταίει που δεν είσαι πολύ ομιλητικός/η.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Όσες προσπάθειες και να κάνεις να δεις τα πράγματα με τη λογική και όχι με το συναίσθημα, άλλες τόσες φορές θα φτάνεις στο σημείο να παραιτείσαι και στο τέλος μάλλον θα πάρεις απόφαση ότι εσύ δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία που επιλέγουν ένα άτομο με βάση το τι τους συμφέρει. Εσύ θέλεις να κάνει κουμάντο η καρδιά σου και έτσι θα πορευτείς, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Σε σχέση: Ακόμα κι ένα προβληματάκι να προκύψει σήμερα, ο σύντροφός σου θα ενεργήσει άμεσα και θα επιλυθεί, οπότε τίποτα δεν θα μπορεί να σας χαλάσει το σαββατόβραδό σας.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved