Ερωτικό ωροσκόπιο 7/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/5

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα μιλήσεις, θα συναντήσεις αρκετούς ανθρώπους, θα γελάσεις και γενικά σήμερα θα είσαι μέσα στην καλή χαρά, τραβώντας προσοχή και κερδίζοντας τις θετικές εντυπώσεις του αντίθετου φύλου. Από το βράδυ όμως, τα κεφάλια μέσα, καθώς θα σοβαρευτείς απότομα και ακόμα κι ένα ερωτικό σου θέμα θα το αντιμετωπίσεις με μεγάλη ωριμότητα και υπευθυνότητα.
Σε σχέση: Η εκτενής συζήτηση με το ταίρι σου για ένα πρακτικό θέμα που έχει προκύψει θα σε κάνει να δεις μια νέα προοπτική γιατί θα πέσουν αρκετές ιδέες στο τραπέζι κι έτσι θα βρεις τη λύση του.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις μεγάλη ενέργεια, πείσμα και αρκετή αυτοπεποίθηση αυτή την περίοδο που σε βοηθά να κατακτήσεις και τους πιο απαιτητικούς στόχους σου. Αυτό που θα χρειαστείς όμως για τα ερωτικά σου, είναι να αποκτήσεις μια σχετική ευελιξία στον τρόπο που τα αντιμετωπίζεις και μια πιο ανάλαφρη στάση. Πρώτα απ' όλα όμως να μάθεις να διασκεδάζεις είτε είσαι μόνος/η, είτε με κάποιο άλλο άτομο.
Σε σχέση: Θα τρέξεις και θα αναζητήσεις την πιο συμφέρουσα οικονομικά λύση για να μπορέσεις να ικανοποιήσεις το χατίρι του συντρόφου σου, χωρίς όμως να ξεπαραδιαστείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Μέχρι το βραδάκι θα είσαι αρκετά δραστήριος/α και μέσα σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις θα είναι και το να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα και επιδιώκεις κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία μαζί του. Σε γενικές γραμμές πάντως θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους, ενδεχομένως και νεώτερης ηλικίας που θα σε αναζωογονήσουν ψυχικά αλλά σε συναισθηματικά.
Σε σχέση: Η Αφροδίτη αύριο θα εγκαταλείψει το ζώδιό σου γι' αυτό πρέπει να εκμεταλλευτείς τη σημερινή μέρα για να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να διευθετήσετε όλα τα εκκρεμή θέματά σας ή τουλάχιστον τα περισσότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ενώ αρχικά θα είσαι απορροφημένος/η σε θέματα εργασίας και θα θέλεις να επικοινωνήσεις επιλεκτικά κι αν είναι απαραίτητο, σιγά-σιγά τουλάχιστον εσύ του πρώτου δεκαημέρου θα αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου. Μπορεί να αλλάξεις γνώμη και να δεχτείς να βγεις με ένα άτομο που στο έχει προτείνει εδώ και μέρες ή να πλησιάσεις εσύ ένα που έχεις καταλάβει ότι του αρέσεις.
Σε σχέση: Παρότι αφήνεις τον μυαλό σου να ξεμακραίνει και κάνεις διάφορα σχέδια, δεν είσαι σε φάση να κάνεις ανοίγματα και να παίρνεις ρίσκα. Από το βράδυ και μετά όμως με τη Σελήνη στον Αιγόκερω ίσως κάτσεις με το σύντροφό σου και κάνετε ένα πλάνο για κάποια από αυτά που θα κρίνεις εσύ ότι είναι πιο εύκολα να γίνουν.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Σήμερα, είσαι αποφασισμένος/η να αλλάξεις τελείως τα αισθηματικά σου, και να ρισκάρεις ακόμα και να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει αλλά ο κίνδυνος της υπερβολικής σιγουριάς ή του ενθουσιασμού ίσως σε σπρώξει σε διάφορες υπερβολές που θα σε εκθέσουν συναισθηματικά. Για αυτό καλό θα ήταν, πριν κάνεις οτιδήποτε, να το σκεφτείς πολύ καλά.
Σε σχέση: Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου θα συμπαρασταθείτε σε ένα φιλικό σας πρόσωπο που έχει πρόβλημα και θα κάνετε ό, τι μπορείτε για να ξεχαστεί, αποπροσανατολίζοντας την κουβέντα σε άλλα, άσχετα θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Δε θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας, αν δεις ότι με ένα άτομο που βγαίνετε εδώ και λίγο καιρό δεν ταιριάζετε τελικά και οι απόψεις σας για κάποια θέματα που εσύ θεωρείς σημαντικά δεν συμπίπτουν. Θα διατηρήσεις την αισιοδοξία σου και θα προχωρήσεις παρακάτω, θεωρώντας χάσιμο χρόνου να το τραβήξεις περισσότερο. Έχει κι αλλού πορτοκαλιές και θέλεις να δοκιμάσεις κι εκεί την τύχη σου.
Σε σχέση: Ένα οικογενειακό θέμα, δικό σου ή του συντρόφου σου, θα σας αναστατώσει σήμερα αλλά δεν πρέπει να δώσετε και πολύ βάση γιατί μάλλον επικρατεί μια υπερβολή ακόμα και στη σημαντικότητα.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Περισσότερο θα σε ενδιαφέρει σήμερα η ποιότητα των θαυμαστών σου κι όχι η ποσότητα. Ίσως σε κολακεύει σαν σκέψη ο θαυμασμός των πολλών, αλλά θέλεις να αρέσεις τρελά σε αυτούς/ες που αρέσουν και σε εσένα και γι' αυτό σήμερα είναι πιθανό να σε πιάσει μια ανασφάλεια. Μην την αφήσεις όμως να σε ρίξει και να σε αποτρέψει από το στόχο που έχεις βάλει για ένα άτομο. Προσπάθησε να πετύχεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου.
Σε σχέση: Το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου έχει ατονήσει ίσως γιατί έχει στρέψει την προσοχή του σε ένα επαγγελματικό θέμα, που θεωρεί σημαντικό. Οφείλεις να τον στηρίξεις και να έχεις υπομονή. Σύντομα η κατάσταση θα αλλάξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Τουλάχιστον στα ερωτικά θέματα έχεις την τύχη με το μέρος σου αυτό το διάστημα και ιδίως σήμερα ό, τι κάνεις θα σου βγει. Γι' αυτό μην αφήσεις τη μέρα να περάσεις έτσι. Ρισκάρισε, πάρε πρωτοβουλίες και γενικά κάνε το παιχνίδι σου, σκεφτόμενος/η αισιόδοξα. Αν πιστέψεις στη θετική έκβαση, τότε τίποτα δεν θα μπορέσει να σε εμποδίσει από το να καταφέρεις να κερδίσεις το άτομο που θέλεις.
Σε σχέση: Διατηρείς την ερωτική σου διάθεση κι όλα δείχνουν ότι θα έχεις ένα πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό βράδυ με το ταίρι σου. Αρκεί να αφήσεις κατά μέρος κάποιες έμμονες ιδέες ή ζήλειες γιατί θα χαλάσεις την ατμόσφαιρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Μέχρι το βράδυ η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου, ενισχύοντας τον ενθουσιασμό και την υπεραισιοδοξία σου. Υπάρχει μάλιστα περίπτωση να γνωρίσεις ένα άτομο που σου αρέσει πολύ και να νιώσεις ένα φτερούγισμα στην καρδιά σου. Μετά όμως πρέπει να αρχίσεις να κόβεις ταχύτητα και να σκέφτεσαι πιο οργανωμένα κι όχι τόσο αυθόρμητα για να καταφέρεις να το κερδίσεις.
Σε σχέση: Ενώ μπορεί να έδωσες μια υπόσχεση στο ταίρι σου για κάτι που ήθελε, τώρα θα δεις ότι βιάστηκες να δεσμευτείς κι ενδεχομένως να μην φανείς συνεπής, κάτι που θα του φέρει μια μικρή απογοήτευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Τον τελευταίο καιρό έχεις διάφορα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και πολύ συχνά χαλιέσαι με ασήμαντα πράγματα και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Σήμερα όμως με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, θα βάλεις φρένο και θα προσπαθήσεις να τα ξεκαθαρίσεις μέσα σου όλα. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου είναι πιο εύκολο να βρεις τη ρίζα των προβλημάτων σου που μπορεί να βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο άτομο που θέλεις και δεν το έχεις και θα βάλεις μπρος... τα μεγάλα μέσα.
Σε σχέση: Αναλαμβάνεις την ευθύνη να ολοκληρώσεις κάποια θέματα που είναι εκκρεμή αφού βλέπεις ότι ο σύντροφός σου είτε δεν μπορεί να το κάνει, είτε γιατί πιστεύεις ότι για εσένα είναι πιο εύκολο να τα αντιμετωπίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Το να πειραματίζεσαι στα ερωτικά είναι μια αγαπημένη σου συνήθεια αλλά δε σου κακιώνει κανείς γιατί φροντίζεις να διατηρείς την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό σου και δείχνεις από την αρχή οι προθέσεις σου. Υπάρχει όμως η περίπτωση να μπλεχτείς με ένα πρόσωπο που είναι αλλού και μεν θα το δεις σαν μια ακόμα εμπειρία αλλά σύντομα θα σε χαλάσει γιατί δε θέλεις να προσέχεις συνεχώς μήπως και μαθευτεί κάτι.
Σε σχέση: Εξαιτίας της ανάγκης σου να πεις την αλήθεια ίσως σου ξεφύγει κάτι στο ταίρι σου που μεν ισχύει αλλά ο τρόπος σου θα είναι κάπως άτσαλος και θα το πάρει λίγο πιο βαριά απ' όσο πρέπει.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας θα είσαι στα πολύ καλά σου και θα έχεις συζητήσεις και συναντήσεις με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν. Η πιθανότητα να γνωρίσεις ένα άτομο πολύ χαλαρό και ανέμελο είναι αρκετά μεγάλη αλλά ενώ στην αρχή θα περάσεις καλά μαζί του και θα γελάσεις, αργότερα ίσως το ξανασκεφτείς και αποφασίσεις ότι παραείναι χύμα γι' αυτό δε μπορείς να βασιστείς πάνω του.
Σε σχέση: Ενώ μέχρι πρότινος ήσουν υπεραισιόδοξος/η κι όλα τα έβλεπες εύκολα, ο σύντροφός σου θα προσπαθήσει να σε προσγειώσει κάπως. Θα διαπιστώσεις ότι μάλλον δεν είναι έτσι όπως τα νομίζεις και κάπου θα πέσει το ηθικό σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved